Duitsers die quarantaine ontvluchten, mogen met vuurwapens worden gestopt


(Door: “Xander”)

Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur – Griekenland stelt ‘corona ontkenning’ en demonstraties strafbaar – Quebec gaat ‘onwillige’ burgers in ‘geheime faciliteit’ opsluiten – Ohio opent FEMA quarantaine kampen waar ‘besmette’ kinderen gedwongen in kunnen worden opgesloten – New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn

De wereldwijde staatsgreep naar een communistische klimaat-corona dictatuur staat op het punt de volgende fase in te gaan. Hier een zo beknopt mogelijk overzicht van de belangrijkste feiten en ontwikkelingen, waaruit iedereen kan opmaken dat het al op zeer korte termijn definitief gedaan is met onze vrijheden en burgerrechten. De corona maatregelen van het afgelopen half jaar hebben inmiddels overal zeer ingrijpende en veelal permanente gevolgen voor onze welvaart en ons welzijn.

Lees verder>>>
(h/t “Htskday”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duitsers die quarantaine ontvluchten, mogen met vuurwapens worden gestopt

 1. Pingback: Duitsers die quarantaine ontvluchten, mogen met vuurwapens worden gestopt! | eunmask

 2. Bas zegt:

  https://tpook.nl/2020/09/16/thierry-baudet-als-grapperhaus-gewoon-gaat-trouwen-moet-ik-dat-misschien-ook-maar-doen/

  Thierry Baudet: ‘als Grapperhaus gewoon gaat trouwen, moet ik dat misschien ook maar doen’.

  Door de Grapperhaus-bruiloft wil Thierry misschien ook gewoon gaan trouwen. […] Thierry: “Ja, ik vind dus: zolang de onzinnige regels er zijn – want ze zijn totaal onzinnig en irrationeel – vind ik wel dat ik me er in principe gewoon aan moet houden. Maar als de minister ook gewoon gaat trouwen, dan moeten wij dat misschien ook maar gewoon gaan doen.”

  Like

 3. R Thomasson zegt:

  Zij worden met vuurwapen gestopt! Wat een geweldige tijd voor Angela Merkel, Horst Seehofer en al de rest van het “Volkskammer” Zij gaan weer terug naar de goede oude dagen van de DDR of zelfs naar de NSDAP-Zeit. Lekker mensen doodschieten wat toen heette “Auf der Flucht Erschossen”. Met een beetje moeite kan men ook nog de geest van Roland Freisler weer tot leven brengen. https://www.youtube.com/watch?v=3_aluekfYmo

  Like

  • willie zegt:

   Enne : laten die schapen dat zo maar gebeuren ?? Denk even verder

   Like

  • ronjaspers zegt:

   R Thomasson.Stasi/nazi merkel zwijn heeft jaren geleden al zeer luxe 5 sterren bunkers onder alle grote steden van duitsland laten bouwen.Deze bunkers zijn voor zien van voedsel en water dat zij en haar partners in crime het jarenlang onder de grond vol kunnen houden.merkel heeft ook regelmatig overleg met het moslim broederschap op welk tijdstip de soldaten van allah op het duitse en europeese volk losgelaten zullen worden voor een oorlog.

   Like

 4. Julia zegt:

  Als dit waarheid blijkt dank vrees ik dan toch echt dat burgers er ook niet meer schromen om het vuurwapen geweld met vuurwapen geweld te stoppen. Het beleid is werkelijk onmenselijk en een misdaad tegen de menselijkheid en smeekt om drastische tegen maatregelen waar dan vrees ik onnodig doden zullen vallen. Hoe haalt men in het hoofd om het leger gewapend tegen de eigen bevolking in te zetten dit is een pure oorlogsverklaring en heeft niets meer met democratie te maken. Hoe durft men nog andere landen aan te spreken over geweld, terrorisme en communisme.Laten we hopen dat dit fake nieuws is anders is het einde zoek.

  Geliked door 1 persoon

 5. vangie1206j zegt:

  Bewapen je nu het misschien nog kan wil je nog proberen te overleven

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s