Frankrijk – ‘Groene ayatollahs’ en een ‘groene golf’


(Door: Alexander van der Meer)

Veel kiezers geloofden het wel afgelopen juni, de gemeenteraadsverkiezingen in Frankrijk. Nu zit men met een ongekende meute Groene Ayatollahs.

De nieuwe ecologische burgemeesters van Franse grote steden tonen hun ware gezicht. Veel grote steden in Frankrijk zaten na de gemeenteverkiezingen eind juni ineens opgescheept met groene burgemeesters. Deze zogeheten ‘groene golf’ was meer een storm in een glas water: landelijk had slechts 10% van het electoraat Groen gestemd.  Dankzij een historisch lage opkomst en slimme lijstverbindingen met de linkse partijen wisten de écolos het onderste uit de kan te halen. Groen Frankrijk verkeert nog altijd in extase, en beschouwt iedere relativering van de uitslag als ‘rechtse propaganda’.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Frankrijk, Groenen, Links fascisme, Marxisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Frankrijk – ‘Groene ayatollahs’ en een ‘groene golf’

 1. guusvelraeds zegt:

  Het gevaar van 5 G zit niet in het vermeend gegeven dat het je hersens doet overkoken. Dat is toch al het geval bij veel 5 G protest junkies. Het gevaar van 5 G zit hem in het feit dat het een must is voor het uitrollen van de totale controle samenleving. gezichtsherkenning, voertuigen herkenning, traceren geld verplaatsing enzovoorts tot het moment dat elke beweging die je maakt vastgelegd en gecontroleerd (gemanipuleerd) kan worden. Denk aan spionage via PC, TV, Mobiel, Smart Watch, CV ketel, Elektriciteit meter tot aan broodtoaster toe.

  Like

 2. klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Ik las hier ergens een artikel over zo’n groene Burgemeester die de trapveldjes voor de voetballende jongens bij scholen wil afschaffen
  wegens gender-ongelijkheid.
  Kan artikel helaas niet terug vinden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s