Voor het welzijn van de gasten – Stuttgart: vluchtelingenhelpers eisen gratis internet in onderkomens

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Vluchtelingenhelpers klagen over slechte internetverbindingen in de onderkomens in Stuttgart. Daarom zou de stad mede met het oog op de coronapandemie een gratis en stabiele ontvangst beschikbaar moeten stellen.

 

Wat vreselijk en inhumaan; eerst moesten de “beschermingzoekers” de zware inspanningen van de lange vluchtroute op zich nemen, wellicht ook nog de Middellandse Zee of de Balkan-route overmeesteren, zich een weg banen door crisisgebieden als Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje of Frankrijk, eindelijk uitgeput en vol verwachtingen in het Luilekkerland aangekomen, en nu treedt er onverwacht een tragische noodtoestand in: gebrekkige internetverbinding. Geen wonder dat de vluchtelingenhelpers uiting geven aan hun onvrede, de welkomstcultuur opeisen en de aanspraken van de gasten willen doordrukken. Bij deze hoge mate van verzorgingsmentaliteit is het bijna verbazingwekkend dat er nog niemand over het weer geklaagd heeft.

Stuttgarter Nachrichten”:

De stad zou in de vluchtelingenonderkomens krachtige en gratis WLAN ter beschikking moeten stellen – dat eisen vertegenwoordigers van Stuttgarter Vriendenkringen, de AK Asiel en asielpastoor Joachim Schlecht in een actueel schrijven aan wethouder Sociale Zaken Alexandra Sußmann, dat ook naar de politieke fracties ging. “De ontoereikende uitrusting met WLAN is in de afgelopen maanden tijdens de coronabeperkingen beter aangetoond”, klagen de vluchtelingenhelpers.

De brief verwijst naar een peiling in 14 onderkomens. Daar wordt de internettoegang vaak via schenkingen gefinancierd. Er zou alleen nog sprake zijn van redmiddelen. De mogelijkheid om zelf internet met een router in kamers te installeren, zou verboden zijn in de onderkomens. De ontvangst zou vaak alleen bij de ruimte voor de maatschappelijk werkers stabiel zijn. “Deze zwakke noodoplossingen zouden niet geschikt zijn” voor het downloaden van huiswerk en voor huiswerkhulp, voor online taalcursussen of het contact met de advocaat, benadrukken de vluchtelingenhelpers. Daar zou nog bij komen dat zich om redenen van besmetting niet meerdere mensen tegelijk zouden mogen ophouden op de plekken met ontvangst. Daarom de eis: goede ontvangst in elke kamer.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Internet, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

5 reacties op Voor het welzijn van de gasten – Stuttgart: vluchtelingenhelpers eisen gratis internet in onderkomens

 1. Harry Willemse zegt:

  Het is volkomen normaal. In Afrika hebben zij een veel betere verbinding dus als dit niet verbeterd dan moeten zij van armoede terug naar waar zij vandaan komen en dat kan toch niet.

  Like

 2. karton zegt:

  “Vluchtelingenhelpers” is het meest gevaarlijke deel van een natie, óók in Nederland.
  Met een lach op hun tronie verzieken zij een geheel land, een land waartoe zij zélf behoren !
  NSB’ers/landverraders zijn ‘t.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Natuurlijk je eist het gewoon, het wordt tijd om te eisen dat ze vertrekken !

  Like

 4. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade stelt altijd ‘Eisen’, terwijl men niets te eisen heeft, enkel blij mag zijn met de hulp die men ontvangen mag.

  Like

 5. Gratis bestaat niet, gratis betekent dat iemand anders voor de kosten opdraait.
  Daarbij is het opvallend dat mensen “die helemaal niks meer hebben en huis en haard achter hebben moeten laten” wel allemaal met smartphones rondhuppelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s