We worden besodemieterd!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Bloempje14“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op We worden besodemieterd!

 1. hennieschwarz zegt:

  Dit gebeurd al zolang de mensheid bestaat, angst, onderdrukking, verdeeldheid en macht.
  Zijn de ingrediënten waar heersers altijd gebruik van maken!
  Het zal mijn niet verbazen dat met de verkiezing in maart a.s allerlei problemen en obstakels plots de kop opsteken! Of dat vanwege de Corona plots de verkiezingen voor onbepaalde tijd wordt uitgesteld!
  Dit hoort ook bij het dominante spel. Vlak daarbij de overdracht van onze soevereiniteit niet uit, de EU is een grote factor in het machtsspel, waar vrijwel alle Europese regeringen aan meedoen. Degeen welke obstakels opwerpen en niet in de EU pas lopen worden verketterd.
  U kent ze wel met hun emigranten afwijzing of quotum weigeraars.
  Mij benieuwen allemaal. Leuk deze poppenkasterij mee te maken!

  Geliked door 3 people

 2. Tistochwat zegt:

  Ik had het niet beter kunnen verwoorden!

  Like

 3. vangie1206j zegt:

  Hoelang nog voor de bom barst?

  Geliked door 2 people

  • willie zegt:

   NOOIT !! en als er iets moest van komen dan is het VEEL TE LAAT
   It’s Now or Never

   Like

   • karton zegt:

    @ Willie.
    Ik denk niet dat het VEEL TE LAAT zal zijn. De afkeer van het huidige “regime”, zowel die in Nederland als in de EUSSR is groter dan wij, u én ik, denken.
    In Duitsland werd deze week een vrij grote groep politiemensen “ontmaskerd”, zij hadden (mogelijk “extreem”-) rechtse ideeën. Ik weet welhaast zeker dat dit niet de enige groepering is die zich, over enige tijd, gewapenderhand zal gaan verzetten tegen het in hun land zetelende “regime”. En vergis u niet………..Duitsland is niet het enige land waarin dit speelt. Natuurlijk zullen NIET alle politiemensen en/of militairen hieraan gaan meedoen, NSB-gezinden blijven er altijd.

    Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  “We worden besodemieterd” en niet alleen met het corona-gedoe. Veel “Bron-reageerders” roepen dit al
  maanden of jaren.

  Geliked door 2 people

 5. droevige mof zegt:

  Weer een verwoestende klap voor het toerisme, net op tijd voor de Duitse herfstvakantie. De Duitse regering eist een verplichte Covid-19 test voor burgers die terugkeren uit Noord-Holland en Zuid-Holland. Dit betekent dat weekendtoerisme naar Amsterdam en Scheveningen te gevaarlijk is geworden voor Duitsers. Quarantaine betekent loonverlies. De verzekeringsmaatschappijen betalen niet, omdat de schade aan zichzelf te wijten is.
  En niemand weet of Zeeland de komende dagen ook als risicogebied wordt aangewezen.
  Om het toerisme te vernietigen, zou dit gepast zijn.

  https://www.auswaertiges-amt.de/de/ReiseUndSicherheit/niederlandesicherheit/211084

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Ach het zal wel meevallen met die besmettingen waar we dagelijks over de enorme toename mee worden bestookt via radio en tv en niet te vergeten de linkse media. Let op vanaf zondagavond gaat de maatregel van vroeger sluiten horeca in. Dus de besmettingen zijn nog niet zo gevaarlijk voor de gezondheidszorg dat we nog voordat het zondag is ons gangetje kunnen gaan. Hoe geloofwaardig klinkt dit. Dus het virus heeft een berichtje naar die twee clowns Rutte en De Jonge gestuurd we wachten met verspreiding tot zondagavond. Het lijkt wel een leugenachtig sprookje dat niet meer geschikt en geloofwaardig is voor een weldenkend mens. O wat hebben die mondkapjes toch enorm geholpen in de ons omringende landen waar de besmettingen met de dag meer en meer toenemen. Hoe geloofwaardig. Het virus heeft ook een berichtje gestuurd dat het rond blijft dwalen tot en met ver in 2021. Hoe geloofwaardig is dit. Kortom het smerige politieke spel dient een geheel ander doel wie dit niet door heeft mag zijn lager schoolgeld wel terug halen.

   Geliked door 1 persoon

 6. mondkapjes houden geen virus tegen en geven longziektes en hoofdpijn. Het is al 3 keer bewezen dat lockdown geen effect heeft op volksgezondheid. En Coronoa-test is onbetrouwbaar

  Like

 7. Jan zegt:

  Agenda 21 is dependent on the Hegelian dialectic where a crisis is created and a solution is posed, where the balance between the two becomes the NEW NORMAL which you would have NEVER ACCEPTED before” — Rosa Korie on ‘UN Agenda 21’ in 2012

  Video

  Like

 8. Julia zegt:

  Rutte is al weer begonnen met de boel te besodemieteren hoor zo juist via de Radio dat deze clown heeft verkondigd ZIET U WEL DAT DE NEDERLANSE RECHTSTAAT NIET CORRUPT IS GRAPPERHAUS HEEFT OOK EEN BOETE OPGELEGD GEKREGEN. Rutte hoe zit het met de vervolging van de haatzaaier Akwasi? Nou Rutte ik heb slecht nieuws wie gelooft u nog de corrupte Nederlandse rechtstaat is totaal failliet na al het falen, Klasse justitie die al jaren speelt dus een weldenkend mens trapt niet meer in uw ongeloofwaardig gezwam en weten dat u dit moest doen om uw gezicht te redden met het vooruitzicht op de verkiezingen. Leuk verkoopverhaaltje maar wie tuint nog in uw voortdurende leugens en bedrog. Ik ben helemaal klaar met uw gehuichel en bedrog en het glashard verspillen van miljarden naar Brussel. Dat u nog een oog dicht kunt doen verwondert mij (dan moet je toch geengeweten meer in je donder hebben) en velen met mij al verkondigen de linkse media en de propagandazenders een ander verhaal omdat dit puur opdracht is.

  Like

  • Claudia Millenaar zegt:

   Er is nog hoop in bange dagen…

   Reacties spreken boekdelen.

   Like

   • Bas zegt:

    Veel mensen denken dat leraren alle kinderen kunnen bespelen, maar veel jeugd doet dan precies het tegenovergestelde, nét zoals ze bijv tegen hun ouders ingaan in de puberteit.

    Like

  • karton zegt:

   @ Julia.
   Rutte slaapt ’s nachts zoals hij altijd al heeft gedaan.
   Deze charlatan is gevoelloos, harteloos , gewetenloos én kinderloos ! De man wauwelt maar een beetje voor zich heen, slaat zo af en toe met z’n knuistjes op een tafeltje en gaat zitten “face-booken” als er belangrijke zaken in de Kamer worden behandeld én als de heer Wilders heel duidelijk maakt hóé corrupt dit arme landje is geworden, vooral sinds Pinokkio Rutte de “leider”(of “lijder”?) is. ’t Is een vent zónder scrupules die exact uitvoert wat de EUSSR hem opdraagt. Grapperhaus is van ’t zelfde allooi……….een jankbek 1ste klasse !
   Ik word kotsmisselijk van deze idioten !

   Like

 9. Het zal niet echt lang meer duren voordat veel regeringen zullen gaan vallen wegens de lock down’s
  Steeds meer mensen met invloed spreken zich uit over de corona hoax en nemen afstand van de overheden.

  Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is

  ‘Overheidscijfers over aantal besmettingen zijn complete onzin‘ – ‘Corona beleid vaagt tientallen jaren opgebouwde welvaart weg’

  Ze moeten weliswaar met een vergrootglas worden gezocht, en in Nederland zijn ze er al heel lang niet meer, maar toch bestaan ze her en der nog: eerlijke, zelfstandig denkende mainstream journalisten en analisten, die het brengen van de waarheid aan het publiek van hoger belang achten dan het slaafs volgen van de agenda van een internationale machtselite. Analist, presentator en commentator Alan Jones van het grote Australische Sky News is de afgelopen maanden de spreekwoordelijke roepende in de woestijn: ‘We hebben een nationale informatiecampagne nodig om het publiek de waarheid te vertellen over het feit dat dit virus geen pandemie is.’ Officials en de New York Times hebben inmiddels toegegeven dat 90% van alle ‘positief geteste’ mensen niet of nauwelijks besmet zijn met wat voor virus dan ook. ‘De besmettingscijfers van de overheden zijn dan ook complete onzin.’

  ‘Zoals u begrepen hebt is alles uit elkaar aan het vallen. Dat moest wel,’ begint Jones. ‘Vandaag heeft een senior manager economie van het ministerie van Economie en Financiën van Victoria, dr. Sanjeev Sabhlok, aangekondigd dat hij vorige week ontslag heeft genomen. Ik citeer: ‘Zodat ik me vrij kan uitspreken tegen de handelwijze van de staat aangaande Covid-19. Op social media heb ik meerdere malen kritiek geuit op de (federale) regering.’ Toen werd geëist dat hij dit zou verwijderen, ‘nam ik op dezelfde dag ontslag, de enige eervolle stap voor een vrije burger van Australië’.’

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/sky-news-eerste-grote-westerse-zender-die-erkent-dat-covid-19-pandemie-enorme-hoax-is/

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Nog even ga je nog in de NPO geloven kijk dit filmpje https://www.youtube.com/watch?v=s01ssSlmofM&app=desktop

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Ik zie alleen maar jonge mensen met een muilkorf rondlopen en nauwelijks ouderen. Heeft iemand daar een verklaring voor?

  Like

 12. bozeoudeman zegt:

  Proclamatie

  Kroegen en andere gelegenheden waar veel mensen elkaar treffen dienen te sluiten,
  Bedrijven worden gesloten om mensen economisch duidelijk te maken dat we het menen.
  Mensen worden straks tot achter hun voordeur via drones in de gaten gehouden om te zien of ze wel braaf volgzaam zijn.
  Mondkapjes zijn verplicht, straks ook in huis.
  Hoge boetes en strafblad voor hen die weigeren te gehoorzamen.
  Kritiek hebben op het uitgestippelde regeringsbeleid dat conform het VN beleid is wordt niet toegestaan.
  Beweringen dat Corona met simpele middelen te bestrijden is mogen niet worden geuit.

  Uitgezonderd op het regeringsbeleid zijn links radicale groeperingen als Antifa en Black Lives Matter omdat hun demonstraties en manifestaties de verbreding van de M. Pruttel democratie dienen en tevens van het beleid uitgezonderd zijn nieuwe migranten en vluchtelingen die met liefst duizenden moeten worden binnengehaald. Corona heeft geen vat op heb omdat zij de goede mensen zijn, dat is begrijpelijk, dat begrijpt zelfs een kind van het kinder-pardon.

  Verder moet een ieder het refrein van het CORONA carnavalslied geschreven door onze grote roerganger M. Pruttel instuderen om uit volle borst mee te kunnen zingen op de speciale Pruttel dag die in het leven is geroepen om onze grote leider jaarlijks te eren en dank te zeggen dat hij ons wenst te leiden.

  Ik lust graag corona
  van mijn oma
  gebakken in de croma
  voor dat heerlijke aroma
  Eenieder die na drie maanden dit refrein nog niet bij hart kent gaat naar een opvoedkundig kamp!
  Het is maar dat u het weet!

  M. Pruttel

  Like

 13. Bas zegt:

  Leugen en bedrog…
  https://amp.nos.nl/artikel/2348840-mondkapjesrichtlijn-rivm-voor-ouderenzorg-toch-gebaseerd-op-schaarste.html?__twitter_impression=true

  Mondkapjesrichtlijn RIVM voor ouderenzorg tóch gebaseerd op schaarste

  Het RIVM heeft een belangrijk advies over mondmaskers in de ouderenzorg stilzwijgend ingetrokken. Dat blijkt na vragen van Nieuwsuur. De bewering van het ministerie van Volksgezondheid dat de richtlijnen alleen maar gebaseerd waren op medisch advies en veiligheid klopt niet, want schaarste speelde wel degelijk een rol.

  Maandenlang hoefden medewerkers in de ouderenzorg geen mondmasker te dragen als ze dicht bij een (verdachte) coronapatiënt werkten. Ook niet binnen een straal van anderhalve meter. Zolang zij slechts “kort contact” hadden – dus even medicijnen aangeven of een gesprekje voeren – waren mondkapjes “niet nodig”, adviseerde het RIVM. Op dat punt is nu een draai gemaakt. De beroepsgroep is daarover niet geïnformeerd.

  Sijmons meent dat zorgmedewerkers die ziek zijn geworden na het volgen van het RIVM-advies het ministerie van Volksgezondheid aansprakelijk kunnen stellen. Volgens Sijmons vertrouwden de medewerkers op een overheidsregel die gepresenteerd werd als veiligheidsregel, maar voortkwam uit schaarste.

  Met de richtlijn is een keuze gemaakt om mensen onveilig te laten werken.
  Hans Buijing van branchevereniging ZorgthuisNL

  Like

 14. Bas zegt:

  Jaja, alléén zodat anderen niet óók onder hun boete uit kunnen komen
  https://tpo.nl/2020/09/18/ferd-grapperhaus-krijgt-boete-voor-overtreden-coronaregels-op-bruiloft/

  Ferd Grapperhaus krijgt boete voor overtreden coronaregels op bruiloft – Heeft nu strafblad
  Minister van Justitie en Veiligheid moet 390 euro betalen

  “Het Openbaar Ministerie (OM) zal minister Grapperhaus een boete van 390 euro opleggen voor het overtreden van de coronaregels op zijn bruiloft op 22 augustus in de gemeente Bloemendaal.

  De beslissing hierover is genomen door het College van procureurs-generaal. De minister is daarvan donderdag op de hoogte gebracht.

  Aanleiding voor de boete zijn de publicatie van foto’s in de media van de feestelijkheden van het huwelijk, de zichtbare overtreding van de anderhalvemeterregel en de uitleg naderhand van de minister daarover. Het OM vindt dat met het opleggen van de geldboete de geloofwaardigheid van de handhaving van de coronaregels, waarvan de minister van Justitie en Veiligheid het boegbeeld is, gediend is.

  De minister heeft aangegeven de boete te betalen.”

  Like

 15. Julia zegt:

  De twee lafbekken Rutte en De Jonge hebben weer even angst in gezaaid tijdens die nietszeggende persconferentie vanavond. Wat doen zij maatregelen afkondigen maar flikkeren het over de schutting van de nieuwe trekpoppen de burgemeesters en veiligheidsregio’s. Wat stellen die twee clowns nog voor men kondigt maatregelen af in opdracht van de hogere elitaire macht, nemen zelf niet de verantwoording m.a.w. als het allemaal misloopt en blijkt dat alles op leugens is berust gaan dit soort lafbekken vrijuit en wordt de schuld door geschoven aan de lagere trekpoppen zoals de burgemeesters. Eigen verantwoordelijkheid is bij hun een eigenschap die zij niet durven te nemen. Of je kondigt maatregelen af die landelijk gelden en schuif dit gemakshalve niet even af. Het is een ongeloofwaardige en smerig politiek schaakspel.

  Like

 16. Hovawart zegt:

  Dat het volk nog steeds niet in opstand is gekomen tegen de schrijnende gevolgen en corruptie van dit kabinetsbeleid geeft al onverbloemd aan dat de intellectuele armoede in de Pays-Bah groter is dan het niet kunnen voorzien in de eerste levensbehoeften en de wil om te moeten leven in een leefsituatie die niet veel beter is dan het fysieke bestaansminimum.
  De MP riep tijdens de beschouwingen ook op om af te zien van materiële zaken, geen onnodige aanschaffen meer, zelfs geen luxe producten, deze richtlijn van het kabinet waarmee men willens en wetens onze economie ondermijnt laten we maar even beschouwing……
  De Carola-maatregelen die nu een regionale aanpak vereisen is nog niet ingesteld of de gemeentes en provincies schreeuwen al moord en brand om méér geld, dat geeft toch wel aan dat de bestuurlijke nood hoog is en het water al aan de lippen staat van ons openbaar bestuur……de kosten worden binnenkort wel doorberekend dus de gemeentelijke heffingen waar het kabinet ons mee opzadelt rijzen binnenkort snel de pan uit,…..nóg meer armoede……De VVD roept immers één crisis is geen crisis, dus creëren zij er nog een paar bij door onder anderen Goedheiligman te spelen voor Brussel..
  De Avondklokmaatregel ligt al gereed om de sociale onvrede te beteugelen, de ME al achter de hand om elke vorm van burgerlijke ongehoorzaamheid de kop in te drukken,….
  Welkom in de EU, het nieuwe communistische normaal, Hallelujah! de vrede zij met ons……..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s