Duitsland: Het lot van kerstmarkten, kermis, carnaval en festivals lijkt bezegeld!

(Vertaling: E.J. Bron)

In Duitsland blijven de ziekenhuizen nog steeds enorm leeg, slechts 233 Intensive Care bedden zijn bezet en die waarschijnlijk overwegend door heel oude mensen met onderliggende ziektes. Maar omdat er getest wordt alsof er geen morgen meer zou komen, slaat deze test hier en daar eens aan, het quotum blijft echter gering en betrouwbaar zijn de testresultaten ook niet.

 

Desondanks blijft de politiek in de paniekmodus, desondanks wakkeren virologen en andere deskundigen, wier uur geslagen heeft, nog steeds de angst aan, gewoon, omdat ze er plezier in hebben de burgers te treiteren en hen dankzij deze volledig overbodige pandemie onder controle te houden.

Nu pleit ook de epidemioloog Timo Ulrichs met het oog op de sterk stijgende corona infectiecijfers in Frankrijk voor preventieve maatregelen in het naburige Duitsland. “We zouden er over moeten nadenken welke maatregelen zinvol zijn om meteen het begin van een exponentiële stijging van de nieuwe besmettingscijfers te voorkomen. Een goede maatregel zou de preventieve afzegging van grote manifestaties respectievelijk een strikte bovengrens bij private en openbare feesten zijn”, zei Ulrichs tegenover de nieuwssite “Watson”.

Om de grenzen met Frankrijk te sluiten, vindt de epidemioloog van de Akkon-hogeschool in Berlijn echter niet zinvol. In Frankrijk werden onlangs binnen 24 uur bijna 10.000 nieuwe besmettingen geregistreerd. Mocht de coronasituatie zich daar drastisch blijven verslechteren, dan houdt de expert het voor mogelijk dat Duitsland hulp biedt en coronapatiënten in ziekenhuizen in Duitsland onderbrengt: “Alle capaciteiten zouden voorhanden zijn”.

Volgens Ulrichs wordt een tweede pandemiegolf in de herfst en de winter natuurlijk waarschijnlijker, waarschijnlijk omdat men dan de klassieke griep gewoon in een corona-infectie “verandert”. “Daarom zouden we nog een keer alle inspanningen moeten ondernemen om deze periode goed door te komen, totdat we met de jaarwisseling of in het voorjaar van 2021 een beschermend vaccin zullen hebben. Ik ben optimistisch dat we in het begin van het nieuwe jaar niet slechts één, maar tegelijk meerdere beschermende vaccins ter beschikking zullen hebben”, zei de wetenschapper.

Alleen daarom gaat het. Om het vaccin. Omdat daarmee nog meer geld te verdienen is dan met testen en beschermende maskers.

De coronamaffia draait goed, de farmaceutische industrie jubelt, dan kun je gerust een keer kerstmarkten, kermissen, carnaval en festivals op de brandstapel gooien.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, dictatuur, Duitsland, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Duitsland: Het lot van kerstmarkten, kermis, carnaval en festivals lijkt bezegeld!

 1. BigLJohn zegt:

  Ook hier in Nederland hoor ! Duitsland is heus geen uitzondering. Alles wat de mens ontspanning biedt en wat leuk is word verboden. Roken word langzaam maar zeker helemaal verboden, vuurwerk werd verboden, alsmede kermissen, carnaval, rommelmarkten en festivals. Voetbal wedstrijden met 1/3 publiek, hoelang zullen de clubs dit nog financieel kunnen volhouden, slechte inkomsten door veel te weinig publiek. Formule 1 races zonder publiek….Eens zullen ook alcoholische dranken verboden gaan worden. Veel bars en cafe’s staan nu sowieso al op omvallen. Het vaccin zou de verlosser van de mensheid zijn, echter een goed opgebouwde weerstand van je lichaam tegen ziektes werkt veel beter dan die gore giftige troep die in een chemisch laboratorium ontwikkeld is. Maar een mens mag heden ten dage geen mens meer zijn. Hij moet schijnbaar omgevormd worden tot een willoze, gevoels-loze en horige robot waar de machthebbers een gewillige slaaf aan hebben.

  Geliked door 2 people

 2. Peter zegt:

  Zelfde verhaal in Nederland,NPO komt met 3000 nieuwe besmettingen ,maar een beetje journalist zoekt gelijk uit hoeveel opnames er zijn,daarover geen woord bij dit doorgeefluik van de regering .

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Kerstmarkten, kermissen en carnaval zijn van oorsprong christelijke feesten. Daarom waren de kerstmarkten de enige grote evenementen waar je geen hoofddoeken kon zien. De moslims bleven thuis.
  Dus dit moet weg. En daarvoor hebben we Corona.
  Maar als je denkt dat de mensen begrijpen waar het om gaat, dan heb je het helemaal mis.
  Hier in Keulen, het bolwerk van carnaval en kerstmarkten, werden de Groenen afgelopen zondag bij de gemeenteraadsverkiezingen de sterkste partij. Gewoon de partij die Keulen als toeristenstad wil ruïneren. (De AfD heeft net 6% geraakt.)
  Jullie zeer nabije oosterburen zijn helemaal knettergek, zelfs zonder carnaval.

  Geliked door 1 persoon

 4. saddy zegt:

  Alles volgens de vn: Alle blanke landen tussen 15 en 30 sept op slot, onder het mom van corona. Voor de vorm ook een paar donkere landen, want anders wordt het wel erg duidelijk

  Like

 5. Julia zegt:

  We kunnen nu toch wel concluderen wat er werkelijk gaande is. Een keihard feit de WOIII is in volle gang https://www.xandernieuws.net/algemeen/duitsers-die-quarantaine-ontvluchten-mogen-met-vuurwapens-worden-gestopt/ Alle maatregelen die onder het mom van corona zijn genomen en getroffen is om de wereldbevolking ziek te maken en de wereldbevolking drastisch reduceren en economisch kapot te maken. Het sociale leven wordt verder kapot gemaakt omdat de elitaire machtswellustelingen zo de macht in handen blijven houden door nog maar minimaal onderlinge contacten en alle grote evenementen en festiviteiten te verbieden zodat het volk goed onder de duim kan worden gehouden. Nu nog een verbod op Internet de overheden gaan bepalen wat u wel en nog niet kan raadplegen op Internet, bij welke winkels die vallen onder de multinationals nog wat inkopen gedaan mogen worden vandaar het om zeep helpen van het MKB. , er zal een rantsoenering op vlees en producten worden ingesteld door hoeveelheid op te leggen wat nog mag worden ingekocht. Kortom de huidige oorlog is de meest sluipende oorlog in de geschiedenis hierdoor sluipt de macht over het volk als een sluipmoordenaar verder en verder. Het grootste deel van de wereldbevolking laat de dictatuur rondom de hoax corona onderdanig over zich heen komen en verzet zich niet tegen de ongekende dictatuur door angst die dagelijks wereldwijd wordt ingezaaid maar beseffen niet wat voor een desastreuze gevolgen dit wereldwijd de komende jaren zal hebben. Deze oorlog zal ongekend veel slachtoffers maken maar niet door het virus corona.

  Like

 6. hoe zit met die andere 1 miljard virussen?

  Like

 7. karton zegt:

  Héél jammer, vooral dat het carnaval zal worden afgelast.
  Ik had n.l. erg graag Mutti Merkel als Tanzmariechen willen zien optreden.
  Maar ook in NL gaan al die “feesten” toch niet door, althans voorlopig ?

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Peaceful protests?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s