VIDEO: Inbreng Geert Wilders (APB 2020)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders (APB 2020)

 1. Dit was bij mijn weten de meest venijnige en ook meest emotionele speech ooit in de Tweede Kamer.
  Een speech ook waarin hij niet schroomde om alle leden van de Kamer aan te spreken op hun laffe wegkijken. En terecht !
  Natuurlijk, men sputterde nog wat tegen maar van werkelijk tegengas was geen sprake.
  Dat kon ook niet want hij had van A tot Z het gelijk aan zijn kant.
  Ronduit tenenkrommend was het dat de heer Segers van de CU nog voordat er überhaupt verkiezingen zijn geweest probeerde uit te lokken dat Wilders partijen uitsloot.
  Nota ben de tweede partij van Nederland die buiten alle coalitiebesprekingen is gehouden !
  Een CU die met hun armzalige vijf zeteltjes deel uitmaakt van de regering.
  En die durft te vragen wie Wilders met zijn huidige twintig zetels uitsluit.
  Je moet maar lef hebben

  Geliked door 6 people

  • R Thomasson zegt:

   @Tijl Uylenspiegel. Wilders was tijdens het debat op zijn uiterste best. Het was een van zijn beste betogen ooit. Ieder punt die hij aansneed, is op 100% waarheid gebaseerd! De stelling dat Nederland is tot een corrupt land geworden is waar. Zo ook dat autochtone Nederlanders zijn de meest gediscrimineerde bevolking in het land. Hij vergat te zeggen dat het geldt m.n. voor autochtone Nederlanders die in multiculturele wijken wonen waar de meerderheid der bewoners is van islamitische afkomst. DEZE NEDERLANDERS WONEN IN EEN MULTICULTUREEL HEL, EN KUNNEN GEEN KANT OP! De politiek neemt een onverschillige houding tegen haar eigen mensen.Politici vertonen zelfs vijandigheid tegen arme Nederlanders die wegkwijnen in de wijken van de grote en middelgrote steden. Er is niemand bij de overheid die voor ze opkomt, en niemand die ze beschermt tegen fysieke aanvallen van vooral Marokkanen. Wilders is de enige politicus die DURFT te spreken over de enorme schade dat Marokkanen aan Nederland brengen. CHAPEAU!
   DEEL 2

   Geliked door 1 persoon

   • Tja R.Thomasson dat is wat u en ik van de speech vonden en met ons vele anderen, maar heeft u daarna ook af en toe de NPO beluisterd of de krant gelezen ?
    Hij wordt op alle mogelijke en denkbare manieren afgekraakt.

    Özcan Akyol schrijft in zijn column in het AD dat;
    “Het is nu wel gerechtvaardigd om te concluderen dat de PVV nooit in een kabinet zal komen”.
    En op tv mocht hij dat nog eens extra benadrukken.

    En zo gaat het maar door, Binnenhof, Op1, Jinek noem ze maar op, een en al kritiek, is het niet over de toon dan is het om de inhoud, ze zijn het allemaal roerend met elkaar eens, de enigen die lof krijgen toegezwaaid zijn degenen die interrumpeerden, van Asscher tot Klaver, van Segers tot Jetten, ‘ze konden niet zwijgend toezien’….!

    Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   DEEL 2
   @Tijl Uylenspiegel. Ik kan best begrijpen dat Farid Azarkan (DENK) heeft moeite met het thema Marokkanen. Hij is een Marokkaan, en confrontatie met de waarheid is voor hem onaangenaam. Hetzelfde geldt voor Jesse Klaver. Hij is een halve Marokkaan. Dan hebben wij Rob Jetten (D66) die gevoelig is voor discriminatie; al verdedigt hij vurig Marokkanen, voor wie fysiek geweld tegen bepaalde groepen is een sport. De ware VULLIS, tijdens het debat, waren Gert-Jan Segers (CU) en Pieter Heerma (CDA); twee valse en hypocriete christenen die Wilders even bij de les wilden houden. Hun credo is: wêr’t de wyn waait, waait myn jas. Het is in de mode van politiek-correctheid niet-westerse allochtonen in bescherming nemen. Al worden Nederlanders dagelijks aangevallen door deze geïmporteerde migranten- vaak met dodelijk gevolg. Marokkanen tonen openlijk hun haat aan iedereen die geen moslim is; zeker aan mensen die dit slijmerige duo vertegenwoordigen. Het kan beide heren gewoon geen barst schelen dat Christenen, Joden, Hindi, boeddhisten, humanisten enz. LEVEN IN CONSTANT GEVAAR, VEROORZAAKT DOOR DE ISLAMISATIE VAN HET LAND. Men kon de standpunt van beide heren begrijpen, indien hun kribbe stond in Schiermonnikoog, Blije, Pieterburen of Barneveld. In plekken waar het authentieke Nederland van de Nederlanders nog realiteit is. Waar de horror van de Multiculti is nog niet aanwezig (nog niet!) Maar Segers komt uit Lisse; een tamelijk christelijk dorp, maar de frontlijn van Haarlem en Den Haag is niet ver weg. Ook in Lisse weet men donders goed wat in de Randstad is gaande. Het is niet voor niks dat Wilders vroeg: in welke wereld leeft deze man? Uit welke realiteit hij komt? Nog erger is de aanstormend CDA griezel Pieter Heerma. Hij komt uit Amsterdam; de stinkende beerput van Nederland. Een stad waar Marokkanen en andere moslims vallen autochtonen op dagelijkse basis aan. Waar Marokkanen schieten door ramen van woonhuizen of leggen handgranaten op straat. Amsterdam is een stad waar het bewijs wordt geleverd dat de komst van Marokkanen heeft dezelfde strekking als het uitbreken van de pest in de Middeleeuwen: het zaait dood en verderf. Maar mijnheer Heerma heeft er geen boodschap aan deze waarheden. Hij wil punten scoren, en daarvoor is hij bereidt ver te gaan.

   Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Ik las gisteren toevallig op Marokkaanse krant Site [ Franse taal ], artikel over de Heer wilders.
    Er werd een gedeelte van hem vertaald.
    Er stond ook duidelijk in dat heel, véél Nederlanders de Marokkanen niet moeten, er bang voor zijn.
    ( de misdaden etc werd vermeld. )
    Heb ergens hier op blog stukje ervan vertaald.

    Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  De heer Wilders zegt luid en duidelijk wat honderduizenden Nederlanders denken én zouden willen. Een man naar m’n hart !!!

  Geliked door 3 people

 3. Rini Stegeman zegt:

  Wat was die man op dreef………..toekomstige Premier ???

  Geliked door 2 people

 4. andre zegt:

  Inderdaad de kiezer bepaalt en DAARNA kijken we wel verder. Geert heeft een visie een plan en de rest? Wat een zielig zooitje zeg draaien HUN mening net zo makkelijk om maar in het pluche te blijven plakken. Ik heb geen enkel goed onderbouwd weerwoord gehoord. Gaat een makkie worden voor de PVV.

  Like

 5. Gienekehado zegt:

  Ik heb genoten!!!!!!!!!!!!!!!!! Geert had eigenlijk een overzicht moeten geven van alle allahtoonincidenten van de afgelopen maanden; toeterbruiloften, platwalsen, steekincidenten, overvallen / berovingen Oudjes, plofkraken, explosieven, moorden, de 100en MILJARDEN soebsidies etc etc. Val mij niet lastig met discrimiNAZI, ik heb een aantal favoriete allahtonen!! Maar de waarheid MOET gezegd kunnen worden!! Morgen kan Lachebekje de zaal weer platlullen met zijn stortvloed-POEP!!

  Geliked door 2 people

 6. delamontagne zegt:

  Geliked door 2 people

 7. fredjohan zegt:

  Gewoon allemaal op Wilders stemmen!

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Schijnproces.De bezem door justitie en flink boenen met een ontsmettingsmiddel wat linkse virussen onschadelijk maken !!

  Geliked door 3 people

 9. Julia zegt:

  Respect voor Wilders en geen woord heeft hij gelogen. Je zou het maar tegen een front van corrupte politici moeten opnemen. Wat een treurig geheel corruptie ontkennen, Segers had geen antwoord op het niet vervolgen van Grapperhaus en Akwasi en lulde daar Christelijk over heen. Dan beledigd zijn als Wilders terecht zegt dat de Nederlandse rechtstaat corrupt is. Het was een debat van alleen maar verwijten omdat die linkse onbenullen niets zinnigs meer kunnen bedenken en het falen van de politiek en de rechtstaat niet meer kunnen verantwoorden. Onze rechtstaat en regering is al jaren corrupt wie vergeet de moord op Pim Fortuyn waar de moordenaar allerlei privileges kreeg, een milde straf, geen meldingsplicht meer heeft bij reclassering en er vanaf komt in alle vrijheid met de aankoop van een optrekje van zes ton. Dan kun je toch wel bedenken wie er achter deze koelbloedige moord zat. Corrupt??? 5,1% voor de Koning over zijn miljoenen uitkering er bij, alvast een verhoging voor een jongedame die nog 18 jaar moet worden en vanaf haar 18e 1,6 miljoen vangt voor niets doen, geen cent voor de zorgmedewerkers, subisidies vangen maar toch voor het publiek het kroondomein 3 maanden sluiten, het stinkende zaakje rondom Demmink https://www.demminkdoofpot.nl/home.html en noem de corruptie binnen onze rechtstaat maar op. Nee het front van de Haagse Maffia is beledigd en vindt de mening van Wilders niet door de beugel kunnen. Zelfs onze MP die met terroristische organisaties die uiteraard subsidies opstrijken BLM en KOZP om tafel gaat. Het is hard als de waarheid naar boven en een stinkende beerput verder open gaat komt vooral als men vlak voor de verkiezingen staat. Kortom ik heb het helemaal gehad met de algehele corrupte onbenullen in de 2e Kamer en de corrupte rechters binnen onze rechtstaat. Wilders mijn stem is voor u. U bent een sterk en strijdlustig man die op komt voor ons volk en ons land. Want die Haagse onbenullen stroomt uitsluitend de mond van het woord racisme nog over en zijn de macht over de probleemwijken en het wantbeleid omtrent migratie totaal verloren. Ze hebben u flink in de steek gelaten als een stel ordinaire lafbekken en hebben de moed een front te vormen met het idee samen staan we sterk. Toch zal er een dag komen dat met deze onbenullen wordt afgerekend.

  Geliked door 3 people

 10. koddebeier zegt:

  Kijk maar naar opsporing verzocht !
  Normale rechters zouden de islam verbieden !!

  Geliked door 3 people

 11. Julia zegt:

  Geweldig hoe Wilders zijn standpunten blijft houden tegen dat kinderachtig modder gooiend Haagse Maffia front. Na zijn betoog waren de drummers weer eensgezind door als een stel teleurgestelde kleuters op de desks te trommelen wat een zielige en machteloze gefrustreerde overbetaalde idioten die de waarheid niet kunnen verdragen en eigen falen niet onder ogen durven te zien. Het zijn gewoon een stel falende lafaards die het eigen volk in de kou zetten en tot op het bot uitkleden. Over het cadeau doen van de miljarden belastinggeld door onze gul gevende Sinterklaas Rutte hoort men niets meer dat wordt uiteraard in de linkse media dood gezwegen. Nog respect SORRY dit kan ik niet meer opbrengen.

  Geliked door 3 people

 12. alweer een prima betoog, vol met relevante feiten

  Like

 13. Monalisa zegt:

  Zie wat dat enge mannetje van D66 uit kraamt naar Wilders. Ik vind dat dit zeker een aanklacht is.

  Like

  • Julia zegt:

   Monalisa We hebben heel veel open telefoonlijnen nodig om deze corrupte beerput openbaar te maken. Grapperhaus wil niet voor niets het Internet onder censuur stellen (behalve kinderporno daar heeft dit deze slappe vaatdoek nog geen macht over en geen kans gezien dit totaal uit te bannen).

   Like

   • karton zegt:

    @ Julia.
    Grapperhaus gaat kinderporno niet onder censuur stellen, natuurlijk niet !!
    De man is er zélf dól op !
    Glibberig mannetje, die Grapperhaus.

    Like

 14. Julia zegt:

  Het is voor mij toch altijd wel de moeite waard om verder te spitten maar ben wel benieuwd hoe de huidige politici hierover denkt en haar mening hierover deelt. Ik ben verbouwereerd. https://harrymooren7.wordpress.com/2014/01/01/satanische-rituelen-in-nederland-en-belgie-2/ Dus hieruit blijkt dat Wilders toch wel zijn huiswerk beter heeft gedaan.

  Like

 15. H zegt:

  De energie spatte ervan af, Geert vecht als nooit tevoren als een leeuw voor het behoud van ONS Nederland. Het is erop of eronder, hopelijk komen de mensen eindelijk eens van hun luie krent af en gaan stemmen op de partij die al jaren, ondanks het gedemoniseer en het uitsluiten door het vuile partijkartel, de rug recht houdt. Ik gun Geert een klaterende overwinning dat heeft onze held verdiend en wij ook!

  Geliked door 4 people

 16. karton zegt:

  Terwijl de heer Wilders de “elite” duidelijk maakte wat er in Nederland aan schort ( en dat is nogal wat !) zat die zooi met z’n iphonetjes te spelen. Zij missen iedere vorm van fatsoen. Pinokkio Rutte trok af en toe een beetje raar gezicht, daar dat kostte deze puisterige konijnenkop geen enkele moeite. En dát noemt zich ook nog “volksvertegenwoordigers”?!
  Segers mag, wat mij betreft, ogenblikkelijk gedeporteerd worden naar ’t hiernamaals, wat een vies, klef, min kereltje ! Maar ja, naast de heer Wilders en z’n partijleden in de Kamer zijn er maar héél weinig échte volksvertegenwoordigers.
  Hopelijk komt in maart 2021 de afrekening.

  Geliked door 3 people

 17. R Thomasson zegt:

  @Tijl Uylenspiegel. “dat is wat u en ik van de speech vonden en met ons vele anderen, maar heeft u daarna ook af en toe de NPO beluisterd of de krant gelezen? Hij wordt op alle mogelijke …enz.” Natuurlijk wordt Wilders door NPO en de “kwaliteitsmedia” aangevallen. De reden is: ..omdat er geen vrije objectieve media meer bestaat. Ook in de voormalige DDR en de Sovjet Unie was er geen plaats voor kritiek op het gezag. Hetzelfde geldt nu ook voor Russische en Wit-Russische media die niets anders dan lof zingen voor Poetin en Lukashenko. Ondanks de massieve staatspropaganda bestaat in beide landen groeiende oppositie. De traditionele media in Nederland en West Europese landen is niet meer gebaseerd op vrije journalistiek. Het is zo goed als volledig omgekocht door machten buiten Europa. De machten die de EU controleren, controleren ook de hoofdredacties van de media. Van commerciële zenders – bijv. RTL, SBS enz.- hoeft men helemaal niets te verwachten. Zij cateren de hoogste bieder, al is het de duivel in eigen persoon. Aan waarheid of kritiek hebben ze geen boodschap. Zij gedragen zich net als de NL media na de bezetting in mei 1945. Binnen 24 uur werden ze allemaal getransformeerd tot de Volkische Beobachter. De AD journalist kan zich vergissen. Als PVV en FvD daverende succes in de verkiezingen van maart 2021 zouden halen (wat best mogelijk is), zouden stinkers net als de VVD CDA en zelfs D66 in de rij staan met hen te regeren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s