Wilders gewaarschuwd door Grapperhaus


(Door: Paul Cliteur)

De Telegraaf schrijft op 15 september jongstleden: “Een minder prettige Prinsjesdag voor Geert Wilders. De PVV-leider is opgeschrikt door nieuwe bedreigingen aan zijn adres, dit keer vanuit terreurbeweging al-Qaida. Minister Grapperhaus van Justitie heeft hem afgelopen vrijdag persoonlijk laten weten dat hij het gevaar serieus moet nemen.”

Die laatste zin fascineerde mij: Grapperhaus die aan Wilders zou hebben laten weten dat hij het gevaar “serieus moet nemen”. Hoe zou dat gesprek verlopen zijn? Ongeveer zo?:

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Wilders gewaarschuwd door Grapperhaus

 1. Gienekehado zegt:

  Dat Wilders op div. dodenlijsten staat heeft hij mede te danken aan al die HYPOCRIETE LAFFE COLLEGA’S waar hij al tig jaar tussen zit, met bloed aan de klauwen tot minstens aan de ellebogen!!

  Geliked door 2 people

 2. verwardeman zegt:

  Dat weet Geert al 16 jaar , dat ie gevaar loopt !
  Wou jij Grapperflapje Geert soms ” bang “maken , het mondje snoeren ?
  Gewoon handhaven EN je aan je EIGEN cojonaregels houden , kale gletscher !

  Geliked door 3 people

 3. Hoewel ik me zo’n reactie van Wilders zou kunnen voorstellen moet je je ook afvragen of het verschil zou maken.
  Begrijp me niet verkeerd, alles is beter dan niks doen maar zou het de situatie veranderen?
  Nee natuurlijk niet, we hebben ruim 17.500.000 individuen in dit land, pak hem beet 2.500.000 daarvan zijn aanhangers van de islam, de een doet er niet veel aan de ander is fanatiek volger, zelfs als 2.499.999 geen kwaad in de zin heeft dan nog is die ene genoeg om roet in het eten te gooien.
  Tel daarbij dat het leeuwendeel van de politici er helemaal niet rouwig om zou zijn als Wilders uit de weg geruimd wordt, zij kunnen zich er nu, anders dan destijds bij Pim Fortuyn op laten voorstaan dat ze er alles aan hebben gedaan om hem te beveiligen.
  Paul Cliteur heeft echter wel gelijk want stel dat Wilders door de een of andere idioot wordt afgeslacht dan is het niet gedaan, dan komt gewoon de volgende in het vizier, in feite loopt elke criticus van de islam hetzelfde risico.
  Men heeft echter tonnen boter op het hoofd zodra het over de islam gaat, zelfs de verschillende stromingen binnen de islam staan elkaar naar het leven en slaan elkaar de hersens in of snijden elkaar de keel af.

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Dan wordt het eens tijd om op de landen vanwaar die terroristische terreurgroepen oproepen en dreigen met aanslagen eens flinke sancties op te leggen en alle geldkranen dicht te draaien. Nee wat doen ze hier meer en meer binnen halen, bezoekjes (o.a. Kaag met hoofddoekje) afleggen aan dergelijke landen niet te vergeten het bezoek van Maxima aan Saoedi Arabië https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/4762996/ontmoeting-koningin-maxima-en-saoedische-kroonprins-bin-salman alsmede terroristische organisaties en terreurgroepen subsidiëren. Zelfs wordt er tijd gemaakt door o.a. onze MP om gesprekjes met de oproerkraaiers aan te gaan die zelfs onze geschiedenis en tradities onderuit halen. Wat een stel onbenullen en lafaards of moet het toch zover komen dat Wilders wordt getroffen door een aanslag omdat hij een doorn in het oog is voor de huidige Haagse linkse dictatuur. Uiteindelijk zijn er tot op heden nog heel vragen wie er achter de brute moord op Fortuyn staat omdat het toch wel erg verdacht is dat een politieke moordenaar Volkert van der Graaf van begin af aan alle privileges heeft gekregen, een milde en veel te lage straf voor moord met voorbedachte rade, zich niet meer hoefde te melden bij reclassering en als klap op de vuurpijl een zich een optrekje van 600.000 euro kan veroorloven. Dit zet toch wel hele grote vraagtekens waarvan de waarheid in diep duister is gehuld. Het stinkt van alle kanten.

  Geliked door 3 people

  • Leo 1 zegt:

   Volkerrt krijgt ALLE privileges en kan eisen wat hij wil en wenst.
   Zo niet, dan gaat hij praten c.q. uit de school klappen.

   Daar zit m de kneep, !

   Like

   • Laura van der Storm zegt:

    Dat vind ik een hele duidelijke verklaring!!

    Like

   • Julia zegt:

    Leo 1 U heeft het door. Een ieder weet donders goed wie er achter deze brute moord zat nou de daders hadden zitting in de blauwe zetels in Den Haag. Eens komt de dag dat de stinkende deksel van de smerige beerput wordt gerukt en de keiharde waarheid naar boven komen.

    Like

 5. Bob zegt:

  De regering heeft in de 30-er jaren de
  Bruin Hemden binnen gehaald.
  Nu worden de Zwartkoppen en Bruinkoppen
  binnen gehaald.
  Twee kleuren dubbele dreiging, bubbel
  gevaarlijk.
  Toen was er maar een korte tijd nodigom
  het land en volk over tegeven.
  Ken uw feitelijke gwschiedenis.

  Like

  • Sinyo zegt:

   Ehh hier wordt de kleur Bruin genoemd. Die kleur Bruin is voorbestemd voor onze landgenoten overzee uit de oost. Zij maken deel uit van de (financieel door de staat opgeofferde) Indische Gemeenschap en daar reken ik ook de bedrogen Ambonezen toe (zo werden ze genoemd in mijn jeugd).
   Off Topic: vele mensen zoeken in de vakanties de zon op en willen als “Bruinkop” terugkeren. Maar die, door Bob genoemde Bruinkoppen, komen HIER vakantie houden en ontvangen ook nog hun, door de “staat” betaalde, vakantiegeld (van onze belastingafdrachten).

   Like

 6. Monalisa zegt:

  ’Net als ieder ander’ strafblad voor Grapperhaus. Mooi als Wilders uit de kamer moet hij ook dan.

  Like

 7. Julia zegt:

  Het wordt met de dag meer belachelijk met onze zogenoemde niet corrupte rechtstaat. Grapperhaus krijgt nu een boete en EEN STRAFBLAD! Een minister op de post van Justitie en Veiligheid dit kan toch echt alleen maar binnen een bananenrepubliek. Voor heel veel lagere functies heeft men al een bewijs van goed gedrag nodig en mag men geen strafblad hebben. Wie gelooft nog in onze rechtstaat 400 euro boete voor deze minister en horecagelegenheden duizenden euro’s boete als gasten de corona regels hebben overtreden. Zucht ik lach hier alleen maar om al is het om je dood te ergeren. Maar ja de politiek zelf is ook een groot theater en niet meer serieus te nemen. Lang leve de bananenrepubliek. Maar de schaapjes kunnen weer rustig verder slapen.

  Like

  • Marijke zegt:

   Exact! Het Nederland waar ik ooit zo trots op was is niet meer. Een grote schande is het dat er geen maatregelen worden genomen om Geert te beschermen ook. Geen sancties; niks. Het lijkt wel of het, net als met Pim Fortuin, goed uitkomt.

   Like

 8. LUCIA zegt:

  Welke terreurorganisaties heeft onze Roverheid, al die tijd gesponsored zat daar via een draai of kiepdeur geen Al Qaida tussen.

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s