Afghanistan krijgt zetel in de VN-vrouwencommissie: ‘Alle vrouwen weer in de kofferbak!’

In Afghanistan mogen vrouwen niet naast of achter de (mannelijke) chauffeur zitten en zelf mogen ze geen auto besturen. Geen nood, dan maar in burqa in de kofferbak.

(Door: “Brabosh”)

Afghanistan krijgt een zetel in de Commissie voor de Status van Vrouwen (UN Woman), een instelling van de Verenigde Naties die zich inzet voor de bevordering van gendergelijkheid. Want als er iets is waar Afghanistan om bekend staat, is het gendergelijkheid en het opkomen voor de rechten van vrouwen. Ja toch?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, sharia, Verenigde Naties, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Afghanistan krijgt zetel in de VN-vrouwencommissie: ‘Alle vrouwen weer in de kofferbak!’

 1. verwardeman zegt:

  Die VN zal oorspronkelijk echt wel met de beste bedoelingen zijn opgericht , maar
  gedurende de jaren is hij steeds meer ” gekaapt ” door randdebielen en psychopaten ,
  Hoe verklaar je anders dat het nu zo’n losgeslagen krankzinnige typhuszooi is geworden.
  MoSSlims en vrouwenrechten……… welk vies vuil KANKERZWIJN verzint zoiets ?
  CASTREREN en LEVEND opstoken , godverdomme !

  Geliked door 4 people

 2. Heniusz zegt:

  Hoe sneller we afscheid nemen van de Verenigde Naties en alle aanpalende clubjes, hoe beter dat voor ons is. Door alle verdragen dan ook direct een dikke streep, hoeven we ons ook niets meer aan te trekken van buitenlandse mensenrechtenschenders die ons wel even komen vertellen wat al dan niet toegestaan is.

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  Ondertussen

  Like

 4. klaas zegt:

  +++ ABSTAIN …… the Netherlands +++
  https://unwatch.org/u-n-rebukes-only-israel-for-violating-womens-rights/
  +++ ABSTAIN …… the Netherlands +++

  Like

  • klaas zegt:

   Notably, the Netherlands changed its vote to Abstain this year, due to parliamentary outrage in wake of UN Watch’s report on the country’s Yes vote on the same resolution last year.

   Like

 5. karton zegt:

  Vrouwen-emancipatie in Afghanistan gaat met sprongen vooruit ! “geweldig” nieuws.

  Like

 6. Cleo zegt:

  Nog meer bewijs dat de VN een gedegenereerd instituut is dat wordt misbruikt door uiterst huichelachtige (Afghanistan🤮, China 🤢🤮Pakistan🤨🤢🤮Saudi Arabië😭🤮 staten waar nog steeds de mensenrechten NIET WORDEN GERESPECTEERD!
  CORRUPT, WAARDELOOS EN ACHTERHAALD!
  Stop de Nederlandse betalingen aub aan deze hypocriete bende!

  Like

  • Yvonne zegt:

   De dames in het kabinet geven dolgraag miljoenen aan die landen, ze doen zelfs een achterlijke sjaal om hun kop om hun onderdanigheid te tonen
   Onze oranje familie is o.a een Saudi Arabië fan, landen waar zomaar je kop letterlijk over straat rolt, vanavond weer een preek van Bassie en Adriaan ,Rutte en de Jonge geloof ik precies de geplande datum om het simpele volk weer nieuwe regels op te leggen want er zijn veel nieuwe besmettingen !! Ik ken niemand die besmet is
   De enige Corona die ik zie zijn de bierflesjes met die naam in de supermarkt

   Geliked door 1 persoon

 7. M. zegt:

  Die wanhopige linkse lullenzoekers die zich verschuilen achter barmhartigheid voor de medemens willen ook graag in de kofferbak zitten.
  Ze heten dat van harte welkom in ons land.

  Like

 8. Gerrit zegt:

  Ons land en Duitsland loopt vol met Afghaanse mannen. Die worden geacht om te gaan werken. Met vrouwen als collega of als chef?? Met zo een achtergrond?

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Nou Ja, beter achterin de kofferbak dan voor de wagen met een hoofdstel en een ‘harnachement’ in het gareel gehouden met oogklepjes op de boerka………en binnenkort dus in de Pays-Bah.
  Dat men in de politiek al jaren ‘het paard achter de wagen spant’ is nu overduidelijk bewezen.

  Like

 10. Julia zegt:

  VN is puur verspilling van geld. Een bolwerk dat per direct opgeheven moet worden en gooi al die verdragen maar over boord. Wel is een feit dat de Islam steeds meer macht krijgt binnen dit soort organisaties. Zelfs Maxima zet zich voor deze organisatie in en pikt er toch ook weer een leuke vergoeding voor mee van ons belastinggeld https://www.koninklijkhuis.nl/leden-koninklijk-huis/koningin-maxima/inclusieve-financiering-voor-ontwikkeling

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Mooi zat voor die vrouwen ze kunnen best tevreden zijn. Een omgebouwde vent komt niet eens in de kofferbak. Die krijgt een touw om zijn nek en wordt vastgehangen aan de trekhaak. Heeft hij geluk hangen ze een regenboog vlag erbij.

  Like

 12. Bas zegt:

  Like

 13. Bas zegt:

  Onderdrukken, vernederen, mishandelen….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s