Volslagen fataal signaal: Merkel en Seehofer willen 1500 migranten van Lesbos opnemen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) en minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU).

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Merkel en Seehofer zijn het er over eens geworden om ongeveer 1500 migranten van Lesbos naar Duitsland te halen. Daarbij zou het gaan om families met kinderen, de facto zullen het weer jonge mannen zijn. De eeuwige bondskanselier en de minister van Binnenlandse Zaken willen de burgers graag nog meer verzorgingzoekers en buitenlandse overheersing aandoen en tegelijkertijd de aanzuigende werking vergroten, want het in brand steken van kampen zal zeker opgang maken.

 

Griekenland zou met het oog op de opnamebereidheid van Duitsland wel eens not amused kunnen zijn, want de regering daar heeft verkondigd dat ze geen migranten van Lesbos wil overbrengen naar het vasteland voordat er een positieve asielbeslissing is genomen. Begrijpelijk, want wanneer brandstichting met opname in andere Europese landen beloond wordt, zouden op de korte of langere termijn wel eens alle kampen op de Griekse eilanden in brand kunnen staan en zou er een nieuwe vluchtelingengolf uit Turkije op gang gebracht kunnen worden.

“RT Deutsch” bericht:

Bondskanselier Angela Merkel (CDU) en minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) zijn het er over eens geworden om nog eens 1500 extra migranten van de Griekse eilanden op te nemen.

“Bild” bericht:

De Griekse regering wil de Moria-vluchtelingen NIET over Europese landen verdelen. Griekenland wil de migranten ondanks de moeilijke situatie op Lesbos niet naar het vasteland brengen of zelfs groepsgewijs naar Duitsland sturen – in ieder geval niet zonder positieve asielbeslissing. De vrees bestaat voor een verkeerd signaal, dat migranten ook tot brandstichtingen in andere kampen zou kunnen aanzetten.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Merkel, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Volslagen fataal signaal: Merkel en Seehofer willen 1500 migranten van Lesbos opnemen

 1. Republikein zegt:

  Geweten vreet een mens kapot.

  Geliked door 2 people

 2. Htsk day zegt:

  Nieuw migratiepact dat EU stiekem wil invoeren haalt 3,3 miljard nieuwe MIGRANTEN Europa binnen!

  https://commonsensetv.nl/nieuw-migratiepact-dat-eu-stiekem-wil-invoeren-haalt-33-miljard-nieuwe-migranten-europa-binnen/

  Geliked door 3 people

 3. Pingback: Volslagen fataal signaal: Merkel en Seehofer willen 1500 migranten van Lesbos opnemen! | eunmask

 4. Jean zegt:

  Als die 2 idioten ze zelf in huis nemen en er financieel voor opdraaien is alles prima zolang wij ze maar niet tegenkomen in het straatbeeld.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  De linkse ‘deugers’ roepen: ‘Het zijn toch niet allemaal brandstichters?’
  JAWEL! Ze hebben vast met elkaar afgesproken wie de boel in de hens zet om er allemaal van te kunnen profiteren.

  Zo denk ik erover.

  Geliked door 2 people

 6. koddebeier zegt:

  Arme Duitsers met zulke “leiders”.

  Like

  • Corrie Bruin zegt:

   Wij hebben ook niet te klagen wij hebben een Krankzinnigen Almachtige God Rutte, en die lust heus nog wel van dat gebroed die graag de boel in brand steken. Kijk deze Krankzinnigen heeft totaal maar dan ook helemaal niks met het Nederlandse volk en Nederland zelf.

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Het meest erge is die hele horde krankzinnige Nederlanders die nog steeds op deze verrader stemmen !

    Like

  • droevige mof zegt:

   Heb alsjeblieft geen mededogen met ons. In het tijdperk van de informatiemaatschappij is er geen sprake meer van Das haben wir nicht gewusst.
   Dat was toen nog niet waar en is vandaag de dag nog meer een leugen. Zoals de gemeenteraadsverkiezingen van afgelopen zondag in de deelstaat Nordrhein-Westfalen hebben aangetoond, wil een grote meerderheid van de Duitsers geen politieke verandering. Dus dat is het.

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    U hebt gelijk, ze verdienen geen medelijden, ze zijn net zo dom als die horde Nederlanders die steeds weer op Rutte en zijn vernietigingskabinet stemmen !!

    Like

 7. delamontagne zegt:

  Mogen de “benzine-kannetjes” ook mee in het vliegtuig.
  Ze waren altijd al goed in brandjes stoken………

  Een Syriër steekt zijn handel/winkel in brand om de verzekerings-gelden te incasseren.
  De Media wordt verteld dat ’t om een XENOPHOBISCHE / vreemdelingenhaat gaat.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Blijkbaar wordt de weerstand tegen moslim-agresseerders groter in Duitsland.
  Er gaat een commissie worden benoemd die de strijd tegen “ISLAMOFOBIE” moet tegen gaan…..? ? ?
  12 Experts moeten komende 2 jaren aanbevelingen gaan doen

  “De [ Duitse ! ] Regering heeft in 2019 tegen moslims 871 aanvallen geregistreerd en vanaf begin dit jaar tot heden meer dan 800 gesignaleerd.
  Volgens de Federale Regering zijn hierbij tenminste 33 mensen gewond geraakt.

  zeit.de
  https://www.zeit.de/politik/deutschland/2020-09/horst-seehofer-expertenkreis-muslimfeindlichkeit-rassismus

  Like

 9. Julia zegt:

  Beter is deze dictator voor goed naar een kamp in de woestijn te verbannen. Dit walgelijke dictator en volksverrader is het grootste gevaar voor Europa en heeft al heel wat schade aangericht met haar wir schaffen dass. Onbegrijpelijk dat deze dictator al jarenlang haar wanbeleid ongestraft kan blijven voeren en hiermee Europa naar de totale ondergang helpt en bloot stelt aan Islam terreur.

  Like

 10. Julia zegt:

  Ook onze Duivel66 bitch Ollengren stoomt onze huizenmarkt in sneltreinvaart klaar voor nog meer import te huisvesten. We kunnen er vanuit gaan dat de haast van deze hypocriet om na jaren meer en meer woningen te laten bouwen niet voor eigen volk is. Deze D66 duivel is zo link als een loden deur en absoluut niet te vertrouwen. https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/we-gaan-mensen-ophokken-ollongren-wil-dat-corporaties-10-000-woningen-uit-de-grond-stampen/

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Heeft nu nog niemand in de gaten dat het geen vluchtelingen,asielzoekers,migranten zijn.Het zijn hoofdzakelijk moslims oftewel soldaten van allah,er komen ook heel veel terroristen naar europa.Ze worden met miljoenen tegelijk binnengehaald voor een oorlog tegen de oorspronkelijke europeanen.Stasi/nazi zwijn merkel heeft niet voor niets zeer luxe bunkers laten bouwen onder alle grote belangrijke steden in duitsland.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

  Like

 12. Bas zegt:

  https://www.nu.nl/buitenland/6077615/griekse-politie-pakt-vijf-mensen-op-voor-brand-in-vluchtelingenkamp-moria.amp?__twitter_impression=true

  Griekse politie pakt vijf mensen op voor brand in vluchtelingenkamp Moria

  De Griekse politie heeft vijf mensen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brand in het vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos, laat de lokale politie dinsdag weten.
  De autoriteiten zijn volgens de minister van Veiligheid, Michalis Chrisohoidis, nog op zoek naar een zesde persoon. Op welke manier de opgepakte mensen betrokken zouden zijn bij de brand is niet bekendgemaakt.

  In het vluchtelingenkamp braken in de nacht van dinsdag op woensdag meerdere branden uit. Door de branden kwamen duizenden migranten zonder onderdak te zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s