De Haagse antidemocratische maffia en de noodwet

(Door: “Henk der Niederländer”)

Het zal een aantal mensen zijn opgevallen dat er op dit moment over deze zogenaamde noodwet wordt gezeverd in Den Haag, maar vooral het tijdstip is opvallend. Als deze zogenaamde noodwet namelijk wordt aangenomen, wordt die over de verkiezingsdatum van 17 maart 2021 heen getild en kan dan nadien elke keer met twee maanden verlengd worden (misschien met drie maanden). De verkiezingen vallen dan precies in het griepseizoen, wat tot gevolg heeft dat de verkiezingen eenvoudig uitgesteld kunnen worden, wat de kartel partijen uiteraard heel goed uit zal komen. 

De kans dat het kartel tegen deze noodwet gaat stemmen, is nagenoeg nihil, want het pluche kleeft nou eenmaal en hierbij kunnen de zittende partijen dus uiteraard nog wel een extra jaar hun zakken vullen uit de staatskas. Het is verder dan een nogal raar idee dat we dan in feite geregeerd worden door het trio Rutte, De Jonge en Grapperhaus,  3 gebroeders in crime, van wie de feitelijke machthebber van Nederland de JUNK De Jonge is. Op de achtergrond zit dan Sigrid Kaag, die de politiek van de WHO hier in Nederland de juiste sturing moet geven. En wat blijkt dan weer voor de zoveelste keer? Alweer heeft de club van D66 een sleutelrol in handen.

De Nederlandse bevolking is ondertussen zo diep in coma geraakt dat ze deze hele truc niet doorheeft en het dus allemaal zijn gang laat gaan. Om het allemaal nog wat moeilijker te maken voor de burgers werd een groot deel van de onderdrukking van de bevolking voor het gemak maar bij de zogenaamde veiligheidsregio’s neergelegd om de verantwoordelijkheid niet te veel op eigen schouders te hoeven leggen. Mij is in ieder geval duidelijk waar dit naartoe gaat en ik voorzie een zeer donkere toekomst voor Nederland en de bevolking.

Duidelijk is dat de “democratie” aan de kant geschoven zal worden als het aan het illustere drietal ligt, met medewerking van het partijkartel. Ondertussen zal er een aantal zaken doorgevoerd kunnen worden om het land om te toveren in een dictatuur, waarbij dezelfde comateuze burger het idee moet krijgen dat het allemaal te doen is voor zijn eigen veiligheid. De agenda ven de WHO en de VN kan dus op eenvoudige wijze doorgevoerd worden en tegen de tijd dat de burgers wakker worden, is er eenvoudig geen weg terug meer.

Zouden we het kunnen stellen zonder een algemene opstand? Nou, ik denk het niet, en wel om meerdere redenen. In de eerste plaats is de bevolking hier niet uit haar stoel te branden, maar zelfs al zou men in opstand komen, dan zullen de politie en de ME en eventueel het leger kunnen rekenen op de hulp van het Europese leger Eurogendfor, dat niet voor niets de afgelopen tijd significant versterkt is, waaruit blijkt dat dingen in de politiek niet toevallig gebeuren.

Tot slot rest me alleen nog maar te zeggen dat ik er hopelijk helemaal naast zit, maar ik ben bang dat bovenstaand draaiboek binnen korte tijd werkelijkheid zal blijken te zijn.

Door:
“Henk der Niederländer”
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op De Haagse antidemocratische maffia en de noodwet

 1. Jules van Rooyen zegt:

  Uw relaas gaat mank aan realiteitszin, beste Henk. Waarom vermeldt U niet dat de verkiezingen juist cruciaal zijn voor de haalbaarheid van de subversieve plannen van de vrijmetselaar regering Rutte. De verhoudingen verschuiven, ook in NL, naast Italië en de VS. De verkiezingen zullen PVV en FvD vooraan brengen. U zwijgt daarover. De subversieve vrijmetselaar regering R. heeft zijn hand overspeelt. U ziet het ook aan de lichaamstaal. Kijk naar hun ogen. Rutte is zijn zelf verzekerdheid kwijt, die De Jonge is de wanhoop nabij, en Grapperhaus is ondergedoken, nergens meer te bekennen.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules je moet weten dat Ik ten alle tijde mijn critici ter woord sta, hoewel Ik mzelf niet aanmatig de wijsheid in pacht te hebben.
   Het gaat er namelijk helemaal niet om of je redenatie klopt of niet.
   Het gaat er hier omdat de Maffia in den Haag zijn macht over de verkiezingen heen trekt en op deze manier de macht probeert te consolideren.
   Het is ook niet alleen in Nederlandse doen maar wereldwijd en als je dat niet in wilt zien ben je naar mijn mening vrij kortzichtig.
   Altijd ben Ik op zoek om een discussie te verdiepen dus kom eens met argumenten zonder het gelul van vrijmetselaars en zo, want de klootzakken denken niet in termen als vrijmetselaars maar denken meer in het vullen van eigen zakken.
   Het hele verhaal vrijmetselaars wordt namelijk te pas en onpas gebruikt om iets te duiden wat niet te duiden is en de zakkenvullers de kans geeft om door te gaan met hetgeen ze bezig zijn, Namelijk het vullen van eigen zakken.

   Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Jules van Rooyen; Als u nog in eerlijke verkiezingen gelooft kunt u evengoed blijven geloven in Sinterklaas en de Kerstman. Reken er maar op dat dit zootje (als is het in andere samenstellingen) na de verkiezingen gewoon weer terug komt. Nogmaals, ik loop al sinds 1969 naar de stembus, en de enige kabinetten die ik meemaakte waren rode of rood getinte kabinetten. Die verkiezingen zijn niet meer als een volksvermaak (brood en spelen). Daarna komt telkens DE grote teleurstelling als blijkt dat LINKS alweer gewonnen heeft. Was er al sprake van een rechtse doorbraak dan werd deze door linksen ge-elimineerd. Om Boer Koekoek werd gelachen, Janmaat kreeg te maken met een bomaanslag terwijl Pim Fortuijn werd vermoord. En Geert Wilders word voor eeuwig gebasht. Het FVD is ook al niet meer te vertrouwen. Zo stemde het FVD met de rest mee om de grenzen open te blijven houden, terwijl de VVD (zoals de rest van de kamer) ook al radicaal links is geworden. De door iedereen verachte PvdA is ook weer flink in opkomst. Hoe kun je dan nog fatsoenlijk gaan stemmen….

   Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Jules van R.
   Of ná de verkiezingen in 2021 de PVV en Fvd vooraan zullen staan, betwijfel ik, maar ik hoop het wel, het wordt de hoogste tijd dat de thans mee-regerende clubjes worden geëlimineerd en hun “leiders” opgepakt en vervolgd wegens vergrijpen tegen de menselijkheid, het verspreiden van leugens, het overtreden van vele bepalingen in de grondwet , grootschalig bedrog en het onderhands “verkopen c.q. uitleveren” van een land incl. de bevolking aan een dictatoriaal regime, de EUSSR.

   Geliked door 1 persoon

 2. andre zegt:

  Ja het is ook geen noodwet maar een staatsgreep die de macht per onderdeel bij 1 persoon neerlegt. Hugo de Jonge heeft nog helemaal niets waargemaakt, ja geld stukslaan en zo stoned als een aap op clownschoenen rondstappen. Fart Grapperhaus is ook al door het ijs gezakt en Rutte houdt zn bek dicht als ie m open moet trekken. Kaag is de nieuwe sinterklaas met een miljoentje hier en daar waar het allemaal niet hoort. Ze mogen het wel over de verkiezingen heen gaan tillen maar stemmen komt tochecht eerst en ik kan met niet voorstellen dat er ook maar 1 weldenkend mens deze idioten nog een stem gaat geven.

  Geliked door 4 people

 3. Tistochwat zegt:

  Helemaal mee eens.
  Ik wind er geen doekjes om, we zijn verloren.

  Geliked door 2 people

  • Kuu zegt:

   Kan een sterke man ons nog redden? Nee, ik bedoel niet Rob Jetten…

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Tis.
   Doorgaans wél, maar deze keer ben ik het niet 100% met u eens.
   Ik beschouw óns, échte Nederlanders, nóg niet als “verloren”.
   Zolang ons nog hulpmiddelen ten dienste staan zie ik “hoop”.
   Evenals in Duitsland zijn er óók in ons landje bewegingen gaande ónder de oppervlakte.
   “Onder de oppervlakte” lijkt niet geheel en al eerlijk maar aangezien onze “vijanden” zich ook van de allergrofste middelen hebben voorzien, acht ik “ónze” middelen zeker toegestaan, temeer omdat de vijand zich bijv. omringt met kinderen (extreem-links onderwijs)

   Like

 4. Helena zegt:

  U schrijft: “Duidelijk is dat de “democratie” aan de kant geschoven zal worden als het aan het illustere drietal ligt, met medewerking van het partijkartel.” We zijn al lang geen democratie meer, probeer eens mee te doen met een demonstratie van Pegida Nederland, al jaren actief! Je wordt voor van alles en nog wat uitgemaakt door dat linkse tuig! Het grote oprukkende gevaar dat al wèl zichtbaar is, is de islamisering en de dreiging en het gebruik van geweld (mocht je daar commentaar op hebben) vanuit de islamitische hoek maar ook vanuit de staat. Het wordt hoog tijd dat men zich realiseert dat de islam wel eens als excuus zou kunnen worden gebruikt voor de covid 19 maatregelen, wegkijken kan niet meer! Kroegen eerder dicht (vooraankondiging totale drooglegging) , mondmaskers, geen handen meer geven, afstand houden, niet meer zingen, dansen en plezier maken….en vooral bang zijn heel bang…..

  Geliked door 2 people

  • Dat de Democratie niet bestaat in Nederland moet Ik toegeven Helena.
   Dat heb Ik in meerdere artikelen en reacties ook al duidelijk gemaakt, maar dat is niet precies wat Ik er in deze context mee bedoel en Ik had dat inderdaad wel wat duidelijker kunnen uitleggen.
   Laten we maar zeggen luiheid mijnerzijds.
   Ik bedoel in deze context eigenlijk het volgende: Voor Den Uil was het al duidelijk dat de Democratie af gebroken moest worden en na Den Uil is dat gewoon in een versnelling gegaan.
   Dat is zelfs voor een blinde nog te zien omdat sinds het aantreden van Geert Wilders het cordon sanitaire in zwang gekomen is, maar binnen de politieke elite nooit op deze manier benoemd zal worden.
   Wilders vertegenwoordigd naar Ik denk zo’n paar miljoen mensen in Nederland en met het cordon worden dit aantal mensen dus volledig genegeerd en dat is dan wat Ik bedoel dat zelfs een blinde het nog kan zien.
   De comatueuzen echter zullen het nooit kunnen (willen) zien, want dat past niet in hun straatje
   .Als hier geschreven word, dat een FVD gecontroleerde oppositie is zijn er altijd mensen die een zekere verontwaardiging weten op te moeten hoesten maar ondertussen word er niet naar het stemgedrag in de kamer gekeken terwijl toch heel dikwijls met het duidelijk is dat men lustig mee stemt met de linkse agenda.
   Op dit moment wordt er door het kartel lustig doorgewerkt om Nederland om te vormen tot een dictatuur. en zowat de hele tweede kamer krijgt krampen in hun nek van het ja knikken ondanks dat het in de debatten heel anders lijkt.

   Geliked door 2 people

   • Helena zegt:

    Dank u Henk der Nederlander, in deze context is het duidelijker 🙂
    Over het FvD: daarin ben ik het geheel met u eens, Thierry was pas geleden al aan het lonken met Lodewijkje dus die paljas is niet te vertrouwen! Overigens nog de complimenten voor uw goed geschreven stuk.

    Geliked door 1 persoon

 5. Svalbard zegt:

  Zolang de leugen regeert is Nederland verloren!
  Ik heb nog nooit van mijn leven zo’n slechte regering ervaren.
  De vele leugens van M.R. zijn een schande.
  Eerst beloven dat iedereen er € 1000,- bij zou krijgen, zijn we dat dan al weer vergeten?
  En nu voert hij gewoon een plan uit, hij zit er echt niet voor ons. En als hij niet herkozen wordt, wel…..een mooie baan in Brussel lonkt dan wel naar hem.
  Ik hoop dat het volk nu eindelijk eens wakker wordt en dit kabinet met pek en veren er uit schopt!
  Wat ik graag zou zien is een regering waarin PVV en FvD dan samenwerken.
  NL uit de EU en de gulden weer terug.
  En onze ambassade moet van Tel-Aviv verplaatst worden naar Jeruzalem. Daar hoort dan ook bij, dat Nederland erkent dat Jeruzalem de ondeelbare hoofdstad is van Israël!

  Geliked door 2 people

 6. Kanaloa01 zegt:

  Helaas zijn er heel veel mensen die een grenzeloos vertrouwen hebben en houden in Rutte en trawanten. Deze mensen zijn met geen argument te overtuigen want de aangedragen feiten kloppen dan niet want hun MENING, die nergens op is gebaseerd anders dan op hun eigen wensdenken, telt.
  Het is voor die idioten een religie geworden waar ze met geen mogelijkheid van af te brengen zijn.

  Geliked door 3 people

 7. Bob zegt:

  Een rat in het nauw vliegt naar je keel.
  Een groep ratten in het nauw en niets
  blijft meer heel.

  Like

 8. Jan zegt:

  Canadese maffia/regering

  Let me get this straight…Use a plandemic to destroy the economy, including hoteliers, then spend $1B on buying up those hotels to ensure those hotel owners don’t become homeless. The epitome of socialism.
  https://mobile.twitter.com/MarkFriesen08/status/1308666868144594944

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Open letter from medical doctors and health professionals to all belgian authorities and all belgian media.

  Open letter from medical doctors and health professionals to all belgian authorities and all belgian media.

  September 5th 2020

  We, Belgian doctors and health professionals, wish to express our serious concern about the evolution of the situation in the recent months surrounding the outbreak of the SARS-CoV-2 virus.

  …..
  After the initial panic surrounding covid-19, the objective facts now show a completely different picture – there is no medical justification for any emergency policy anymore.
  The current crisis management has become totally disproportionate and causes more damage than it does any good.
  We call for an end to all measures and ask for an immediate restoration of our normal democratic governance and legal structures and of all our civil liberties.
  ……
  Oral masks in healthy individuals are ineffective against the spread of viral infections. 
  ……
  https://docs4opendebate.be/en/open-letter/

  Geliked door 1 persoon

 10. BLAAUW zegt:

  Beetje overdreven mijn inziens….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s