NS en GVB bezorgd over plan weghalen politie van Amsterdam CS

De NS en vervoersbedrijf GVB maken zich zorgen over het plan van het Amsterdamse stadsbestuur om de politiepost op Amsterdam Centraal Station weg te halen. Ze vrezen voor de effecten die deze beslissing heeft op de veiligheid van de reizigers, het personeel en de stad, schrijven de OV-bedrijven in een brief aan de gemeenteraad. Vakbond FNV spreekt van een „ondoordacht en onbegrijpelijk plan.”

„Burgemeester Halsema moet er blijkbaar nog aan wennen dat Amsterdam een wereldstad is, waar een veilig OV-knooppunt bij hoort. Een eigen politiepost is daarbij harde noodzaak”, aldus de vakbond.

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", achterlijkheid, Amsterdam, GroenLinks, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, Naïviteit, politie, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op NS en GVB bezorgd over plan weghalen politie van Amsterdam CS

 1. Julia zegt:

  Het GVB maakt zich zorgen zij trappen en onverbiddelijk goede personeelsleden uit terwijl al die overbetaalde managers o.a. onder leiding van mevrouw Van Huffelen die een totale onverantwoorde bezuiniging op o.a. toezichthouders heeft goedgekeurd en nu de promotie heeft gemaakt om de volgende falende fase bij de belastingdienst in te gaan https://www.rijksoverheid.nl/regering/bewindspersonen/alexandra-van-huffelen De beveiliging van het GVB hangt aan elkaar van ondeskundigen op gebied van veiligheid die momenteel worden vervuld (niet denigrerend bedoeld) met goedkope ondeskundige uitzendkrachten die tegen minimaal salaris via uitzendbureau’s voor korte duur worden ingehuurd. Een onacceptabel groot overbetaalde managers die uitsluitend nog thuiswerk verrichten. op weekende stralen van afwezigheid maar met feestdagen extra dienst draaien om meer geld te vangen maar tijdens calamiteiten blinken van afwezigheid. Dit is het beleid van een mislukte directeur bij het GVB die is beloond met een vette overbetaalde baan en absoluut geen capaciteit heeft om vooral de chaos binnen de belastingdienst uit het slop te trekken. Over fraude binnen deze organisatie nog maar niet te spreken want als deze beerput wordt open getrokken is het een schande. https://stevenbrownsblog.wordpress.com/?s=gvbDan is het niet zo vreemd dat veiligheid voor de passagiers faalt en dit ongestoord wordt door gevoerd. De passagier is niet veilig maar overtollig management vult zakken voor nutteloze bijdrage binnen de organisatie. Uiteraard is mevrouw Van Huffelen een actief lid in Duivels66.

  Like

 2. M. zegt:

  Ze doen er werkelijk alles aan om het eigen volk in gevaar te brengen zoveel en zo vaak mogelijk.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Als ze in de U.S. de politie gaan defunden althans in bepaalde socialistisch/communistisch doorgeslagen staten en steden dan kan Amsterdam natuurlijk niet achterblijven. Laten we vast beginnen op het Centraal Station zal La Halsema gedacht hebben.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Het GVB moet niet jammeren is zelf dankzij mevrouw Van Huffelen die als directeur van het GVB heeft gefaald en voor korte duur flink haar zakken heeft gevuld. Zij had meer aandacht voor haar bijbaantje als lid van de fractie D66 in de 1e Kamer, daarbij huppelde mevrouw elk feestje en receptie af uiteraard niet in eigen tijd, had het erg druk met vooral selfies maken samen met Jan Rap en zijn maat maar ondertussen werd de wanorde en chaos binnen het GVB met de dag groter en werden goede toezichthouders van hun taken die diende voor de veiligheid van passagiers afgehaald en geconfronteerd met een ongekende dictatuur door alle lagen van managers. Nu staat deze mevrouw voor de taak de chaos bij de belastingdienst op te lossen https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/08/dramatisch-afhandelen-kinderopvangtoeslagaffaire-kost-veel-meer-tijd-dan-gedacht/ Men kan verwachten dat haar huidige functie niet van lange duur zal zijn maar dat zij na eerst wel flink haar zakken te hebben gevuld tot de conclusie komt dat zij ook deze functie niet aan kan en zich weer in een andere goed betaalde functie binnen slijmt.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Stand your own ground, jezelf kietelen, een ander doet het niet!
  [video src="https://vids.me.me/this-is-how-to-get-a-seat-in-a-packed-31198671.mp4" /]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s