Viroloog: ‘Ik ga bewijzen dat coronavirus door mensen gemaakt is’


(Klik recht onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

(Door: “9ForNews”)

Een gerespecteerde viroloog zegt wetenschappelijk bewijs te zullen leveren waaruit blijkt dat het coronavirus gemaakt is door mensen. Li-Meng Yan, tot voor kort verbonden aan de Universiteit van Hongkong, is naar de Verenigde Staten gevlucht omdat ze vreest voor haar leven. In de Britse talkshow Loose Women onthulde ze dat de Chinese overheid al haar informatie heeft verwijderd uit de overheidsdatabases, schrijft de Daily Mail.

Berichten dat Covid-19 afkomstig is van een voedselmarkt zijn volgens dr. Yan een rookgordijn. “Het virus komt niet uit de natuur,” zei ze. Op de vraag waar het virus dan wel vandaan komt, antwoordde de wetenschapper: “Het komt uit het lab in Wuhan.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Viroloog: ‘Ik ga bewijzen dat coronavirus door mensen gemaakt is’

 1. Lucia zegt:

  Juist door mensen gemaakt vuile tyfus volksverraders, die op jouw en mijn kosten gestudeerd hebben zag niet zo lang geleden voordat covid los barste een lijst van top researchers die allemaal eugenicists waren kortom genocide wilden plegen op ons maar wel hun fucking studie en kinderbijslag door ons betaald, Allemaal een kogel liefst morgen nog.

  Like

 2. bozeoudeman zegt:

  Het zal maatschappelijk niets of niet veel veranderen, hoeveel wetenschappers er inmiddels ook al zijn die zelfs stellen dat corona een leugen is, zolang de niet of weinig wetenschappelijke klonen en huurlingen bij de media massaal de politiek getinte leugenverhalen van hun VN meesters blijven rondbazuinen en als de waarheid verkondigen. De grote massa blijft deze leugenmedia als oprecht zien. Lulhannesen als Van Rossum worden bejubeld voor ieder verward woord dat deze dwaas, die als soort orakel in de media naar voren wordt geschoven, uitspreekt. Dit soort narren, dwazen en totale idioten bij ons op de loonlijst van De Mol, wereldwijd bij Soros en Gates, worden helaas nog steeds bewierookt door de meute die blijkbaar niet zelfstandig kan denken, maar het voor hen laat doen,omdat dat wel zo makkelijk is. Ik hoor het ze al zeggen: Als dit alles waar is zou de NPO het allang in het journaal gemeld hebben! Ja, ja, zo dwaas zijn ze. Klakkeloos lopen ze achter de keizer aan te rennen en WETEN dat de keizer nieuwe kleren aan heeft, ECHT WAAR, want de buren zeggen het ook, dus…..

  Like

 3. M. zegt:

  Is niet zo moeilijk om bewijs te leveren.
  De patenten laten al zien dat het man made is.
  Dat op zich is al bewijs.
  Wat natuurlijk is kan niet gepatenteerd worden.
  Punt.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Pingpong, weg jong, naar de VS, wat een mazzel.

  Like

 5. Bas zegt:

  Ondertussen in Victoria
  Deze vrouw werd bij een corona checkpoint aangehouden en met geweld uit de auto gesleurd door 4 agenten, omdat ze een telefoonoplader in de auto had…..

  https://pbs.twimg.com/media/Ehv0al5VkAAJqHr?format=jpg&name=large

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Bill Prick heeft zijn gekweekte virusje naar China laten brengen en nu zit hij op z’n gemak te wachten tot de miljarden voor z’n VEKSÍÉN bij hem met wagonladingen tegelijk naar binnen worden gereden.

  Is 1 + 1 = 2 nu écht zo moeilijk?

  BILL DID IT!

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  En horen we daar verder nog meer van ? Het is al bijna een jaar geleden dat het Corona virus in China uitbrak, nadat eerst de Chinese autoriteiten het (na de uitbraak) een poos doodgezwegen hadden. En als we al iets vernemen van deze vrouw zal het niet in de MSM media te zien zijn. Alleen maar via bepaalde internetkanalen. Ik hoop dan ook dat we binnenkort er meer over horen. Zo erg en indrukwekkend dat eventueel de MSM media er ook niet meer omheen kunnen. En misschien zit ik er wel naast met het laatste en blijven de MSM media over dit alles zwijgen.

  Like

 8. Lord of Hosts zegt:

  Een gerespecteerde viroloog? Werkelijk?!
  Mevrouw is een nuttige idioot die van de westerse staatsmedia een podium krijgt en moet vertellen dat “het virus” bestaat.
  Nog prettiger is het, voor de ontwerpers van deze virus-hoax, dat deze onbenul verteld dat dit zogenaamde virus uit een Chinees laboratorium komt.
  Het is voor de onzichtbare hand achter deze hoax des te aangenamer als deze vrouw plotseling vergiftigd wordt of plotseling onverklaarbaar overlijdt.
  Dit domme wicht snapt niet in wiens “veilige armen” ze gemanoeuvreerd is.
  Geen meelij met deze volksverlakker.

  Like

 9. Svalbard zegt:

  Ook Amir Tsarfati maakte hier al melding van.

  Like

 10. Pingback: Chinese viroloog publiceert bewijs dat corona in lab is gemaakt: ‘Smoking gun’ | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s