CARTOON Klaas Dijkhoff . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Vrolijk rechtse woordkunstenaar“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rotzakken, VVD. Bookmark de permalink .

3 reacties op CARTOON Klaas Dijkhoff . . .

 1. Hovawart zegt:

  Het is bij VVD’ers altijd moeilijk te doorgronden of de humoristische monologen een serieuze boodschap in zich dragen of dat het enkel om cabareteske voorstellingen van stand-up-komedianten gaat, het constante lachen en gekke bekken trekken maakt het er niet gemakkelijker op, helemaal verwarrend worden de optredens wanneer men het acteerwerk vergelijkt tussen de beschouwingen met veel hilarische mimiek en interacties, en de ‘droge humor’ van de bijna wekelijkse tv-sketches over de Anti-Carola-Maatregelen, waarbij de gebarentolken de rol van de hilarische mimiek verzorgen. Het is voor buitenlandse toeschouwers helemaal een wonderlijke ervaring dat onze politieke arena blijkbaar meer weg heeft van een theater vol met moppentappers, mopper- en draaikonten…….waarbij Mark en Klaas dikwijls de rol van een parlementaire parodie op zich nemen als de moderne Snip&Snap of de Johnny&Rijk Show, zelfs als een ongeschminkte Bassie&Adriaan.
  Het politieke streven van de VVD’ers is dan kennelijk ook “Wat er ook gebeurt, Altijd blijven lachen”, en als er niemand om hen lacht, dan lachen ze er zelf maar om, zelfs als iedereen het lachen al jaren geleden vergaan is.

  Like

 2. Gienekehado zegt:

  Ik heb div. debatten gevolgd en zag Klaas Winterslaap dus ook in de bankjes hangen. Hij zou 39 zijn, geef ‘m eerder 59!! Nee, dan Onze Geert, daar zit tenminste nog VUUR in! Lang Leve Geert Wilders en zijn Volgelingen!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Dijkhof: beroepsleugenaar en brulkikker

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s