€ 65.000.000,- dwangsomgeld naar asielzoekers

(Door: “@Mosterd”)

Je kan het maar kwijt zijn!

65 miljoen eurootjes in een jaar, vijf-en-zes-tig miljoen eurootjes, dat is 1,25 miljoen euro PER WEEK, verdwijnt in de zakken van asielzoekers die dwangsommen ontvangen, omdat de IND niet tijdig besluit over een asielaanvraag. Indien u dat niet goed hebt gelezen, herhalen we het maar even: in een jaar tijd gaat er € 65 miljoen aan dwangsommen naar asielzoekers die claims indienen bij de IND. Nog een keer: asielzoekers die klagen over trage procedures krijgen daarvoor dit jaar ruim € 65 miljoen uit de belastingpot. 

Lees verder>>>
(h/t “andre”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op € 65.000.000,- dwangsomgeld naar asielzoekers

 1. vangie1206j zegt:

  Dit bedrag wordt alleen maar groter omdat Rutte het verdomd de grenzen te sluiten en tegen de EU moet zeggen jullie kunnen me de rug op met jullie asiel waanzin

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Dan is het toch een stuk aannemelijker dan in de troonrede staat, waarom er meer verkeersboetes moeten worden uitgeschreven, waarom iedereen moet inleveren, het gaat namelijk naar ‘ontwikkelingssamenwerking’ in eigen land,…….en omdat heel donker Afrika ruim € 65 miljoen uit de belastingpot hier komt ophalen…….Bananen zijn gezond.
  De huidige politiek maakt zich hier ook niet druk om, die hebben zoveel schijt aan de bevolking, die komen stront tekort………

  Geliked door 1 persoon

 3. Ben zegt:

  Koop allen een bootje, gooi je paspoort in de vuilcontainer en op naar het buitenlanderparadijs Holanda.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Gekker moet het niet worden, dit is diefstal van het geld vd belastingbetaler, dat voor Nederland gebruikt zou moeten worden.
  Zodra ze dit onterecht ontvangen geld ter beschikking krijgen, moeten ze tenminste hiervan de kosten voor hun opvang en alles eromheen zélf betalen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lady zegt:

  Voor dat geld kunnen heel veel personen ingehuurd worden om het een en ander EINDELIJK eens in een goed werkend systeem te verwerken.
  De vraag is of zou moeten zijn, of dat wenselijk is. Iedereen kan van alles roepen en het geld voor andere doeleinden gebruiken…. 🤔🤦‍♀️

  Like

  • De vraag zou dan moeten zijn: is het de bedoeling dat het systeem goed gaat werken @ Lady.
   Ik ben ervan overtuigd dat het helemaal niet de bedoeling is dat er een goed systeem is want kijk even niet alleen naar Nederland maar wat overal in Europa gebeurd en dan zie je maar al te goed dat er geen stop mag komen op de import van gelukzoekers.
   De import moet en zal onder welke omstandigheid dan ook doorgaan, want Europa zal half Afrika binnen halen kost wat kost.
   Zie maar eens hoeveel subsidie er gaat naar NGO’s en aanverwante organisaties, die alleen maar bezig zijn om deze zogenaamde “asielzoekers” hier naartoe te brengen.
   Dan moet toch een en ander duidelijk worden.

   Like

 6. Harry zegt:

  Van dat geld hadden ze een heleboel mensen in Groningen schadeloos kunnen stellen !
  Welke idioten hebben beslist dat je dat tuig nog geld toe moest geven als je de toestroom niet aan kon ? Wie ?

  In Groningen zijn nu hoeveel huizen hersteld , tien van de vele duizenden ?
  Wanneer komt dát geld dan beschikbaar ?
  “Wij” kunnen verrekken .
  Zuid Europa viert feest van óns belastinggeld .
  En de Palestijnen hebben weer geld om te knutselen , granaatjes maken en zo .

  Weet je nog dat die Wiebesmuppet naar Groningen ging om ze te vertellen dat het nu spoedig goed ging komen ?
  Ook weer zo’n engerd uit de Rutte-stal , liegen op bevel .

  Ze zijn écht helemaal van de krib gedonderd , die politici !
  Onbetrouwbaar , onberekenbaar , incapabel , kortzichtig , geen visie en leugenachtig .
  Stem nooit meer op die charlatans lezers !

  Like

 7. Gienekehado zegt:

  Dit kan alleen maar in een GEKKENHUIS, adres 2513 AA Den Haag!! Eerst van afjatten van ONS en uitdelen aan lieden die nog nimmer 1 dag hebben gewerkt, laat staan 1 dag belasting betaald!! Wat een CRIMINELE BENDE is het, met als Opperhoofd Lulletje Rozenwater, assistente Opoe Ankie!!

  Like

 8. Republikein zegt:

  Het vliegt gewoon je zak uit, dat geld bedoel ik.

  Like

 9. Bas zegt:

  Premier Rutte denkt aan de hele wereld behalve aan de Nederlanders. In tien jaar Rutte zijn er 110.000 sociale huurwoningen aan gelukzoekers gegeven. En onze eigen mensen stonden op de wachtlijst. Stuur de Syriërs terug dan komen er tienduizenden woningen vrij!

  Like

 10. Bas zegt:

  Iets anders, over een smerig, racistisch liegbeest dat blanken haat!

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/bam-jerry-afriyies-geweldsverheerlijkende-column-over-zijn-jeugd-is-bij-elkaar-gelogen-hij-is-een-fantast/

  Bam! Jerry Afriyies geweldsverheerlijkende column over zijn jeugd is bij elkaar gelogen: ‘Hij is een fantast!’

  In één passage vertelt Afriyie namelijk over zijn eigen jeugd:

  “Er was geen lichtpunt, het lot van zwarte mensen kon Nederland niets schelen. Het werd niet met zoveel woorden gezegd, maar het kwam neer op: wij zijn racistisch, deal with it.

  We wilden wel praten, maar werden uitgelachen. We gingen in de jaren 80 en 90 de straten op en werden bespuugd en bekogeld. We stuurden in de jaren 90 een petitie en politieke partijen veegden hun kont ermee af.”

  Dat klopt van geen kant, legt de oplettende Van Dam (“Aanhanger van de ronde aarde theorie,” “extremofiel”) zijn duizenden volgers uit:

  “Volgens Wikipedia werd Jerry Afriyie in 1981 geboren in Ghana en verhuisde hij op zijn elfde naar Nederland. Dat moet dus rond 1992 zijn geweest, maar in de jaren 80 werd hij zogenaamd al bespuugd en bekogeld op straat.

  Jerry Afriyie is een fantast.”

  Nu jij weer, Jer. Leg eens uit: heb je de feiten misschien wat aangedikt om maar te kunnen beweren dat wij hier in Nederland in een rassendystopisch haatgat leven? Het heeft er namelijk wél alle schijn van…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s