VIDEO Frankrijk: Omdat hij niets tegen criminelen onderneemt – Man valt burgemeester aan

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

In de Franse stad Chalifert valt een man zijn burgemeester aan. De man beschuldigt de burgemeester er van niets ondernomen te hebben om zijn familie en de stad tegen criminelen en geweld te beschermen.

 

Het aantal burgemeesters dat door Franse burgers wordt aangevallen, neemt aanzienlijk toe: veel mensen zien burgemeesters niet meer als vertegenwoordigers van het volk tegenover de staat, maar als vertegenwoordigers van de staat om het volk te onderdrukken. Deze perspectiefverandering heeft dramatische en gewelddadige gevolgen, vooral sinds Covid-19.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Criminaliteit, establishment, Frankrijk, gezond realisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO Frankrijk: Omdat hij niets tegen criminelen onderneemt – Man valt burgemeester aan

 1. jack black zegt:

  En dit is eerst het begin !
  Vrede in Europa geeft het alleen zonder moslims !
  Geert Wilders kan daar een lied over zingen !

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Het was toch ook te verwachten dat talloze woedende burgers bepaalde linkse burgemeesters in Europa, die vreemden constant voortrekken boven hun eigen bevolking, gaan aanvallen!
   Net als in strips zoals Lucky Luke zijn de burgemeesters en burgers van bepaalde stadjes aan de ene kant bang voor desperado’s en aan de andere kant hebben ze voor die lui, de Daltons, Jesse James, Billy the Kid enz. zelfs nog sympathie voor ook alsof ze daar aan het ‘Stockholmsyndroom’ lijden! En als iemand als Lucky Luke dit soort desperado’s wil oppakken dan gaan al die laffe burgers hem zelfs alleen maar tegenwerken!
   Ik heb niettemin totaal GEEN medelijden met dit soort verraders van burgemeesters die nou rijkelijk oogsten wat zij zaaiden aan criminaliteit en er niets tegen ondernamen!

   Like

 2. karton zegt:

  Ik denk dat de Franse zienswijze van de bevolking t.o.v. hun burgemeesters terecht is, in Nederland is ’t exact hetzelfde : de burgemeesters zijn de vertegenwoordigers van de staat maar NIET van de bevolking tegenover de staat.
  In NL. wordt een burgemeester benoemd en wordt NIET gekozen door de burgers, hoe dat in Frankrijk gaat weet ik niet.
  Luister én kijk vooral naar een schreeuwer als die Bruls uit Nijmegen, zo’n figuur gun je toch een Liga ? En in Apeldoorn zat ook zo’n kontenkruiper, Berends o.i.d. Deze heeft ervoor gezorgd dat een prachtig oud gebouw in een parkachtig gebied wordt verbouwd tot een AZC, zéér tegen de zin van de omwonenden, die kennelijk álles hebben geprobeerd om ’t tegen te houden, maar deze egoïst, Berends, drukte zijn zin door en als beloning werd de nietsnut benoemd tot commissaris van de koning.
  En zo houdt de “elite” het molentje van “vriendjes voor vriendjes” in beweging, over de rug van de bevolking die de kosten en narigheid kunnen gaan dragen.

  Geliked door 3 people

  • Republikein zegt:

   Oh jee, wat een ergernis, op muziek van die wereldvreemde leipo, HvV[fy]

   Like

  • Mooiding zegt:

   In Frankrijk wordt de burgemeester gekozen door de inwoners uit de kandidaten die zich hebben aangemeld daarvoor.
   Hier wordt het moeilijker voor ons met al die moslims burgemeesters die beschermen ons ook niet!

   Like

  • delamontagne zegt:

   In Frankrijk wordt de burgemeester om de zoveel jaar gekozen door de inwoners van de gemeente.
   In Fr zijn er 30.000 gemeenten met allemaal een eigen burgemeester.
   In de kleinste plaatsen [ er is al een burgemeester in een dorp van 600 inwoners ! ], is het dan een “bij”-baan en kan het bijv een landbouwer of wijnboer e.d. zijn.
   Hier waar wij wonen is de burgemeester gelijktijdig de Notaris.
   Brengt weleens verstrengeling van zaken met elkaar, maar aan de andere kant staan de burgers dichter bij de burgemeester en gemeente.
   Zo hadden wij enkele jaren geleden en draadbreuk in de bovengrondse telefoonkabel en 2 weken geen telefoon noch Internet of TV en werden door de provider “aan-‘t-lijntje” gehouden.
   Ten einde raad bij de gemeente en de adjunct burgemeester gelijk gaan telefoneren en binnen 2 dagen nieuwe draden getrokken en we hadden weer verbinding.
   En als de inwoners de burgemeester zat zijn, kiezen ze de volgende keer een ander……………..

   Like

 3. het type Halsema is dus ook in Frankijk te vinden

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Zelf sta ik met de grootste verbazing te kijken naar burgemeester Bruls. Steeds als ik de man zie dan voel ik tot in de toppen van mn vingers dat als het er op aankomt deze man helemaal niets te betekenen heeft voor helemaal niemand dan alleen voor zichzelf. Deze man sluit zich aan bij diegene die de meeste macht heeft en dat is sowieso Niet het volk dat hem betaald. Ik vind het absoluut niet kunnen dat iemand die obestias tot zich heeft genomen door een tekort aan discipline (en dus behoorlijk in de problemen zit) burgemeester is en als voorbeeld dient. Vraag me af wanneer hier het moment gaat komen dat mensen beseffen dat ook deze man er niet voor hun zit, maar voor zichzelf. Iedere keer als ik m zie dan komt het woord laf op in mijn hoofd.

  Geliked door 2 people

 5. In Nederland ondervindt de bevolking bijna hetzelfde. Burgemeesters die zich keren tegen hun bevolking.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Zoals ik al eerder aangaf, zal de Europese politiek snel moeten gaan veranderen, door de verharding van de criminaliteit binnen de samenleving zal het openbaar bestuur steeds meer de ingehouden woede van de geterroriseerde burgers op zich gaan voelen, de slachtoffers van het slappe linkse beleid doen zich al meer gelden. De toon in de Pays-Bah word steeds gewelddadiger, en de uitwassen van criminele organisaties steeds groter, daar moet je als ambtenaar en politicus dus ernstig rekening mee gaan houden, sterk in je schoenen staan, ook in je privéleven. Alle ambtenaren die zich ooit laatdunkend hebben uitgelaten over de constante beveiliging van Wilders zullen in de toekomst ook gebukt gaan onder bedreigingen en geweld, je merkt het zelfs al op straat, in het verkeer, en de toename van het aantal schietpartijen, de verhuftering door het maatschappelijk verval heeft klaarblijkelijk z’n zinnen gezet op de politiek, en nu de recessie doorzet en de economische crisis nog jaren zal doordreunen zullen de misdaadorganisaties en jeugdbendes een exponentiële groei doormaken, de misdaad in de steden tiert weliger en is gewelddadiger dan ooit tevoren, de jeugdige straatcrimineeltjes hebben niets meer te verliezen, de rechtspraak is toch een aanfluiting………..ja dat werkt drempelverlagend voor elke werkeloze Aso en wannabee-gangster met een pipa……….Ook de slachtoffers raken het vertrouwen in de politiek al aardig kwijt, dus weldra snijd het zwaard van Vrouwe Justitia aan twee kanten in de rechtstaat, dan komt het volk zelf op voor zijn gerechtigheid, en de misdaad voor hun criminele belangen, en de corruptie erachteraan……….en.is het openbaar bestuur een nóg risicovoller beroep geworden, mits men in de politieke lijn van de Linksche Looney Brigade blijft volharden…..en wegkijken.

  Geliked door 2 people

 7. John zegt:

  Wat wil je dan?
  Burgemeesters zijn de marionetten van de marionetten.
  Als de binnenlandse politiek volledig verrot is, wat wil je er dan lokaal nog van verwachten???
  Elke maand likkebaardend een riant maandloon opstrijken om met een brede smile lintjes te gaan doorknippen dat lukt ze net nog.
  Maar als het gaat om het beschermen, en het welzijn, van de (hardwerkende) burger dan kijken ze de andere kant uit, net zoals hun grote nationale voorbeelden.

  Like

 8. Bas zegt:

  Ondertussen

  mortiervuurwerk in de rue Rampal in Parijs in het 19e arrondissement, voor een basisschool in de wijk Rébeval / Belleville, twee rivaliserende bendes botsen

  Like

 9. Julia zegt:

  Een ieder weldenkend mens die om zich heen kijkt en vooral wakker is ziet dat het niet lang meer duurt en wij met zijn allen staan voor een ongekende burgeroorlog. De grondleggers hiervan zitten binnen de EU en onze politiek. Dan maar hopen dat deze als eerste keihard worden afgerekend. Volks en landverraad is niet te vergeven.

  Like

 10. Mary zegt:

  Heel begrijpelijk!!!, wordt tijd dat de bevolking hier ook gaat laten zien dat ze “hun volksvertegenwoordigers” spuug zat zijn en het heft weer zelf in handen nemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s