Grappig links

(Door: “bozeoudeman”)

Een vriendje van een vriendje wordt niet bestraft, maar komt er vanaf met een niet eens uitgesproken ‘sorry’, maar enkel de intentie dat hij in het openbaar spijt betuigt. Logisch toch, als je ziet wat de baas van het corruptewezen bij het Openbaar Ministerie van Onrecht zelf doet.

Alle a-socialen die zonder mondkapjes de anderhalve meter grens durven te negeren, krijgen via hem een zware boete opgelegd en een daarbij horend strafblad. Natuurlijk geldt dat niet voor een soort  vriendinnetje uit het kennissenclubje van de grote ‘schoolmeester’ zelf als hij iedereen de maat neemt en de les leest.

Nee, dat arme schaap heeft een uitzonderingspositie en mocht samen met, naar haar zeggen, enkele duizenden racisten samengepakt op de Dam de mening uiten zonder mondkapje op en te dicht opeen gepakt, dat zwarte mensen meer waard zijn dan gele, rode, pimpelpaarse met sterretjes of zeker weten die akelige witjes.

Adel verplicht niet, denk ik dan maar of zoiets, ook als ik later zie en hoor hoe de grote ‘roerganger’ zelf omging met zijn eigen bepaling en tevens zijn genodigden bij zijn huwelijksvoltrekking. Met zijn allen op een kluitje zonder mondkapjes staan pakweg dus twintig misdadigers in spe bij elkaar, maar welke BOA durfde daar zijn of haar fikken aan te branden, dus keken ze massaal de andere kant op.

Na te zijn betrapt door een akelige fotograaf moest de ‘schoolmeester’ uiteindelijk, na eerst een potje huilen en ontkennen zoals ieder goedgeaarde crimineel altijd in eerste instantie doet, toegeven dat hij zijn eigen regeltjes had overtreden en dat hij dus eigenlijk op z’n minst ook een stinkende asociaal is. Maar dat laatste kan natuurlijk niet, dus…

Met een groots gebaar betaalde de dus net geen crimineel belastingaftrekbaar twee keer de boete als gift aan het Rode ‘Help de Asielzoekers’ Kruis. Mooi toch, nietwaar. Hoewel, al die anderen, die uitgenodigde visite? Had hij daarvoor ook niet belastingaftrekbaar moeten betalen? Hij had hen in de positie gebracht waarin zij daar als criminelen in spe ofwel a-socialen op de foto stonden afgebeeld. Dus verantwoording meneer ‘schoolmeester’, ooit van gehoord?

Wel aangetekend hierbij is dat de boete nu is verlaagd, zodat het strafblad hierdoor verdwijnt. Hoe zou dat zo zijn gekomen? Wel moet van te voren rekening worden gehouden dat de boete op Ruttiaanse wijze straks weer even hoog kan zijn als de commotie rondom de grote ‘roerganger’ is geluwd en onder het tapijt verdwenen.

Evenals ik straks als Akwasi mij, omdat ik mij voor het eerst in mijn leven zwart ga laten schminken om bij hem voor de deur te gaan staan, een forse trap in mijn gezicht geeft, waardoor ik mij daarna vast en zeker voor een zeer ‘onpartijdige’ officier van justitie moet verantwoorden na te zijn aangeklaagd wegens uitlokking van een goede burgerman, die het niet kon helpen dat hij, door mij getergd, naar mij uithaalde en mij een gecompliceerde kaakbreuk veroorzaakte.

Ik ben daar geheel en al zelf schuldig aan, zo zal deze heel onpartijdige officier van Justitie vinden en mij veroordelen tot het betalen van een boete ter genoegdoening aan de zeer respectabele heer Akwasi die, door mij gedwongen, wel geweld tegen mij moest gebruiken, waarvoor ik hem ook nog mijn excuses moet aanbieden.

Klinkt allemaal heel erg logisch toch voor een bananenmonarchie waar een linkse trol stelt dat democratie helemaal niet inhoudt dat alle meningen gehoord moeten worden. Tja…. Dat links toch, eigenlijk is het heel erg grappig!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Hypocrisie, Linkse Kerk, Rotzakken. Bookmark de permalink .

4 reacties op Grappig links

 1. Jan Altena zegt:

  Dodelijk grappig!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Laat je “ontslaven”!

  In deze periode van grote maatschappelijke onrust, wordt door dit kabinet met ogenschijnlijk gemak onze grondrechten geschonden in het beweerde “algemeen belang”. Ik laat het aan de lezer(es) over om daar het zijne of hare van te vinden. Binnen een aantal groeperingen wordt fel op deze grondwettelijke schendingen gereageerd via flyers, protestfilmpjes op sociale media en demonstraties op het Malieveld in Den Haag en elders in het land. Alles beter dan niets doen. Binnen de ‘Vrije Mensbeweging’ wordt daarnaast ook een juridische weg gevolgd, waarover in dit artikel een en ander toegelicht zal worden. Een vereiste daarvoor is kennis. Kennis is macht. Of, zoals het spreekwoord zegt: ‘Ken uw vijand’.

  De Nederlandse Staat kent een rechtsstelsel dat heel ingewikkeld is. Alleen al het Burgerlijk Wetboek bevat 7 dikke boeken ter grootte van een encyclopedie. Daarnaast zijn er dikke boeken over het bestuursrecht, het contractrecht, het belastingrecht, het arbeidsrecht enz. Wie zich dus juridisch te weer wil stellen tegen de aantasting van je grondrechten, kan niet zonder enige kennis. Die kennis is voorhanden met het Duitse boek ‘Hintergrundwissen’ van Hans Xavier Meier uit 2016. Het kwam in de zomer van 2019 onder onze aandacht, toen onze Duitse sympathisanten er succes mee behaalden in Duitsland.
  Etc:https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/de-vrije-mens-vs-de-belastingdienst/

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Overigens ff mierenneuken.

  Het drempelbedrag en het maximumbedrag hangen af van uw drempelinkomen. Dat is het totaal van uw inkomsten en aftrekposten in box 1, 2 en 3. Als u online aangifte doet, hebben wij uw drempelbedrag ingevuld op het scherm waar u uw giften kunt aftrekken.

  Het drempelbedrag is 1% van uw drempelinkomen, maar minimaal € 60. Wat u meer hebt gegeven, mag u aftrekken. Tot een maximumbedrag van 10% van uw drempelinkomen.
  Zie belastingdienst.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Nederland begint steeds meer op een shithole country te lijken !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s