Merkel-regering bereidt luchtbrug voor Moria-brandstichters voor


(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Chantage succesvol

Als er nog bewijs nodig mocht zijn: de CDU heeft zich onder Angela Merkel ontwikkeld tot een partij van permanente wetschendingen. Vanmiddag kondigt het huisblad van de vluchtelingenkanselier de volgende aan: “Merkel wil meer vluchtelingen uit Moria opnemen”, kopt “Bild.de”. Geweld, brandstichting en chantage, die niet toevallig gepaard gaan met een grootscheeps opgezette Groene mediacampagne die tot diep in het links-radicale milieu reikt, zorgen zodoende voor een extra grondwetvijandige en cultuurvreemde immigratie.

 

Laten we eerst eens een blik werpen op § 306b van het Wetboek van Strafrecht “Bijzonder zware brandstichting”, waarin staat:

(1) Wie door brandstichting volgens § 306 of § 306a een zware gezondheidsschade van een ander mens of een gezondheidsschade van een groot aantal mensen veroorzaakt, wordt met een minimale gevangenisstraf van twee jaar bestraft.

(2) Wanneer de dader in de gevallen van § 306a

 1. een ander mens door de daad in levensgevaar brengt,
 2. handelt in de bedoeling een andere misdaad mogelijk te maken of te verhullen of
 3. het blussen van de brand verhindert of moeilijker maakt

kan rekenen op een gevangenisstraf van minimaal vijf jaar.

En exact dit hebben we al dagenlang in Moria meegemaakt. Gewelddadige migranten zitten met daadkrachtige hulp van Duitse Antifa-NGO´s (aldus berichten van ooggetuigen) achter de veelvuldige brandstichtingen.

De eerst aankomende brandweermensen werden door de migranten bijvoorbeeld niet bij het blussen ondersteund, maar met stenen bekogeld en aangevallen. Nog een indicatie voor het feit dat het hele kamp van tevoren over de brandstichtingen was geïnformeerd, is het gedrag van de kampbewoners zelf. Niemand hield te brandstichters tegen, niemand probeerde met eenvoudige middelen de eerste branden te blussen. In plaats daarvan zie je op tv-beelden hoe migranten geordend en deels met gepakte koffers het terrein verlaten.

Duitsland´s bevolkingsstructuur wordt door de Duitse regering fundamenteel veranderd

 Volgens “statista.com” werden van 2015 tot augustus 2020 meer dan 1,8 miljoen asielaanvragen ingediend.

Maar deze officiële aantallen geven slechts een deel van de immigratie van de afgelopen jaren weer. Gezinshereniging na verstrekking van visa, gezinshereniging van subsidiair recht hebbenden op bescherming, emigratieprogramma´s van de EU en de VN (“Resettlement”) evenals vervolgaanvragen worden op aanwijzing van de regering gewoon niet meer in de asielstatistiek opgenomen.

Alleen al in 2018 moest het ministerie van Binnenlandse Zaken op vragen van de auteur toegeven dat door deze manipulatie 65.900 immigranten niet in de officiële statistiek voorkomen. Daarbij komen nog ongeveer 323.000 asielzoekers, aan wie het ministerie van Buitenlandse Zaken “visa betreffende gezinshereniging” heeft verstrekt. Ook komen daar bijvoorbeeld voor het jaar 2017 meer dan 36.039 oude en vervolgaanvragen en 21.170 via emigratieprogramma´s van de EU en de VN bij.

De hier opgetelde immigranten, die onder het misbruik maken van het asielrecht in de grondwet met actieve hulp van de Duitse regering extra immigreerden, bedragen 445.609 personen. Zodoende zou de daadwerkelijke asielimmigratie alleen al sinds 2015 al meer dan 2.250.000 kunnen bedragen. En deze aantallen zijn lang niet compleet, omdat de volledige data van de andere jaren niet gepubliceerd werden door de Duitse regering.

In totaal zou de ongecontroleerde massa-immigratie sinds de grensopening in 2015 wel eens 2,5 miljoen kunnen bedragen. De armoede-immigratie uit Oost-Europa, via de invalspoort van de vrijheid van reizen en vestiging van de EU, vooral door Sinti- en Roma-clans uit Roemenië en Bulgarije, zijn hierbij nog helemaal niet inbegrepen. De meerderheid van de volksverhuizingen van de 2,5 miljoen immigranten is mannelijk, islamitisch, onontwikkeld en vertoont een extreem hoge criminaliteitsbelasting. De cijfers uit de desbetreffende BKA-statistieken “Criminaliteit in de context van de immigratie” registreren 1,3 miljoen delicten door vluchtelingen in de jaren 2015-2019 evenals 2645 islamitische terreurprocessen bij de procureur-generaal in dezelfde periode.

In plaats van migrantengeweld bestrijdt de staat critici van deze toestanden

Na de onbestrafte seksmeute in Keulen namen de aanvallen tegen vrouwen in alle delen van het land toe. De steden Freiburg, Kandel en Flensburg staan sindsdien bekend om barbaarse moorden op jonge vrouwen door vluchtelingen. Het zijn meisjes zoals de 19-jarige medicijnenstudente Maria Ladenburg, de 15-jarige Mia en de 17-jarige Mireille, die allemaal door Afghaanse immigranten vermoord werden, van wie de asielaanvraag was afgewezen.

Wie de details van de misdaad van de Afghaanse seksmoordenaar uit Freiburg, Hussein K., doorleest, wordt overvallen door gruwel. Het lichaam van de 19-jarige Maria bevatte sporen van meervoudige verkrachting, bovendien had het meisje bijtwonden in het gezicht, op de borst en in de onderbuik. Hij wurgde de jonge vrouw tot ze bewusteloos was en legde haar daarna met haar gezicht in het water van de Dreisam om te sterven. De forensisch artsen stelden vast dat de marteling en de doodsstrijd van de 19-jarige langer dan een uur duurden. Tijdens het verhoor door de politie van Hussein K. naar aanleiding van een eerdere moordpoging op een jonge vrouw gaf de Afghaan te kennen: “Het was toch maar een vrouw”.

Volgens “Spiegel.de” gaat het bij drie vierde deel van de Moria-migranten (77%) om Afghanen. Radicale migranten proberen in Moria anderen ervan te weerhouden het nieuwe kamp te betrekken.

Een blik op de kaart volstaat om te zien dat geen van deze Afghanen een recht op (nog) een asielprocedure volgens artikel 16a van de grondwet in Duitsland heeft. Wat een extra golf Afghaanse mannen voor de veiligheidssituatie in Duitsland betekent, verduidelijken niet alleen de beschreven moorden op meisjes, maar ook de actuele gewelddaden op Lesbos door georganiseerd emigrantenbendes.

 De chef van de Duitse geheime dienst BND voorspelt migratiedruk van “veel meer dan een miljard mensen”

 Europa en Duitsland staan direct voor het begin van opzienbarende volksverhuizingen. En wie kijkt naar de bevolkingsexplosie in Afrika en de toestanden in het kruitvat Midden-Oosten analyseert, zal zien dat de vluchtelingencrisis nooit zal eindigen. De uitvoerige data en analyses zijn te lezen in de “Spiegel”-bestseller “De destabilisering van Duitsland”.

Zonder twijfel is de chef van de BND, Kahl, een van de best geïnformeerde veiligheidsdeskundigen van Duitsland. Op zijn bureau komen alle aktes en geheime scenario´s terecht die de gemiddelde Duitse burger vast en zeker uit zijn slaap zouden houden. Zo gaat Bruno Kahl bijvoorbeeld niet, zoals het politieke Berlijn, uit van een einde aan de hoge aantallen vluchtelingen. Integendeel. De chef van de BND voorspelt in een toespraak een toenemende migratiedruk met “veel meer dan een miljard mensen”, die een “rationele reden” zouden hebben om in de toekomst op weg te gaan.

Dat moet je eerst maar eens even verwerken – “veel meer dan een miljard mensen”, aldus de chef van de BND. Tot nu toe werd men immers door de mainstream als aanhanger van samenzweringstheorieën gebrandmerkt wanneer men in verband met migratie alleen maar woorden als massa´s, golf of lawine gebruikte… “meer dan een miljard mensen”.

Zijdelings opgemerkt, de toespraak van Dr. Kahl op een bijeenkomst van de aan de CSU gelieerde Hanns-Seidel-Stichting in München werd ook op de homepage van de BND gepubliceerd, is daar nu echter verwijderd en ook niet meer op te roepen.

Omdat de auteur deze ook niet in zijn persoonlijke archief kon vinden, belde ik de persafdeling van de BND op, waar een vriendelijke vrouw – na ruggespraak met de afdeling – me meedeelde dat de desbetreffende toespraak van Dr. Kahl niet meer beschikbaar is. Op mijn vraag of de toespraak uit het jaar 2017 in het jaar 2020 niet meer als politiek correct is geclassificeerd, kreeg ik alleen maar een geïrriteerd commentaar.

De Merkel-regering heeft Duitsland op alle terreinen tot een weerloos, gemakkelijk slachtoffer laten degenereren. Of het nu gaat om eisen uit de EU of nu door criminele Afghaanse migrantenbendes van Moria. De Duitse regering geeft aan alle druk toe. Een heel perfide spel spelen daarbij de Duitse media. Om het even of het gaat om de jaarlijks met € 9 miljard gedwongen kijk- en luistergeld gekochte ARD en ZDF of opiniemakers van de “Spiegel” en de “Zeit”, met journalistiek heeft dat allemaal niets meer te maken. Het gaat keihard alleen maar om het doordrukken van de eigen links-groene agenda. Hoe totalitair en strategisch deze protagonisten daarbij te werk gaan, wordt in het actuele boek van de auteur “Opgepast dictatuur! Hoe in de luwte van coronacrisis, klimaathysterie, EU en hate speech een totalitaire staat wordt opgebouwd” uitgebreid bewezen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Vluchtelingen", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Merkel-regering bereidt luchtbrug voor Moria-brandstichters voor

 1. Bas zegt:

  Schattige kindjes….

  Schokkende videobeelden die vanaf vandaag zijn vrijgegeven, waarop deze vermeende “vluchtelingen” te zien zijn die bloedbaden en gruwelen veroorzaken bij lokale burgers die over de wegen rijden op het Griekse eiland #Lesvos. #Griekenland Dit zijn de onnoemelijke videobeelden die je daar niet zult zien op Main Stream-media of journalisten daar.

  Like

 2. Bas zegt:

  “Vluchtelingen”

  Update: En niet te vergeten dat sommige ouders van deze vermeende “vluchtelingen” hun kinderen boven brandende pagina’s met papieren namen om hun ogen rood te laten kleuren en dan begonnen ze te huilen, om voor camera’s te poseren voor journalisten om de Griekse oproerpolitie de schuld te geven van neppe geweld.

  Like

 3. Bas zegt:

  Deze illegale migranten hebben de brand in het # Moria-kamp aangestoken omdat ze geen gesloten faciliteit wilden worden, en omdat ze de branden hebben aangestoken, dreigen nu honderden hectares land en eeuwenoude olijfbomen te worden weggevaagd in # Lesbos in #Griekenland.

  Like

 4. Bas zegt:

  De illegale migranten in het # Moria-kamp op het Griekse eiland #Lesvos in #Griekenland hebben meerdere branden in en rond het kamp gesticht, waarbij hun kamp en eeuwenoude olijfbomen van Griekse boeren platbrandden

  Like

 5. Bas zegt:

  Tijdens de eerste nacht van de Branden in het ‘migrantenkamp’ van #Moria vertelde een brandweerman me dat hij gasversnellers rook als benzine in de lucht toen hij ter plaatse aankwam, wat betekent dat een bende illegale migranten meerdere branden in het gebied heeft gesticht.

  Video toont duidelijk bewijs dat de illegale migranten het hele “migrantenkamp” van #Moria op het eiland #Lesvos in #Griekenland in brand hebben gestoken. Hier zie je het moment waarop de migranten het vuur opzetten en wegrennen met hun fietsen

  Like

 6. Torsten Himmelstoss zegt:

  Geen geschikt topic,dan maar even hier, want…
  Zo kan het ook!
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1240745974/duitse-juwelier-schiet-overvaller-dood

  Like

 7. karton zegt:

  Is de gehele EUSSR nou stapelgek geworden ?
  Van Fransje Timmermans en Adolfje Verhofstadt was dat reeds langer bekend, maar dat Mutti Merkel zó krankzinnig geworden is, had ik niet zien aankomen, wél op den duur verwacht, maar ’t kwam sneller dan ik dacht.
  Nog héél even wachten, dan is likker-glibber Pinokkio Rutte het helemaal met z’n maîtresse (meesteres) eens en stuurt eveneens een paar vliegtuigen die kant op om dat stelletje pyromanen hierheen te brengen.
  Zal gebeuren onder ’t mom van “menslievendheid”, daarbij vergetend dat dit eens zo mooie én rijke landje wordt bewoond door hoofdzakelijk échte NL’ers die juist elke menslievendheid moeten ontberen !
  Hopelijk komt de afrekening in maart 2021.

  Like

 8. Bas zegt:

  Een paar uur geleden waren er spanningen terwijl #Griekenland politie probeerde duizenden immigranten af ​​te weren die hun tenten bij #Moria hadden achtergelaten en probeerden naar de haven van #Mytilini te verhuizen door de eigendommen van de eilandbewoners in brand te steken.

  Like

 9. Bas zegt:

  Ondertusen in turkije…
  Deze Turkse vrouw viert een Turkse soldaat die een Koerdisch meisje heeft verkracht tot de dood.

  Tekst turkse:
  Zelfmoord van een meisje als gevolg van seksueel misbruik door een gespecialiseerde sergeant.
  Een vrouw slaan met een baby in haar armen.
  De moord op een jonge bouwvakker met een kind van 2 maanden oud.
  Waarom?
  Omdat alle drie Koerden zijn.

  Like

  • bobzelf zegt:

   GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

   OOM ….WAT SLECHT

   Like

 10. Bas zegt:

  https://www.tichyseinblick.de/kolumnen/aus-aller-welt/eine-koordinierte-aktion-mit-dem-ziel-dieses-ganze-camp-in-brand-zu-setzen/amp/?__twitter_impression=true

  “Een gecoördineerde actie met als doel dit hele kamp in brand te steken”

  We bellen Rebecca Sommer, die op Lesbos is in het afgebrande migrantenkamp van Moria. Ze spreekt over veel branden die opzettelijk zijn aangestoken – naar verluidt ook met de hulp van ngo-activisten

  Het was een gecoördineerde actie om dit hele kamp in brand te steken. Gisteravond zagen mijn contacten in het kamp een man en een vrouw, Duitse NGO’s, volgens hun verklaring, die samen met een groep Afghanen en Arabieren systematisch brand staken in hun deel waar ze hun tenten hadden. Net als alle kampbewoners werden ze van tevoren gewaarschuwd dat ze het kamp moesten verlaten. Maar wat een waanzinnige misdaad om het leven en de bezittingen van mensen te bedreigen en dat te accepteren. De vernietiging van het eiland dat hen opnam en bescherming bood.

  Like

 11. Lucia zegt:

  Ik vind dat we stil moeten staan bij onze toekomstige generaties, die ooit eens de zeer oncomfortabele vraag zullen stellen; wat hebben jullie gedaan om dit te voorkomen??
  Een vraag die ik ook gesteld heb aan bepaalde oudere mensen over het aantal dégénérées a la de Rothchilds, Soros . Gates is er niemand ooit op het idee gekomen zo van… om toekomstige generaties voor dit soort zieke geesten te behoeden… moet ik wat doen en doe ik het alleen of in een collectief
  Moeilijke zaken maar constipatie in handelen in het heden… levert heel veel toekomstige vervuiling op en er is natuurlijk de SciFi vraag;
  In hoeverre ben jij verantwoordelijk voor toekomstig leed van een kleinkind van je en kun je in een denkbeeldige toekomst, als dit plaatsvind en jij nog leeft, terug reizen in de tijd en dit voorkomen, wil je dat risico lopen??? en een niet onbelangrijke vraag…Wat kost het ons niet in een denkbeeldige toekomst maar in een direct vandaag of morgen.

  Like

 12. Bas zegt:

  Deze immigranten hebben #MoriaCamp in brand gestoken, wat een misdrijf is

  Het zijn dezelfde mensen die nu protesteren omdat ze nergens kunnen slapen

  Dezelfde mensen protesteren tegen hun verhuizing naar een ander kamp

  Dezelfde mensen die nu liegen, dat #Griekenland de branden heeft aangestoken.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Moria moet worden geëvacueerd, ZE MOGEN ALLEMAAL OVERKOMEN ( misdadigers as well )

  Grüne und Linke wollen alle Migranten aufnehmen
  Welt.de

  https://www.welt.de/politik/deutschland/article215539028/Bundestag-zu-Moria-Gruene-und-Linke-wollen-alle-Migranten-aufnehmen.html

  Like

 14. Lucia zegt:

  Die Grieken zijn ook sukkels ze hadden ze het vuur in moeten jagen dan was het probleem opgelost geweest nu wordt het probleem als een hete aardappel op een ander zijn bord geschoven ik ben voor harde oplossingen die ook afschrikken.Reden… zie hierboven wat ik eerder gezegd heb, over toekomstige generaties die de rekening gepresenteerd krijgen.
  Mensen heb het toch door.. al deze kut maatregelen en ingrepen COVID, de IMMIgratie , Klimaat gekte… allemaal, om ons straatarm te maken en dat nepjoods- khazarisch-satanistisch gebroed van Rotshilds en Rockefellers etc lachen zich suf ….ergens op een nieuw eiland waar ze weer talloze kinderen kunnen martelen en verkrachten… want we doen toch niks.

  Like

 15. Julia zegt:

  Dit mens is langs het krankzinnige af en dient voorgeleid te worden aan een Internationaal tribunaal om daar verantwoording af te leggen voor haar desastreus wanbeleid om vervolgens flink te worden afgestraft door jarenlange opsluiting. Haar machtswaanzin en krankzinnigheid leidt Europa naar de totale afgrond.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s