Verkorte versie Troonrede 2020 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Verkorte versie Troonrede 2020 . . .

 1. Harry zegt:

  Hij is godverdomme al net zo rot als zijn moeder , iedereen moest inleveren BEHALVE ZIJ !!!
  Waar hebben ze dat aan verdiend ?
  Waarschijnlijk zijn het geeneens echte nazaten van Willem van Oranje !
  Donder maar op met die clan !

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Harry Een ieder mag zijn mening hebben maar de schuldigen zijn al die Nederlanders die in dit sprookje blijven geloven, graag extra belastingen betalen om dit sprookje staande te houden, onderdanig met rood/wit/blauw blijven zwaaien terwijl zij zelf van alle kanten worden genaaid, gekort en meer en meer moeten betalen en geen enkel verzet tonen tegen deze inhalige koninklijke clan die alleen maar schijn vertonen, af en toe een lintje doorknippen en schijn vertonen tijdens bezoeken aan minder bedeelden, maar zich ondertussen rot lachen en zich totaal niets aantrekken van het groeiend aantal mensen die van voedselbanken afhankelijk zijn en nog worden. De Oranjes zijn een gewetenloze clan waar eigen belangen voorop staan, heerlijk profiteren zelfs van hun vakanties op kosten van de belastingbetalers, de linkse media trots publiceert dat Willem weer een leuk bootje heeft aangekocht, een familielid als huismelker die de boel uitneemt en mevrouw Beatrix haar plezierbootje nog steeds wordt onderhouden op kosten van de belastingbetalers en noem al de giften maar op. Het zijn de Nederlanders zelf die dagelijks worden geconfronteerd met onverantwoordelijke bezuinigingen op o.a. gezondheidszorg, veiligheid en aan de Goden worden overgeleverd dit dit kostbare sprookje in ere houden en blind zijn voor wat er daadwerkelijk gebeurt het maakt ze niets uit 5,1% verhoging op de miljoenen inkomsten en een kind dat 18 wordt zonder meer 1,6 miljoen per jaar krijgt uitgekeerd daar laten ze o.a. ouderen met onacceptabele zorg, verwaarloosde jeugdzorg wel voor boeten.

   Geliked door 2 people

 2. Pingback: Verkorte versie Troonrede 2020 . . . | eunmask

 3. Julia zegt:

  De grootste uitnemers en duurste uitkering trekkers lachen zich rot. Wat een schijnvertoning wrijven in het handje en nog meer belastinggeld innen en het vooruitzicht voor dochterlief is ook niet mis. Die kan nu beginnen haar spaarrekening flink op te krikken. Oranje boven ja boven met miljoenen over de ruggen van de belastingbetalers en geen cent belasting betalen ook de liefelijke familieleden doen aan belastingontwijking en gunde niet een schilderij terug aan Nederland maar moest op de veiling. Boeken kunnen worden geschreven over het wel en wee van de Oranjes kijk maar eens naar het verleden.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Ze leren het ook nooit !

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  het criminele nep koningshuis wat ook vuistdiep in de (nazi) bilderberg groep zit aanbidden G.O.D. en dat wil zeggen Geld,Olie,Drugs.

  Like

 6. mahoog zegt:

  Hij vraagt er niet om,maar wordt hem opgedrongen door de”volksvertegenwoorders”.

  Like

 7. Julia zegt:

  Helaas zit hij mij als Nederlands staatsburger nog steeds dwars dat een vrouw uit Argentinië waarvan het verleden van o.a. haar vader erg dubieus was zonder meer gepromoveerd is als Koningin der Nederlanden. Waarom al die onderdanigheid en hoe leuk mevrouw Maxima wel is met alle respect deze titel zonder meer cadeau heeft gekregen. Uiteraard kunnen wij dit Maxima niet kwalijk nemen maar is haar titel mijns inziens ongepast binnen een Koninkrijk der Nederlanden. Ook vergeet ik haar uitspraak niet https://www.koninklijkhuis.nl/documenten/toespraken/2007/09/24/toespraak-van-prinses-maxima-24-september-2007. Onbegrijpelijk en voor mij persoonlijk niet uit te leggen. Ondertussen buigen veel Nederlanders en zwaaien nog steeds met de rood/wit/blauwe vlag en zien alleen maar haar charmante uiterlijk vertoon. Hoe geloofwaardig is dit sprookje van ons Koningshuis nog. Helaas blijkt dit is een duur betaald sprookje en bestaat voor mij het Koningshuis niet meer en behoort tot de geschiedenis en is niet meer van deze tijd.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Het importbruidje had geen recht op de titel als Koningin. Bernhard en Claus werden terecht ook geen Koning. Maxima echter heeft een hoop stampij gemaakt en vond dat zij, in tegenstelling tot haar schoonzusjes, meer was dan slechts een Prinses, omdat zij met de Koning trouwde. En met haar aangeboren Argentijnse agressie durfde niemand haar tegen te spreken. Haar gedrag weet ze naar de buitenwereld goed te verbergen. Binnenshuis lijkt het mij geen gemakkelijke tante.

   Like

 8. bobzelf zegt:

  wist u dan een gewone afgevuurde kogel wel 400 km per uur haalt ???

  nou dat redt tie nooit die bolle spaanse roverhoofdman EL FRICANDELLIE . TOCH ??

  OOM STOEPHOER

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dat is wel erg aan de lage kant Bob. Per seconde is dat 111 meter. Een gemiddelde windbuks haalt gemakkelijk het dubbele.
   Voor de beeldvorming, een kwakkie wordt gelanceerd met een snelheid van 70 km per uur. Dat is ruim 17 meter per seconde. In de praktijk gaat dat echter alleen op voor een potente jongeman tot een jaar of 35. Maar dat even terzijde.
   U heeft evenwel goed gerekend. Er is echter een 1 weggevallen. U bedoelde naar alle waarschijnlijkheid dan ook 1400 km per uur. Dat is bijna 400 meter per seconde, wat dan weer reëel is.

   Like

   • bobzelf zegt:

    whahahaha , vriend dank u wel ………
    ik deed maar een gok
    IK HAD WERKELIJK GEEN IDEE VAN GEWEREN
    IK WAS VAN HEEL VROEG AL WEL GEINTERESSEERD IN “”DE PUDDINGBUKS ” !
    danwel gooide een balletje op ,

    u zal ongetwijfeld gelijk hebben , dus 1400 km komt eerst, dus ??

    dank u

    de discussie even verder opzetten ,, over dat kwakkie ..

    die 70 km per uur , weet ik wel zeker,

    dus een volwassen vent van zijn brommer afspuiten ??

    dat was dus echt mogelijk ..

    vandaar dat die meissjes vroeger een beetje opwipten, op het moment supreme !!

    ALLES WORDT INEENS STUKKEN DUIDELIJKER , WHAHAHA GEWELDIG

    ik moet zeggen , dat die snelheid nu , meer op 7 cm per seconde
    lijkt ???

    en nee, ik ben niet aan een nieuwe bril toe, whahahahaha

    maar hij doet het nog steeds, ook, whahahaha

    hartelijk dank voor de lessen in snelheid,

    funnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy whahaha

    OOM SPERMADONOR MET LIEFDE

    Like

 9. vangie1206j zegt:

  We schrijven hier wel over de (UITKERING) van het koningshuis wat inderdaad niet normaal is.
  Maar wat te denken aan dat moslim terreur getijsem?
  De miljarden die daar naar toe gaan.
  Willem en Max doen aardig voor hun geld.
  Dat moslim gajes doet voor al die miljarden onaardig.
  Aanslagen roof moord verkrachting enz.
  Dat vind ik 1000 X erger.
  En dat laat die schoft van Rutte alleen maar duurder en erger worden.

  Like

  • Julia zegt:

   vangie1206j U heeft volkomen gelijk maar om miljoenen uit te geven aan een Koningshuis dat voor schijnheilig aardig is wel sterk overdreven. We kunnen dit belastinggeld heel goed gebruiken binnen onze gezondheidszorg. Zo aardig zijn die Oranjes absoluut niet, gierig, profiteren en mooi weer spelen en vooral ook nog onterechte subsidies opstrijken. Ook voor de hobby jagen van Willem mag het publiek 3 maanden niet in het kroondomein komen. En met deksels klappen voor onze gezondheidszorg medewerkers vind ik ook niet zo aardig beter is een flinke gift te doen. Nee aardig is ook niet dat Willem ook in deze crisis de verhoging zijn miljoenen uitkering van 5,1% graag weer op zijn banksaldo bij schrijft. Nee aardig zijn is niet voldoende menselijkheid wel. Die bezoekjes zijn gewoon schijn hij en zijn vrouw moeten toch af en toe het gezicht laten zien. Voor wat betreft het wanbeleid van de import van al die woestijnratten en zwarte Afrikanen en het subsidiëren van terroristische organisaties zou Rutte opgepakt moeten worden en voor een tribunaal worden gedaagd. Zijn wanbeleid, volksverrad en leugens kennen geen enkele grenzen. Dit geldt uiteraard ook voor Merkel en de rest van de door en door rotte appels in Brussel.
   Het grootste deel van ons volk is ook mede schuldig door nimmer hier tegen in verzet te zijn gekomen alsmede door het blijven buigen, zwaaien en knikken van de miljoenenverspilling aan ons Koningshuis waardoor dit sprookje koste wat kost in stand wordt gehouden maar geen enkele toegevoegde waarde meer heeft om dat het puur om een ceremoniële functie gaat.

   Like

 10. Blaffertje zegt:

  Puddinkje is de dikst betaalde uitkeringstrekker van ons land.
  Want zeg nou eerlijk, hij vreet niks uit.
  Alles word voorgekauwd en oplezen van een papiertje kan iedereen.

  Like

 11. Bas zegt:

  Korte versie:
  Onze pensioenleeftijd zal omhoog gaan, huren gaan omhoog, premies gaan omhoog, belastingen omhoog, belasting op aardgas gaat omhoog, de lonen dan weer niet.
  Maar aan Italië en Frankrijk , hebben wij onze euri’s graag gegeven.

  Like

 12. Bas zegt:

  Heldere geest
  https://www.wyniasweek.nl/troonrede-miljardenorgie-voor-rekening-van-volgende-generaties/

  Troonrede: miljardenorgie, voor rekening van ‘volgende generaties’

  Prinsjesdag 2020 is een orgie van miljarden. Het is van alles meer. Meer staatsschuld, meer begrotingstekort, meer uitgaven, meer ‘investeren’. Alleen de inkomsten van de overheid werken niet mee, daar is minder van. Maar niet getreurd: we lenen gewoon meer. Zo komen we beter, eerlijker en duurzamer uit de crisis, zeggen CDA-minister Wopke Hoekstra en D66-staatssecretaris Hans Vijlbrief.

  Het wonderlijke is, dat de eerste kabinetten-Rutte de economie afknepen, omdat ze de eigen overheidsfinanciën en de instemmende blikken in Brussel belangrijker vonden dan de Nederlandse welvaart. Dat werd onder meer verkocht onder het motto dat je volgende generaties niet moest opzadelen met schulden en begrotingstekorten.

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Sedert het staatsbezoekje in 2016 aan Australië, toen het weledele omhooggevallen koningspaar koos voor een retourtje met een gewone lijnvlucht met Emirates Airlines, in plaats van onze eigen KLM, vanwege luxe en comfort, is de onderlinge verstandhouding enigszins verpieterd.
  Alle verworvenheden en diensten die de KLM de Oranjes altijd gratis heeft geboden, als ook de 24-7 stand-by piloten en crew voor de shoppingtripjes naar de States en de korte vakanties met het regeringstoestel, waren in de rossige oogjes van de verwende regent een vanzelfsprekendheid, enkel om het Koninklijke in de naam KLM te mogen blijven voeren, en de gratis vlieguren voor het koninklijke vliegbrevet te kunnen maken.
  Nu de KLM het serieuze slachtoffer dreigt te worden van de klimaathysterie van de Linksche Looney Brigade en het zwaar gesubsidieerde Greenpeace, komen de kosten voor de bemanning en het onderhoud van de PH-GOV volledig op de balans van de regering te staan, geen gratis onderhoud door KLM-technici meer, dus weg met de Nederlandse trots, weg met het nationalisme, weg met de oubollige spruitjeslucht, zelfs de zwaan uit de KLM-reclame is afgeschoten……….het mag gezegd worden, Nederland en de KLM waren ooit een trots en ijzersterk concept, maar heden slechts nog een lege geschenkverpakking, een koninklijke gift zonder inhoud……het word tijd dat de KLM een andere benaming voor de K gaat voeren, want trots op de titel ‘koninklijk’ is in Europa en de Pays-Bah eerder een smet op de naam en zeker geen eer.

  Like

 14. Bas zegt:

  https://tpo.nl/2020/09/17/asielzoekers-krijgen-jaarlijks-tientallen-miljoenen-om-trage-procedures-bij-de-ind/

  Asielzoekers krijgen jaarlijks tientallen miljoenen om trage procedures bij de IND
  Dit jaar €65 miljoen, tien keer meer dan vorig jaar

  Daar komt nog eens bij dat Nederland wordt overspoeld door kansloze asielzoekers die helemaal geen kans maken op enige vorm van asiel in Nederland. Daarin zijn burgers van de glorious nations Marokko, Algerije en Tunesië goed vertegenwoordigd. Dat helpt niet echt.

  Door verstopping van de IND omdat we veel te veel asielzoekers aan onze open grenzen krijgen, moet Nederland – u dus – dwangsommen betalen aan asielzoekers die te lang moeten wachten.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ik weet niet meer welk Europees land het was maar die had een hele korte beslissingstermijn ingesteld van ik meen 15 dagen en afgeschaft dat ze een vergoeding kregen als het te lang geduurd had . Misschien moeten ze Broekers-Knol vervangen door een raspaard want dat wief hoort op stal en zet niets op de kaart.

   Like

 15. klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s