De eerste minderjarigen uit Moria zijn gearriveerd!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Unpleasant Truths“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op De eerste minderjarigen uit Moria zijn gearriveerd!

 1. Kees zegt:

  ’t Valt me tegen dat ze geen baard hebben….

  Like

 2. Gienekehado zegt:

  Jesse Klaver heeft ook nog steeds niet in de gaten dat HIJZELF verantwoordelijk is voor al die sielugge kindertjes die langs de vangrail liggen op Lesbos, Samos etc. Al tigjaar worden er, ook in Europa, opvanglocaties in de fik gestoken om NGO’s onder druk te zetten en medelijden op te wekken. Nog voordat de 1500 zielenpieten naar Merkellland zijn overgebracht, zijn er alweer 15.000 nieuwe zielenpieten bijeengefokt!! Jesse Klaver, Jetten, Attje Kuiken, Van Toorenburg cs. zijn MEDEVERANTWOORDELIJK voor de ellende in Griekenland!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 3. Harry zegt:

  Hebben jullie die smerige Klaver gezien op tv ?
  Hij heeft dezelfde trekjes als die andere geitenneuker , Azarkan !
  Niet luisteren , gewoon je eigen waanideetjes blijven herhalen en promoten en als je het vuur na aan de schenen wordt gelegd , niet antwoorden , of zeggen : “ daar ga ik niet over “ !
  Maar vooral niet reageren op kritiek .
  Je zou die idioot toch met plezier een enorme stomp op die islamitische giechel willen geven ?
  Ik tenminste wel !

  Geliked door 3 people

 4. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   De mensen naast Merkel lijken precies op de bobo’s in de laatste dagen van de DDR. Het publiek schreeuwde Wir Sind das Volk! en DDR politici probeerden de indruk te wekken dat niets is veranderd. Zij zijn nog aan de macht door de gratie van het volk. Het is voor Merkel over en uit. Mensen kotsen haar, Seehofer en de hele schijnheilige zooi uit.

   Geliked door 1 persoon

   • Gienekehado zegt:

    Als dat maar geen wensdromen zijn! Ik meen dat nog wel 70% van de Domme Moffen achter Die HeXe staat! Het is schijnbaar allemaal nog niet erg genoeg. De Domme Moffen verkeren nog steeds in hun Dornröschenschlaf, zzzzzzzzzzzzzzz….

    Like

 5. Bas zegt:

  Weeskindjes…..volwassen kerels

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   Daar komen ze! ..De verkrachters, de massa moordenaars, de criminelen, de psychopaten en Jihad-terroristen. Het is een krankzinnige gewaarwording. Wij moeten met zijn allen dokken voor het levensonderhoud van een Jihad-leger die bestemd is ONS SELECTIEF UIT TE ROEIEN! EU/BILDERBERG/NWO kijken op “de kleintjes”. Zij verzamelen in Nederland een leger professionele verdelgers uit islamitische landen en Afrika. Maar zij zijn van mening dat wij deze gunst ..Een eer! Moeten op onze rekening bekostigen. Wij moeten direct onze portemonnee opentrekken, als wij de toverwoorden “zielige minderjarige vluchtelingen” horen. Wij zijn niet bij machte om te zien dat de “minderjarige vluchtelingen” geslachtsrijp zijn, en fysiek in staat te vermoorden en vrouwen en kinderen te verkrachten. Dat is een typisch gedachtegang van geldmonsters die te veel Champagne en eersteklas whiskey zuipen, kaviaar vreten, en hun neus zit vol met cocaïne poeder. Gedegenereerde goden van de GELD OLYMPUS.

   Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Ik denk dat Rutte, Ankie, Van Toorenburg glimmen, ‘Meer handen aan het bed’!!!!!

   Like

 6. bobzelf zegt:

  JA , JE STEEKT DE DRAAK ERMEE

  en heerlijke humor hoor, geweldig …

  maar ze komen er aan, er zien er ook zo uit .

  er zijn helemaal geen 500 kinderen van 6 jaar te vinden

  alleen , dit formaat “”KOKOSNOTENKOPPERS ,, AK,A, ZWARTJOEKELS

  dus U BENT GEWOON DE LUL …….

  OOM 32 CM

  Like

 7. Bas zegt:

  Afschrikwekkend
  Elders gelezen:

  Volgens #Dijkhoff ‘overkomt’ ons dit en kunnen we er niets aan doen….Onder zijn bewind als staatssecretaris liet hij 250.000 niet-Westerse allochten toe in Nederland. En nu geeft het kabinet iedere week 2.000 Syriërs een permanente verblijfsvergunning omdat ze 5 jaar in NL zijn

  Natuurlijk zijn er nog veel meer asielzoekers cq gelukzoekers uit allerlei andere landen, dit betreft alleen het KWART MILJOEN Syriërs.
  Ik lees zojuist op http://cbs.nl (bevolkingsteller) dat er gemiddeld elke dag 775 immigranten bijkomen in NL.

  Dat betekent dat er in slechts 1 jaar tijd 104.000 Syriërs in NL met permanente verblijfsvergunning bijkomen.
  We worden omgevolkt! De regering & overheid blijven maar Trojaanse paarden & 5e colonnes binnen halen.
  Dit is land/volksverraad & ethnocide!

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Bas. “Volgens #Dijkhoff ‘overkomt’ ons dit en kunnen we er niets aan doen….Onder zijn bewind als staatssecretaris liet hij 250.000 niet-Westerse allochten toe in Nederland”. Wat verwacht jij van deze kerel? Ook hij doet er alles aan om slapend rijk te worden. Hij begrijpt dat zijn huidige positie binnen de NL politiek is zijn enige kans dat te verwezenlijken. Soros en Co. willen ook hun doel zo gauw mogelijk bereiken …EN VOOR WAT HOORT WAT! Wij weten dat Dijkhoff gaat heel ver om obstakels in zijn weg op te ruimen. Zelfs mensen omver te rijden met zijn dienstwagen omver te rijden, https://www.youtube.com/watch?v=LpMxqIZPJIs

   Like

   • R Thomasson zegt:

    @Bas. “Volgens #Dijkhoff ‘overkomt’ ons dit en kunnen we er niets aan doen….Onder zijn bewind als staatssecretaris liet hij 250.000 niet-Westerse allochten toe in Nederland”. Wat verwacht jij van deze kerel? Ook hij doet er alles aan om slapend rijk te worden. Hij begrijpt dat zijn huidige positie binnen de NL politiek is zijn enige kans dat te verwezenlijken. Soros en Co. willen ook hun doel zo gauw mogelijk bereiken …EN VOOR WAT HOORT WAT! Wij weten dat Dijkhoff gaat heel ver om obstakels in zijn weg op te ruimen. Zelfs mensen omver rijden met zijn dienstwagen, https://www.youtube.com/watch?v=LpMxqIZPJIs

    Like

 8. Bas zegt:

  https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5183083/moria-vluchtelingen-wat-kost-dat-asiel-migratie-coa-ind

  Wat kost het opnemen van de vluchtelingen uit Moria?

  Dit kost ons asielbeleid
  Maar het asieltraject waar de honderd vluchtelingen nu in komen kost wel geld. De Rijksoverheid berekende zelf dat de opvang van een asielzoeker jaarlijks gemiddeld 27.900 euro kost. Het gaat dan om onder meer de huisvesting, gezondheidszorg, levensonderhoud en de personeelskosten van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

  Het COA krijgt dit jaar ruim 606 miljoen euro uit de schatkist, zo is begroot. Al is dat net iets minder dan de helft van de complete migratiebegroting. Een andere grote kostenpost is de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Die krijgt 414 miljoen euro.

  IND
  De verwachting is dat er dit jaar 29.500 asielzoekers naar Nederland komen. De kosten voor het IND per asielzoeker zijn net iets meer dan 14.000 euro.

  Als we die 14.000 euro bij de 27.900 euro optellen komen we op 41.900 euro per asielzoeker. Vermenigvuldig dat bedrag met 29.500 asielzoekers en we komen uit op ruim 1,2 miljard euro. En dat is ook het bedrag dat voor migratie op de Rijksbegroting staat dit jaar.

  Kinderen
  De opvang van kinderen is duurder dan de opvang van volwassenen, omdat er voogdijtaken geregeld moeten worden.

  Zoals gezegd kost het opnemen van de honderd vluchtelingen uit Moria precies nul euro extra. Niets extra, maar het kost wel geld. Als we bovenstaande cijfers gebruiken kunnen we een grove schatting maken.

  Het opnemen van vijftig volwassen kost 2.095.000 euro. Het opnemen van vijftig kinderen onder de vijftien kost 2.145.000 euro. Samen is dat 4.240.000 euro.

  Geliked door 1 persoon

 9. Gienekehado zegt:

  65 MILJOEN ***************** 65 MILJOEN ************** 65 MILJOEN ************
  Asielzoekers die klagen over trage procedures, krijgen daarvoor dit jaar ruim 65 miljoen euro uit de belastingpot. Volgens ingewijden zouden asielzoekers steeds beter gebruik weten te maken van de mogelijkheid om claims in te dienen!!!!!!!!!!!!!!! Godverdomme, je voelt je (alweer) van je verstand beroofd!!!

  Like

 10. Bas zegt:

  Ondertussen,
  Franse marine dumpt letterlijk hun illegalen in Britse wateren, en wel in een piepklein rubberbootje…

  https://www.breitbart.com/europe/2020/09/17/farage-watched-french-abandon-struggling-migrant-vessel-channel/

  Farage zag hoe de Franse marine het worstelende migrantenschip achterliet in het Engelse Kanaal

  Nigel Farage, een Telegraph-journalist, en een kapitein van een vissersboot waren getuigen van de Franse marine die een schip vol migranten naar de Britse wateren begeleidden en naar Frankrijk terugkeerde zonder dat de kustwacht of de Britse grensmacht in zicht was.

  Woensdag bracht de heer Farage een korte video uit waarin hij vertelde hoe hij had gezien hoe de Franse marine een boot vol illegale buitenaardse wezens escorteerde vanuit de Franse wateren naar Brits grondgebied.

  Like

 11. Elinda zegt:

  Nou ik had,ze hier niet heen gehaalt

  Like

 12. T. P. Reetschijter zegt:

  Dat tinnef Groen Links, CDA, CU en die slappelingen van de VVD vinden het allemaal prima, om over die club Eurofiele farizeeërs van D66 maar niet te praten.
  Zijn ze wel al ingeschreven op de basisschool?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s