FOTO . . .

Het lot van afgedankte windmolenbladen. Onder de grond stoppen, want recyclen kan niet, en levensduur slechts 15 jaar als het meezit.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Karel Vreeburg)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op FOTO . . .

 1. andre zegt:

  Nou daar ligt dan de natte droom van Frans Timmermans. Slecht nieuws stop je zo diep mogelijk onder de grond dat wil je begraven. De kortzichtigheid van de milieu freaks…………….

  Geliked door 1 persoon

 2. Marijke zegt:

  Mijn vader’s verontrusting bestond uit het feit dat de bladen van windmolens ook metaalmoe kunnen worden. Stel je voor dat er zo’n enorm blad afbreekt en eraf vliegt…

  Geliked door 3 people

  • BigLJohn zegt:

   Daar denk ik continu aan Marijke, als ik met mijn auto onder zo’n windturbine door moet. Breekt er een wiek af, dan zou die zomaar mijn auto in twee kunnen splijten. En dan maar hopen dat je er ongeschonden vanaf komt.

   Like

 3. Julia zegt:

  Even de klimaatpaus open confronteren met deze beelden. De miljarden waanzin van Timmermans kent geen grenzen en alle miljarden die met deze ongekende waanzin zijn verspild en straks nog worden verspild is onverantwoordelijk en heeft desastreuze gevolgen voor mens, dier en natuur. Wat zeggen al die demonstrerende klimaatgekkies hierop. Ben benieuwd.

  Geliked door 2 people

 4. elke windmolen is massamoordenaar van vogels en insecten

  Geliked door 3 people

 5. Svalbard zegt:

  Als deze rotorbladen niet verwerkt kunnen worden, dan is het inderdaad een goed idee om ze onder de grond te stoppen. Laten we dat dan vooral hier in Nederland doen en dan in de laagst gelegen gebieden. Kunnen we er daar een paar mooie heuvels mee maken, dan wordt het landschap ook mooier.

  Like

 6. Bob Feumer zegt:

  Heerlijk duurzaam allemaal, die krengen gaan maar 15 jaar mee, als het meezit, maar sommige onderdelen hebben het eeuwige leven, tel uit je winst!

  Geliked door 1 persoon

 7. Torsten Himmelstoss zegt:

  Deze docu zag ik afgelopen weekend op de Duitse tv:

  Like

 8. Torsten Himmelstoss zegt:

  Correctie! Deze WDR-docu moest ik hebben, sorry voor het ongemak.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  En de funderingen van die vogelhakselaars?
  DWAZEN! ‘Communisten’ vernietigen in hun waanzin alles wat leeft.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Iets anders
  China

  Een experimenteel groen huisvestingsproject in de zuidwestelijke stad Chengdu in China is overspoeld door zijn eigen planten, met berichten van de staatsmedia dat slechts een handvol kopers er zijn ingetrokken

  Like

 11. Lucia zegt:

  Je zou op grond hiervan al in een Don Quichotte veranderen los van al die andere vervuiling en milieuschade die het ook nog oplevert. Groen als kleur staat in de kringen van magie voor geld omdat dollars vroeger groen waren, geen idee wat hun huidige kleur is maar ze zijn lang groen geweest , De Elite doet alles in bepalde codes en symboliek die groene beweging slaat op de ultieme groet diefstal van dit tijdperk namelijk onze generatie volledig beroven en het ook nog groen noemen ze lachen zich sudf dat we denken dat ze het milieu bedoelen.
  Wordt wakker mensen Shell zit erin en allerlei andere enge financiële grootmachten, die eerst met hun industrialisatie de boel vervuild hebben en nu de passie komen preken…. en let maar op…NU HEBBEN WIJ HET GEDAAN.. WIJ HEBBEN DE AARDE VERVUILD.

  Geliked door 1 persoon

 12. Hovawart zegt:

  Wie er nog steeds in gelooft en vertrouwen blijft houden in het Klimaatakkoord van Parijs, dat het klimaat op de aarde zogenaamd onderhevig is aan de politieke luchtfietserij, dat het duistere plan niet enkel een verkapte strategie van leugens blijkt te zijn om globale heerschappij van de Linksche Looney Brigade, één europese socialistisch-communistische dominantie, waar de Chinese Communist Party (CCP), de politieke partij in China nog bij zal verbleken. Leven wij straks allemaal in een wereld geregeerd door leugenaars en bedriegers, waar men enkel de staat dient zonder zelfs nog enige vorm van vrijheid en inspraak, waar ambtenaren regeren………..denkt u van niet?
  (kijk eens naar de plannetjes van ons eigen kabinetsleden, en vergelijk ze eens met de Chinese maatschappij.)
  Er is maar één factor die bepalend is voor klimaatveranderingen, die draait eigenwijs om zijn as, en laat zich opwarmen door de zon, en al vele miljoenen jaren zo het leven bepaalt…..
  Daartegenover wil men u doen geloven dat de politiek en hun klimaatafspraak machtiger zijn dan de planeet, waar nu woestijnen liggen groeide immers miljoenen jaren geleden oerbossen met methaan-verspreidende dinosauriërs en waar men nu windmolentjes neerplant heerste ooit een ijstijd, maar je kunt alles wel begraven onder het zand vanwege het bedrog van het Parijse Klimaatakkoord, als toekomstige relikwieën en archeologische bodemvondsten van een fascistische EU-Dynastie. Je kunt natuurlijk je kop in het zand blijven steken, maar de natuur bepaalt al miljoenen jaren het leven op aarde. en niet de mens. ……………….de zee leeft, geeft, en neemt.
  (dat wij met teveel muizen in een klein kooitje komen te zitten is dagelijks voelbaar, maar ook dat nivelleert de natuur op den duur zelf wel, gewoon een beetje rekening gaan houden met elkaar en onze omgeving draagt zoveel meer bij dan een paar Brusselse ambtenaren de toekomst laten bepalen, en waarom spreekt de politiek steevast hun wens voor ‘verdichting’ uit? propt men de dichtbevolkte steden en lidstaten alsmaar voller met mensen, terwijl men dondersgoed verzwijgt dat dit enkel de natuurlijke selectie en het zelf-nivellerende effect op de voortplanting ten goede komt, er zelfs (burger)oorlogen door kunnen ontstaan, en dus speelt het alleen maar in het voordeel en het belang van de communisten en globalisten.)
  Verdeel ende Heersch, Begraven en Bouw weer op….een oeroud politiek spel.

  Geliked door 2 people

 13. Gerrit zegt:

  Het is natuurlijk ook zo dat door windmolens getroffen vogels door dieren vossen e.d. meegenomen worden. Daarom zal men weinig slachtoffers vinden. Zou wel eens willen weten hoe het met de vernietiging van insecten staat. Na een lange autorit zat de autoruit vroeger vol insecten Nu totaal niet meer het geval.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s