Opperhuichelaarster Merkel: eerst miljoenen Jodenhaters het land binnenhalen, en daarna klagen over antisemitisme

(Vertaling: E.J. Bron)

De meest vernietigende Duitse bondskanselier sinds meer dan 75 jaar toont zichzelf weer eens als opperhuichelaarster – in haar paraderol als bezorgde “Mutti” van de natie is ze “geschokt” over de gevolgen van haar eigen politiek. Deze keer gaat het niet over de ondertussen niet meer te tellen Duitse slachtoffers van de door haar het land binnengehaalde bedreigers en criminelen – maar over het toenemend antisemitisme.

 

Naar aanleiding van de 70e verjaardag van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland waardeerde Merkel niet alleen diens verdiensten, maar noemde het toenemend antisemitisme “een schande”. Uitgerekend de bondskanselier, die er voor zorgde dat er naar schatting twee miljoen nieuwe antisemieten het land binnenkwamen, uit de gelederen waarvan – ondanks alle statistische manipulaties – vooraanstaande vectoren van anti-Joods geweld in Duitsland komen, doet nog steeds alsof het de schandelijke “Duitse” oorspronkelijke samenleving zou zijn die zichzelf niet veranderd zou hebben, maar nog steeds voor Jodenhaat, rechtsterrorisme en vreemdelingenhaat zou staan.

“Racisme en antisemitisme waren nooit verdwenen”, aldus Merkel. Ze waren dit echter bijna – totdat ze opnieuw geïmporteerd werden. Dat ze, aldus Merkel volgens de “Spiegel”, sinds “geruime tijd” weer “meer zichtbaar en ongeremd” optreden, heeft vanuit haar zienswijze natuurlijk ook niets met de zuilheiligen van haar welkomstpolitiek, de “islamisten” en islamverenigingen in het land, te maken – echter alleen maar met de hardleerse Duitsers?

De cognitieve dissonantie van deze regeringscheffin, die oorzakelijkheden negeert en wegdraait waar ze zijn en beweert waar ze simpelweg niet zijn, is echt heel opmerkelijk. Ook bij de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn door Anis Amri kwam Merkel behalve platte, vage en lege frasen niets over de lippen en liet ze haar “ontzetting” blijken – hoewel zonder haar waanzinspolitiek alle doden nog zouden leven.

Politiekcorrecte schaamte

Zo is het ook met het antisemitisme in Duitsland anno 2020: zich “schamen” mag weer – echter alleen maar politiekcorrect a.u.b.. Dat wil zeggen: over het antisemitisme, hoe dit selectief door de politieke mainstream waargenomen (en toegelaten)  wordt, het antisemitisme van rechts, waarvoor de gelukkig verhinderde aanslag van Halle als vijgenblad moet dienen. Over het door de meerderheid van de Joden in het land – wanneer men hen naar persoonlijke dagelijkse ervaringen vraagt – uit onvriendelijke ontmoetingen met moslims resulterende antisemitisme wordt met geen woord gerept – en mag daarom natuurlijk ook niet bij de plechtigheid van de Centrale Raad in de Berlijnse Nieuwe Synagoge ter sprake komen.

In plaats van bijvoorbeeld over pogingen van Palestijnen om met messen de Berlijnse synagoge binnen te dringen met de duidelijke bedoeling om te doden, of over het feit dat dragers van keppeltjes in elkaar geslagen worden of over het woord “Jood” als scheldwoord op Duitse scholen te praten, wijst Merkel liever op “beledigingen, dreigingen en samenzweringstheorieën”, die zich “openlijk tegen joodse burgers” zouden richten. “In de sociale media druipen veel uitlatingen bijna van haat en ophitsing”, zei ze – en waarschuwde: “Daar mogen we nooit over zwijgen”. Bedoeld worden daarmee vermoedelijk opmerkingen van “rechts” en wat daartoe allemaal gerekend wordt – en niet de talloze Arabische haatsites, waar elke succesvolle raketaanval of moordaanslag op Israëlische soldaten of joodse burgers wordt gevierd met juichende en knipogende smileys…

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Opperhuichelaarster Merkel: eerst miljoenen Jodenhaters het land binnenhalen, en daarna klagen over antisemitisme

 1. delamontagne zegt:

  Ursula von der Leyen wil een Europese Unie samenstellen dat antiracistisch is en zich teweer stelt tegen onbewust vooroordeel.

  De presidente van de Europese Commissie, de Duitse Ursula von der Leyen, heeft haar eerst toespraak gehouden over de staat van de EU.
  Zij heeft haar intentie aangekondigd om een plan van aktie tegen het racisme en de misdaad van haat, die zich concentreren op ras, religie, geslacht en sexualiteit

  “Het wordt tijd om een europese Unie die verwezenlijken die waarlijk antiracistisch is”.

  Ze beloofde om “wetten inzake rassengelijkheid”, waar nog hiaten blijven bestaan”, te versterken, maar ook om de EU-begroting te gebruiken “om discriminatie te bestrijden op gebieden zoals werkgelegenheid, huisvesting of gezondheidszorg ”.

  “We zullen strenger worden in de handhaving als de uitvoering vertraging oploopt”, waarschuwde de Duitse leider.

  lesoir.be

  Like

  • Gienekehado zegt:

   Ik word met de dag meer racistisch!! (en ik ben niet enige) Ben het SCHIJTZIEK in dit zwaar verziekte KUTLAND, waar ‘JONGELUI’ die nog nooit 1 dag hebben gewerkt, laat staan belasting betaald, 1000en euro’s kunnen cashen omdat hun asielprocedure te lang heeft geduurd!! Niet alleen Tofik Dibi kan dood neervallen, die hele LandverradersZOOI op 2513 AA Den Haag ook!

   Geliked door 3 people

  • M. zegt:

   Anti racistisch maar dan alleen anti racisme tegen de vijanden van het westen waar ze mee heulen die nazi viespeuken.

   Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Karl Lagerfeld de helaas overleden en beroemde mode tycoon zei het ook al. Duitsland heeft de
  vergissing van de eeuw gemaakt. Na de schandvlek van het nationaal socialistisch antisemitisme heeft Duitsland nu en voornamelijk via het ambt van Mevr. Merkel opnieuw het antisemitisme in Duitsland op grote schaal gangbaar gemaakt. Dit door de meest antisemitische ideologie massaal te importeren via het open grenzen beleid en het niet stellen van een bovengrens.

  https://philosophia-perennis.com/2017/11/13/karl-lagerfeld/

  Geliked door 3 people

 3. ronjaspers zegt:

  Stasi/nazi zwijn en stronthoer merkel (sorry voor mijn taalgebruik) haalt met miljoenen tegelijk de soldaten van allah binnen,waar heel veel terroristen tussen zitten.Moslims wordt in de koran geleerd om joden,christenen en ongelovigen te haten en af te slachten.merkel zwijn heeft niet voor niks bunkers laten bouwen onder alle belangrijke steden in duitsland,ze weet donders goed dat de pleuris gaat uitbreken en er een oorlog/genocide komt tussen de moslims en de europeanen.

  Geliked door 2 people

 4. Jackholland zegt:

  Iedere islamiet is een jodenhater. Jodenhaat wordt kleine achmed en Fatima vanaf de geboorte bijgebracht . Net zoals de afkeer van varkensvlees. Deze voor moslims terechte haat naar joden is ook nog eens duidelijke opdracht van mo de pedo keurig genotuleerd In de levenshandlleiding voor mossels De walgelijke Koran. Voor de mossel is deze haat normaal maar het is gewoon jaloezie naar joden. De jood is gemiddeld veel en veel slimmer dan de doorsnee mossel , heeft ook een veel hoger arbeidsethos dan de de doorsnee mossel. Bewijs: kijk naar Israël 80 jr geleden zandbak nu modern en welvarend zelfs zonder olie. Vergelijk dit met rest zandbaklanden er omheen die al duizenden jaren bestaan en waar er nog steeds 1 doffe pleurisbende is.

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Precies ‘Jaloezie’. En dat geldt voor al die donkere volkeren Afrikanen en Aziaten. Die volgens mij helemaal niet van ons houden, en ook nooit zich in ons geinteresseerd hebben. Zij weten niet wie wij zijn, behalve poepende met armen en benen. Op Red Ice, nu op bitchute, is een indische man die een boek geschreven heeft (nog beperkt), over europeanen. Frank Raymond. Het was ooit drie keer een uur documentaires, maar zij zijn van youtube gegooid, mooi he. Nu op bitchute is een deel verloren. Je kunt lid worden, maar hun bankrekeningen zijn eruit gegooid. Deze man is dan ook een van de weinigen die ik ooit gehoord heb die over ons praat. Die donkere volkeren zijn allemaal alleen maar over materieele zaken en hebben. En wij moeten daarvoor werken en voor zorgen. Maar houden van mij, nee absoluut niet, dat voel ik niet. En ik wil niet één man horen, ik wil het van tienduizenden van hen horen. Het wordt dan doodstil. Zo vreemd dat niemand dat opvalt. … Wat doen zij, Wat zeggen zij, etc. Draai het om kijk het naar wat zij doen.

   Like

   • M. zegt:

    We hebben hier altijd alle kleuren opgenomen en niemand hoefde voor zijn leven te vrezen dus racistisch zijn we zeker niet en we moeten ons dat ook niet laten aanpraten door de echte racisten die helemaal niet met blanken willen samenleven en het land van de blanken graag kapot maken zodat ze hun eigen stront weer mogen vreten want ze hebben nog zelf nog nooit iets gepresteerd en nog nooit ook maar ergens vrede gebracht.
    Jodenhaat, Christenhaat, ongelovigenhaat, blankenhaat dus wie zijn nou eigenlijk de echte racisten die uw gluiperige regering maar wat graag binnenhaalt.
    Zo gezien zijn de regeringsleiders allemaal gore racisten tegen hun eigen blanke volk door het racisme van de werkelijke racisten te steunen en te faciliteren en te beschermen met de wet die wel als laatste hun gore grote smoel moeten ophalen tegen het eigen volk dat het racisten zijn.
    Om even aan te tonen dat men kinderen haat en hoe vies dit zooitje in elkaar zit vind men zo’n pedohand boek om kindertjes te martelen en kind huwelijken geen enkel probleem want racisten en pedofielen moet geen strobreed in de weg gelegd worden.
    Alleen mensen die er tegen zijn en er van walgen moeten zoveel mogelijk dwars gezeten worden en gedemoniseerd met zieke politieke uitlatingen en een nog zieker media.

    Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   two more on red ice of Frank Raymond, part 2 moet je lid worden om het te zien.

   Geliked door 1 persoon

 5. Bezorgde burger zegt:

  Was het niet het DDR bewind dat het eigen falen verwijtte aan rechts extremisten en het gevaar van rechts extremisme gebruikte als propaganda van hun eigen dictatoriale bewind?

  Was deze mevrouw Merkel haar carrière niet begonnen bij…..?

  Waarom hebben deze criminelen nooit hun welverdiende straf gekregen?

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Bezorgde burger.U hebt gelijk met de propaganda “rechts extremisten” die bestaan niet.Extreem links draait altijd alles om,alles waar zij zich schuldig aan maken geven ze rechts de schuld van.Extreem links gebruikt ook een tactiek van 1 van hun grote nazi (socialisten) helden,joseph goebels nazi minister van propaganda:Als je een leugen lang genoeg blijft herhalen,gaan de mensen er vanzelf in geloven.

   Like

 6. Gienekehado zegt:

  10.000en zijn voor veel minder op de brandstapel beland!!

  Like

 7. Mr Dumass zegt:

  MERKEL = HONECKERS REVENGE

  Like

 8. Bob zegt:

  Jodenhaat is nooit weggeweest.
  De kiem is nooit vernietigt en wil men ook
  niet vernietigen.
  Als men het nodig heeft gaat men de kiem
  groei rijp maken.
  De gruikte mest is deimmigratie.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Merkel haat Joden. Polizei haat Joden Israelvlag getoond? Oplazeren! En vervolging door nazi-polizei

  Frankfurter Polizei ermittelt gegen beschimpfte Jüdin
  Ana Agre, eine junge israelische Musikerin, lebt seit einiger Zeit in Deutschland, um hier zu arbeiten.

  Am 1. Juli 2020 stieß sie in der Nähe ihres Hauses auf eine Anti-Israel-Demonstration, veranstaltet von der pro-palästinensischen Organisation Samidoun. Sie ging hoch in ihre Wohnung, holte eine Israel-Fahne und stellte sich mit dieser auf den Platz, über den der Demonstrationszug der jungen Muslime und ihrer deutschen Sympathisanten zog.
  ……

  Ein Frankfurter Polizist sprach Ana Agre auf Englisch an, nahm ihre Personalien auf und legte ihr nahe, den Platz zu verlassen, weil ihr Auftritt die jungen Muslime provoziere. Ana ließ sich offenbar auf eine englische Diskussion mit dem Polizisten ein, die dieser schließlich mit einem Platzverweis beendete. Als sie wissen wollte, warum sie hier in Frankfurt ihre Israel-Fahne nicht zeigen dürfe, antwortete der Beamte: „Because I don’t like it.“ („Weil mir das nicht gefällt.“)
  ……
  https://haolam.de/artikel/Deutschland/42163/Frankfurter-Polizei-ermittelt-gegen-beschimpfte-Jdin.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s