DUIDELIJK (80) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op DUIDELIJK (80) . . .

  1. klaas zegt:

    Like

  2. johannes zegt:

    misschien heb ik t in het verleden gemist maar kunnen straks voor de verkiezingen al dit soort overzichtjes even in een verzamelstaat of tabel het net op ? daar heb je meer aan dan aan al die gouden beloften en mooie praatjes voor de toekomst , om nog te bedenken waar je het beste op kan stemmen

    Geliked door 2 people

  3. abouneenee zegt:

    Waar ging de motie over dan?

    Like

  4. Monalisa zegt:

    Podcast met Martin Visser

    Een torenhoge staatsschuld: moeten we ons zorgen maken?
    1 uur geleden in FINANCIEEL

    Niet bezuinigen, maar investeren. Zo luidt de boodschap op Prinsjesdag. De staatsschuld loopt steeds verder op, mogelijk tot boven de 80% als er een tweede golf komt. Moeten we ons zorgen maken? Wie gaat straks de rekening betalen? En welke uitgaven zijn goed voor de economie? In de podcast Kwestie van Centen gaat Martin Visser hierover in discussie met Marieke Blom, hoofdeconoom van ING Nederland.

    Like

  5. Monalisa zegt:

    In het rood de verraders van Nederland.

    Like

  6. LUCIA zegt:

    Ja ik ben nooit zo van de partij van de dieren geweest maar dat nieuwe ding?? wat er zit… werkt ook op mijn maag, alleen al dat domme vraagteken toontje als ze praat …dat en het gehalte aan valsheid ingebouwd in de stembanden… die kan zo haar bezemsteel zonder milieuconsequenties parkeren…. en die lulhannes van de SGP van hem had ik toch wel meer verwacht maar ja de coronageldbus levert nu meer op dan het collectezakje op dit moment.
    En die 10 zilverlingen… tja die hele z.g GRISTELIJKE CLUB DOET JUDAS TOCH ZWAAR DE CONCURRENTIE AAN.

    Like

  7. vangie1206j zegt:

    Natuurlijk niet bekend gezegde (CDA hou ze dom en de rest oa.VVD en die linkse bende) houden wij ze arm.

    Like

  8. Skeptic_70 zegt:

    Er is al vaker over gesproken maar zou er niet eens iemand (al zou ik het zelf kunnen zou ik het doen), een alternatieve stemwijzer kunnen maken waarbij de officiële partijstandpunten uit het verkiezingsprogramma worden vergeleken met het stemgedrag in de kamer. Dan kan er aan iedere partij een geloofwaardigheidsindex worden toegekend.

    Like

Plaats een reactie