Dubbelspel66 . . .


(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Axel Le Reer“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, Dhimmitude, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

6 reacties op Dubbelspel66 . . .

 1. Gienekehado zegt:

  Huh…. Wie gaat er nou met een gehaakte beddensprei lopen????? Een dame die van wanten weet, zeker niet!!

  Like

 2. Julia zegt:

  Walgelijk om deze Moslim lover nog te moeten aanschouwen laat staan haar idealen aan te moeten horen. Het meest verstandige is maart a.s. Duivels66 de verraders van ons volk en slopers van ons land flink af te rekenen zodat ze voor goed van het podium verdwijnen en voor mij part voor goed naar de zandbak vertrekken.

  Like

 3. klaas zegt:

  Like

 4. Julia zegt:

  Tjonge, tjonge kijk eens naar de wereldse beloften in de hypocriete campagne. Hoe willen de Duivels van Duivel66 dit realiseren. Het is een partij die pro EU is en onze soevereiniteit wil overhevelen naar Brussel. Wat is dit een klinkklare onhaalbare en doorzichtig streven waar uiteraard niets van terecht komt zeer zeker niet als je als Sinterklaas speelt om belastinggelden te verspillen naar o.a. terroristische organisaties en achter nog meer inmiddels miljarden kostende invasie van migranten staat. Wel gezond denkend mens trapt hier nog in. Het is voor die duivels veel zieltjes winnen om na de verkiezingen ons land te verkopen aan Brussel en het volk over te leveren aan de Islam. Laat me a.u.b. niet lachen en ik geloof ook absoluut niet in valse beloften en sprookjes.

  Like

 5. Julia zegt:

  Het is alles of niets https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/wat-een-grap-kabinetspartij-d66-komt-met-wilde-plannen-voor-inhaalslag-miljoen-extra-woningen-duizenden-windmolens-en-alles-nog-duurzamer/ Kortom dit wordt niets en zijn een droom van een stel duivels van 66 die zij absoluut niet waar zullen gaan maken. In ieder geval wordt mijn weerzin tegen deze huichelaars met de dag groter

  Like

 6. verwardeman zegt:

  Kaag is een moSSelhoer , verbannen en uitzetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s