Roemenië voert herdenkingsdag voor vervolgde christenen in


(Door: Hans S. Mundi – Vertaling: E.J. Bron)

De media hier berichten sporadisch over werkelijk relevante onderwerpen. Maar zelfs daarvoor heeft de Duitse Merkel-mainstream een krachtige duw van buiten nodig. Zoals ook in dit geval. Op 16 augustus brengt de “Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung” een artikel van een hele pagina die het in zich heeft: “Want zij lijden – Roemenië voert een nationale herdenkingsdag voor vervolgde christenen in de hele wereld in.”


De blijkbaar verbaasde redactie bericht aan de vermoedelijk net zo verbaasde lezers over een nieuwe, door de Roemeense regering ingevoerde, wettelijke feestdag, die eigenlijk een droevige dag is en die vooral de hele westelijke wereld een spiegel voorhoudt. Omdat nu echter uitgerekend een eerder nationaalconservatief georiënteerde regering besluit iets moreel en ethisch absoluut goeds te doen, geraakt Michael Martens in het typisch Duitse ja-maar gezever: “Initiatiefnemer van de wet is Daniel Gheorghe, een parlementariër van de Nationaal-liberale Partij… de politicus, geboren in 1985, waarschuwt voor de ´politiek correcte´ leugens, die Europa op dit moment zogenaamd beïnvloeden.” Zogenaamd.

De standaard woordkeuze om anders denkenden af te bakenen. Maar de schrijver wringt zich in allerlei bochten, omdat alle bewijsbare data en feiten duidelijk bewijzen dat er onder de banier van de islam wrede en deels bijna sadistische klopjachten tegen christenen plaatsvinden. En het valt de “FAS” nu plotseling op dat dit ook historische dimensies heeft en al eeuwenlang als misdaad plaatsvindt. Zo komt nu ook collega Martens tot de verbazingwekkende conclusie: “Ook al deel je de ondergangsstemming van het Avondland van de initiatiefnemer van de nieuwe Roemeense herdenkingsdag niet: zijn idee dat vele miljoenen mensen in het Midden-Oosten, in Afrika en in Azië vervolgd of gekoeioneerd worden, omdat ze christenen zijn, is niet te betwisten.

Voorbeelden zijn er meer dan genoeg. In het ooit als naar verhouding liberaal geldende Algerije treedt de staat inmiddels systematisch tegen christenen op, in Egypte worden Kopten steeds opnieuw het slachtoffer van aanslagen op godsdiensten, en ook in veel andere landen worden mensen vermoord of gediscrimineerd, omdat zij christenen zijn. Islamitische terroristen kiezen, zoals bij de aanslagen op Sri Lanka met Pasen 2019, bewust belangrijke christelijke feestdagen uit voor hun misdaden, omdat de dan propvolle kerken meer slachtoffers beloven.”

Valt u iets op? #metoo, Fridays for Future of Black Lives Matter – wie bepaalt hier eigenlijk de onderwerpen die worden opgeblazen tot wereldwijde campagnes?! Miljoenen vervolgde en vermoorde christenen zijn echter ook voor de “FAS” alleen dit ene artikel waard. Terug naar de klimaatverandering en de maskerplicht. Er mag gewoon vervolgd en gemoord blijven worden. In de mooie nieuwe wereldorde zijn christenen gewoon de verkeerde slachtoffers. Voor hen zijn er geen campagnes en demonstraties, elke christen sterft alleen voor zichzelf. Allahu Akbar!

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Hans S. Mundi

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

7 reacties op Roemenië voert herdenkingsdag voor vervolgde christenen in

 1. koddebeier zegt:

  De meeste andere westerse landen verloochenen dit liever en pamperen de islam (de vervolgers).

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  Opvallend dat vrijwel álle landen die óóit onder de dictatuur van de USSR hebben geleden, zich nu verzetten tegen ;alles wat de dictators van de EUSSR hen én ons voorschrijven/opleggen en willen dwingen tot ….
  Maar de EUSSR-maffia in Brussel is zo ongelooflijk stom om NIET te luisteren naar deze échte deskundigen. Qua stommiteit lopen Fransje Timmermans én Adolfje Verhofstadt , met het rode vaandel, voorop. Ik las onlangs dat zij, de 2 genoemde schurken, president Trump een achterlijke man vinden, ik heb daarna héél kort ff een foto van die 2 idioten bekeken en je zou daarna toch zweren dat die 2 zijn ontsnapt uit een inrichting voor zwaar geestelijk gestoorde “mensen”.
  (ik moest hun foto wel héél kort bekijken, teneinde niet kotsmisselijk te worden)

  Geliked door 3 people

  • Ravian zegt:

   Dat het in die regionen nog maar goed drie eeuwen geleden is dat ze de voorlaatste islam invasie hebben afgeslagen zal ook wel een factor zijn.
   De herinneringen aan de gedragingen van het “geloof van de vrede” zijn daar nog wat verser.
   En voor Rusland geldt overigens hetzelfde, dat zijn, net als de Roemenen, ook orthodoxe christenen.
   Daar is bijvoorbeeld ook het opnieuw bezetten van de Hagia Sophia door de islamieten, onder leiding van Erdogeit, bepaald niet in goede aarde gevallen.
   Die achterlijke actie gaat de neo-Ottomanen geheid nog eens een keertje vies opbreken.

   Geliked door 1 persoon

 3. Johan zegt:

  En wij voeren een herdenkingsdag in voor slachtoffers van het coronavirus.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Als de god van de christenen niet bestaat,waarom worden er dan jaarlijks duizenden christenen afgeslacht ???

  Like

 5. M. zegt:

  Eindelijk eens mensen die er niet over zwijgen maar het onder de aandacht brengen.
  Het zou wereldwijd veroordeeld moeten worden dat weerzinwekkende slachten van onschuldige mensen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s