Zo worden statistieken gemanipuleerd: “Kloten blanken!” wordt als “rechts” delict beoordeeld


“Ongelooflijk! ´Jullie kloten blanken´ is RECHTS delict!”

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw toont een grof voorbeeld hoe de oude partijen met botte statistiektrucs de hysterie aanwakkeren. Een Zuid-Afrikaanse in het Beierse Lindau verloor tijdens een rechtsgeding met haar verhuurder haar zelfbeheersing, bespuugde een persoon en schold een buurvrouw uit met de woorden “Jullie kloten blanken!”. Ongelooflijk: een interpellatie van de Beierse AfD-fractie bracht aan het licht dat deze belediging in de politiestatistiek onder de categorie “Politiek gemotiveerde delicten – rechts” wordt geregistreerd!

 

Zo wordt de realiteit op de kop gezet en tegenover het publiek gesuggereerd dat men zich onder de delicten van deze statistische categorie uitsluitend autochtone neonazi´s en racisten dient voor te stellen, die ophitsen tegen buitenlanders. “Een zogenaamd groot gevaar van rechts wordt met middelen van een misleidende criminaliteitsstatistiek van de politie verzonnen”, becommentarieert de parlementair secretaris van de AfD-fractie in het Beierse parlement, Christoph Maier.

Er zit systeem in deze vervalsing van de cijfers. Zo toonde verleden jaar een antwoord op een interpellatie van de AfD-fractie in Sachsen-Anhalt aan dat een duidelijk links gemotiveerde bekladding met een hakenkruis op het kantoor van een AfD-afgevaardigde serieus als “rechts gemotiveerd” in de politiestatistiek werd geregistreerd.

Sowieso zijn de statistische vergelijkingen tussen rechts-extremisme en links-extremisme volledig verdraaid, omdat de rechts-extreme delicten regelmatig grotendeels uit propagandadelicten bestaan, die door links-extremisten helemaal niet gepleegd kunnen worden – omdat communistische en andere links-extreme symbolen niet strafbaar zijn. De AfD zal blijven informeren over deze goedkope propaganda, omdat de permanente nazi-hysterie een verwoestend effect heeft op het politieke klimaat in ons land en voor de gevestigde orde dient als wapen tegen zijn grootste oppositie.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), belangenverstrengeling, demoniseren, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Zo worden statistieken gemanipuleerd: “Kloten blanken!” wordt als “rechts” delict beoordeeld

 1. andre zegt:

  Als je niet met met blanken kan leven wat doen ze hier dan? Rot lekker op! Altijd die 2 strijd aanwakkeren is psychopaat geestesziek en een kwaal van de linksmens.

  Geliked door 5 people

 2. al die waardeloze journalisten behoren tot partijkartel en worden betaald van onze belastingcenten

  Geliked door 3 people

 3. koddebeier zegt:

  Boycot de media !!

  Like

 4. Groene Leeuw zegt:

  Ik heb nooit begrepen wat die hopen stront hier nou voor waarde voor ons hebben. Economisch zijn ze niet aantrekkelijk.

  Like

  • M. zegt:

   Economisch niet maar er moet nog meer oorlog gevoerd worden en dat kost geld en de blanke westerling heeft geld en bezittingen wat bij het afsnijden van het westerse koppie allemaal naar de notarissen gaat.

   Like

 5. Qvic zegt:

  Wat we links noemen, zijn mensen die graag op de pof van andere willen leven. Zo zijn de economische vluchtelingen dat ook. Beide maken constant misbruik van de conservatieve mensen. Als de misbruikers/fraudeurs betrapt worden of niet in hun gelijk worden gesteld in een rechtszaak. Dan geven zij altijd de schuld van hun eigen handelingen aan die, die zij willen uitbuiten. Alsof het een mensenrecht is om andere uit te buiten. Dit is gebaseerd op jaloezie, het is niet kunnen accepteren dan andere meer hebben dan zij. Maar vergeten gemakshalve dat die andere er wel voor heeft moet werken of heeft jaren afzien van luxe, om hun eigendom en/of rijkdommen op te bouwen voor de oude dag. Door telkens de waarheden te verdraaien maskeren de klaplopers hun ware aard. Daar de klaplopers uitblinken in de macht willen hebben over andere en daar leent de politiek zich makkelijk voor. Daar klaplopers altijd omkoopbaar zijn. Mede omdat voor een politieke loopbaan geen enkele certificatie of opleiding nodig hebt. Hierdoor is het mogelijk dat een analfabeet, die niets weet of kan president kan worden. Het enige wat hij/zij moet kunnen is met veel woorden niets kunnen zeggen. Zodat het voor een leek net lijkt alsof hij/zij veel in zijn mars heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s