Welkom in Duitsland, brandstichters van Moria!


(Door: “LEO” – Vertaling: E.J. Bron)

Het land van melk en honing

Maak je geen zorgen, over enkele dagen zijn jullie allemaal hier. De Duitse regering draait er nog een beetje omheen, maar in principe is alles al lang beslist. Hieronder dus alvast de nodige informatie over wat jullie in Duitsland wacht.

 

Jullie hebben voor je binnenkomst in Duitsland geen paspoort nodig, maar dat weten jullie immers al. Jullie hebben ook geen echte naam nodig, je kunt gewoon een heel nieuwe naam bedenken, dat maakt de Duitse regering niks uit. Jullie hoeven bij binnenkomst in Duitsland niet eens een echte geboortedatum op te geven, je kunt jezelf gewoon een paar jaar jonger maken. Dat levert jullie een hele serie voordelen op, zoals men jullie vast en zeker spoedig zullen laten weten. Jullie kunnen ook allerlei andere leugens vertellen, Julie kunnen zelfs moordenaars of dieven zijn, of jullie waren beulsknechten onder de Islamitische Staat en hebben bij mensen met een tang hun vingernagels uitgetrokken, hen met een hamer de schedel ingeslagen of vrouwen dood verkracht, dat maakt de Duitse regering allemaal überhaupt niks uit.

Zodra jullie dan in Duitsland zijn, hoeven jullie je nergens meer zorgen over te maken. Duitsland is inderdaad het paradijs. Jullie krijgen gewoon zomaar geld van de Duitse regering, daar hoeven jullie helemaal niet voor te werken. Jullie kunnen de hele dag op de bank hangen en naar Arabische zenders zoals Al-Jazeera kijken. En desondanks staat er aan het eind van de maand stipt op tijd nieuw geld op jullie rekening. Klinkt paradijselijk, nietwaar? Maar zo gaat het werkelijk.

Werken kunnen jullie sowieso als jullie dat willen. Maar met werken zullen jullie niet veel meer verdienen dan met kijken naar Al-Jazeera, dus werken in Duitsland loont voor jullie de moeite eigenlijk niet. Velen van jullie, die meer geld willen hebben dan de Duitse regering iedere maand naar jullie overmaakt, handelen hier daarom in drugs, dat is veel meer de moeite waard dan werken. Dat stoort de Duitse regering niet, en de meeste Duitsers ook niet, hoewel vooral Duitse kinderen aan jullie drugs kapotgaan. In Duitsland met drugs handelen is tamelijk eenvoudig. Ook al geloven jullie dat misschien niet: in de Duitse hoofdstad Berlijn verkopen jullie collega´s heel openlijk drugs op straat. Er is zelfs een stadspark, waarin je alle drugs kunt kopen die je maar wilt zelfs heel zwaar spul, die de kinderen van de Duitsers dan in hun aderen spuiten. Dat is normaal in Duitsland. Dit weet de Duitse regering allemaal, maar het maakt haar relatief weinig uit. De politie doet ook niks. Vaak pakt ze een drugshandelaar op, maar de rechters laten hem daarna meteen weer vrij. De meeste rechters in Duitsland zijn vrouwen, die beslissen sterk op hun gevoel en laten zich snel beïnvloeden door een treurige blik van een drugshandelaar, vooral wanneer hij er knap uitziet met donkere ogen.

Zodra jullie in Duitsland zijn, zal de Duitse regering jullie echter niet alleen maar geld geven, maar ook een woning en, als je veel kinderen hebt, zelfs een heel huis. Alles gratis natuurlijk. De meeste van deze woningen en huizen zijn nieuw gebouwd en heel schoon. Verwarming en stroom worden ook door de Duitse regering betaald respectievelijk de Duitse belastingbetaler, zelfs jullie leven lang als je wilt. Zoals gezegd, jullie hoeven je in Duitsland nooit meer ergens zorgen over te maken.

Als je een keer zat bent van het televisie kijken op de bank en je afwisseling nodig hebt, kunnen jullie van het geld van de Duitse regering een nieuwe mobiele telefoon kopen en daarna op internet kennismaken met een paar Duitse meisjes. De Duitse meisjes hebben bij jullie immers een losbandige naam, en dat is echt geen vooroordeel. De Duitse meisjes ontmoeten jullie namelijk echt, zelfs wanneer je ze alleen maar via internet kent. Nauwelijks voorstelbaar in jullie landen, toch? Maar in Duitsland is dat zo. Duitsland is een paradijs voor mannen.

Om te trouwen kunnen jullie, als de tijd daar rijp voor is, dan een onbesmettelijke maagd uit jullie land van herkomst halen. Dat doen jullie collega´s hier al decennia lang; zich voor het huwelijk amuseren met Duitse meisjes, die daarna weggooien en dan een maagd uit het land van herkomst halen om mee te trouwen. Want met een Duitse trouwen wil men niet, die zijn allemaal onrein. Dit alles stoort de Duitsers niet. Misschien geloven jullie dat niet, maar dat is echt zo.

Hier komt nog een verhaal over Duitse meisjes en Duitse mannen, waardoor je veel over het ware karakter van de Duitsers kunt leren: in Oudejaarsnacht 2015 hebben een paar duizend man van jullie collega´s in de Duitse stad Keulen meer dan zeshonderd Duitse meisjes en vrouwen zomaar betast en seksueel geïntimideerd, ze hebben hen de kleding van het lijf gescheurd, aan hun borsten gezeten en vingers in hun vagina gestopt, midden op straat. Klinkt ongelooflijk, toch? Maar exact zo is dat in Duitsland gebeurd.

En wat hebben destijds de Duitse mannen in Oudejaarsnacht gedaan? Helemaal niks hebben ze gedaan, echt helemaal niks. De Duitse mannen stonden erbij en keken er naar hoe andere mannen de borsten van hun vrouwen betastten. Zo zijn veel Duitse mannen: onmannelijk, eerloos, laf als honden.

Stel je eens voor dat zoiets in jullie landen gebeurd zou zijn, alleen dan omgekeerd. Stel je eens voor dat op het Taksim-plein in Istanbul een paar duizend Duitsers zeshonderd Turkse meisjes en vrouwen voor de ogen van Jan en alleman bij de borsten gegrepen en hun slipjes naar beneden getrokken zouden hebben, midden op straat, om in hun billen te knijpen. Wat zouden de Turkse mannen vermoedelijk gedaan hebben? Dat is wel duidelijk: het zou nog geen half uur geduurd hebben dat er 100.000 Turkse mannen op het Taksim-plein zouden zijn die waarschijnlijk alle Duitse mannen zouden hebben doodgeslagen. Zo zou dat in Turkije zijn gegaan. En op het Tahrir-plein in Cairo gegarandeerd ook. En overal elders in de wereld. Maar in Duitsland staan de mannen er gewoon bij en kijken er naar. En precies dat is het beslissende verschil tussen jullie wereld en de wereld van de Duitsers.

En omdat dit het verschil is, kunnen jullie in Duitsland de Duitse mannen ook gewoon zomaar slaan als je daar zin in hebt, of hen op straat beroven, dan doen veel van jullie collega´s hier in Duitsland ook. Daarna hoeft bijna niemand de gevangenis in. Dat met dat beroven is overigens niet zomaar gezegd, maar de echte waarheid: er bestaan in Duitsland daadwerkelijk straatrovers, natuurlijk bijna allemaal jullie collega´s, die heel gewoon op mensen in de straat aflopen, een mes trekken en zich dan hun geld en mobiele telefoon laten geven, zo gemakkelijk is dat in Duitsland. Ze komen niet in de gevangenis terecht, meestal zoekt de politie niet eens naar hen.

Als jullie dit alles dus zo lezen, dan zal iemand dat voor jullie in het Arabisch vertalen, daarna zullen velen van jullie dit alles waarschijnlijk niet geloven. Maar zo gaat het echt hier in Duitsland.

Jullie hoeven je er ook geen zorgen over te maken dat de Duitsers jullie misschien niet mogen, omdat er zoveel van jullie komen en de Duitsers daarom zouden kunnen vrezen dat zij op zekere dag niets meer te zeggen hebben in hun eigen land als dit zo doorgaat. Exact het tegendeel is namelijk het geval: de meeste Duitsers zijn heel blij dat jullie komen. Uiteraard weten ze dat ze weldra een minderheid in het eigen land zullen zijn, want eigenlijk zijn de Duitsers geen domme mensen en ze kunnen rekenen. Maar ze verheugen zich er echt op om op zekere dag door jullie en jullie collega´s, die hier al zijn, beheerst te worden. De meeste Duitsers willen uit het diepst van hun hart werkelijk als minderheid in het eigen land leven, dit vooruitzicht bevalt hen. Zelfs de christenen verheugen zich op jullie, juist omdat jullie moslims zijn. Van de vele verenigingen en organisaties in Duitsland die zich er voor inzetten dat jullie je in Duitsland mogen vestigen, zijn de christelijke kerken er zelfs het meest voor dat jullie komen en Duitsland steeds islamitischer wordt. Ook dat begrijpen jullie misschien niet, maar het is waar.

Er zijn natuurlijk ook een paar Duitsers die niet zo blij zijn dat jullie komen, maar dat zo immers overal in de wereld zo zijn. Die paar Duitsers die niet zo blij zijn, zijn voor jullie echter geen probleem, want die wagen zich sowieso niet uit huis. Voor hen hoeven jullie absoluut niet bang te zijn. Meestal ballen ze in zulke situaties alleen de vuisten in de broekzakken en mompelen voor zich heen. Protesteren, barricades oprichten tegen jullie intocht, met stenen gooien, gemeentehuizen in de brand steken, asielinstellingen in brand steken, met rookbomen gooien, een hoop herrie schoppen, zoals men dat in jullie landen waarschijnlijk zou doen wanneer jullie regering miljoenen en nog eens miljoenen christenen zou vestigen en jullie deze vreemde bezetting van jullie land ook nog zouden moeten betalen – dat zullen ze nooit.

Jullie zijn dus inderdaad welkom in Duitsland. Brandstichter of niet, het maakt de Duitsers niets uit. Vandaag steken jullie je tenten in Moria in de fik, en overmorgen – wie weet wat e rop zekere dag allemaal nog meer in brand zal staan in Duitsland, maar dat stoort niemand.

Welkom in Duitsland dus, brandstichters van Moria.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “LEO”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christenhaat, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, sarcasme, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Welkom in Duitsland, brandstichters van Moria!

 1. Monalisa zegt:

  Klopt helemaal

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  Net als in 2015 was er ook hier geen debat en stemming in de Bundestag. Merkel doet wat ze wil of wat haar opdrachtgevers haar zeggen te doen.
  De meeste Duitsers dragen hun maskers en houden hun bek dicht. Degenen die dat niet doen zijn rechtsradicalen. Heel eenvoudig.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Eigenlijk zou er eens een nieuw soort Marinus van der Lubbe moeten komen die de Reichtag daar in Berlijn in brand zou steken waardoor al dat linkse tuig en Angela Merkel er dan als kippen zonder kop vandoor gaan! Want ik geloof niet dat zij graag in brand worden gestoken en daarbij hebben bepaalde Duitsers in het verleden al eens asielzoekerscentra’s in Duitsland in brand gestoken wat zich dadelijk opnieuw gaat herhalen!

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Jules Vismale.
    Met u eens.
    Als de “nieuwe” M.van der Lubbe gaat doen wat u zou willen (ik óók trouwens !) dan wel graag als de hele meute aan ’t vergaderen is in de glazen koepel boven in ’t gebouw.

    Like

 3. John zegt:

  In een ander “vluchtelingen”-kamp nabij Samos is vanavond ook brand “uitgebroken”. Dat krijg je natuurlijk, als je dat soort wandaden gaat belonen met een enkeltje naar het land van melk en honing. Wir schaffen das!

  Like

 4. Bas zegt:

  Londen…

  Like

 5. Bas zegt:

  Rome

  Like

 6. Bas zegt:

  Milaan

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/brand-bij-vluchtelingenkamp-op-samos-gedeeltelijk-onder-controle~a81a8d40/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  Brand bij vluchtelingenkamp op Samos ‘gedeeltelijk onder controle’
  Op het Griekse eiland Samos is brand uitgebroken in de buurt van het vluchtelingenkamp Kyt bij de stad Vathy. Volgens de burgemeester wordt de brand aan de rand van het registratiecentrum en bestrijden brandweer en vrijwilligers het vuur. Volgens Griekse media zijn er zeven buitenlanders gearresteerd.

  Like

 8. Willem zegt:

  Europe ( Heaven’s cry ) Carlos Santana.

  Like

 9. Robert zegt:

  Ik ben Nederlander. Heb ik ook recht op een uitkering en een gratis huis en zo, in Duitsland? Hoe kom ik daar aan?

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Robert.
   Niet erg moeilijk, lijkt mij.
   U schminkt uzelf een beetje lichtbruin óf pikzwart, stoot onverstaanbare klanken uit, verkracht uw buurmeisje van 7 jaar en steekt vervolgens uw huis in de fik.
   Dát is werkelijk álles !
   Succes.

   Like

 10. delamontagne zegt:

  Abboud is 40 jaar oud en heeft 3 vrouwen en 13 kinderen ( 14e is/[was] op komst ! ).
  Hij is een Syrisch vluchteling sinds 2015 in Duitsland.
  Hij werkt niet, hij blijft liever bij zijn kinderen, heeft 3 apartementen betaald door de Staat en ontvangt daarnaast elke maand 3800 Euro + de kinderbijslag.
  Hij verteld aan het blad “BILD” trots dat hij de voorschriften van de koran stipt opvolgt en elke avond BIJ EEN ANDERE VROUW SLAAPT.

  BRON:
  https://www.dreuz.info/2019/05/16/refugie-syrien-en-allemagne-avec-3-femmes-et-13-enfants-il-ne-travaille-pas-jai-hate-quon-devienne-allemand/

  Like

  • karton zegt:

   @ delamontagne.
   Ik wilde u een “like” geven maar bedacht ineens : “Ik vind dit helemaal niet leuk, dus dan maar een reactie waarom NIET”.
   ’t Is niet te verteren dat zulke Syrische “vluchtelingen-varkens” de gelegenheid krijgen om op deze manier te leven. Je zou ze gvd het land uit vloeken, gajes van de bovenste richel.
   Vergis u niet, dit soort “praktijken” doen zich in vrijwel álle landen van de EUSSR voor, m.u.v. Hongarije, Tsjechië, Polen, Roemenië en andere voormalige Oostblok-landen.
   U mag raden…………in wélke landen was tot voor enkele jaren een dictatuur gevestigd ? En in welke landen wil de bevolking niet wéér een dictatuur van islamieten ?

   Geliked door 2 people

  • Bas zegt:

   Moeten die vrouwen ook eens een ander nemen…..

   Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   Polygamie is strafbaar in Duitsland. (Art. 172 duitse WvSr) Dit geldt echter alleen voor “mensen die hier al lang wonen”, zoals mevrouw Merkel de Duitsers noemt. Nieuwkomers uit andere culturen mogen niet worden beledigd of zelfs gediscrimineerd. Daarom is er hier geld en woonruimte voor de hele harem, zelfs voor oma en opa.
   In het Orwelliaans
   “Uitdaging van een geglobaliseerde wereld waar meerdere huwelijken soms de norm zijn”.

   Geliked door 2 people

 11. Bas zegt:

  Bericht uit Griekenland:
  Uit het vooronderzoek naar de #brand in #Moria blijkt dat “om 23.00 uur ongeveer 500 (!) Buitenlanders meerdere branden in het kamp veroorzaakten, terwijl ze om middernacht het bureau van de Asieldienst aanvielen en vernielden”! / #immigrant # Lesbos

  https://t.co/fScmu4vOZh?amp=1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s