LONGREAD: 19 redenen waarom Trump in 2020 herkozen wordt


(Door: “FlinkFeed” – Vertaling: E.J. Bron)

Vier jaar geleden hield niemand het voor mogelijk dat een type als Donald Trump ooit in het Witte Huis zou zitten. Dat hij weldra weer van zijn ambt ontheven zou worden, verzekerde men ons sindsdien bijna dagelijks. Waarschijnlijk is: hij zal zelfs een tweede ambtstermijn krijgen. Hier zijn de belangrijkste redenen:

 

1.   Zelfs de media, die niets liever willen dan Trump´s nederlaag, moeten toegeven dat hij goede kansen heeft.

De presentator van de ARD-Tagesthemen, Ingo Zamperoni, bijvoorbeeld zegt: “De verkiezing van Donald Trump was destijds weliswaar voor velen een schok, maar nu beschouw ik het als zeer waarschijnlijk dat Trump voor een tweede ambtsperiode wordt gekozen.”

“Veel van zijn kiezers zijn nu overtuigder dan ooit dat zij op de juiste persoon gestemd hebben. En hoe groter de schreeuw van verontwaardiging tegen zijn politiek is, des te groter wordt de steun bij zijn kiezers.”

2.   Omdat de kandidaat van de Democraten Joe Biden heet.

Ook al willen het tot nu toe noch de Democraten noch de linkse media in de VS toegeven: de 77-jarige Joe Biden lijdt heel duidleijk aan een vorm van Alzheimer. Tijdens verkiezingsmanifestaties raakt hij telkens de draad kwijt, hij weet niet in welke stad hij is, beledigt zijn eigen kiezers en komt verward over.

3.   Omdat de geschiedenis heeft aangetoond: zittende presidenten winnen bijna altijd als ze zich opnieuw kandidaat stellen.

Sinds de Tweede Wereldoorlog vonden er 18 presidentsverkiezingen in de VS plaats. Slechts drie zittende presidenten werden daarbij niet herkozen: Gerald Ford in 1976, Jimmy Carter in 1980 en George Bush in 1992. Daarentegen werd de zittende president achtmaal herkozen.

Als je nog verder terugkijkt – tot aan de oprichting van de VS in 1776 – werden van de 31 presidenten die opnieuw kandideerden slechts 10 niet herkozen – 21 daarentegen kregen een tweede ambtsperiode.

4.   Omdat Trump´s kiezers op de dag van de verkiezingen ook werkelijk hun huis uitgaan en hun kruisje zullen zetten – in plaats van alleen maar te tweeten.

De ervaringen van de laatste Amerikaanse verkiezing hebben aangetoond dat Trump over een zeer trouwe aanhang beschikt. Die is weliswaar minder luidruchtig en actief op Twitter dan de linksen, maar zij gaan op de dag van de verkiezingen ook daadwerkelijk naar het stembureau om op hun kandidaat te stemmen.

Dit wedstrijdvoordeel van Trump willen de Democraten nu door een grotere briefverkiezing tegengaan. Zo dienen meer linkse kiezers op de dag van de verkiezingen gemotiveerd te worden om een kruisje te zetten tegen Trump.

5.   Omdat Trump´s verkiezingsprognoses – net zoals destijds – voor de verkiezing duidelijk te laag zijn.

Voor de verkiezing in 2016 was Trump heel duidelijk de “underdog”. Bijna geen enkele verkiezingsprognose voorzag zijn overwinning. Jillary Clinton stond volgens inschatting van desbetreffende verkiezingsinstituten 5% voor op Trump. De verkiezingsuitslag was nipt, maar verbaasde echter toch alle commentatoren.

Dit jaar is dat net zo. Veel peilingen zien de tegenstander Biden aan kop. Volgens de data van “Real Clear Politics” bedraagt de voorsprong zelfs 9%. De “Neue Zürcher Zeitung” zegt echter: “Biden staat niet bekend als goede verkiezingsstrijder.”Wat wil zeggen: ook deze keer zou het wel eens tot een verrassing kunnen komen.

6.   Omdat Trump de vertegenwoordiger van de “oude, blanke mannen” is, die in de afgelopen vier jaar als stront werden behandeld.

Na vier jaar eindeloze beschimping van Trump-stemmers door de Amerika´s linkse vooraanstaande media en een gevoeld aantal van een dozijn andere “debatten” ten koste van “oude, blanke mannen” – zoals #Metoo en BLM – zijn de tegenstellingen nog groter geworden.

Trump´s ondersteuners – door Hillary Clinton destijds “deplorables” (de “verwerpelijken”) genoemd – zouden zich wel eens bevestigd kunnen voelen. Zij zullen dit jaar nog overtuigender op Trump stemmen dan de eerste keer.

7.   Omdat diegene, die Amerika´s links-liberalen achter zich verenigd zou kunnen hebben – Bernie Sanders – uit de race werd gehaald.

Ondertussen zag het er zo uit alsof de 78-jarige Bernie Sanders – een Amerikaanse Senator uit de staat Vermont – de nominatie van de Democratische Partij zou krijgen. Tijdens de voorverkiezingen in juni won Biden echter duidelijk van hem.

Sanders vertegenwoordigt een zogenaamd “democratisch socialisme” en wil door belastingverhoging voor rijken de welvaartsstaat fors uitbreiden. Veel links georiënteerde Amerikanen zouden waarschijnlijk op Bernie gestemd hebben. Biden overtuigt hen daarentegen veel minder.

8.   Omdat Trump een getalenteerd entertainer en “koning van de kiezersmobilisatie” is.

De schrijfster van het linkse weekblad “Der Freitag” geeft toe: Niemand kan Trump wat betreft kiezersmobilisatie en verkiezingscampagne snel iets wijsmaken. Wanneer je bijvoorbeeld de optredens van Biden en Trump met elkaar vergelijkt, dan zou het absoluut duidleijk zijn wie hier de beste is. Terwijl Biden in kleine parochiehuizen voor ongeveer 100 mensen spreekt, vult Trump “concertzalen met tienduizenden aanhangers”.

Over Trump zei ze: “Zelfs de meest verbitterde Trump-tegenstanders moeten erkennen dat Trump op zijn manier de democratie levendiger gemaakt heeft.” Het zou vooral opmerkelijk zijn dat Trump “juist diegenen een stem” zou geven, die”decennia lang door de politieke elites grotendeels geïgnoreerd werden.”

9.   Omdat onder Trump een enorme economische groei en een record lage werkloosheid werd bereikt (totdat corona kwam).

De Amerikaanse president heeft als ondernemer gevoel voor de economie. Tot het begin van het jaar – toen de corona-lockdown de economie en domper gaf – ontwikkelden de arbeidsmarktcijfers onder Trump zich geweldig.

Dat wil zeggen: Trump´s recepten functioneerden. En zoals media onlangs berichtten, zou de werkloosheid in mei “verrassend gedaald” zijn. Midden in de crisis ontstonden 2,5 miljoen nieuwe banen, schrijft de “Süddeutsche Zeitung”.

10.  Omdat Trump als eerste president sinds tientallen jaren geen nieuwe oorlog begonnen is.

Wellicht het sterkste argument voor Trump: hij is sinds Jimmy Carter (in functie tussen 1977 en 1981) de eerste president die geen nieuwe oorlog begonnen is – ook al was het vaak op het nippertje. In 2019 zou het bijna tot oorlog met Iran gekomen zijn. Op dit moment spant Trump zich in om alle Amerikaanse soldaten uit Syrië en Afghanistan naar huis terug te halen.

Zijn voorganger Barack Obama daarentegen is de president met de “meeste oorlogsdagen” in de geschiedenis van de VS – het zijn er precies 2663. De door hem gestarte oorlogen in Syrië, Libië en Jemen hebben volgens schattingen miljoenen doden geëist.

11.  Omdat Trump al meer verkiezingsbeloftes heeft vervuld dan zijn tegenstanders voor mogelijk zouden hebben gehouden.

De presentator van de “Tagesschau”, Ingo Zamperoni, zegt tegen de Funke-Mediagroep al in midden 2018 hoe merkwaardig verdraaid de waarneming van Trump in Europa zou zijn:

“In Europa geldt Trump als grote leugenaar. Maar hij heeft ook veel gedaan van hetgeen hij aangekondigd had: belastingverlagingen, de benoeming van conservatieve rechters, terugtrekking uit het Iran-verdrag.

Daar zou je nog enkele voorbeelden aan kunnen toevoegen. Zo weten velen het bijzonder te waarderen dat hij een onder Obama dreigende twist met Rusland de-escaleerde, uit het klimaatakkoord van Parijs stapte en al stappen heef tondernomen tot de bouw van een muur langs de grens met Mexico.

12.  Omdat Trump als geen tweede de propaganda van de fake-media ontmaskerd heeft.

Hoe tendentieus de links-liberale mainstream media berichten – in de VS zowel als in Europa – werd door de haatfiguur Trump voor veel mensen voor het eerst duidelijk. Veel journalisten hebben zich in hun “strijd voor het goede” voor de ogen van iedereen als politieke activisten gedragen.

Steeds opnieuw heeft Trump zelfs tijdens persconferenties vertegenwoordigers van media zoals CNN “Fake News” genoemd en zodoende het hoofd geboden aan de mediaconcerns – tot vreugde van zijn aanhangers.

13.  Omdat zijn spel op Twitter gewoon veel te succesvol is.

Een reden voor Trump´s succes en populariteit: zijn virtuoze gebruik van sociale media. Als geen andere president voor hem lukt het hem een contante communicatie met zijn basis in stand te houden en zodoende zijn kiezers aan zich te binden. Misschien nog belangrijker: Trump bewijst op Twitter dat hij humor en ruggengraat heeft.

14.  Omdat de Democraten zich in het kader van de “Black Lives Matter”-demonstraties letterlijk op de knieën lieten dwingen.

Tijdens zijn verkiezingstoespraak tegen de achtergrond van Mount Rushmore begin juli verklaarde Trump: “Wij knielen alleen maar voor God”. Dat zullen de Democraten zo niet kunnen onderschrijven.

In het kader van de “Black Lives Matter”-protesten – die in vele steden in puur geweld en plunderingen omsloegen – zag men Democraten zoals Nancy Pelosi hoe zij voor de relschoppers op de knieën gingen.

Het signaal aan de kiezers was duidelijk: men wilde de door de BLM begonnen campagne niet tegenspreken om zichzelf niet bloot te stellen aan de beschuldiging van racisme. Trump speelde dit spel niet mee: hij veroordeelde de onlusten scherp en bewees in de ogen van veel sceptische Amerikanen ruggengraat.

15.  Omdat een gewelddadige, linksextreme meute tientallen steden verwoestten en tegen de VS ten strijde trok.

De gebeurtenissen na de dood van de Afro-Amerikaan George Floyd hebben veel Amerikaanse burgers laten zien welk geweldspotentieel er in de links-autonome scene voorhanden is. Ongeveer 40 steden legden uitgaansverboden op. Er werden complete winkelstraten verwoest en winkels doelbewust geplunderd.

Zulke beelden zullen Trump waarschijnlijke enkele procenten opleveren, vooral omdat de Democraten het er moeilijk mee hadden deze misdaden te veroordelen en de meeste van hun media van “vreedzame protesten” spraken – vaak zelfs met letterlijk brandende ruïnes op de achtergrond. Dat zou voor een “Law & Order”-president zoals Trump wel eens een impuls kunnen betekenen.

16.  Omdat diezelfde links-radicalen herdenkingsmonumenten en standbeelden in het hele land vernietigen – en de Democraten ook hierbij applaudisseren, terwijl Trump voor monumenten salueert.

Overal in de VS worden monumenten van de Amerikaanse geschiedenis ontwijd en vernietigd. Aan een historisch onwetende generatie Z werd verteld dat het eigen land “op racisme opgebouwd” en de eigen geschiedenis verachtelijk zou zijn.

Opmerkelijk: veel Democratische politici ondersteunen deze neerhaalacties of eisen zelfs een “nationale dialoog” over de racistische geschiedenis van het land. Bijvoorbeeld ook Elizabeth Warren.

17.  Omdat geen schandaal, geen onthulling en geen appeasement-procedure Trump iets konden maken.

Hoe vaak werd het nu al “benauwd” voor Trump? Hoe vaak was hij “praktisch al uit zijn ambt gezet”? Veel te vaak. Steeds opnieuw echter heeft de onroerend goed miljardair zichzelf bewezen als een man die telkens opstaat – en heeft zodoende zijn tegenstanders belachelijk gemaakt.

De tegen hem aangespannen appeasement procedure in het kader van de zogenaamde Oekraïne-affaire eindigde met vrijspraak. Een zogenaamde inmenging van Rusland in de verkiezing van 2016 ten gunste van Trump kon na twee jaar onderzoek niet bewezen worden. De affaire rondom het pornosterretje Stormy Daniels bracht Trump eveneens nauwelijks schade toe.

18.  Omdat Trump´s fans en Meme-Fans in de hele wereld het bijna niet kunnen afwachten om weer los te gaan.

Speelde “Meme Magic”, dus de massale verbreiding van grappige beelden op internet en het doelbewuste trollen door Trump-aanhangers, een rol bij het verkiezingssucces van 2016? We zullen het waarschijnlijk nooit zeker weten.

Een feit is dat Trump´s manier van leiden van de verkiezingscampagne een enorme creativiteit bij zijn fans heeft ontketend. Er werden miljoenen grappige memes gedeeld, waarin hij bejubeld en zijn tegenstanders belachelijk gemaakt werden. De reactie van de Democraten was ongeveer net zo slecht als de reactie van de CDU op de Rezo-video van 2019.

19.  Omdat Duitse journalisten niet mee mogen stemmen in de VS.

Dat kan wellicht hard voor de vele journalisten zijn die zich in Duitsland de vingers blauw typen tegen Trump, maar ze hebben geen stemrecht in Amerika.

De keuze voor of tegen Trump zal een keuze van de Amerikanen zijn. En alleen dat maakt een herverkiezing van Trump alles andere dan onwaarschijnlijk.


Bron:
https://flinkfeed.com
Door: “FlinkFeed”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, VS. Bookmark de permalink .

23 reacties op LONGREAD: 19 redenen waarom Trump in 2020 herkozen wordt

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Omdat geen schandaal, geen onthulling en geen “appeasement”-procedure Trump iets konden maken. De tegen hem aangespannen “appeasement” procedure in het kader van de zogenaamde Oekraïne-affaire eindigde met vrijspraak.”

  Met appeasement zal wel impeachment bedoeld worden. Anders slaat het nergens op.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Victor Davis Hanson explaining what the Democrats have in store for us if they win in November. We will all be thought-slaves to hardcore communists and their deep state henchmen.

  Terroristenleider Hussein Obama wil dat er op ‘eerlijke wijze’ een nieuwe rechter gekozen wordt.

  “A basic principle of the law — and of everyday fairness — is that we apply rules with consistency, and not based on what’s convenient or advantageous in the moment,” Obama wrote
  https://www.nbcnews.com/politics/politics-news/obama-filling-ginsburg-s-seat-apply-rules-consistency-n1240521
  Om je te bescheuren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Amish for Trump 🇺🇸 pic.twitter.com/vUHYuiDiOI

  — RedCap004BU (@BuCap004) September 19, 2020

  All of the enthusiasm is on Trump’s side. When was the last time you saw the Amish community get involved like this? https://t.co/uqGp7XWN8L

  — Mike LaChance (@MikeLaChance33) September 19, 2020

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  FBI op de hand van antifa, Trump dreigt met ontslag van hoofd FBI

  President Trump Doesn’t Rule Out Firing FBI Director Wray Over His Claim Antifa “Not a Group or an Organization”

  “We look at antifa as more of an ideology or a movement than an organization,” FBI Dir. Wray testifies at House Homeland Security Committee hearing. https://t.co/JsAo4rBy2e pic.twitter.com/JnvHjFUVap

  — ABC News (@ABC) September 17, 2020

  …And I look at them as a bunch of well funded ANARCHISTS & THUGS who are protected because the Comey/Mueller inspired FBI is simply unable, or unwilling, to find their funding source, and allows them to get away with “murder”. LAW & ORDER! https://t.co/yHLzB0RQ8e

  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) September 18, 2020

  Asked if he’s considering replacing @FBI director Chris Wray, TRUMP before leaving WH tells reporters he’s “looking at a lot of different” things.

  He says he disagreed with Wray, who told lawmakers yday antifa is “not a group or an organization. It’s a movement or an ideology.”

  — Jennifer Jacobs (@JenniferJJacobs) September 18, 2020

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Moordaanslag op Trump

  Package Containing Deadly Poison Ricin Addressed to President Trump Intercepted by Authorities
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/package-containing-deadly-poison-ricin-addressed-president-trump-intercepted-authorities/

  Like

 6. Htsk day zegt:

  Ondanks de mega fraude tegen Trump heeft hij in 2016 toch nog nipt de verkiezingen gewonnen.

  Met fraude en andere trukjes worden verkiezingen overal waar nodig, (wereldwijd!) altijd geniepig in de “goede richting” gemanupileerd.
  Op een enkele uitzondering daargelaten, komt het altijd uit op het “gewenste resultaat”.

  Trump was zo een uitzondering.
  Als alles eerlijk was verlopen had hij waarschijnlijk wel met 70 % gewonnen.
  Moet je kijken hoe boos de “democraten” daar nu nog steeds over zijn,.. het werk wordt hem bijna onmogelijk gemaakt.

  Tja, dat was een foutje,.. er was nog té weinig gefraudeerd…

  Grootschalige fraude is voor Trump daarom het enige, maar hét grote gevaar voor de komende verkiezingen.

  Trump en al zijn aanhangers gaan absoluut geen verlies accepteren, want fraude!,.. en de “democraten” accepteren geen verlies, want Trump… je weet wel.

  Dus.. binnenkort burgeroorlog in de US, want Trump mag niet weer winnen.

  Spannende tijden..

  Geliked door 2 people

 7. M. zegt:

  Trump ziet de racistische bende van BLM welke gesteund word door de fake media en corrupte politici voor wat het is.
  Een racistische bende welke zogenaamd tegen racisme is maar zich niet anders gedragen dan gore racisten van het ergste soort.
  In ons land gaat het precies zo, alle racisten, linkse leugenaars en criminelen worden gesteund door onze fake media, corrupte politici en een politieke wet om ze te helpen de racisten, linkse leugenaars en criminelen te steunen en zo de eerlijke mensen te verneuken en verraden en opzettelijk in gevaar te brengen.
  Men mag zelfs de kinderen martelen door met hun lange wattenstaafje in hun hersenen te roeren van al deze gore smeerlappen.
  Die een bewezen medicijn wat al 60 jaar gebruikt word af te doen als kwakzalverij om zo hun eigen kwakzalverij veilig te stellen met hun geheime spuiten.
  Alleen gewetenloze viespeuken willen de bevelen van deze smeerlappen uitvoeren want een normaal mens zou hier niet aan mee willen werken.
  Gewetenloze viespeuken daar schijnen we een overschot aan te hebben.

  Geliked door 5 people

 8. Bas zegt:

  Charlie Kirk
  @charliekirk11
  BREAKING:

  The Secret Service just intercepted a package addressed to President Trump which contained Ricin

  These are the lengths the left is willing to go to stop him from filling a Supreme Court seat.

  Pray for the president.

  Charlie Kirk
  @ charliekirk11
  BREKEN:

  De geheime dienst heeft zojuist een aan president Trump gericht pakket met Ricine onderschept

  Dit zijn de moeite die links bereid is te doen om te voorkomen dat hij een zetel in het Hooggerechtshof vervult.

  Bid voor de president.

  https://www.ad.nl/buitenland/brief-voor-president-trump-met-dodelijk-gif-ricine-onderschept~a009d6ee/

  Brief voor president Trump met dodelijk gif ricine onderschept
  Amerikaanse overheidsfunctionarissen hebben een envelop aan het adres van president Trump onderschept waarin het in potentie dodelijke gif ricine zat. De brief werd gevonden in een sorteercentrum waar de post voor het Witte Huis wordt gescreend. De Amerikaanse regering heeft nog niet gereageerd op het bericht

  Like

 9. de Kruisvaarder zegt:

  Een andere reden: Trump is daar geplaatst door God om de pedofielen en elite op te jagen.
  Trump is de enige president in de geschiedenis van de VS, die openlijk stelling neemt tegen de elite en het overleeft ( tot nu toe). Ondanks alle haat van de satanisten zoals Mark Rutte, Angela Merkel, Macron, Hillary Clinton etc etc.
  Was Trump op de jaarlijkse Bilderberg dag ? Nee.
  Is hij vrienden met Rutte? Macron ? etc Nee.
  Ok het kan allemaal nep zijn, zoals hij zich ten opzichte van hen gedraagt en alleen de indruk wil geven, hen te misachten.
  Maar alleen Donald J Trump heeft de wijsheid en het inzicht en het karakter, om met deze rotzakken om te gaan.
  Een man als Rutte was allang dood geweest. Vermoord of zelfmoord gepleegd.
  Onze Trump heeft alles, wat een mens nodig heeft om deze zieke club mensen op te pakken en uit de weg te ruimen.
  In de VS is het Elijah Plan in het geheim al in werking sinds de aanstelling van Trump als POTUS.
  Dit beoogt het arresteren, oplsuiten en veroordelen van alle eltie aanhang, die betrokken zijn bij pedofilie ( Pizza gate ) en corruptie.
  De POTUS heeft Hillary R Clinton nog niet gearresteerd, omdat hij dit tot het laatst bewaard en omdat hij alles in het geheim doet. H R C kan alleen worden gearresteerd als er bewijs is en zij heeft alles zo goed verstopt, dat ze weet, dat alle getuigen uit de weg worden geruimd, voordat Trump haar kan laten oppakken.
  Dus hij begint bij de stromannen, de kleine visjes.
  Maar Hillary is bang en weet dat Trump haar ook gaat pakken, trouwens hij gaat ook de de pedos in ons land meteen ontmaskeren.
  Project/ Plan Elijah is de reden waarom er nu ineens zoveel onrust ontstaat in de VS.
  Als Trump weer herkozen wordt, zal hij alle arrestatie bevelen laten uitvoeren. Er zijn al speciale rechtbanken gemaakt op bepaalde plaatsen in de VS, waar alleen militair recht zal worden toegepast.
  Dit omdat het plan Elijah door militairen en generaals van de strijdkrachten van de VS mede is bedacht.
  Er is onder de strijdkrachten veel consensus mbt wat Trump doet en van plan is.
  Er zijn geen hoge militairen, die Trump aanvallen.
  Een van de hoogste militairen is Michael Flynn, die 100 % achter Trump staat.
  Samenvattend:
  Trump is geen NWO lid. Hij is geen Jezuiet, noch vrijmetselaar.
  Ondanks alle verhalen en zogenaamde bewijzen.
  Hij is geen Messias, maar wel een man met een geweten, die tegen alle verwachtingen in, POTUS is.
  De wereld is in oproer o9mdat de elite weten dat deze machtige man, hen gaat ontmaskeren.
  En ja, ook de de Nederlandse koning en aanhang hoort bij deze club rotzakken, die Trump gaat nakijken.
  De Corona “pandemie” is in het leven geroepen om 1. onze economieen te vernietigen en iedereen tot slaaf te maken van de staat 2. om in de VS de schuld te geven aan Trump omdat men wist, dat hij net als Bolsonaro van Brazilie, het land niet in een totale quarantaine ( lockdown) zou plaatsen, wetende dat dit de economie blijvend ernstig zou beschadigen.

  Like

 10. Bas zegt:

  Black Lives Matter-activisten zetten hun nachtelijke inspanningen voort om Republikeinse kiezers te rekruteren

  Black Lives Matter-activisten vallen gezinnen met jonge kinderen lastig in restaurants in San Diego en roepen “je bent op gestolen land”.

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Omdat Duitse journalisten niet mee mogen stemmen in de VS.

  Stemmen kunnen ze niet maar velen zullen direct en/of indirect op de payroll staan van de macht achter de macht.

  Like

 12. Stef zegt:

  Trump zal gemakkelijk winnen. Alle gezonde en sterken stemmen Trump. De zwakkelingen die op Biden wilden stemmen zijn reeds aan corona overleden.

  Like

 13. fleckie zegt:

  ‘TIK. VAN. DE. MOLEN’, JEWCY Nw. ISR. WEEKBLAD 18.9.2020 . M.Cornelissen
  Social medium platform TikTok ligt onder vuur. Of beter gezegd, onder een vlammenwerper. Er lijkt geen week voorbij te gaan zonder dat er ophef over ontstaat. ByteDance, de CHINESE producent van de app,zou miljoenen privacygevoelige gegevens verzamelen en mogelijk doorverkopen. Bovendien zouden er rare ‘uitdagingen’ rondgaan die kijkers aanzetten tot zelf beschadiging of zelfs zelfmoord. En dat is nog maar het. topje van de ijsberg. President Trump gaf al aan Tiktok in Amerika te verbieden als het in handen blijft van de. Chinezen.
  Wat voor platform is het precies. TikTok werd in 2017 opgericht en geeft de mogelijkheid filmpjes van maximaal vijftien seconden te posten, eventueel met een muziekje eronder. Die extreem korte duur van de video’s is speciaal bedacht om een jong publiek met de aandachtspanne . van een nerveuze cavia te bereiken. Met succes: TikTok heeft wereldwijd 500 miljoen gebruikers. De helft vande gebruikers is tussen de 16 en 24 jaar oud. En wat krijg je als je miljoenen pubers met nog onderontwikkelde hersenen bij elkaar zet in een digitale ruimte?
  Precies, complete chaos. Wie door TikTok scrolt, komt in eerste instantie hordes te jonge meisjes in te korte truitjes tegen, die stomme dansjes doen. Maar wie voorbij die muur van hormonen gluurt, kan behoorlijk enge dingen onder ogen krijgen in de app.
  Onderzoekers van de Ubiversiteit van Haifa vonden 196 extreemrechtse accounts die actief haat berichten via TikTOK de wereld instuurden. Een vijfde van die accounts publiceerde antisemitische en Holocaustontkennende filmpjes. Dat er rotte appels te vinden zijn op zo’n enorm platform kan geen verrassing zijn, maar TikTok heeft zelf ook een handje van antisemitische
  context. delen . KLEDINGTIPS
  Vorige maand kwam het aan het licht dat het algoritme van de Appp contex uitkoos met Jodenhaat, Zo kreeg een video met teksten als’ We gaan naar. Ausc(witz , het is tijd om te douchen, 6miljoen virus’s, nadat TIkTok die zelf aan de gebruikers voorgeschoteld had. Ook was er een video waaarin iemand een digitaal concentraciekamp had geknutseld. Die kreeg bijna 600 duizend. LIKES, waarna TikTok besloot de video automatisch aan te merken als. TRENDING. Oeps, foutje? Je zou denken van wel, maar het duurde maar liefst drie dagen voordat het Chinese bedrijf de beelden offline haalde. Uiteraard volgden schriftelijke excuses,, haat berichten zou het bedrijf niet tolereren. Maar of er echt wat zal veranderen, is nog maar de vraag.
  Zelf al ik met mijn 25 jaar nog net binnen de doelgroep van TikTok,maar ik heb nooit de behoefte gehad mijn gebruiksgegevens en hersencellen ervoor in te leveren. Toen creeerde ik uit pure nieuwsgierigheid een encounter, om op onderzoek uit te gaan. Met lood in de schoenen voerde ik JEW. in alszoekfunctie, met de verwachting een golf van antisemitisme tegemoet te gaan. Dat was niet het geval . De Joodse sectie van TikTok blijkt gevuld met gezellige tieners die trots hun ageren David showen, kledingtips voor charedivrouwen. (‘ Twaalf manieren om een rok te stylen’). en stand- upcomedy. “ ik bestelde laatst zo’n online DNA- test. Het resultaat was dat ik 104 procent Joods ben. Vreemd, want ik heb helemaal niks opgestuurd. Ik vroeg alleen of er te onderhandelen was over de prijs,” lacht een roodharige jongen met een keppeltje in de camera, geen enge nazi’s te bekennen dus.
  Is alles dan pais en vree? Zeker niet, Hoewel men het gezellig heeft in de Joodse hoek van TikTok, gaan je nekharen overeind staan zodra de term ‘zionist’ intikt. Daar gaat het ene na het andere filmpje over het van de kaart vegen van de Joodse staat, soms met tienduizenden LIKES en reacties. Gezien het grote aantal video’s onderneemt het platform op geen enkele manier actie tegen deze vorm van antisemitisme. Tik Tokheeft dus nog genoeg werk te verrichten. Tot die tijd gaat de app bij mij in het digitale prullenbak je. ###. …….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 14. Bas zegt:

  Zelfde choreograaf?

  Like

 15. Bas zegt:

  Foutje bedankt

  Joe Biden: “Er wordt geschat dat 200 miljoen mensen zullen sterven, waarschijnlijk tegen de tijd dat ik deze lezing af heb.”

  Dat is bijna 2/3 van de Amerikaanse bevolking.

  Like

 16. Jan zegt:

  EXCLUSIVE: California Man Finds THOUSANDS of What Appear to be Unopened Ballots in Garbage Dumpster — Workers Quickly Try to Cover Them Up — We are Working to Verify

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/exclusive-california-man-finds-thousands-unopened-ballots-garbage-dumpster-workers-quickly-try-cover-photos/

  Like

 17. Jan zegt:

  Christenhaat

  Louisville Church Opens Doors as Sanctuary for Rioters, Black Militants Threaten to Beat Up White People and Press If They Don’t Leave (VIDEOS)

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/louisville-church-opens-doors-sanctuary-rioters-black-militants-threaten-beat-white-people-press-dont-leave-videos/

  Like

 18. Jan zegt:

  Hitler voorbeeld van BLM, bibliotheek nog net niet in brand gezet

  Louisville Black Lives Matter Rioters Smash Windows at Library, Throw Flare Inside (VIDEOS)

  https://mobile.twitter.com/SVNewsAlerts/status/1309298555513909249

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s