Een politica in Zweden wordt door migranten geslagen met de woorden: “Vuile ZwedenDemocraten hoer, jij gaat sterven…”


(Vertaling: “delamontagne”)

Vorige week werd politica Marianne Nordin (foto), ze woont en werkt in de stad Fagersta, het slachtoffer van een ernstige aanval. Het is nu duidelijk geworden dat dit een haatmisdaad was en het motief haar politieke betrokkenheid bij de Zweden Democraten.

Toen Marianne Nordin ’s avonds in de buurt van het centrum van Fagersta wandelde, kwamen er twee jonge mannen op een scooter  achter haar aan, die haar aanvielen. Een van hen trapte Marianne in de buik, zodat ze op de grond viel. Ze zei dat ze veel pijn had en dat ze een week later nog steeds pijn heeft. Ze raakte ook gewond aan een arm.

Uit wat één van de twee riep, werd het motief voor de aanval wel duidelijk: de politieke betrokkenheid van Marianne Nordin bij de Zweden Democraten. Een van de twee, die achterop zat, riep:”Vuile Zweden Democraten hoer, jij gaat sterven”…

Marianne werkt als lerares Zweeds voor de nieuwe “Zweden” en de pas gearriveerde migranten en zij herkende de daders als leerlingen van haar; 2 jongelui uit Afghanistan. “Ik kwam er later achter uit welk land zij kwamen, ik ben naar de politie gegaan die de zaak serieus opneemt”.

Drie jaar geleden verhuisde zij van Stockholm naar Fagersta, in de hoop dat dit een plek zou zijn waar ’t leven beter is. Maar zij heeft nu de hoop opgegeven en begrijpt dat de problemen die eerst alleen in bepaalde wijken van Stockholm en de andere grote steden voorkwamen, nu ook in de kleine plaats Fagersta realiteit zijn geworden.

Bron:
https://lesobservateurs.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
https://samnytt.se

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, demoniseren, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politie, Rechts geluid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

33 reacties op Een politica in Zweden wordt door migranten geslagen met de woorden: “Vuile ZwedenDemocraten hoer, jij gaat sterven…”

 1. vangie1206j zegt:

  Dan moet je ook maar geen les geven aan dat schorem.
  Misschien gaat nu eindelijk die grijze massa boven in je hoofd eindelijk eens werken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ben zegt:

  Mevrouw Nordin is niet gearresteerd voor laster en smaad?.
  Alleen Zweden kunnen racist zijn, ook al hebben ze nooit koloniën gehad.
  Afghanen belijden de islam, dat is een vredelievende godsdienst.
  Elke dag wordt dat weer bewezen.
  Foei mevrouw Nordin, waarom verhuist U niet naar Rusland?.
  Zweden is niet meer van U

  Like

 3. John van antwerpen zegt:

  Wir schaffen das is al net zo een traumatische slogan als heil Hitler, beide zeer destructief.

  Geliked door 4 people

 4. Yvonne zegt:

  treurig voor deze dame sorry wie gaat ze in hemelsnaam Zweeds leren?
  de hoognodige woorden geef je geld en je telefoon kennen ze al
  goh komt ze er nu al achter wat een bagger er wordt binnen gehaald in Europa

  Geliked door 2 people

 5. Tistochwat zegt:

  Hadden ze daar hun eigen mohammedaanse moordenaars maar niet moeten importeren.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Het is Marianne Nordin blijkbaar in Zweden haast hetzelfde vergaan als de blauwe jakhals die vreemden ook verkoos boven zijn eigen soort! De vreemde dieren, waar hij toen over heerste, keerden zich namelijk tegen de blauwe jakhals omdat hij zijn eigen afkomst niet helemaal had verloochend en dat komt er ook van als je, net als die politica, VEEL te lief en te aardig bent tegen vreemde personen waarvan je al donders goed kan weten dat die dat nooit wederzijds tegen jou kunnen zijn!
   Want zoals we allemaal al weten: liefde, vriendschap, blijdschap en geluk kun je totaal NIET kopen, verkopen of afkopen omdat je daarmee juist alleen maar ondankbare en hebzuchtige figuren mee kweekt! Eigen schuld, dikke bult!

   Geliked door 3 people

 6. Blaffertje zegt:

  Sommigen hebben een harde leerschool nodig, zij is er een van.
  Alleen zijn mensen als zij er wel verantwoordelijk voor dat wij met de ellende zitten.

  Geliked door 2 people

 7. Harry Willemse zegt:

  Hoe kan dat nou. Dat moet die enkeling zijn die het voor de overgrote meerderheid verpest.

  Like

 8. immigratiegevolgen worden steeds duidelijker

  Like

 9. Ton Ruygrok zegt:

  Oh … zij .., van die fascistische partij… doe maar een aanklacht.. ga je verliezen en of ze krijgen voor de bühne een vermaning ..veel meer of anders zal het niet zijn… in Zweden struikelt het recht ook op de straten … en zijn rechters net zo hersenloos als hier.
  Ton Ruygrok, Monster

  Like

 10. Lady zegt:

  Waarschijnlijk komen deze jongemannen er met een taakstraf en een waarschuwing vanaf 🤦‍♀️🤮

  Like

 11. Jean zegt:

  Het is reeds 15 over 12 met die vreemde troep in onze westerse seculiere samenleving.
  Nu alle grenzen sluiten en beginnen met dagelijks transport “ return to dender”.

  Like

 12. karton zegt:

  Zij is dus een “vluchtelingenhelpster”, zo maak ik op uit ‘t artikel. Door dit soort gedragingen van “vluchtelingen” wordt , iedere keer opnieuw, duidelijk , uit welk welk schorem dat “vluchtelingen-tuig” bestaat. Let op : dit soort voorvallen vinden óók in Nederland plaats maar komen in de bekende doofpot terecht.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Nu krijgen ze nog alles en zijn ze al strontvervelend als dank maar wat denk je wat er gebeurd als de coronazwendelaars ons land op zijn gat helpen door het economisch te slopen met maatregelen dan worden ze pas echt vervelend.
   En daar is het ze nou precies om te doen.
   Wij het volk kunnen ons allang beroepen op noodweer gezien de openlijke oorlog die er tegen ons word gevoerd.

   Geliked door 1 persoon

 13. Gienekehado zegt:

  Bereid je in NL ook maar op het ergste voor; meer dan 10.000 agenten zwaaien af de komende jaren! Wat denkt u?????????

  Like

 14. Willem zegt:

  Dat is verrijking, en het mooie is, we worden nog veel veel rijker en divers en inclusief.

  Like

  • Marijke zegt:

   Hoe meer diversiteit; hoe minder blanken. Kijk maar naar de nieuwste reclame van Gilette bijvoorbeeld; geen blanke in te zien. Lang leve de diversiteit.

   Like

   • R Thomasson zegt:

    @Marijke. Klopt als een bus: hoe meer diversiteit; hoe minder blanken. De nieuwste reclame van Gilette is nog netjes. Nu gooit de reclamewereld blanke dames in de nest van bruine of zwarte kerels, om te laten zien dat de gekleurde vent behoort tot : De Mannen die Orgasme Geven (reclame Durex). …Wat doet men allemaal toch niet om de blanke Europeanen, op elegante wijze, te kunnen verdelgen?

    Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Diversiteit gelul daar verschuilt men het racisme tegen de blanken achter.

    Like

 15. scherpschutter1943 zegt:

  Het lot van deze lerares zou ook politici ten deel moeten vallen, die ons de beslissingen over de niet uitgenodigde invaders door de strot drukken. Maken ze dat ook eens mee en misschien verandert er dan wat in de politieke besluitvorming. Hoewel, persoonlijk ben ik van mening dat politici een plaat voor hun kop hebben waar zelfs een olifant niet door heen kan breken. Zie Klaver en Jette c.s. Natuurlijk mag Asscher, de aanvoerder van de partij van de allochtonen niet in dit rijtje ontbreken. Want die partij heeft in de jaren 60/70 van de vorige eeuw met het pvda.programma schuivende panelen, de aanzet gegeven tot de vernietiging van nederlland. Hoewel dat programma nog niet klaar is liggen ze goed op koers.

  Geliked door 1 persoon

 16. Peter Selie zegt:

  K W A A D A A R D I G E JUSTITIE , OOK IN ZWEDEN

  Tenslotte zijn ze naar hier gehaald om te slachten, Want anders stuurden ze hen ogenblikkelijk met hun hele fam. naar het land van herkomst! Ze doen echter wat er van hen verwacht wordt.

  Peter Selie

  Geliked door 1 persoon

 17. Johandederde zegt:

  Geen excuus van mij zoals ohh wat erg, de zweedse bevolking krijgt wat het verdiend de achterlijk gladiolen hebben op die linkse partijen gestemd.

  wat mij betreft gebeurd het nog veel vaker, zij hebben die ellende binnen gehaald met
  WELKOM ASIELZOEKERS

  Geliked door 2 people

  • Marijke zegt:

   Dat weten we niet! In Nederland was de PVV ook de op 1 na grootste partij. En regeert die? Neen, men wil niet met de PVV regeren en schoffeert een heel groot aantal Nederlanders. Misschien is het in Zweden ook zo gegaan? Er staat in elk geval straf op “Islamofobie” in Zweden, dus die kijken ook wel uit wat ze zeggen/schrijven. Wij gaan al aardig dezelfde kant op.

   Like

  • karton zegt:

   @ Johandederde.
   Het kan, wat mij betreft, niet vaak genoeg gebeuren !!!
   Of denkt u dat Ankie Knol zou liggen kirren van “vrolijkheid”?
   Ik vermoed dat alléén Robbedoesje Jetten dat soort daders de rug zou toekeren.

   Like

 18. R Thomasson zegt:

  De Zweedse politica Marianne Nordin is slachtoffer geworden van de misdadige regering die in Zweden is heer en meester. De autochtone bewoners worden genadeloos gebruikt als prooi voor gevaarlijke beesten die men “vluchtelingen” en “migranten” noemt. Het verdrag van Marrakesh, de corrupte Derde Wereldorganisatie VN, en de Opper Sovjet van Europa zijn bezig Zweden (en Europa) te ontvolken. De gang van zaken in Zweden heeft veel van de episode uit de film Jurassic Park. Een stier wordt vastgeketend en wordt voor de dinosaurus als prooi gebruikt . https://www.youtube.com/watch?v=DwAOHVBKTwg Hetzelfde gebeurt met de autochtone Zweden. Zij worden door de p-c multiculturele heersers als levend prooi geserveerd voor de geïmporteerde islamitische en Afrikaanse menselijk afval die ze – geleidelijk – moeten decimeren. Marianne Nordin en haar partij Sverige Demokraterna hebben een les in realiteit gekregen. Vluchten uit Stockholm naar provinciesteden op de wijze dat mensen, tijdens de Middeleeuwen, voor de pest vluchtten, heeft geen zin. De moderne pest komt snel achter hen na. Daar zorgt de verraderlijke Quislingen regering wel voor. Of deze regering rood-groen is, of stront bruin – rood met een beetje groen maakt helemaal niets uit. De enige manier om Zweden weer PEST-VRIJ te krijgen, is strijden voor gesloten grenzen, gevaarlijke migranten en vluchtelingen (dat zijn ze bijna allemaal) naar interneringskampen Goelag-style in de Poolgebied sturen. Snel daarna ze met gecharterde Antonov’s naar huis sturen. OPGERUIMD STAAT NETJES.

  Like

 19. Sinyo zegt:

  Aan “wie gaat die “gasten” nou Zweeds leren” moet ik nuances aanbrengen.
  Er zijn gasten met dezelfde achtergrond, die wel een veel hogere IQ waarde hebben. Er zijn erbij, die perfect Nederlands spreken en die met de taal wat minder beheersen.
  Een ding hebben ze gemeen. Met behoud van hun cultuur binnenshuis zijn zij volledige geassimileerd. Aan mij kan je ook horen waar ik vandaan kom vergelijkbaar met de Limburgers, Friezen, Twentenaren etc.
  Maar helaas de meesten hebben zich niet aangepast, omdat ze het gewoon verdommen. Dan is er hun grote AL, die toelaat volgens het “boekje” dat ze – in onze ogen – zich misdragen. Bovendien worden zij ook nog gesterkt door de gekozen regeerders, die hun onderdanen totaal NIET in bescherming nemen, maar liever (dan nog niet letterlijk) de grond intrappen.

  Like

 20. delamontagne zegt:

  Een avondwandeling in Malmö, Zweden………….

  VIDEO: ”ALI” attackerar förbipasserande kvinna med slag mot huvudet
  * / * / *

  https://samnytt.se/video-ali-attackerar-forbipasserande-kvinna-med-slag-mot-huvudet/

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @delamontagne. Wat wij hier zien, gebeurt in Nederland, op dagelijkse basis. Kranten en internet links staan vol berichten over kinderen, tieners- en zelfs volwassenen die zwaar mishandeld en beroofd worden door groepen gekleurde jongeren en kinderen (meestal licht-getint; lees Marokkanen). Een van de laatste berichten komt uit de Telegraaf waarin “gekleurde pubers” vielen in de Theresiastraat in Den Haag een 14 jarige jongen aan. In deze straatroof, hebben de “kindjes” de jongen met brandende sigaretten bewerkt https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/19/06—getuige-houdt-verdachte-van-beroving-aan-in-theresiastraat-den-haag.-politie-zoekt-getuigen.html Zij hadden aan zijn spullen niet genoeg. Gelukkig werden ze door een passant gestoord, anders hadden ze misschien de jongen bewusteloos geslagen- of zelfs vermoord. Dit bericht moet voor Hagenaren alle alarmlampen laten branden. Het oude Bezuidenhout en Mariahoeve die tot nu toe als veilig golden, zijn geïslamiseerd en men valt daar blanken aan. Het oude Bezuidenhout ligt heel dicht bij het Paleis waar onze H.M. de Koning woont! De “kindjes” worden door de Imams en hun ouders als voorhoede gestuurd. Met hun lage geitenneukers IQ kunnen zij niet wachten totdat het land volledig van hen zal worden. En geef ze ongelijk? Ze worden gesteund door politici die hen in bescherming nemen (Zie min. 15.59, 23.54 en 30.29 van https://www.youtube.com/watch?v=-BkHYsjA9rc). De houding van deze politici en hun p-c geestverwanten brengen Nederland in immens gevaar. Enkel Wilders durft in zijn betoog de vinger op de zere plek te leggen (zie min. 21.58, 37.04, 53.21,56.17 en 1.22.59 van bovengenoemde link). De huidige politiek speelt een smerig spelletje. De bende van schijnheilige Gutmenschen wil de multiculturele samenleving niet in hen woonomgeving hebben, en zeker niet als lid van hen familie of gezin. Maar hebben geen enkel probleem het leven van hun kiezers aan de multiculturele Moloch te offeren. Dat kan mis gaan.

   Like

 21. antiislamnu zegt:

  Zweden compleet getikt volk hele land is al jarenlang naar de kloten sociale stelsel staat op instorten veerkrachtig hoofdstad van de Europese unie.
  Dit land is redeloos verloren

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @antiislamnu. Ondanks de verschrikkelijke toestand in Zweden, zou ik dit land niet zo gauw afschrijven. Iedereen – persoon, een groep mensen of een volk – heeft zijn breakpunt. Dat zien wij in de loop van de geschiedenis zo vaak gebeuren. Zo worden revoluties en opstanden geboren. Ook hier in Nederland was de Reformatie niet uit het niets geboren. Leiden werd ontzet door dappere mannen die genoeg hadden van de Spanjaarden met hun inquisitie, autodafe en brandstapels. In de 19de eeuw heeft de enorme armoede in Amsterdam onlusten veroorzaakt (Palingoproer 1885 en 1886). Zo waren ook onlusten tegen het einde van de eerste Wereldoorlog en in de jaren ’30 tegen regering Colijn. Op een dag kan, uit het niets, een massale bloedige oproer in Zweden ontstaan, die daar alles op zijn kop zal zetten. Mensen zouden de verraderlijke gedrag van hun linkse Quislings zat zijn. Wie van de linkse bobo’s op tijd zou vluchten, zal geluk hebben. De anderen- gigantische pech. Een ding is zeker. De gekleurde islamitische- en Afrikaanse invasie zal haar poten lichten en proberen alle kanten weg te vluchten; amok lopen zelfs in de richting van Rusland . De meeste zouden daar zitten als ratten in de val.

   Like

   • Ton Ruygrok zegt:

    RT… toch zal dit niet snel gebeuren… mentaal is de huidge westerse mens de mindere van die uit de ( recente) historie… de welvaart en het softe karakter van vele 10 tallen jaren heeft z’n stempel er kwalijk opgezet…,
    Hoop vurig dat ik het te negatief in ziet…,
    Ton Ruygrok.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s