Amsterdam-Oost gaat anti-homogeweld nu écht hard aanpakken: laat permanent regenboogvlag wapperen


(Door: Bert Brussen)

Een permanent wapperende regenboogvlag, harder kun je homomeppers eigenlijk niet aanpakken

Onderstaand plaatje is een zogenaamde ‘regenboogvlag’. Vroeger was dit het symbool van homoseksueel Nederland. Zo’n vlag voor je raam en de hele buurt wist: die is homoseksueel. Waarom de hele buurt dat zou willen weten, is een rare vraag, dus die mag je niet stellen, want dan ben je homofoob, maar dit terzijde.

Tegenwoordig is die ‘regenboogvlag’ een nieuw, snoeihard maar zwaar wapen in de strijd tegen anti-homogeweld. Vroeger noemde men dat ‘potenrammen’ maar dat mag je niet zeggen, want dan ben je homofoob, maar dit terzijde. Dit is namelijk geen gewone regenboogvlag, maar een magische regenboogvlag.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, cultuurrelativisme, Eurabië, homofobie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

7 reacties op Amsterdam-Oost gaat anti-homogeweld nu écht hard aanpakken: laat permanent regenboogvlag wapperen

 1. Gienekehado zegt:

  Het weekend staat weer voor de deur. Benieuwd hoeveel autobranden, overvallen, explosies, potenrammen, berovingen, steekincidenten, platwalsen, moorden etc etc. er weer opgesomd staan in de NetteMensenKranten!!

  Like

 2. Bas zegt:

  Nog zoiets onnozels
  Die asielzoekers zijn niet geïnteresseerd in een slaapzak, ze eisen een gratis huis in west Europa en een uitkering!

  https://www.ad.nl/buitenland/15-000-slaapzakken-voor-vluchtelingen-moria-maar-niet-iedereen-staat-te-springen~af8ad58a4/

  15.000 slaapzakken voor vluchtelingen Moria, maar niet iedereen staat te springen

  De verwoestende brand in vluchtelingenkamp Moria heeft Nederland niet onberoerd gelaten. Dat de wil om iets te betekenen voor de duizenden mensen die nu op straat bivakkeren groot is, blijkt wel uit een inzamelactie van de stichting Because We Carry. Binnen 24 uur gaven duizenden mensen gehoor aan de oproep slaapzakken te doneren. Toch staat in Griekenland niet iedereen te springen om de actie.

  Like

 3. karton zegt:

  Dat zullen die homomeppers hun levenslang niet vergeten ! Zijn ze helemaal gek geworden ? Dit zal ze leren !

  Like

 4. Claudia Millenaar zegt:

  Volgens mij had ik al eens geschreven het idee te hebben in een gesticht terecht te zijn gekomen…

  Herstel; ik ben ik een MEGA-groot gesticht terecht gekomen en A’dam-Oost is gewoon een shithole. Trouwens, ik vind heel A’dam tegenwoordig een shithole, waar is toch mijn A’dam van 20/30 jaar geleden gebleven? Leuk, gezellig en aparte winkeltjes, nu is het één grote eenheidsworst wat je in iedere ander dorp zelfs tegenkomt.

  Ik kom er nu alleen nog omdat ik daar helaas soms iemand op moet halen.

  Like

 5. Htsk day zegt:

  Ik kijk normaal nooit Thepostonline, want dan moet ik altijd een paar captcha puzzeltjes oplossen, voor de veiligheid, en om te checken of ik wel een mens ben,.. en daar heb ik nogal de schurft aan. (moet u dat ook altijd, of ligt dat aan mijn verbinding of zo?)
  Stel je voor dat dat hier bij E.J.Bron ook zou moeten, dan zit ik de halve dag puzzeltjes op te lossen..
  Nee, als ik ergens captcha zie ben ik weg.

  Maar aangezien dit toch wel heel erg belangrijk artikel, heb ik weer even 2 puzzeltjes opgelost, en ben ik weer helemaal op de hoogte van de magische regenboogvlag.

  Like

 6. Julia zegt:

  Heet het nog steeds Amsterdam? Amsterdam bestaat toch niet meer met al die mafklappers en is toch verworden toch een grote open inrichting met een dwazen linkse activisten die daar de scepter zwaaien. Het is werkelijk nog te triest voor woorden en intens zielig hoe deze stad naar de klote is geholpen. Criminaliteit viert hoogtij, schietpartijen niet van de lucht, de vergaarbak van alle rassen stroomt over, kades storten in, een normale toerist wil er niet meer komen, vol junkies, vol coffeeshops, stinkende wietlucht maar fijn en indrukwekkend dat deze kleurrijke vlag mag wapperen over zo een trieste stad. Het is werkelijk niet meer serieus te nemen en zijn maatregelen die de weerstand tegen al deze onzin bij een weldenkend mens alleen maar laat groeien. Ik kan mij niet meer druk maken over deze vergane stad dat volgens mij de naam Amsterdam niet meer waard is. Ze doen maar als ik er verder maar geen last van heb.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s