Oerdomme ‘influencers’

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Afgelopen week zat ik bij iemand in de auto die NPO radio 2 op had staan. Ruud de Wild met de pakkende naam “De Wild in de middag” moest op dat moment klaarblijkelijk (samen met zijn vrouwelijke site-kick) zijn vooringenomenheid – leest u hier; EIGEN domheid – spuien over de vermeende ‘domheid’ voor wat betreft Donald Trump. Ruud de Wild, met zijn even debiele evenknie Cielke (die ook inderdaad maar een simpel zielke blijkt te zijn) met haar uitermate irritante indringende stem en er komt geen normaal woord uit. Wat dat laatste betreft kan ze derhalve serieus wedijveren met De Wild waar ook nog nooit een fatsoenlijk woord uit is gekomen en die, na al enkele jaren de vijftig gepasseerd te zijn, vooral bekend staat als irritant klein kind.

Omdat hij het zelf niet kan verzinnen, mogen luisteraars dan hun ‘quotes’ over Trump spuien, waarbij uiteraard de meest weerzinwekkende linkse onzin de ether in geslingerd wordt. En dat komt bekend voor, want Ruud, die werkelijk geen idéé heeft van wat Trump daadwerkelijk allemaal voor zijn land doet, is ook ‘kunstenaar’ en bedient zich daarin vooral van gejatte teksten uit bestaande songs van artiesten die wèl meer kunnen dan volstrekt inhoudsloos ouwehoeren. De Wild is mijns inziens daarmee niet anders dan Peter R. de Vries, die ook nogal vol lijkt van zichzelf, waarbij De Wild nogal lijkt te kicken op zijn eigen radiostem en bekende-Nederlander-voorkomen. Zijn vorm van zijn ‘kunst’ beperkt zich echter tot met wat kleurtjes kliederen en er een tekst in kladderen. Wauw…

Valse heks of dom wicht?

Een week daarvoor, op vrijdagavond, zapte ik toevallig langs het BNN/VARA programma ‘2 voor 12’, dat gepresenteerd wordt door Astrid Joosten. Normaal zap ik door, maar ‘mevrouw’ Joosten stelde hier een vraag over de uitspraken van Thierry Baudet, waarbij Joosten in al haar ‘intelligentie’ uitlegde dat de uitspraak van Baudet voor wat betreft het woordje ‘boreaal’ staat voor ‘een verwijzing naar BLANK’…

Nu weten NIET-links/NPO/NOS-gehersenspoelde mensen wel dat Baudet hiermee ‘noordelijk’ bedoelde en dat in direct verband stond met het feit dat onze Noord-Europese landen als pinautomaat fungeren voor de veelal financieel falende Zuid-Europese landen, maar volgens linkse partijen, de NPO, NOS en derhalve Joosten betekent boreaal dus nu ineens BLANK.

Ik ben zó benieuwd hoe Astrid Joosten de term Aurora Borealis (Noorderlicht) gaat uitleggen…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", belangenverstrengeling, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, NOS, NPO, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Oerdomme ‘influencers’

 1. boorzalf zegt:

  👍

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Aurora Borealis

  Het licht der blanken verlicht de wereld.

  Is het zo goed Mevr. Joosten.

  Geliked door 4 people

 3. freda110 zegt:

  Ee tweede slachtoffer van de vrijwillige inentingen!
  https://on.rt.com/aqqt

  Geliked door 1 persoon

 4. antiislamnu zegt:

  Ha ha goed stukje en inderdaad veel van die achterlijke bn,ers gooien er met zo’n kutte kop gezicht een of andere onzin opmerking over Trump uit.
  Dan denk ik echt curieus zien ze niet dat ze zwaar voor paal staan met hun inhoudsloze niets zeggende opmerkingen ze komen gewoon mega dom over .

  Geliked door 2 people

 5. VarAway zegt:

  Joosten zou het uitleggen als ” blank Noorderlicht “, of helemaal op zijn modernst ” WIT –
  Noorderlicht ” misschien?
  Goed stuk, Dank!

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Ander woord voor influencer: beroepswerkloze, omhooggevallen nul.

  Geliked door 4 people

 7. verwardeman zegt:

  Influencer is een mooi woord voor MINDFUCKER !
  Wat Astrid Joosten betreft : Noordelijke volkeren – boreaal – zijn voor zover ik weet
  al duizenden jaren BLANK , dus haar opmerking is volgens mij correct .
  Of Astrid BLIJ is met ” blank ” of niet , dat weet ik dus niet , misschien is Astrid
  wel OIKOFOOB ?

  Like

 8. Julia zegt:

  De meest irritante figuren zijn die omhooggevallen BNN ers een stel domme onbenullen die maar mee lullen wat d.m.v. linkse hersenspoeling is ingegeven. Geen enkele eigen mening durven ze te uiten, presenteren vooral veel jankprogramma’s en noem al die kinderachtige spel- en jank programma’s maar op. De zaterdagavonden o.a. bij RTL 4 en vooral ook SBS is vergiftigd met alleen maar kinderachtige spelletjes gepresenteerd door uiteraard BNN- ers. Over de presentatoren van de propagandazender NPO maar niet te spreken als deze geen linkse propaganda verkopen zijn ze uitgerangeerd. Kortom de meest waardeloze programma’ s waar vooral het afzeiken van o.a. Trump en Poetin voorop staat maar het actuele nieuws zoals de verhogingen van o.a. het Koningshuis überhaupt niet ter sprake worden gebracht en vooral het afzeiken van o.a. Wilders en Baudet hot item is. Kortom wie wil er nog naar die linkse bull shit kijken of luisteren.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Het Noorderlicht ziet er anders aardig groenachtig uit, eerder smaragdgroen.. Maar ook ik erger mij groen en geel aan de hedendaagse trend dat plaatjesdraaiers hun politieke meningen geven ter opvulling van de tijd die zij nodig hebben om het volgende deuntje te starten, en deze van belastinggeldafhankelijke zendtijdvervuiling waar de omroep-miljonairs hun hersenscheten mogen ventileren zijn een klap in het gezicht van werkend Nederland, en niet eens onderhoudend.
  Dat Ooggetuige Ruud de Wild (als dj van 3FM) en de stagiair Filemon Wesselink toevallig de laatste Linksche Looneys waren die allebei Pim Fortuyn interviewden vlak voordat hij werd vermoord, heeft voor mij altijd een wrange bijsmaak gegeven en een gloeiende hekel aan beide belastinggeldrovers.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  NPO, daar is nog nooit iets zinnigs uitgekomen !

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  Er zijn natuurlijk mensen die het woord boreaal niet goed kunnen uitleggen. Daarnaast zijn er mensen die site-kick schrijven, als ze sidekick bedoelen. Zelfs een enkele academisch gevormde. Wat is erger?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 12. Groene Leeuw zegt:

  Daarom kijk en luister ik al jaren niet meer naar de Nederlandstalige zenders.

  Geliked door 1 persoon

 13. klaas zegt:

  Collectief tegen Islamofobie en Discriminatie (CTID) samen met de Universiteit van Amsterdam en de Radboud Universiteit Nijmegen

  https://emcemo.nl/?p=526

  Like

 14. Bas zegt:

  Ondertussen
  https://tpook.nl/2020/09/21/kijkcijfers-eva-jinek-finaal-ingezakt/

  Kijkcijfers Eva Jinek finaal ingezakt.

  Het feit dat Eva Jinek bij RTL 4 toch wel heel veel minder kijkers scoort dan ze deed bij de publieke omroep, valt ook haar collega’s op. Na één jaar Jinek bij RTL maakt RTL Boulevard de balans op en de showrubriek is niet mild. “De cijfers die ze bij de publieke omroep scoorde, zijn alleen al tijden ver uit zicht“, meldt de showrubriek, die de schuld geeft aan haar nieuwe concurrent Op1, onomwonden. Die talkshow boekt wel heel veel succes. “Qua kijkcijfers winnen ze doorgaans van Eva.”

  Like

 15. Republikein zegt:

  Regelmatig met je bakkes op de buis lijkt op hysteria.

  Like

 16. Mij lijkt dat de volgers van deze influencers nog een stuk dommer zijn, want sinds wanneer heb je een influencer nodig te voor het vormen van een eigen mening.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s