Laat je NOOIT testen!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Laat je NOOIT testen!

 1. Htsk day zegt:

  NASALE VERKRACHTING is het, anders niet.

  Geliked door 1 persoon

 2. Johan zegt:

  https://www.vkmag.com/magazine/luckytv_willy_moet_regelen_dat_max_zich_kan_laten_testen

  Hier is goed te zien dat maxima het staafje niet in de neus krijgt maar er langs heen. Wie dit niet ziet heeft z’n kop wel heel diep in het zand of strond

  Geliked door 1 persoon

 3. vangie1206j zegt:

  Ik laat na dit gelezen te hebben nog zekerder niet testen.
  Ze blijven met hun gore sadistische poten af van mijn lijf.

  Geliked door 1 persoon

 4. Lost Johnny. zegt:

  De eerste die het probeert sterft, ongeacht de gevolgen. Zelfde geld voor de spuit. Niets te verliezen, wel iets te winnen. De enige manier om voor jezelf op te komen en een kans te maken. Of je moet kunnen emigreren en onderduiken…..

  Geliked door 1 persoon

 5. M. zegt:

  Zijn ze niet nobel allemaal die vaccinatie maffia hoeren met die coronazwendel van ze dat ze zelf geen vaccinatie willen omdat ze liever willen dat anderen voor gaan ?
  Ik zou maar een beetje gaan uitkijken met ongevraagd in de kinderen hun hersen te gaan roeren mogelijk krijgt u als straf dan een bezemsteel in de neus gedrukt om even in uw hersenen te roeren om u als smerig zwijn wat inlevingsvermogen bij te brengen en te testen op corona.

  Geliked door 1 persoon

 6. al die corona-onzin is een grote leugen en bedrog van media, parlement en WHO; slechts 70 doden op jaarlijks 153.000 doden; stelt dus niks voor

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  De laatste cijfers over alarmerende aantallen ziekenhuisopnames in de westerse landen van tientallen Carola-besmette patiënten, maar in Zweden tonen de onderzoeken haast geen stijging, vreemd toch hé………zijn die Zweedse sauna’s toch gezond voor een mens.

  Like

 8. Bas zegt:

  Omg, daar gaan we weer…
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1528640683/duizenden-chinezen-besmet-met-dierziekte-door-lek-bij-bedrijf

  Duizenden Chinezen besmet met dierziekte door lek bij bedrijf

  LANZHOU – Ruim 3000 mensen in het noordwesten van China hebben positief getest op de dierziekte brucellose. Gezondheidsautoriteiten in de stad Lanzhou zeiden dat dit te wijten is aan een lek bij een biofarmaceutisch staatsbedrijf waar in juli en augustus vorig jaar vaccins tegen brucellose werden gemaakt.

  Like

  • Cathja zegt:

   @Bas op 18/9

   We moeten onze borst alvast maar nat maken, want er komt misschien opnieuw een ontsnapt virus deze kant uit. Dank jullie wel, Chinezen! Hebben jullie werkelijk niets beters te doen dan bezig te zijn met virussen? Is er nog niet genoeg ellende door corona?
   Er is ook al een vogel aangetroffen met het zogenaamde ‘Nijlvirus’….; hoe ze dit zo snel hebben kunnen vaststellen is me een raadsel, maar goed, het zal wel, en nu weer een misser in een lek in een Chinees bedrijf…..

   Fijne a.s. feestdagen…., zullen we maar zeggen. Zo rond kerst zitten we wel weer binnen.

   Like

 9. LUCIA zegt:

  Ja sorry maar wiens stomme idee was het nou, praktisch alle productie van de wereld nou daar te parkeren, waar een volledig vacuüm heerst qua normen en waarden.

  Like

 10. LUCIA zegt:

  Misschien negatief maar moet me effe van het hart;
  Deze info was trouwens al praktisch meteen op het i-net te vinden, als je erover bericht z.a. ik gedaan heb leest geen f…g hond het of krijg je negatief commentaar erop EN IK TREK ALLES NA. Sorry maar de wereld en de mensheid WILLEN gewoon stom zijn… algemene ontwikkeling…. als ik de mensheid daarop moest beoordelen, kreeg 90% een dikke onvoldoende… waarom gebeuren dit soort dingen omdat jullie superstom zijn…… en al generaties lang.

  Like

  • Cathja zegt:

   @LUCIA

   Er zijn mensen, waarvan ik er eentje ben, die niet de hele tijd op het internet speuren naar nieuws, maar die wel regelmatig (vaak per toeval) een bericht tegenkomen waarover ze nog niets hebben gelezen. Er zijn genoeg mensen die beslist niet stom zijn, maar doodgewoon niet ‘de hele dag’ achter de computer zitten.
   Ik pik dit bericht ook vandaag pas op, en reageer er daarom nu ‘pas’ op (ik reageer trouwens niet overal op, want daar is geen beginnen aan als je het serieus wilt doen).
   Dus scheer niet iedereen over dezelfde kam in het vervolg, maar denk er aan dat niet iedereen naarstig op zoek is naar ‘nieuws’.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s