Mijn terugblik op 50 jaar Links Gedram


Oud-premier Joop den Uyl (PvdA, 1979).

(Door: Wouter Roorda)

De prijs van steeds meer gelijkheid

In de afgelopen decennia signaleert politiek links keer op keer grote maatschappelijke problemen, die een onmiddellijke verandering van onze manier van leven eisen. Massief overheidsingrijpen moet de samenleving in de gewenste richting duwen. Is het niet goedschiks dan maar met de nodige drang en dwang, want het doel heiligt alle middelen.

Dat gaat gepaard met groteske bewoordingen. Niet zelden staat de wereld of de samenleving op de rand van de afgrond. Het einddoel is de totale gelijkschakeling van alles en iedereen aan het linkse gelijkheidsideaal. Wat is het resultaat?

Lees verder>>>
(h/r “Htskday”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland. Bookmark de permalink .

9 reacties op Mijn terugblik op 50 jaar Links Gedram

 1. Pedro Vlaeminck zegt:

  Schrjjf mij hier bij uit aub geen interesse meer

  Outlook for Android downloaden ________________________________

  Like

 2. Lost Johnny zegt:

  “In de afgelopen decennia signaleert politiek links keer op keer grote maatschappelijke problemen, die een onmiddellijke verandering van onze manier van leven eisen”

  Bijna goed!

  Het moet zijn: In de afgelopen decennia creëert politiek links keer op keer grote maatschappelijke problemen, die een onmiddellijke verandering van onze manier van leven opdringen.

  …en “rechts”, das kapital und arroganz laat gebeuren omdat het ook hun buiken en zakken vult.

  Like

 3. Bas zegt:

  Links in de VS, zwaaien naar denkbeeldige fans…..

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Jammer dat het linkse gelijkheidsideaal alleen voor de burgers geld, maar dat ze zelf meestal rijkelijk graaien en hun zakken vullen !!!!
  Zo ideaal vinden ze het !

  Like

 5. Bas zegt:

  Like

 6. Danny zegt:

  ‘Heey daar zit hij , sinterklaas’.

  Geld geven aan ‘(s)linkse hobby’s , makkelijk als het vd belastingbetaler wordt ‘gejat’. De ‘linkse/marxistische’ partijen , heden ten dage ,zijn wat dat betreft nog geen steek verandert.

  Like

 7. Mary zegt:

  Wilders had al in zijn programma in 2006 staan dat hij beduidend kleinere overheid wilde ten minste 50% minder………..nog steeds een goed idee!!!!

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Het gezonde verstand van de Pays-Bah heeft al decennialang gestreden tegen het communisme, ook al veranderde de communisten hun partijnamen en hun verkiezingsbeloften sneller dan Rutte zijn bemanning in Vak- K, werden er complotten gesmeed en vieze spelletjes gespeeld om maar op het pluche te kunnen blijven plakken en werd het nationaal-socialisme een kapstok voor de Linksche Looney Brigade……geassisteerd door de democratische partijen, als schijnheilige intriganten van de rechtstaat, een politieke stroming die sedert hun oprichting de scheiding der machten ondermijnen door de rechtspraak, onderwijs en het openbaar bestuur op een corrupte wijze te misbruiken voor meer politieke invloed.
  Nu de gristelijke partijen vanwege lege kerken en drastisch ledenverlies steeds meer hun heil gaan zoeken in de Linksche Luchtfietserij en klimaatleugenarij, word ons land overspoeld door Groen-Linksche keukentafelpolitici en hobbypolitici die met het tot Mavo-niveau degenereren van de politiek in de Haagse Arena, ons land finaal naar de gallemiezen laten gaan, weggeven aan de Brusselse Linksche Looneys Brigade…….Nexit Nu! (en weer échte staatsmannen in de politiek, integere mensen met visie die kunnen vooruitzien, de toekomst kunnen bepalen, in plaats van er enkel over te dromen. )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s