DONEER!: Hoger beroepzaak Akwasi

(Door: Pieter Hollenberg)

Hoi allemaal! Mijn naam is Pieter Hollenberg en ik ben een van de 44 mensen die aangifte hebben ingediend bij het OM tegen de geweld oproepende en bedreigende preek van Akwasi op de Dam (1 juni).

Luister nog even naar zijn speech: www.youtube.com

Juist in ons mooie land met onze democratie en vrijheid van meningsuiting vind ik het belangrijk dat deze waarden worden gerespecteerd en beschermd. Het dreigen en oproepen tot geweld past hier helemaal niet in en tast juist onze vrijheid en ons welbevinden aan. Het voelt totaal niet goed wat er gebeurt.

Het merkwaardige van dit verhaal is dat het OM besloten heeft om dhr. Akwasi niet te vervolgen, ONDANKS  dat het OM vindt dat hij strafbare feiten heeft gepleegd. Dat vind ik, en met mij een hele groep andere mensen, niet terecht. Strafbare feiten moeten vervolgd worden. Punt.

Om tegen het besluit van het OM in beroep te gaan, willen we als groep (inmiddels 8 personen, maar dit kan nog meer worden) een artikel 12 procedure starten onder leiding van een gerenommeerde advocaat. De verwachting is dat de proceskosten hoger zullen zijn dan wij als team kunnen opbrengen. Daarom is jullie hulp hard nodig !

Bescherm ons land met onze vrijheid van meningsuiting en steun ons a.u.b.!

Bij voorbaat hartelijk dank, namens de groep, voor jullie bijdragen!!

Doneer HIER!

Bron:
www.gofundme.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op DONEER!: Hoger beroepzaak Akwasi

 1. Lucia zegt:

  Tegenwoordig leunen we veel te veel op de staat en dat is door en door gecorrumpeerd, je recht proberen te halen hier in Nederland/Vreemderland is net zo iets als ; DE AFWAS GAAN DOEN IN DE SLOOT ..ZINLOZE EXERCITIE DUS!! .
  Vroeger als je serieuze shit met iemand had.. dan hielp een stevig pak rammel…. misschien ouderwets maar je hebt geen juridisch getouwtrek met een rechterlijke macht, of onderdelen daarvan, die wellicht niet alleen figuurlijk met de verdachte in bed ligt .

  Like

 2. Julia zegt:

  Ik zou graag een donatie doen maar weet nu al dat er tegen de corruptie niets te doen is omdat onze rechtstaat volkomen achter deze Akwasi staat en nimmer toe zal geven en de rechtzaak nu al als verloren kan worden beschouwd. Teveel D66 rechters die niet achter eigen volk staan en recht spreken dat krom is en ongeloofwaardig (zie o.a. de strafmaat tegen de Friezen die de terreurorganistie KOZP tegen wilde houden om hun kinderfeest te kunnen vieren). Zij werden wel aangepakt en veroordeeld terwijl de oproerkraaiers van de terreurorganisatie KOZP vrijuit gingen. Zolang er Nederlanders zijn die achter BLM en een kinderfeest opofferen voor de wens van oproerkraaiers zoals KOZP kun je van het volk ook niet veel verwachten. Onze rechtstaat is onbetrouwbaar en discrimineert.

  Like

 3. Bob zegt:

  In dit land worden criminele allochtonen
  door hun maatjes al of niet met hen officieel
  verbonden beschermd.
  De rechters spreken hier vaak onrecht.
  Ze leven tesamen ten koste van ons belastinggeld.

  Like

 4. boorzalf zegt:

  Stichting Aap heeft vast nog wel wel plek voor deze agressieve hondsdolle aap.

  Like

 5. Bas zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5155382/de-romeinen-hadden-kennelijk-ook-al-gaslicht/

  GeenStijl achterdochtig over Clarice Gargard

  Zaak-Akwasi was geen ‘antiracismezaak’
  Het OM haalde de OvJ zondagavond van de zaak, nadat De T. de hele zondag om een reactie had gevraagd. Want dit is de crux: het onderzoek naar Akwasi was geen “antiracismezaak”, maar een onderzoek naar een aankondiging van geweld door een zwarte man, die zich toevallig ook profileert als “antiracisme”-activist. Vreekamp had die zaak dus eigenlijk niet moeten doen, zeker niet gezien haar nauwe banden met antiracismeclubs als MDRA en KOZP. Het heeft haar positie als OvJ in de Gargard-zaak logischerwijs ernstig verzwakt: hoe kunnen 25 Facebookhooligans ooit veroordeeld worden als dezelfde OvJ een fysiek geweldsdreigement ten overstaan van meer dan 10.000 mensen “opruiend” en daarmee “strafbaar” acht, maar wél seponeert aan de hand van een slecht geschreven sorry-briefje?

  Like

 6. Bas zegt:

  Blm in GB

  Sarah Johnson is een van de leiders van #BlackLivesMatter in Oxford. Weet je nog hoe media lieten zien hoe racistisch ze was? Ik ook niet. (Haar account is opgeschort)

  https://pbs.twimg.com/media/Eg_ePBzWkAAkWpK?format=png&name=small

  “De witte man zal niet onze gelijke zijn, maar onze slaaf”
  “Geschiedenis is aan het veranderen”
  “Geen gerechtigheid geen vrede”

  Like

  • Bas zegt:

   Samuel
   Een nobody die “bom erop” roept, krijgt een boete van 350 euro tegen zich geëist; een daadwerkelijke BN’er die op een massademonstratie oproept om mensen verkleed als Zwarte Piet in het gezicht te trappen, gaat vrijuit. Rechtsstaat? Welke rechtvaardigheid? #OM #Gargard #Akwasi

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s