Parasieten . . .


Dakloze Amsterdamse gezinnen moeten straks op straat leven, terwijl er wel miljoenen worden uitgeven voor de opvang, bezigheidstherapieën en yogalessen voor illegale klaplopers die allang het land uitgezet hadden moeten worden.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, discriminatie, Graaien, GroenLinks, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Parasieten . . .

 1. Cleo zegt:

  Wat voor ieder weldenkende Nederlander toch een ‘teken aan de wand’ moet zijn, is de explosieve toename van (ook werkende!) Nederlanders van VOEDSELBANKEN onder het zielloze bestuur van pathologische leugenaar rutte. Voedselbanken zijn als de gaarkeukens in crisistijden! Het is schandalig om Nederlanders van voedselbanken afhankelijk te laten zijn, terwijl er miljarden Nederlands belastinggeld wordt rond gestrooid naar Brusselse bodemloze putten, de asielindustrie waarin hoofdzakelijk NEP-vluchtelingen ONS GELD verknoeien, milieu-maatregelen voor de phantoom-crisis van klimaatdrammers!
  En de Oranjes vullen weldra SCHAAMTELOOS weer hun uitpuilende zakken met nog meer ‘toelages’ van ONS belastinggeld!

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Ik verwacht dat niet alleen in Amsterdam binnenkort gezinnen op straat zullen moeten leven/wonen. Binnen enige jaren is geheel Nederland veranderd in het “India van de EUSSR”. Nog een paar loslopende koeien erbij en ‘t plaatje is compleet. “Waar woont u met uw gezin ?” “In de derde rioolbuis aan de linkerkant, vlak naast dat houten hutje met het golfplaten dakje”. Hé Pinokkio , gaaf landje heb jij er van gemaakt hè ? Rot toch gauw op lapzwans !

  Like

 3. Bas zegt:

  Uit nigeria…

  Like

 4. Julia zegt:

  Wat moet ik er nog van zeggen. Het volk pikt het toch allemaal en gaan onderdanig hun lot tegemoet. Die daklozen (uiteraard heel triest) zouden de handen in een moeten slaan en net als die uitgeprocedeerde woestijnratten alle panden kraken die voor handen zijn. Actie en tegen offensief is het enige waar men nog wat bij bereikt. Die linkse activiste Halsema hoeven ze niets van te verwachten dat is een stuk onbenul die Amsterdam verder naar de donder helpt en een Amsterdamse hemel creëert voor al haar geliefde nieuwkomers maar de Amsterdamse bevolking laat stikken. Tip ze is gehuisvest in een groot mooi pand op de Herengracht 502 en heeft een leuke tweede woning aangekocht die het grootste deel van het jaar leeg staat. Ook de Stopera staat mooi gesitueerd in hartje in Amsterdam.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  De Yogalessen zijn ook een essentieel deel van de eisen die de uitgeprocedeerden stellen aan hun illegale verblijf in de Pays-Bah, naast een woning met tuin, uitkering en gratis vervoer en gezondheidszorg, een pro-deo-advocaat, etc……..zucht
  Lieve mensen, dit soort ideeën komt uit de koker van de Linksche Looney Brigade, deze wereldvreemde ambtenarij heeft het bestuur in haar macht,…..en de belastingbetalende burgers accepteren dit ?

  Like

 6. Steven zegt:

  Volgende keer gewoon weer ‘Groen Links’ stemmen!

  Like

 7. Ravian zegt:

  Je zou denken dat zodra er begrippen als “illegaal” en “uitgeprocedeerd” bij van pas komen de te volgen procedure ook de grootste imbecielen duidelijk zou moeten wezen.
  Je voorziet de betreffende illegale immigrant dan namelijk gewoon van een enkeltje faalstaat van herkomst en verzekerd jezelf er van dat deze het vliegtuig niet mist, deportatie noemen we dat.
  Ga je deze lieden daarentegen helpen hun inmiddels zeer illegale verblijf in Nederland te verlengen dan maak je jezelf schuldig aan het organiseren en faciliteren van criminaliteit, en dan behoor je daarvoor gearresteerd en berecht te worden.
  Dit is gewoon weer het zoveelste bewijs dat ons rechtssysteem verworden is tot een politiek instrument om partij(kartel) beleid te faciliteren.
  Ik zal het nog eens uitspellen; BA.NA.NEN.RE.PU.BLIEK.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Als het volk ooit ontwaak eindige de verantwoordelijke politici voor een volkstribunaal .

  Like

 9. Bas zegt:

  Geld geld geld!
  821 meldingen verspreid over 6 FTE die gemiddeld 228 dagen per jaar werken, en ze verwerken dus per persoon 0.6 meldingen per dag.
  71.320,- Euro per FTE. Semi-overheid, dus per FTE op of rond de 42.000.,- Euro netto. Ex. vakantiegeld dus rond de 3.500,= Euro netto per maand bij schrijven.

  https://www.geenstijl.nl/5155353/wat-is-dat-mdra-van-ovj-jacobien-vreekamp-eigenlijk-voor-clubje/

  Wat is dat MDRA van OvJ Jacobien Vreekamp eigenlijk voor clubje?

  Wat is dat MDRA precies? Iedereen die langer dan een week op internet vertoeft weet dat die meldpuntjes zwaar gesubsidieerde spijkers op laag water-zoekers zijn, en het MDRA is geen uitzondering: in 2015 kreeg de club een half miljoen euro subsidie om 6FTE aan het werk te houden met een whopping 821 klaagmails. Uit het jaarrapport 2019 (pdf, gepubliceerd in april 2020) stijgt het beeld op van een club die enorm veel tijd steekt in vuistdikke rapporten over een handjevol incidenten, waarbij onduidelijk blijft wat de ernst en omstandigheden van de meldingen zijn. Maar de opmaak van het rapport ziet er wel heel serieus uit, dus het zal allemaal wel verschrikkelijk zijn, in Dit Land.

  In juli 2020 verscheen een apart rapport over “anti-zwart racisme in de regio Amsterdam”, waaruit bleek dat de – inmiddels 7,8 – FTE van het bureautje maar liefst 8,8 meldingen van anti-zwart racisme per maand te verwerken kregen

  ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1305084365668577280%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2F5155353%2Fwat-is-dat-mdra-van-ovj-jacobien-vreekamp-eigenlijk-voor-clubje%2F

  Like

 10. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/WatcherStock/status/1305086402674262022/photo/1

  https://pbs.twimg.com/media/EhyZKh5X0AE-o1_?format=jpg&name=small

  in Saudi-Arabië zou een mooie oplossing zijn voor #moria vluchtelingen. Leegstaand tentendorp voor 2mln mensen (airconditioned), ze spreken er de taal al en werk wordt er überhaupt door migranten gedaan.

  Like

 11. Bas zegt:

  https://amp.nos.nl/artikel/2064489-waarom-nemen-rijke-golfstaten-amper-vluchtelingen-op.html?__twitter_impression=true

  Waarom nemen rijke Golfstaten amper vluchtelingen op?

  De Golfstaten zijn bakens van weelde in een roerige regio. Ze zijn op cultureel en religieus vlak verwant aan Syrië. Dat wekt de verwachting dat veel Syriërs op de vlucht daar terechtkomen. Maar dat is niet het geval. In de rijke oliestaten blijft de deur voor vluchtelingen nagenoeg gesloten.

  Volgens cijfers van UNHCR namen de Golfstaten in 2014 in totaal 2187 vluchtelingen op: Qatar 133 vluchtelingen, Oman 151, Bahrein 311, Verenigde Arabische Emiraten 417, Saoedi-Arabië 561 en Koeweit 614 vluchtelingen.

  Enkele honderden vluchtelingen per golfstaat dus. Een hoge ambtenaar van Koeweit gaf er recent een verklaring voor: “Koeweit en andere Golfstaten zijn te duur voor vluchtelingen. Alleen arbeiders kunnen hier leven.”

  En hij zei ook: “We kunnen mensen van een andere achtergrond, met een andere achtergrond niet accepteren. Mensen met psychische problemen en trauma’s kun je niet zomaar in je samenleving opnemen.”

  Saoedi-Arabië en de Golfstaten hebben nooit het VN-Vluchtelingenverdrag ondertekend. Ze hoeven dus geen vluchtelingen op te nemen. Er zijn wel Syriërs in de Golfstaten, maar die zijn er als arbeidsmigranten gekomen, net zoals veel anderen. En die zien ze in landen als Saoedi-Arabië liever niet.

  Like

 12. Jean zegt:

  Het is onze verantwoordelijkheid om lafaards én parasieten te verdrijven, waar wachten we op? Nog meer gewelddadige barbaren? Nog meer islamitische zwijnerij? Nog meer onveiligheid?

  Geliked door 1 persoon

 13. Bas zegt:

  Like

 14. Bas zegt:

  De kinderen die ze willen opvangen uit moira bestaan niet…
  https://pbs.twimg.com/media/Ehvqyr-XgAE-IOO?format=jpg&name=large

  Like

 15. Bas zegt:

  Nog meer onderweg

  Like

 16. klaas zegt:

  Like

 17. triumph zegt:

  Ja wat kan je anders verwachten van zo n trut geloof da ze Halalsema heet.Gutmensch geloof je het zelf nog?

  Like

 18. fleckie zegt:

  Toen madam Halsema nog niet burgemeester was van Amsterdam, heeft zij toch heel duidelijk de naar haar genoemde. MOTIE , toch zeker
  , met bepaalde ‘ ‘richtlijnen’. ‘ opgesomd’??!!’ ……….<~<~<~<~<~<~< Flecken.anna@

  Like

 19. guusvelraeds zegt:

  Krijgen ze ook hoersoepsidie?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s