Absolute waanzin! . . .


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Absolute waanzin! . . .

 1. bobzelf zegt:

  DAT IS LOGIESSSSSSSSSSSSSSSSSSS ,ZOU JOHAN ZEGGEN …

  3/4 VAN DE REGERING HEEFT DE TATOE OP HUN ARM

  “”HOE STRAKKER BIJ 0 . DES TE STRAKKER OM JE LUL ..

  nou schuiven een aantal homo’s hem liever in uw bruine sterretje

  maar dat kan je laten bleken, ,LAS IK , JA DAT ZIJN BELANGRIJKE DINGEN

  NATUURLIJK , EEN MOOI GEBLEEKTE ANUS ???
  whahahahaha
  \
  en dan roepen dat ome bob geschift is,….. tuurlijk

  ..oooooooooooooooooo ook NAVALNY IS NIET DOOR MIJN OOM VERGIFTIGD HOOR,

  WEER DE ONWEERLEGBARE, BEWIJZEN WHAHAHAHAHA

  DIE KUT USA

  NEEM NOU VAN MIJ EFFE AAN …

  DAT ALS MIjN OOM U WIL VERGIFTIGEN , !!!!!

  DAT U DUS ECHT NOOIT MEER WAKKER WORDT.

  EN ALS MIN BABOUSKA DAT ZEGT, … DIE WEET NA 30 JAAR KGB DAT ECHT WEL , …

  DUIDELIJK ??

  MOOI !!

  OOM VALERY SAITCHEV

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   bobzelf 17 september 2020 om 14:05

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ome BOB je kan mensen alles wijs maken omdat ze liever dood gaan dan ooit iets lezen en van nature gigastom zijn… er zijn zat gifstoffen die mensen kunnen gebruiken, waarbij de arts dan denkt…. hart aanval.
   Miezerige achterbakse huisvrouwen vermoorden zo al jaren hun partner soms ook hun kinderen en toch denkt meer dan half Nederland dat de KGB dommer is dan menige misdadige huisvrouw..maar wie o wie is er nou dommer??? Ja vandaag heb ik het echt gehad met menselijke stommiteit!!!!

   Like

   • bobzelf zegt:

    GEWELDIG MEISSIE , ECHT GEWELDIGGGGGGG

    dus zat ik heden morgen , de trouw op feacesc book te lezen
    daar heeft dan een hoogopgeleide afgestudeerde klootzak

    het over , de annexcatie van DE KRIM ??
    EN DE RUSSEN DIE IN OORLOG ZIJN IN DE DONBASS ????

    nou dan kan je me punt 1 , …….bij elkaar vegen …
    over de belachelijke berichten van zo’n usa lover ????

    en dat is dan toch geen ongelukkie meer, …

    dus 1 grote pleuris zooi , vroeger dacht ik dat de regering er zat, om en voor het volk
    en ook die kaars is al wat jaartjes uit …..

    EN HET HOUDT MAAR NIET OP , DIE HERSENDOODHEID. OOK HIER REGELMATIG

    NATUURLIJK WAS STALIN 1 VAN DE GROOTSTE KLOOTZAKKEN TER WERELD ,
    MAAR NA 1990 KAN JETOCH WEL EEN KEER WAKKER WORDEN ??????

    NEE HOOR, OOK STALINGRAD WAS EEN HOAK , EN KURSK HELEMAAL

    DE DUITSERS WAREN HET GEWOON ZAT , EN ZIJN NAAR HUIS GEGAAN

    WHAHAHAHAHAHAHA

    DIE VERZIN IK NET, …… WHAHAHAAHA

    OOM VLADIMIRICH

    Like

 2. Lady zegt:

  🤮😡😠🤬

  Like

 3. Blaffertje zegt:

  Wie verbaasd het nog dat het pedo handboek wel word toegestaan?

  Het is bijna algemeen bekend dat de top van dit land, rechters, politici, bankdirecteuren en andere TOP mannen er niet vies van zijn, want des te meer macht, des te gekker ze zijn.
  Zij verleggen steeds meer de grenzen.
  Eerst is het verkrijgen van meer geld een kick, daarna macht en nadat ze dat allemaal hebben vergaard, zoeken ze het in andere excessen en vergrijpen ze zich met een gerust hart aan kleuters
  De top is één verrotte bende geesteszieken.

  Dan ga je zo’n pedo boek niet verbieden als je vriendjes het lekker vinden.

  En tja, de gewone man die dit met zijn redelijke en gezonde verstand verafschuwd, moet gestraft als zij een gebakje gaan eten, want ja, deze excessen moeten toch ergens van betaald worden.
  Dus dan de gewone man maar weer geld uit de zak kloppen met een vette boete.

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Onze politici waren gebelgd dat Wilders heeft gezegd dat onze rechtstaat corrupt is nou daar is werkelijk geen woord aan gelogen, klassenjustitie en doofpot affaires is de kwaliteit van onze corrupte rechtstaat. Echter niet zo verwonderlijk dat dit smerig misselijkmakend handboek niet is verboden kijk eens naar de berichten hoeveel jaren top ambtenaren, politici zich schuldig hebben gemaakt aan kindermisbruik https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/de-zaak-demmink-1978-2010.html Onbenul Grapperhaus dient per direct uit zijn zetel te worden getrapt het is toch niet meer uit te leggen wat er binnen onze corrupte rechtstaat wordt gedoogd. Alles in de wet kan per direct worden gewijzigd boete op boete voor niets maar dit smerige pedo boek niet??? Ik heb geen enkel goed woord over en geen enkel respect meer voor onze corrupte rechtstaat. Ook de discriminatie die plaats vindt is te walgelijk voor woorden PVDA politici die Marokkanen destijds tot op de bot hebben beledigd niet vervolgd, haatzaaiers binnen moskeeën niet vervolgd, minister van Justitie en Veiligheid de coronaregels heeft overtreden niet vervolgd, de zwarte haatzaaier en oproerkraaier Akwasi niet vervolgd. Hoezo niet corrupt. Wat hebben we toch een stel leugenaars en lafaards in onze Tweede Kamer die donders goed weten dat onze rechtstaat niet deugt en nu Wilders van alle kanten opnieuw hebben aangevallen. Ik hoop dat al die laffe politici en corrupte rechters op een dag flink worden afgerekend. Ons land is verworden tot een bananenrepubliek en een corrupte bende. Waar halen die arrogante lafaards de arrogantie vandaan om op andere landen nog kritiek te uiten terwijl ze zelf geen haar beter zijn. Zum kotzen.

   Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Niet te vergeten dat om aan de top te komen en/of succesvol/rijk te worden, je lid moet worden van allerlei griezelige clubs, die dit soort zaken eisen van hun leden ..het heet je ziel aan de duivel verkopen. Het probleem is dat mensen niet geloven in het kwade en als je niet in iets gelooft, dan wil je het ook niet zien…ergo de stand van de wereld a la nu.
   We hebben van een ruilmiddel …geld …een god gemaakt waar we alles aan offeren.

   Geliked door 1 persoon

 4. M. zegt:

  Zo kan iedereen met eigen ogen zien met wat voor viespeuken men te maken heeft.

  Geliked door 2 people

 5. Bob zegt:

  Strafbare feiten plegen mag niet voor autochtonen
  Mag wel voor allochtonen. Soms worden via de
  de voordeur opgepakt maar via de achterdeur meteen
  weer weggestuurd.

  Like

 6. Alfred Mol zegt:

  Ach, het gezond verstand laat het afweten. In dit geval altijd je vrindjes/ partijgenoten beschermen en net doen alsof je de kritiek niet ziet/ hoort. Dat kun je corrupt noemen, maar met zo’n volgzame MSM geen risico.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  We zullen nog heel wat gaan meemaken met deze vreselijke man. Niet voor niets werd hij laatst door Rutte beschermd, met de bedoeling dat hij zijn verwoestende werk kan voortzetten. Er bestaat maar EEN manier om zulke figuren voorgoed het zwijgen op te leggen. En nee dat gaat NIET gebeuren via de verkiezingen die bol staan met leugenachtige beloften en stembusfraude. 50 jaar lang links beleid las ik in een ander topic. Voor mij oud nieuws. Na 51 jaar om de vier jaar naar de stembus lopen kom ik tot dezelfde conclusie.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Coronahysterie en leugens. Niemand besmet of nauwelijks? dan liegen tegen de bevolking

  The Nashville Mayor’s office colluded with Nashville Health Department to hide actual COVID-19 numbers from the city because the numbers were so low.
  They wanted to hide this from the citizens.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/stunning-emails-reveal-nashville-mayors-office-colluded-metro-health-hide-actual-covid-numbers-citizens-business-owners-low/

  Geliked door 2 people

 9. Kuu zegt:

  Nog gekker: Aquarium heeft een prijs gewonnen!!!!!

  Like

 10. Julia zegt:

  Dat stel politieke corrupte trekpoppen van de elitaire machtswellustelingen hebben het nu al dik voor elkaar momenteel heerst er al grote tweedeling onder de Nederlandse bevolking zelf de politieke waanzin van onderdrukking, het economisch kapot maken waar heel veel sectoren door failliet (al deels zijn) en nog gaan, ‘Ruim 60% bedrijven die moesten sluiten vanwege corona gaat nooit meer open’ het massale banenverlies, de torenhoge boetes die onterecht worden opgelegd en een misdaad is tegen de menselijkheid leidt binnenkort tot een opstand tegen de politiek en onze rechtstaat. De schuldigen zitten in Den Haag. Deze ongekende machtswaanzin kunnen de velen onder ons niet langer meer met leden ogen aanzien en leiden bij velen al tot agressie en een kort lontje. Een ieder weet dat morgen rat Rutte met nieuwe maatregelen komt die niet meer zijn te aanvaarden en een ieder weldenkend mens wist al dat vanaf medio september al een nieuwe lockdown de opzet was : https://www.xandernieuws.net/algemeen/precies-zoals-voorspeld-nederland-begint-vanaf-18-september-met-aanloop-naar-tweede-lockdown/
  Het is een schande dat wij al vanaf januari in de greep zijn gehouden en onze vrijheden zijn beperkt en onterechte hoge boetes krijgen opgelegd https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/09/15/virologen-staan-als-kleuterjuffies-voor-een-klasje-goedgelovigen-sprookjes-te-vertellen/#more-11018 Kortom de elitaire machtswellustelingen en politici heeft het volk de oorlog verklaard.

  Geliked door 1 persoon

 11. Enorme online pedofielenring gepakt door politie
  Vijf Amerikanen onder 184 gearresteerde mensen; 230 mishandelde kinderen in veiligheid gebracht
  Hieronder:
  Afbeelding: Grant Edwards, Peter Davis en Rob Wainwright schetsen details van arrestaties tijdens “Operation Rescue” gekoppeld aan een wereldwijd netwerk voor kindermisbruik tijdens een persconferentie in Den Haag
  Jerry Lampen / Reuters
  Grant Edwards, van de Australische federale politie (rechts), Peter Davis (midden) van het Britse Child Exploitation and Online Protection Centre, Europol-directeur Rob Wainwright schetsen details van arrestaties tijdens “Operation Rescue”, gekoppeld aan een wereldwijd netwerk voor kindermisbruik tijdens een nieuwsbericht conferentie in Den Haag woensdag.

  http://www.nbcnews.com/id/42108748/ns/us_news-crime_and_courts/t/massive-online-pedophile-ring-busted-cops/#.X2NVqmgzaM8

  Maar waar hier in het politiek correcte Europa geen woord over gezegd wordt is het volgende. Uithuwelijking van kinderen van 8 en 9 jaar tot de leeftijd van 16 jaar aan vermogende moslims mag niet besproken worden, want het zou kunnen zijn dat je dan op Islamitische lange tenen gaat staan en dat moeten we met zijn allen niet willen.

  Als aangetoond wordt dat Joris Demmink een eerste klas pedofiel is wordt het een politiek spel tussen de Turkse regering en de Nederlandse regering om Demmink uit de wind te houden en wordt Hüseyin Baybasin uitgeleverd om de Turkse bewijzen onder de mat te houden en moet Micha Kat het land ontvluchten omdat Fred Teeven de klokkenluider wilde laten hangen (veroordelen) Als in Italie hele bordelen leeg geruimd worden met Nigeriaanse kinderen die daar de hoer spelen voor hun Nigeriaanse pooiers mag er niet over geschreven worden, Want iets met zielige vluchtelingen.

  Als in Haiti indertijd Kinderen door blauwhelmen massaal misbruikt worden wat bij Oxfam goed genoeg bekend was maar verzwegen werd door hetzelfde Oxfam word dat onder de mantel der liefde verzwegen door de politiek, want dan zouden er wel eens politieke koppen kunnen gaan rollen en Oxfam zonder subsidie komen te zitten. Zo kan Ik mijn dag vandaag nog wel vol maken als het niet zo ziekmakend zou zijn, maar het menselijke geheugen is eigenlijk nogal selectief en wil men er verder maar niet over horen.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Sterker nog mensen van Oxfam waren er dacht ik er ook bij betrokken, vergeet ook de orgaan handel niet en de ondergrondse D.U.M.B.’s waarin kinderen verhandeld worden en gehouden worden als seksslaven en speeltjes voor de elite.
   Ze worden daarvoor speciaal gekweekt in de 3e wereld en door hun arme ouders verkocht, omdat het gezin anders dood gaat van de honger en ze vaak ook niet weten wat er met de kinderen gebeurd.Wat mij betreft geen pardon voor “mensen”, die zich hiermee bezig houden maar de doodstraf.

   Like

 12. ronjaspers zegt:

  Nederland is al decennialang een doodziek door en door verrot kutland aan de top (de elite) In tegenstelling tot andere corrupte landen gebeurt alle smeerlapperij in het geniep d.m.v. alles onder het tapijt schuiven en doofpotten.Klokkenluiders worden geestelijk,lichamelijk en financiel kapot gemaakt of uit de weg geruimd.

  Geliked door 1 persoon

 13. Duchesne zegt:

  Zomaar een moment…..een UNHCR credit card voor vluchtelingen is een totaal anonieme manier om geld van A naar B te krijgen, waarbij nationale belastingdiensten en opsporings diensten het nakijken hebben.

  Het komt erop neer dat de UN terrorisme de mogelijkheid heeft gegeven om terreur in Europa anoniem en onstopbaar te financieren.

  Waar iedere Europeaan zichzelf moet legitimeren is er dus een parallelel betalings wereld wiens “cliënten” geen belasting hoeven te betalen en feitelijk fortuinen kunne onttrekken aan iedere vorm van controle….

  Dus waar de autochtone Europeaan tot op het bot word gecontroleerd worden terroristen buiten de wet en het strafrecht geplaatst. De UNHCR creditcard is in Europa dus een illegaal betalingsmiddel….dat door de EU op basis van ras en huidskleur en religie dan wel of niet word toegestaan….

  ….of mag iedere Europeaan ook een oncontroleerbare anonieme bankkaart hebben ?

  Lijkt me voer voor kamervragen….

  Geliked door 1 persoon

 14. Pingback: Absolute waanzin! . . . | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s