VIDEO – Jasper op locatie: stampvolle corona teststraat!

 

Tienduizenden besmettingen per dag in Nederland.

Jasper ging op weg naar een corona teststraat. De angst zit er nog steeds goed in bij de burgers en dus werd het een boeiende reportage te midden van duizenden besmetten met het killervirus!

Bron:
CommonSenseTV

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Rutte, sarcasme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO – Jasper op locatie: stampvolle corona teststraat!

 1. Jan zegt:

  Prof. Carl Heneghan: A PCR Test Positive Result Doesn’t Tell You if You Had the Virus 78 Days Ago

  Like

 2. bobzelf zegt:

  hebben die vreselijke kut chinezen

  een virus uit gevonden DAT KLOK KAN KIJKEN !!

  HET MOEST VERBODEN WORDEN

  WHAHAHAHAHAHA

  oom mondkapje van 1 meter 50

  Geliked door 1 persoon

 3. Htsk day zegt:

  WHaaa ha ha haa,…
  Dít is echt geweldig.
  Ik heb in járen niet zo gelachen.
  Die kop van die gozer aan de telefoon!
  De tranen liepen over m’n rug…
  Tjonge jonge..
  Mijn dag is weer goed..

  Like

 4. Julia zegt:

  Wie wil er überhaupt nog een onbetrouwbare test https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/schokkend-tweede-kamer-wil-geen-onderzoek-naar-betrouwbaarheid-pcr-test/ Volgens mij geeft men niet veel om eigen gezondheid en beseft nog steeds niet wat die staaf te diep in de neus wordt aangebracht niet altijd zonder schadelijke effect kan zijn. Daarbij kan men zich nog afvragen waarom al dat testen als er zoals een ieder weet veelal niet de effectieve medische behandelingen zijn uitgevoerd en dat veel mensen slachtoffer hiervan zijn geworden zelfs met dodelijke afloop https://www.xandernieuws.net/algemeen/franse-top-covid-19-expert-80-corona-slachtoffers-volkomen-onnodig-gestorven/ Kortom men kan zich meer zorgen maken over de effecten die ons nog staan te wachten door achterstallige gezondheidszorg waar nog heel veel mensen slachtoffer zullen gaan worden. Kortom de algehele hoax rondom corona is de grootste killer en leugen ooit waar duizenden mensen slachtoffer van zullen worden zowel door achterstallige gezondheidszorg, maatschappelijk en economisch. Waarom hoort men Rutte en De Jonge hier nagenoeg niet over en wordt er alleen maar puur angst ingezaaid onder het mom van het virus Corona Waarom? Dat is nogal duidelijk de wereldbevolking reduceren en de agenda 21/30 NWO af te ronden.

  Like

 5. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/ondanks-oproep-rutte-om-vooral-thuis-te-blijven-krijgen-thuisblijvers-met-coronaklachten-vaak-niet-eens-uitbetaald/

  Ondanks oproep Rutte om vooral thuis te blijven, krijgen thuisblijvers met coronaklachten vaak niet eens uitbetaald!

  Premier Mark Rutte riep gisteren het volk op om te blijven thuiswerken en als je toch naar kantoor gaat en klachten hebt, dan moet je twee weken in ‘zelf-quarantaine’. In de praktijk pakt dat soms heel anders uit, zo worden mensen die corona-achtige klachten hebben en noodgedwongen thuiszitten niet meer uitbetaald door hun werkgever.

  Like

 6. Kees zegt:

  We worden om een enorme manier bedrogen! Ook over wel of niet werkende medicijnen. Lees dit artikel maar: https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2020/09/COVID-Fraud-HCQ-uitgewerkt-NL.pdf
  Het enige wat voor de farmaceutische maffia telt is geld. En dankzij hun wereldwijde lobby worden we in angst gehouden voor een zgn. killervirus.

  Like

 7. Julia zegt:

  Onbegrijpelijk dat mensen hier nog in tuinen. Laten we hopen dat het grote deel van de bevolking niet in de volgende val tuint namelijk het gif vaccin https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/verplegers-luiden-noodklok-driekwart-is-tegen-het-verplichten-van-vaccins/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s