VIDEO Arnold Karksens: Rutte buigt diep voor criminele migrant

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO Arnold Karksens: Rutte buigt diep voor criminele migrant

 1. Lucia zegt:

  Ja buigen kan ie als de beste en ons laten barsten, hij buigt in donkere kamertjes, in zaken die het daglicht schuwen, in politieke kwesties die man is een en al buiging, het liefst zou ik hem zien buigen voor een guillotine

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Rutte buigt alléén maar voor NIET-Nederlanders. ‘t Is een laffe landverrader.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het kabinet belooft wederom méér koopkracht en ruimere belastingplichten, helaas komt men kennelijk zelf niet in de Nederlandse winkelstraten, daar staan zoveel winkelpanden leeg/te huur, dat het pijn aan de ogen doet. De terrassen zitten, mede door het zachte weer, en ondanks de mondmasker- en registratieplicht in de horeca nog redelijk vol, maar wanneer het regenachtige klimaat de stemming gaat verpesten zal de horeca de middenstand volgen,…..
  Gelukkig zijn er nog stijfkoppige Hollanders die eigenwijs en onvervaard zich geen leugens aan laten leunen door de EU-adepten, geen muilkorf dragen om zich de mond te laten snoeren door antidemocratische demografen. Nederlanders die niet in een multiculturele samenleving geloven en de islam nooit als religie voor wereldvrede als het hoogst haalbare geluk zullen aanbidden.
  Het kabinet is in een totale staat van ontkenning, men wil de gevolgen van hun beleid niet accepteren, men wil echter niet inzien dat de ingeslagen richting een doodlopende route is………..

  Like

 4. Pingback: VIDEO Arnold Karksens: Rutte buigt diep voor criminele migrant! | eunmask

 5. de niet-gekozen ministers kozen voor deze problemen

  Like

 6. Gienekehado zegt:

  Die BENDE op 2513 AA Den Haag is nog te STOM om op z’n mohammedaans te poepen!! Terwijl Ankie, Attje, Van Toorenburg (Saskia Noort!!) en hun soortgenoten hun hypocriete tranen amper konden bedwingen, werden er alweer 13.000 nieuwe MORIAANTJES bijeengeneukt! Hahaha, in Afrika / Libanon / SyrIë zijn ze aan de neuk en die Domme Sufkutten gaan de luiers verschonen en betalen de fokpremie!! Nou, dat was wel weer heel veel ‘Neuk’ voor een zondagochtend! Maar de situatie in Nederland / West-Europa is dan ook DESASTREUS!!

  Like

 7. Hovawart zegt:

  De hypocripartij van Rutte c.s heeft de economie van de Pays-Bah in een neerwaartse spiraal doen belanden door alle reserves weg te schenken en de staatslening door de lage rentestand uit te breiden, dat wij en onze kinderen daar de hoofdprijs voor gaan betalen mag natuurlijk geen naam hebben, het past sluitend bij de gelijkschakeling van de Europese lidstaten,….. dat het levensonderhoud en de belastingafdracht in de Pays-Bah vér boven het Europese gemiddelde ligt zal de toekomst van werkend Nederland in een wurggreep houden.
  De Europese Unie drijft immers op de bestedingen in de Pays-Bah, maar wanneer men steeds meer moet afdragen terwijl de omzet keldert en de lonen daarentegen steeds verder stijgen door stijgende loonbelastingen en toch steeds minder koopkracht, de grote multinationals emigreren en worden weggetreiterd door GroenLinksche klimaateisen en stupide luchtfietserij, zal de groene energieformule van dit kabinet echter een snelle dood sterven,……..men ziet het bederf al in de Hollandse winkelstraten, een massale ontslaggolf en stijging van geweldsmisdrijven.
  (het kabinet zal echter wel weer met een inventief plan komen om al die immigranten aan een leegstaand pandje te helpen om een winkeltje te kunnen beginnen, vrijgesteld van belasting en regelgeving of plichten)( de plannen voor enorme belastingverhogingen op suiker, zout, bacon, drank en rookwaren nemen we maar even voor lief, dat is een gestolen voorbeeld uit Noorwegen……….en de Linksche Looney Brigade maar juichen omdat er nóg een islamitische winkel gerund door de maffia in hun straat is gekomen….en nóg een en nóg een, totdat men er te laat achter komt dat men in een door en door islamitisch land mag leven…….mits men zich maar aanpast.

  Like

 8. Marijke zegt:

  Rutte is mijn leider niet. Rutte behartigd ieders belang behálve dat van de belastingbetalende, autochtone Nederlander. Wilders is mijn leider!

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Een Rutte die aan de gesprekstafel gaat zitten met Black Lives Matter. In hoe verre is dit verwonderlijk ? Helemaal niet ! Soort zoekt soort. Ook in die kwestie waarin Rutte die schoft van een Grapperhaus de hand boven het hoofd hield. Een Wilders die men koste wat kost wil veroordelen om NIETS, en een Akwasi die liquidatie berichten verstuurt om Sinterklaas en Zwarte Piet te vermoorden krijgt vrijspraak. Vier handen op een buik voor het kabinet, de MSM media en allerlei soort tuig uit het buitenland. En wij dan ? Wij kunnen verrekken. Wij zijn alleen maar goed als inkomstenbron voor hun duistere zaakjes, en verder om onze mond te houden over wantoestanden in Nederland op straffe van represailles door de justitie !

  Like

 10. Julia zegt:

  Rutte de grootste verrader en huichelaar met de charmante weg wuif lach. Praat recht wat krom is en niet door de beugel kan. Nimmer zo een stuk ongeloofwaardige leugenaar meegemaakt en dat hij hierin nog niet is gestikt is Gods wonder. Heeft u als werkende Nederlander al die beloofde 1000 euro op uw rekening gestort gekregen (nee dus dat is opgegaan in de miljarden die deze valse clown aan de zuidelijke lidstaten heeft geschonken), heeft u als zorgmedewerker het alleen met een applaus moeten doen en tot op heden nog geen cent er bij), heeft u als oudere al meer thuishulp en worden uw luiers in verzorgingshuizen al op tijd verschoond of zit u nog in eenzaamheid op uw kamertje en kan u geen kant op), staat u niet op de wachtlijst door de onverantwoorde bezuinigingen binnen de gezondheidszorg, heeft u geen koopkracht verlies door de torenhoge vaste lasten, huurprijzen en hoge zorgkosten. Kortom de lijst van leugens is te lang om op te noemen wat deze leugenaar het Nederlandse volk heeft voorgelogen en niet nagekomen. Weg met dit soort verraders en volks verlakkers en er keihard mee afrekenen. Nimmer zo een valse gast als MP meegemaakt waar geen enkel respect meer voor is op te brengen. Succes met het fake stemmen dat niets meer met stemmen binnen een democratie te maken heeft.

  Like

 11. Martin. zegt:

  Ik zou willen zeggen ik heb geen leider, maar de gedachten van Wilders en FvD[Baudet} spreken mij politiek gezien het meeste aan.
  Rutte is een smerige gladjakker onder de plak van Brussel en de elites daarboven die aan de touwtjes trekken.
  Hij geeft zowat al onze geworven vrijheden en diensten uit handen!
  Oorlogslachtoffers van nazicollaborateurs helpen om die misdadigers te vervolgen heeft hij gestopt
  na ja iedereen die regelmatig deze en andere alternatieve sites opzoekt weet dat ze ook niet veel doen om pedo`s te vervolgen getuige de zaak Demmink.
  En dat ie paar mnd geleden nog zei zwarte piet is niet racistisch, en paar mnd later door indoctrinatie van kick out zwarte piet en B.L.M.ineens 180 graden draait.
  En wat dacht je van klasse justitie Wilders wel vervolgen maar Akwasi niet?
  Zeker gezien zijn onlangs opgedoken oude tweets!!!
  Ik denk dat ie dacht wat PvdA en groen links altijd doen allochtone stemvee voor zich winnen door eigen bevolking te verraden dat kan ik ook en nog beter ook.
  Ik zag laatst op tiktok ja op tiktok een filmpje van een docu leek mij ook wel interessant

  https://www.vpro.nl/programmas/de-outsiders/aflevering-1-activisme.html
  Maar wat ik niet snap dat er nog steeds hele volkstammen op partijen als D66 en VVD stemmen.
  Echt ongelofelijk zelfs zakenlui die moeten nu toch wel inzien dat met de lockdown en het wanstaltige angstaanjagende wanbeleid sinds afgelopen maart de VVD weinig opheeft met onze economie en ons autochtone bevolking als geheel.
  George Soros lacht in zijn vuistje en die Bill Gates erbij!

  Like

 12. M. zegt:

  Nog niet door dat ze bijna allemaal buigen voor de criminelen zodat de criminelen zich wat beter kunnen ontplooien in hun criminele activiteiten?
  Men heeft geen moer op met de slachtoffers en al helemaal niets met het eigen volk dan ze ellende bezorgen.
  Iets wat zelfs een blinde nog duidelijk kan zien maar vele mensen van het volk blijkbaar niet.

  Oma en opa mogen lekker in de eigen stront zitten als dank voor decennia lang hard werken en betalen om ons land op te bouwen, omdat men het te druk heeft met buigen voor criminelen en het volk het wel best vind zolang ze zelf nog niet in de stront zitten en zo nog meehelpen de stront in stand te houden ook.
  Als het volk het niet zou pikken was er morgen geld voor deze kroonjuwelen van onze samenleving maar het handjevol wat zich er wel boos over maakt en het onmenselijk vind kan het verschil niet maken in een totaal onverschillige samenleving van egotrippers.
  De zorg werd vakkundig wegbezuinigd zodat het met de corona zwendel erg druk leek ineens en nu ze voor helden werden gezien tijdens de coronazwendel krijgt men geen stuiver extra , want u bent niet crimineel genoeg en brengt u het land niet in chaos dus dan is stront uw dank.
  Waarschijnlijk hebben ze wel een oplossing voor die 16 miljoen zieke mensen dat men de zorg zo weg bezuinigd heeft anders zou je andersom verwachten en zou men de zorg juist optuigen maar dat is blijkbaar niet nodig.
  En als u het waagt om de waarheid te lullen als zorgmedewerker volgt ontslag en ellende want zo werkt dat in de wereld van de omgekeerde bijbelclub van gewetenloze viespeuken.
  Precies zoals oma en opa stront als dank krijgen als beloning van die goddeloze hufters en er alle geld en begrip is voor wie zich misdraagt, de pleuris aan ons land heeft, hun zwendelagenda helpt promoten of hun zieke nieuwe wereldorgie steunt.

  Maak van uzelf geen viespeuk door die viespeuken te blijven steunen en hun abnormale gedrag als normaal te beschouwen.
  En laat u niet met een rood potloodje in het riet sturen door politici die niets met u op hebben en als een wesp gestoken reageren op waterdichte stemsystemen, anders kon u nog wel eens bedrogen uitkomen met uw nietszeggende potloodje.

  Een agenda uitvoeren en eerlijke verkiezingen gaan nou eenmaal niet samen en je hoeft geen geleerde te zijn om dat te kunnen bedenken.

  Like

 13. M. zegt:

  Hij buigt zo diep dat hij de voeten van de criminele migrant kan kussen.
  Om even aan te geven wie hij eigenlijk vertegenwoordigd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s