10 jaar Rutte . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op 10 jaar Rutte . . .

 1. Cathja zegt:

  Maar niet alleen de grenzen…; hij liet ook de geldkraan wijd open staan. Dit kwam echter niet ten goede aan de hardwerkende Nederlanders. Die zorgden er alleen voor dat Rutte met geld (ons geld!) kon blijven smijten, vanwege de door de regering opgelegde belastingdruk, die alleen maar steeg…
  De immigranten, de illegalen en Brussel zijn de lachende ontvangers….

  Geliked door 5 people

 2. Gienekehado zegt:

  Even off topic, ook weer niet. Ik heb er weinig over gehoord in de Nederlandse media; In Frankrijk hebben immigranten (waarschijnlijk statushouders) die in cruciale beroepen werken een verblijfsvergunning oid. gekregen. Misschien dat delamontagne hier wat meer van weet?

  Like

 3. Gienekehado zegt:

  Klaas Dijkhoff van de VerdomdVeelDelinquenten zal zeggen; ‘Het is ons overkomen’!! Ik hoop dat je kinderen de ZEGENINGEN van je LAFFE WEGKIJKPOLITIEK mogen ondervinden!!

  Geliked door 3 people

 4. LUCIA zegt:

  Hij is duidelijk niet zo snel van begrip
  8 jaar over zijn studie gedaan
  hoorde ik ergens. bovendien
  interpreteert zijn naam verkeerd
  denkt dat Mark staat voor marktwerking
  allereerst zijn marktwerking
  wat is ie waard.. dan wat is een politicus waard
  die zijn land en volk in de uitverkoop gooit
  voor een zacht prijsje en geld toe
  verraad voor ons.. wingewest voor hij
  die dat doet… geschiedenis leert
  dat je er mee wegkomt… meestal
  maar er zijn soms consequenties,
  hij die bloed aan zijn handen heeft
  gaat meestal ook door geweld
  ten gronde.. en ik zei het al eerder
  verraad staat altijd kut in je CV
  eens ben jij aan de beurt en soms
  sneller dan je denkt… verraad is
  een besmettelijk virus
  eens draait hij zich om
  en ontdekt dat hij omsingeld is
  door Brutussen..verraad is een munt
  heeft 2 kanten, je ontkomt niet
  aan de een zonder de ander

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: 10 jaar Rutte . . . | eunmask

 6. Bob Feumer zegt:

  Dat Rutte is staat is geweest Nederland te vernachelen komt door de lafheid van de politici die niet de moed hebben hem een pootje te lichten. Rutte is erger dan corona, tegen hem komt er nooit een vaccin.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Dat heeft hij goed gedaan. Perfecte uitvoerder van de NWO.

  Geliked door 1 persoon

 8. vangie1206j zegt:

  Wat verwacht men van deze misbaksel Rutte kliek.
  1 grote gluiperige bende terreur naar de eigen bevolking zie die covid19 leugen.

  Geliked door 2 people

 9. Bas zegt:

  https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5183083/moria-vluchtelingen-wat-kost-dat-asiel-migratie-coa-ind

  Wat kost het opnemen van de vluchtelingen uit Moria?

  Dit kost ons asielbeleid
  Maar het asieltraject waar de honderd vluchtelingen nu in komen kost wel geld. De Rijksoverheid berekende zelf dat de opvang van een asielzoeker jaarlijks gemiddeld 27.900 euro kost. Het gaat dan om onder meer de huisvesting, gezondheidszorg, levensonderhoud en de personeelskosten van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

  Het COA krijgt dit jaar ruim 606 miljoen euro uit de schatkist, zo is begroot. Al is dat net iets minder dan de helft van de complete migratiebegroting. Een andere grote kostenpost is de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Die krijgt 414 miljoen euro.

  IND
  De verwachting is dat er dit jaar 29.500 asielzoekers naar Nederland komen. De kosten voor het IND per asielzoeker zijn net iets meer dan 14.000 euro.

  Als we die 14.000 euro bij de 27.900 euro optellen komen we op 41.900 euro per asielzoeker. Vermenigvuldig dat bedrag met 29.500 asielzoekers en we komen uit op ruim 1,2 miljard euro. En dat is ook het bedrag dat voor migratie op de Rijksbegroting staat dit jaar.

  Kinderen
  De opvang van kinderen is duurder dan de opvang van volwassenen, omdat er voogdijtaken geregeld moeten worden.

  Zoals gezegd kost het opnemen van de honderd vluchtelingen uit Moria precies nul euro extra. Niets extra, maar het kost wel geld. Als we bovenstaande cijfers gebruiken kunnen we een grove schatting maken.

  Het opnemen van vijftig volwassen kost 2.095.000 euro. Het opnemen van vijftig kinderen onder de vijftien kost 2.145.000 euro. Samen is dat 4.240.000 euro.

  Like

  • LUCIA zegt:

   En de vrindjes, van de corrupte Vieze Vrindjes (in het) Duister, verdienen een hoop aan ellende… de uwe/de onze en die van de mensen die ze zogenaamd helpen, want reken maar dat er heel veel aan de strijkstok blijft hangen.

   Like

 10. Wim Vreeswijk zegt:

  Dat zijn er minstens 2 miljoen en exclusief na-reizigers vanwege ‘gezinshereniging’

  Geliked door 2 people

 11. Hovawart zegt:

  Net als Mutti Merkel ziet de VVD de gevolgen van hun politieke dwalingen pas in wanneer de bevolking met fakkeloptochten de politici uit hun holen gaan uitroken.
  Het verbaast mij dat er wel gerekend word in aantallen die politiek-verantwoord of aanvaardbaar zijn gemaakt, nooit in ware getallen, en zonder de immense aantallen turken en marokkanen die al vele jaren illegaal in de Pays-Bah wonen en werken……….op de identiteit van familieleden die hier wel legaal zijn of die al jarenlang weer in hun geboorteland verblijven.

  Like

 12. Gerrit zegt:

  En Klaver ging vertellen bij de algemene beschouwingen, dat al deze mensen nodig zijn voor de vergrijzing.
  En land met 20 miljoen vond hij geen probleem. En tegen Baudet: De CO2 problemen die die groei oplevert kunnen we aan met maatregelen. Vreselijk. Het strand is op en mooie dag al niet meer bereikbaar! In Denemarken met veel minder inwoners, reden we met de auto het strand op. Ruimte zat. En door minder drukte zijn de mensen daar ook meer ontspannen.

  Geliked door 2 people

 13. Pingback: 10 JAAR RUTTE… | eunmask

 14. BigLJohn zegt:

  Als de linkse politiek alsmaar grip blijft houden op deze vreselijke immigratie, dan is Nederland over enkele decennia nog zwarter dan Afrika. De Nederlandse bevolking krimpt steeds verder in, is in feite aan het uitsterven. Dit in tegenstelling tot die import. Bovendien fokken ze als de konijnen. Je moet het zo zien; de altijd voortdurende waterdruppel is in staat om de hardste steen uit te hollen ! De factor tijd zal dus een verwoestende uitwerking gaan hebben als links aan de macht blijft !

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   BigLJohn.De reden dat extreem links al vanaf de jaren 80 de macht heeft komt omdat ze achter de schermen gesteund en gefinancierd worden door de (nazi) bilderberg groep.Extreem links voert zonder dat ze het in de gaten hebben de communistische N.W.O. agenda uit,links word niet voor niets nuttige idioten genoemd.

   Geliked door 1 persoon

 15. Jan j zegt:

  Rutte stijgt in de peilingen.
  Als dit waar is dan gaan we in een rotvaart de ondergang tegemoet, op alle terreinen.
  Een schrale troost is dat als de linksgezinden aan de macht zouden komen we nog sneller naar de ondergang gaan, in alle opzichten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s