Linkse onderwijsindoctrinatie . . .


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Tony Hellings)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Linkse onderwijsindoctrinatie . . .

 1. Tistochwat zegt:

  Ze kiezen dus voor hun eigen en voor onze ondergang.

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/amsterdam-buigt-voor-linkse-huildruk-en-geeft-criminelen-nog-even-toch-voorlopig-maar-niet-preventief-fouilleren/

  Amsterdam buigt voor linkse huildruk en geeft criminelen nog even: toch voorlopig maar niet preventief fouilleren

  Amsterdamse messentrekkers, pistolenzwaaiers en cocaïneknuppels kunnen opgelucht ademhalen, want de hoofdstad geeft deze doorgewinterde criminelen wat ademruimte. Preventief fouilleren wordt door burgemeester Halsema namelijk op de lange baan geschoven.

  Like

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  Alle peilingen wijzen totaal wat anders uit. Ra, ra hoe kan dat

  Like

 4. Lucia zegt:

  Ik ben benieuwd, wat er uit zou komen, als je vroeg; weet je waarop je zeker niet zal stemmen???

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De politieke wortelrot waarmee de Linksche Looney Brigade onze maatschappij jarenlang heeft geïnfecteerd is een macabere vorm van genmanipulatie, een genetische verandering van het gezonde verstand, het onderwijs is namelijk een gelegaliseerde methode in het langdurig bewerken van het DNA van embryo’s,………het ouderwetse kruisbestuiving van bestaande en geïmporteerde rassen met elkaar om een nieuw, beter ras te krijgen duurt vaak erg lang om een nieuw ras met precies de gewenste eigenschappen te krijgen.(zelfs al leert men tegenwoordig de kleuters hoe ze zich moeten voortplanten).
  De kwaliteit van het onderwijs is mede door de oververtegenwoordiging van buitenlandse embryo’s tot een ongekend dieptepunt gezonken en op een histories laag niveau belandt.
  Maar door de ontwikkeling van nieuwe vaccins kunnen de genen binnenkort direct worden veranderd, en men hoeft geen generaties van linksche indoctrinaties en zeer slechte schoolprestaties meer te wachten tot de nieuwe gewenste eigenschappen en politieke voorkeur tot uiting komen…… enkele gevaarlijke bijwerkingen buiten beschouwing gelaten.

  Geliked door 2 people

 6. Je kunt het bijna niet bedenken maar ook in de USA doet men volop Grappenhausjes.

  Overal de sportscholen dicht, want corona nietwaar, maar de sportscholen en fitnes ruimten voor de elite en aanverwanten blijven gewoon open.
  Hoezo meten met twee maten.

  Het is niet alleen Pelosi en Salongate: GYMS van de overheid zijn ook al maanden open (terwijl sportscholen in de privésector moesten sluiten)

  Eigenaars van sportscholen in het hele gebied van San Francisco waren woedend toen ze vernamen dat gezondheidsclubs en trainingsfaciliteiten in de overheidsgebouwen van Californië sinds ten minste 1 juli openstaan ​​voor politici , ook al blijft het de ongewassen massa in heel Californië verboden om binnenfaciliteiten te gebruiken.

  Niet lang nadat House Speaker Nancy Pelosi betrapt was op een bezoek aan een kapsalon die gesloten had moeten zijn, terwijl ze geen gezichtsmasker droeg, kwam er nieuws dat de overheid oefenfaciliteiten die uitsluitend door overheidsmedewerkers worden gebruikt, al maanden open zijn.

  “Het is schokkend, het is irritant”, zegt Daniele Rabkin van Crossfit Golden Gate, geciteerd door een lokaal NBC- station. ‘Ook al worden ze blootgesteld, zijn er geen gevolgen, geen gevolgen? Het is schokkend. ”

  Sportscholen zoals ‘Hall of Justice’, die uitsluitend politieagenten, rechters, deurwaarders, advocaten en paralegals bedient, zijn blijkbaar volledig open geweest voor zaken – natuurlijk achter gesloten deuren – zelfs als sportscholen voor gewone burgers zijn bevolen voor onbepaalde tijd gesloten te blijven vanwege het Wuhan-coronavirus (COVID-19).

  https://outbreak.news/2020-09-14-pelosi-salongate-government-gyms-have-been-open-for-months.html

  Like

 7. Bas zegt:

  VS
  https://summit.news/2020/09/15/chicago-uni-english-dpt-says-it-will-only-allow-black-studies-students/

  Chicago Uni Engels Dpt. Er staat dat ze alleen ‘zwarte studies’ -studenten toestaan
  De reden? “Black Lives Matter

  De Engelse afdeling van de Universiteit van Chicago heeft gezegd dat het alleen studenten zal inschrijven die dit collegejaar ‘Zwarte studies’ willen volgen, met de redenering dat het een stap is in solidariteit met de ‘Black Lives Matter’ beweging.

  Campus Reform verwijst naar de toelatingspagina van de universiteit, die de verontrustende aankondiging bevat.

  “Voor de toelatingscyclus voor afgestudeerden van 2020-2021 accepteert de Engelse afdeling van de University of Chicago alleen kandidaten die geïnteresseerd zijn in werken in en met Black Studies”, luidt het bericht.

  De rechtvaardiging voor de beslissing is, volgens de universiteit, “dat Black Lives Matter, en dat de levens van George Floyd, Breonna Taylor, Tony McDade en Rayshard Brooks ertoe doen, evenals duizenden anderen met en zonder naam die zijn onderworpen aan politie. geweld.”

  Like

 8. pepo Copyright zegt:

  Oooh, no.

  Like

 9. Julia zegt:

  Het spel van linkse indoctrinatie is al jaren aan de gang en gebeurt al vanaf zeer jonge leeftijd op o.a. scholen. Vandaar dat er zoveel domheid en angstige onderdanige schaapjes binnen onze bevolking rond lopent zonder zich te realiseren dat zij medeplichtig zijn aan de ondergang van ons land en Europa. Ze hebben al te lang de neus naar links staan waardoor het grote deel de daadwerkelijke realiteit niet zien en amper weten wat er gaande is in de wereld en dromen dat het allemaal nog wel goed komt. Helaas er komt een dag (die niet ver weg meer is) dat de realiteit genadeloos toe slaat.

  Like

 10. Niek zegt:

  Wat kan mij die peiling schelen? Sinds zijn veroordeling heb ik beloofd om voortaan op hem te stemmen.
  Oké ik had mijn twijfel want hij heeft maar 1 hoofd thema, maar met de gedachte dat andere partijen wel een
  thema hebben en zich er dan totaal niet aan houden zouden zij ook beter het niet kunnen opschrijven.
  Hij liegt weinig en snel van tong wat bij de andere politici niet ge zegt kan worden.
  Wel ben ik bang dat als hij de grootste partij word hij niet oud zal worden door islamitische tegenstand.
  We zullen zien? En peilingen zeggen helemaal niets, vraag maar aan Trump.

  Like

 11. Ravian zegt:

  In een land waar anoniem gestemd wordt is het natuurlijk lastig te voorkomen dat bepaalde politieke voorkeuren in bepaalde beroepsgroepen gaan overheersen.
  En gezien de activistische linkse mens aan missionarisdrang lijd gaat het sowieso lastig wezen deze groep uit het onderwijs weg te houden.
  Dat houd dus in dat lesmaterialen gevrijwaard gaan moeten worden van politieke voorkeuren, en dat docenten gemonitord, en afgerekend, gaan moeten worden op politieke neutraliteit tijdens het lesgeven.
  Als de mogelijkheid gemakkelijk beïnvloedbare jongeren politiek te indoctrineren verdwijnt, dan verdwijnen de linkse missionarissen vanzelf weer uit het onderwijs.
  Maar zolang het partijkartel aan de macht blijft gaat dat niet gebeuren natuurlijk, die gaan echt de poten niet onder hun eigen stoel vandaan zagen.
  De enige oplossing is dus om op PVV of FvD te stemmen.
  En realiseert u zich goed dat met elke nieuwe lichting schoolverlaters de macht van links toeneemt.

  Like

 12. M. zegt:

  De corrupte politiek heeft corrupte peilingen gedaan en wat blijkt?
  De corrupte politiek is zeer gewild onder het volk en stijgt nog steeds aan populariteit volgens de corrupte media.

  Like

 13. Bas zegt:

  Op school in Frankrijk

  De beruchte video uit Frankrijk hier: De leraar reageert kalm op het pistool dat haar bedreigt. Alledaags daar, binnenkort ook hier bij ons?

  Like

 14. Bas zegt:

  School?

  Like

 15. Bas zegt:

  Elders gelezen:
  Mijn leraar zei zonet dat Trumps verkiezing in 2016 te verklaren is dat mensen Trump erger haatten dan Clinton. Hij stelde dat men liever een president heeft die slecht is voor iedereen, dan een president die maar voor door een bepaald deel van de bevolking slecht is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s