Geert Wilders opnieuw bedreigd door [islamitische!] terreurbeweging Al-Qaida

(Door: Frank Renout)

Terreurbeweging Al-Qaida heeft de Nederlandse politicus Geert Wilders recent bedreigd. Dat meldt dagblad Le Monde. De Franse krant heeft een verklaring in handen van de zogeheten Jemenitische tak van Al-Qaida, AQAP.

De verklaring kwam vrijdag al deels naar buiten. Toen werd bekend dat de terreurorganisatie dreigementen uitte aan het adres van het Franse weekblad Charlie Hebdo. Le Monde beschikt nu over de complete en Arabischtalige verklaring die vijf pagina’s telt. “Er wordt een oproep gedaan om aanvallen uit te voeren op Charlie Hebdo, op het Nederlandse Kamerlid Geert Wilders en op Deense en Zweedse cartoonisten”, schrijft de Franse krant.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Al Qaida, Barbarisme, demoniseren, Geert Wilders, Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

20 reacties op Geert Wilders opnieuw bedreigd door [islamitische!] terreurbeweging Al-Qaida

 1. karton zegt:

  En zo geraakt o.a. Nederland steeds verder in de greep van zware criminelen zoals moordenaars van islamitische signatuur en van het extreem linkse schorem zoals Yasser Feras, Robje Jetten, Pinokkio Rutte enz. enz.
  De tijd nadert dat échte leiders als de heer Wilders in Nederland en Marine Le Pen in Frankrijk, het heft in eigen hand gaan nemen en dat islamitische geteisem hun resp. landen uit flikkert.
  Wij, de mede-slachtoffers van de huidige “regerings”-bende, kunnen hen daarbij behulpzaam zijn in maart 2021 !!

  Like

 2. Harry zegt:

  HEE RUTTE ,

  TIJD OM IN TE GRIJPEN , LAFFE KLOOTZAK !

  LEG DIE VERDOMDE ISLAM AAN BANDEN , verbied de bouw van nog meer van die SMERIGE ISLAMITISCHE BOUWWERKEN , GEEN OFFER” FEEST ” MEER , GEEN ISLAMITISCHE UITINGEN OF SYMBOLEN MEER , GEEN FINANCIELE STEUN AAN DIE TERRORISTEN IN ONS LAND , NOCH IN HET BUITENLAND !

  Net zo goed als jullie in staat zijn om ONS , ECHTE NEDERLANDERS , van alles door onze strot te duwen , via noodwetjes en dergelijke maatregelen , moet je nu die lui maar eens aanpakken !

  Hoeveel verder wou je nog bukken voor dat tuig ?

  Waar blijf je nou met dat soort grootspraak als ” je blijft met je fikken van onze politici af ” ???
  Je hebt alleen een grote bek , verder kom je niet .

  Nee , je gaat fijn in een hoekje zitten gniffelen omdat je grote rivaal weer door een levensgevaarlijke bende gekken bedreigd wordt !
  Het komt je wel goed uit he ?

  SCHIJNHEILIGE SMEERLAP !

  Geliked door 3 people

  • Helena zegt:

   Lieve Harry, ik ben het hartgrondig met je eens! Wat heb ook ik een pest hekel aan die smeerlappen die nu aan het roer staan en grijnzend het volk de ene na de andere ‘noodmaatregel’ door de str*#@t duwen om ze af te leiden van het werkelijke probleem in dit land. Het is verschrikkelijk! Maar het erge is nog dat de staatsmedia bericht dat het zootje (VVD) nog steeds bovenaan de peilingen staat hoe is het mogelijk!!!!!!! En het volk volgt de ‘leider’ gedwee want de sufferds zijn inmiddels zo ingekakt dat ze niet meer voor zichzelf kunnen denken. Wij kunnen ons in ieder geval nog afreageren op deze zeer gewaardeerde site, laten we dat in ieder geval blijven doen dat maakt het leven nog een beetje draaglijk, ik neem nog een lekker wijntje vanavond kan ik lekker van slapen, . hopelijk hoeven we de drooglegging niet mee te maken 🙂

   Like

 3. Lucia zegt:

  Ook toevallig zo in misschien-prelude-naar-verkiezingstijd deze bedreiging… is dit een wederdienst voor terreursponsoring op links en binnen het huidige kabinet. Je zou hier bijna geneigd zijn een oorzakelijk/causaal verband te zien.

  Like

 4. Bas zegt:

  Heeft niks te maken met izzlaam….

  Takiyya of Taqqiyya geldt in de islamitische traditie van sjiieten, ismaëlieten en druzen als een toegestane gedragsregel om het geloof onder bedreiging of dwang te verbergen

  Like

 5. Lucia zegt:

  Overigens het beste bewijs dat terreur staats gesponsord is , is het feit dat er nu geen enkele Europese terroristische organisatie opstaat tegen de verregaande unisering van Europa en de Coronaputsch.
  Waar is de IRA gebleven en de ETA… waar zijn de terroristen als je er echt wat aan zou hebben als volk…nergens want de staat betaald ze niet hiervoor.
  Wie zei het ook alweer de eerste taak van een elitaire heersende klasse is het scheppen van haar eigen controlled opposition.

  Like

 6. Harry zegt:

  Ik herinner me nog , bij de PVV bijeenkomst op de Koekamp in Den Haag , kwamen er ineens een paar gasten opdraven met een ” oranje , blanje bleu ” vlag .
  Die hoorden echt niet bij ons .
  ( Al weet ik niet waarom we die geuzenvlag zouden moeten afzweren .
  Dat rood wit blauw staat ook helemaal nergens meer voor ) .
  Je had toen die drugssnuiver eens moeten horen , die Pechtold !
  Als het islamitische tuig met vele isis vlaggen loopt te paraderen , in onze steden ,
  hoor je niks van die smerige D 66 -ers !!!
  Landveraders , volksverraders , NSB-ers anno 2020 !

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  De enige goede reactie hierop is dat Rutte per direct een persconferentie geeft met de mededeling dat indien Geert Wilders iets overkomt alle moslims per direct ons land uitgeschopt zullen worden.

  Like

 8. verwardeman zegt:

  Als jullie moSSels ooit aan Geert komen zullen er hier doden gaan vallen en
  moSSketen in de hens gaan , reken maar , smerig moSSeltuig !
  Dit is ONS LAND en WIJ bepalen wat we hier doen , niet jullie , moSSelstront !

  Like

  • Gienekehado zegt:

   Leer mij de Nederlanders kennen! Het zal net zo gaan als met Theo en Pim. Een paar weken, maanden ‘BOOS’ en daarna ebt het weg en gaan ze weer over tot ‘de orde van de dag’. ‘Den Haag’ zal tot kalmte en VERBINDING oproepen. We zijn Geert dan kwijt en alles blijft zoals het was. Geert is een Roepende in de woestijn. Her en der lees je dat Prutte / de VVD nog steeds hoog scoort!! Dit Volk is nog te stom om op z’n MOHAMMEDAANS te poepen!!

   Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Wat een armoedzaaiers, wat een loosers. Islam is broedmachine van mentaal gehandicapten, sociaal onaangepasten en grootverbruikers van westerse sociale kassen. Islam was niks, is niks en wordt niks.

  Like

  • Harry zegt:

   Over die mentaal gehandicapten , Guus ,

   in mijn omgeving zijn een grote instelling voor geestelijk en lichamelijk gehandicapten en een school voor minder gehandicapten . Die nog wel zelf kunnen lopen , maar de school niet kunnen vinden , zeg maar .
   Bij beide instellingen is de helft van de ” pupillen ” , getint of zwart .
   Dus ook in deze statistieken zijn ze oververtegenwoordigd !

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Hopelijk wordt dat islamtuig zwaarder met het coronavirus besmet dan wij want Allah zal hen daar zeker niet van gaan genezen!

   Like

 10. Hovawart zegt:

  Het bevreemd mij toch enigszins wel dat de EU-regeringen stug doorgaan met het binnenlaten van Syrische kalifaathandlangers en Afrikaanse oud-IS-strijders met hun families, wetende dat men niet enkel de islamitische boodschappers van de terroristische dreigementen binnenhaalt maar ook de vermoedelijke buitenlandse dader(s), de regeringen dragen er zelfs financieel en materieel aan bij, faciliteert op unieke wijze de bedreigingen……..blijkbaar niets geleerd uit het verleden.
  Het opkomen voor je politieke overtuigingen is door de politieke impasse en de passieve (buk en buig) spagaat van het kabinet Rutte verworden tot het (be)strijden van een geloofsoorlog.
  (het zal nog wat worden wanneer de politiek zich daadwerkelijk wat harder zal moeten uitspreken tegen de uitwassen van de islamisering, er zullen echter weinig dappere partijambtenaren overeind blijven binnen de politieke arena die zich dagelijks de woede en bedreigingen van de moslims willen laten ontgelden.)
  Daarom Hulde voor de PVV, een partij die wél durft te staan voor de toekomst van Nederland.

  Like

 11. Julia zegt:

  Vooral nog meer Islam tuig en barbaren importeren, ze faciliteren en subsidies verstrekken aan terroristische groeperingen. Het is een schande dat Rutte geen verhaal haalt over deze zeer zware bedreigingen en sancties oplegt aan landen die hierbij betrokken zijn. Onderdanig blijven ze geld verstrekken en vertikken dit misselijkmakend Islam terreur aan te pakken. Aal de haat moskeeën zouden per direct gesloten moeten worden. Nee hoor de Haagse Maffia en de mislukkelingen en landverraders in Brussel blijven pappen en nathouden. Zo blijkt dus dat we met een stel lafaards en volksverraders binnen deze regering en binnen de EU zijn opgescheept.

  Like

 12. Marc zegt:

  Bij falende overheid: heft in eigen hand!

  Like

 13. Bob zegt:

  Een moord aanslag door terroriste kan alleen
  met behulp van de correcte politici, justitie,
  geheime diensten en theologen die de zogenaamde
  hulpverleners het verkennings werk laten doen.

  Like

 14. Gienekehado zegt:

  Dat TUIG TUIG TUIG TUIG op 2513 AA Den Haag is nog crimineler / misdadiger dan alle YIHADO’S op een bult!! Ik hoorde net allerlei arabies geblèr buiten. Ja hoor, stond er weer 1tje in zijn door mij betaalde phone te tetteren!! Ik hoop zo dat wij op 17 maart (?) 2021 van die Prutte-Broekers-Knol-GrapperhausZÓÓÓÓÓÓOÓÓÓI verlost worden!!!!!!!!!!!!

  Like

 15. Marijke zegt:

  Hoe was dat versje ook alweer:
  Moslims zijn niet gelukkig in Syrië;
  moslims zijn niet gelukkig in Egype;
  moslims zijn niet gelukkig in Turkije
  etc. etc.
  Waarom willen ze dan perse van Nederland een islamitisch land maken?
  Zoiets was het toch?

  Een grote schande dat de bedreigingen tegen Wilders niet door de overige politici sterk afgekeurd worden en er maatregelen genomen worden. En dan heb ik het niet alleen over Al Qaida, maar ook over de dagelijkse “fanmail” die Wilders krijgt.

  Like

 16. Rene zegt:

  Veel gepraat niets gedaan maar de ISLAM gaat zijn moord weg door geen geld maar wapens zat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s