Verkeerde prioriteiten . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Wil“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Verkeerde prioriteiten . . .

 1. pepo Copyright zegt:

  Bid voor Trump, en safe miljoenen kinderen per jaar.

  Like

 2. klaas zegt:

  Like

 3. Lucia zegt:

  Jaren geleden voor het eerst hierover geïnformeerd door acties van Kevin Annet ..Je schrikt je de pleuris hoe groot het probleem is en hoeveel kinderen er jaarlijks verdwijnen .. Ik denk ook dat de meeste mensen niet beseffen hoe groot de betrokkenheid van de elite hierin is ( vanwege Satanisme) omdat die rituelen hen verzekeren van grote rijkdom.
  Tot voor kort was hier weinig over bekend , ik denk weleens aan het hoofdstuk in de Bijbel dat Openbaringen heet, zouden we dat niet heel letterlijk moeten nemen, want kijk hoeveel schandalen er boven water zijn gekomen de afgelopen 5 a 7 jaar ongelooflijk, het is praktisch niet bij te houden.
  Ik weet nog toen ik een tiener was 17, denk ik en me zo’n beetje ging verdiepen in de 2e W.O en de slapeloze nachten, die ik er aan overhield, omdat ik van afgrijzen vervuld was en niet kon bevatten dat mensen mekaar zulke dingen konden aandoen
  Hetzelfde overkwam mij toen ik de stukken en video’s op You-tube van Kevin Annet ging bekijken dezelfde horrormensen en verhalen waar je gewoon misselijk van wordt en die je je nachtrust kosten maar ik vind dat je jezelf met de waarheid moet confronteren, omdat als we dat niet doen, dingen eeuwenlang onderhuids voortwoekeren en dat is precies wat er met het offeren van kinderen gebeurd is (overigens gaat dat meestal hand in hand met verkrachtingen van deze arme kinderen, vreselijk).
  Er zijn tijden in de geschiedenis geweest dat dit gebruikelijk was, meestal werd het oudste kind geofferd aan Satan zodat de familie rijk kon worden of blijven, dit is gewoon niet te bevatten, ook op het platteland als er oogsten mislukten economische malaise dreigde of ziekten en plagen, waren ook die arme kinderen wederom de klos.
  Ja dit soort dingen leer je niet op school tijdens de geschiedenislessen.
  Het ergste is het gebeurt nog steeds, onze ” beschaving”, heeft hier geen verandering in gebracht, sterker nog het is toegenomen, ook door de handel in organen.
  Wat een klote wereld leven we in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s