KOZP-rotzakken! . . .


Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Jonkheer“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op KOZP-rotzakken! . . .

 1. paulzwueste zegt:

  Zwarte Piet is ons symbool voor het verzet…!

  Like

 2. Julia zegt:

  Deze zielige gefrustreerde terreurgroep negeren geen aandacht meer geven en gewoon Sinterklaas met Zwarte Piet vieren. Je laat je toch niet onder schoffelen door een stel gefrustreerde zwarten die niets anders te doen hebben en uitsluitend van ons uitkeringsstelsel genieten een leuk kinderfeest vergallen. Niet goedschiks dan helaas kwaadschiks. Het is diep treurig dat aan de eisen van deze terreurgroep überhaupt nog gehoor wordt gegeven. Wie denken ze dat zij zijn een minderheid die zich niet bij onze tradities kunnen neerleggen en al een aantal jaren de boel terroriseren. Al ze het niet bevalt dan donderen toch lekker op. (Sorry voor mijn woordspeling, maar die gefrustreerde idioten met aanhang hangen mij in ieder geval mijn keel uit en heb meer dan genoeg van deze zieligheidsindustrie.

  Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   Hoorde daarnet van de Sint dat de Zwarte Pieten zich niks aantrekken van het gejammer van die jankers. In het Spaanse paleis is een speciale militie Zwarte Pieten aan het trainen om dat KOZP en BLM tuig bij kop en kont het land uit te knikkeren. Hoe? Dat blijft nog even geheim. We willen allemaal dat onze kinderen en kleinkinderen gewoon als vanouds het leukste feest van het jaar: HET SINTERKLAASFEEST MET ZWARTE PIETEN kunnen vieren. De gearresteerde Pegida ZWARTE PIETEN die vorig jaar tijdens de landelijke intocht zijn gearresteerd door de Apeldoornse gestapo hebben allen een seponering gekregen, dus ook zij zijn zich weer aan het warm lopen. En we zingen en we springen en we zijn zo blij daar horen stoute negertjes bij!!

   Like

  • M. zegt:

   Zwarte piet zal dit jaar met vele pieten op pad gaan en wie ze dwars gaat zitten of het kinderfeestje gaat verneuken zal er van lusten.

   Like

 3. boorzalf zegt:

  Ik ben er klaar mee! Wanneer mijn klein kinderen vragen wat er met de zwarte pieten is gebeurd, zeg ik, dat de Sint ze heeft ontslagen omdat ze te lui waren om te werken. En dat de Sint daarom Blanke pieten heeft ingehuurd. Zo is het na al dat gezeik van KOZP weer een Blank feestje geworden. 😊😊

  Like

 4. Bas zegt:

  Hij is goed, maar het is de harde werkelijkheid, die roast van s simons!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s