Fatwa uitgeroepen in Arnhem


(Door: “Helena”)

Arm Arnhem! Vroeger liefkozend ‘Het Haagje van het oosten’ genoemd vanwege de, net als in Den Haag, wonende zgn. Indië-gangers. Het was ooit een chique stad met als middelpunt de Velperweg, waar nog authentieke villa’s staan uit die tijd. Een welvarende stad dus, die kapotgebombardeerd werd in de Tweede Wereldoorlog en als een feniks uit de as herrees daarna! Ik heb mijn jeugd doorgebracht in die stad en genoten van het uitgaansleven in de ‘roaring seventies’ huppelend van de King’s Cave naar de Struisvogelbar en door naar de Korenmarkt, die nu voornamelijk bevolkt wordt door ‘zich vervelende jongeren’.

De afgelopen 50 jaar is de stad, onder invloed van de door de staat getekende verdragen, waar de gemiddelde burger niets van af weet, sterk veranderd. De hardwerkende inwoners van Arnhem trokken weg uit hun oorspronkelijke woongebieden zoals Presikhaaf (inmiddels omgedoopt tot Presikije) Oud Zuid (Malburgen Oost en West), omdat de huizen die daar vrijkwamen werden toebedeeld aan ‘nieuwe Arnhemmers’. In het begin ging het nog geleidelijk, en ach, we waren wel wat gewend, Arnhem is altijd een multiculti stad geweest waar iedereen van welke kleur of gezindte dan ook gewoon mee deed, en die enkele mohammedaan met dat maffe bidmutsje in die lange jurk werkte je op de lachspieren, ja ècht, je mocht en kon er nog om lachen.

Inmiddels heeft Arnhem een ware omvolking ondergaan, maar niemand durft dat te zeggen. Men schuift braaf aan in de rij in de supermarkt waar een gehoofddoekte moslima of bekeerling met een minachtend lachje de boodschappen scant. Men kijkt er niet meer vreemd van op dat geheel gesluierde ‘dames’ zich voortbewegen in de openbare ruimte en accepteert geluidsoverlast en irritatie tijdens de ramadan, want dat ‘hoort’ er tegenwoordig bij! Niemand die er wat van zegt, want dat is niet politiek correct! Maar ertussen wonen? Nee, dat willen ze niet! Dus werkt de gemiddelde Arnhemmer zich het apenzuur om een koophuis (want huurhuizen zijn niet beschikbaar of onbetaalbaar) te kunnen kopen, het liefst zo ver mogelijk verwijderd van de aanhangers van de religie van de vrede!

Maar vluchten kan niet meer! De buitenwijken puilen inmiddels uit, dus sinds een aantal jaren wordt er volop gebouwd in de binnenstad, waar yup ’s zich woningen toe-eigenen voor de prijzen tussen de € 500.000,- en € 700.000,-! Heerlijk wonen in de binnenstad! Hoge plafonds met grote ramen waardoor men zicht heeft op het hippe interieur dat men tegenwoordig ‘industrieel’ noemt!

Maar nu we het daar toch over hebben: ook het voormalige industriegebied in Arnhem moet eraan geloven en wordt sinds een aantal jaren volgebouwd. De eerste fase: koopwoningen voor de vanaf prijzen van € 350.000,- en € 450.000,- zijn inmiddels verkocht en daarna zal de 2e fase met (sociale) huurwoningen volgen. De gemeente besloot de kopers enige transparantie in de bouwplannen te bieden door bekend te maken dat er een grote moskee gepland staat mèt minaretten in die nieuwe wijk! Al 25 jaar wordt er om gesoebat en “eindelijk is het zover” jubelde Denk Arnhem “Het werd tijd!”

Arnhem is een echte slaapstad, men maakt zich niet druk, men praat er ook niet over, maar toch!!! Ineens bleek er in de week van de Airborne-herdenkingen een anonieme brief bezorgd te zijn bij de bewoners van het Nieuwe Kade Kwartier, waarin men werd geïnformeerd over de eventuele negatieve gevolgen die zo’n moskee voor de woonomgeving zou kunnen hebben. Binnen no time voelde een overijverige buurtbewoner zich genoodzaakt de burgemeester (Marcouch) hier hoogstpersoonlijk van op de hoogte te brengen, en ook de krant (De Gelderlander) werd geïnformeerd en sprak van een opruiende (!) brief, omdat er een ‘link’ met de Tweede Wereldoorlog werd gelegd, foei!! Er werd ter geruststelling aan de lezers een politieonderzoek aangekondigd om dit anoniempje, dat zich verschool onder de schuilnaam Het Geweten Van Arnhem, te ontmaskeren!! Als echte ‘burgervader’ liet Marcouch zich niet onbetuigd en spuugde een fatwa op zijn twitter account (zie hieronder).

Ahmed Marcouch (@ahmedmarcouch) heeft getweet: Beste mensen, mijn buren vragen of u hun brievenbus niet wilt besmeuren met vuiligheid. Of ik daar iets tegen doen kan. Nou, laten we maar eens beginnen met het verzoek aan u uw gif achter uw lippen te houden.
https://twitter.com/ahmedmarcouch/status/1304881652213129219

Wat zal de volgende stap zijn na de openbare steniging op het marktplein van arm anoniempje met de dood tot gevolg? Worden de mensen die het eens waren met de inhoud van de brief, en dat beantwoordden met een re-tweet ten nadele van deze ‘burgervader’, opgepakt en op transport gezet naar een heropvoedingskamp?? Eén ding is zeker: door het op zijn twitter account openbaar maken en afkeuren van deze brief heeft de burgemeester van Arnhem kleur bekend voor zover we dat nog niet wisten. Hij is en blijft een echte salafist!

Arnhem is verloren ben ik bang, vreselijk!!

Door:
“Helena”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rechts geluid, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Fatwa uitgeroepen in Arnhem

 1. delamontagne zegt:

  De link :” https://t.co/BpmyfGMSGQhttps://twitter.com/ahmedmarcouch/status/1304881652213129219?s=20
  werkt niet, ik kan dus niet lezen wat de Burgemeester schreef.
  Geen enkele moslim is te vertrouwen, ook niet die in overheidsfunctie.
  De OUMMAH gaat voor.
  Hier in Fr ook diverse keren dergelijks gelezen….

  Geliked door 1 persoon

 2. Sinyo zegt:

  Als oude Indië gang”(st)”er heb ik echt met je te doen Helena. Die bruintjes hebben in het Haagje (de Weduwe van Indië) in den beginne voor heibel gezorgd, omdat niet de Ernemse Meisjes, maar de blanke Haegse meiskes zich aangetrokken voelden tot de Indo-Rock van die “Indo’s”.
  Toen ze nog “daarginder” waren maakte de overheid hen al wijs, blijf alsjeblieft maar daar in dat tropenparadijs. Laat het uit jullie Indo-bol, wij zijn hier al boordevol.
  Maar ze kwamen toch met hun geldig (Nederlands) paspoort en voor hen was als Nederlands staatsburger de discriminatie ongehoord.. Ze kwamen hier al met een bruin vermoeden, dat de overheid het bruin ging bakken, want die stopte ook nog de uit te keren financiële vergoedingen in eigen zakken.
  Wij bruintjes hoeft niet Nederlands geleerd.
  Wij toch geluidloos geassimileerd en geïntegreerd.
  Maar al lang staat nu wagenwijd open die poort.
  Hartelijk welkom a-siel-tjes blijf niet langer aan boord.

  Geliked door 2 people

 3. vangie1206j zegt:

  Ik ken Arnhem ook goed heb er gewerkt en gewoond in de beginjaren 70.
  Gewerkt bij Maygra Electronics Multitone Sonsbeeksingel.
  Discotheek Don quichot 5 vijfzinnen straat.
  Hoe het daar nu aan toe gaat kan ik wel raden een moslim als burgermeester is zoiets als vloeken in de kerk.
  Hoe kan toch in Nederland een moslim 2 nationaliteiten een burgermeester worden en wel van een grote stad, Arnhem Rotterdam onbegrijpelijk.
  Verraad naar de Nederlandse bevolking.

  Geliked door 3 people

 4. karton zegt:

  Arnhem mag dan verloren zijn , het is beslist niet de enige stad of dorp in Nederland dat geheel verloren is, verloren door toedoen én op gezag van onze “leiders”. Burgemeesters als Macouch en Appie-Talep zijn daar NIET geplaatst vanwege hun kennis en/of kunde maar alléén om hun buitenlander zijn. Het is inderdaad verschrikkelijk wat er o.a. met én ín Arnhem is gebeurd maar hetzelfde gebeurt/gebeurde in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht,Groningen, Deventer, Ter Apel of all places enz. enz. Onze “overheid”staat erbij en kijkt ernaar; de NL-bevolking is de dupe maar dát interesseert niemand ene moer. Zouden idioten als Rutte, Dijkhof, Quag, Ollonkreng, Jetten, Feras enz. enz. nu écht denken dat zij “straks” de leiders zullen zijn in dit tot islamitische staat omgevormde landje ?
  Zij zijn de eersten die aan een boom hangen, opgehangen door hun moslim-vriendjes.

  Geliked door 3 people

  • triumph zegt:

   Inderdaad laat dit zo spoedig mogelijk gebeuren aan dit soort walgelijke politici heb je al jarenlang niets.Zelf vette salarissen opstrijken en de gewone Nederlander kan stikken.

   Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   ‘Onze “overheid”staat erbij en kijkt ernaar’????????????????? Moet zijn; ‘Staat er bij en FACILITEERT dit beleid tot en met!!!!!!!!!! Wedden dat Rutte, de koning en anderen druk uitoefenen om allahtonen op bm-posten en andere belangrijke posten te krijgen!! Is 45 jaar terug al voor gewaarschuwd!! Ondertussen wonen hier nu zo’n 2 miljoen allahtonen. Over 20 jaar 4 à 5 miljoen. De Nederlander heeft lang geleden al gecapituleerd!

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Karton Zij zijn ook de eersten die dit hebben verdiend. Hoe kun je een heel land en volk verraden en gewetenloos verdere dictatuur door voeren en volk overleveren aan de dictatuur en onderdrukking door de massaal bewust geïmporteerde Islam.. Dan ben je inderdaad geen knip voor de neus meer waard. Laten we hopen op de dag van rechtvaardiging.

   Geliked door 1 persoon

 5. Koos roegholt zegt:

  Ahmed krijgt vast en zeker een maagd van 72. Moest wel een man zijn, dacht ik

  Like

 6. Bas zegt:

  Bij een supermarkt hier in de buurt zat ineens een meisje met zwarte hoofddoek achter een vd kassa’s.
  Ik zie haar niet meer, waarschijnlijk omdat practisch niemand naar haar kassa ging.
  Wanneer je bijv een fles wijn of een varkenshaasje in je karretje hebt liggen, kies je tóch liever voor een andere kassa.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  “Binnen no time voelde een overijverige buurtbewoner zich genoodzaakt de burgemeester (Marcouch) hier hoogstpersoonlijk van op de hoogte te brengen, en ook de krant ”
  Er lopen nog steeds zat NSBers in de rondte !!

  Geliked door 2 people

 8. Willem zegt:

  Te triest voor woorden.

  Like

 9. klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s