Burgerjournalisten bellen ziekenhuis dat ‘volloopt met coronapatiënten’. Worden we in de maling genomen?


(Door: “9For News”)

Ziekenhuizen bereiden zich voor op ‘helse herfst’. Nederland kleurt razendsnel rood. Dweilen met de kraan open op de corona-afdeling. Mensen hebben geen idee hoe zwaar wij het hebben. Nog zo’n dienst en ik stop ermee, schrijven de media op paniekerige toon. In deze coronatijd moet je ervan op aan kunnen dat de media ons objectief informeren over de situatie in het ziekenhuis. Gebeurt dat wel?

De Telegraaf publiceerde vandaag een artikel over het Spaarne Gasthuis, waar het aantal coronapatiënten ‘flink oploopt’. Twittergebruiker Bob HCQworks belde met het ziekenhuis en schrijft: “Spaarne Gasthuis, willen jullie De Telegraaf terechtwijzen met hun fake news? Net met jullie gebeld en er zijn vannacht helemaal niet massaal coronapatiënten opgenomen! Zij zaaien zo angst naar andere patiënten toe die het ziekenhuis moeten bezoeken.”

Simone voegt hieraan toe: “Zojuist zelf ook gebeld en het is inderdaad NIET waar. Pepita de Vries (28). die ze ‘citeren’ in het artikel, werd eind maart al ingezet om haar verhaal te doen. Schaam je Telegraaf, wij doen jullie werk hoor, geen zorgen.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, mainstream-media, meningsdictatuur, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

17 reacties op Burgerjournalisten bellen ziekenhuis dat ‘volloopt met coronapatiënten’. Worden we in de maling genomen?

 1. Bas zegt:

  Iets anders,
  How low can you go?
  https://image.gscdn.nl/image/d1f9309e35_1DIEF.jpg?w=600&s=3f835f967d85b30d04594f45ceabfca0

  Meneer steelt donatiebox van iemand met kanker.

  Like

  • Laura van der Storm zegt:

   Ik kom als patient regelmatig in dat ziekenhuis. Het is er doodstil. De wachtkamers zijn leeg. Het ziet er allemaal steriel uit. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is. Hele vreemde zaak en waarom dan deze verhalen?? Sinds de hete dag in maart toen van hogerhand werd gezegd dat het strand dicht moest, heb ik mijn twijfels. Niets zo gezond als de lucht boven zee! Mijn dorp aan het strand werd afgelopen week door Duitsland en Belgie code rood verklaard. Alle duitsers naar huis en het regent annuleringen. In het hele dorp volgens de krant vorige week 7 besmette mensen! En dan een dorp dichtgooien???
   Ik ben hart/long patient maar laat me niet ophokken. Kom overal. Ik mag ook gewoon in dat ziekenhuis zonder mondkapje en mijn artsen dragen ook geen mondkapje.???

   Geliked door 3 people

   • Tineke zegt:

    Ik kan dat beamen.
    Ben er gisteren nog geweest.
    Je kan er een speld horen vallen,ook de parkeerplekken leeg.
    Leugens weer van wakker Nederland !

    Geliked door 4 people

   • Klippie zegt:

    Deze week nog in het Diak Utrecht geweest. Het is daar een komen en gaan van mensen.
    Wel mondkapje bij de deur aangereikt.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    UMCG vorige week: alle kamers nog niet eens half bezet.

    Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    Laura van der Storm Het is niet het vollopen van de ziekenhuizen het is de afrekening van wanbeleid rondom de bezuinigen gesloopt onder leiding van kabinet Rutte dat o.a. zelfs ziekenhuizen moesten sluiten en dit de oorzaak is dat de gezondheidszorg dergelijke situaties niet meer aan kunnen. Inmiddels zijn duizenden zorgmedewerkers de laan uitgestuurd, ziekenhuizen gesloten en nu begint de afschaling van zelfs de o zo nodige reguliere gezondheidszorg. Wij betalen een hoge premie maar krijgen er heel veel minder voor terug. Hoeveel mensen sterven er dagelijks als gevolg van o.a. kanker (gemiddeld 200 per dag), hoeveel mensen sterven er aan hartfalen of andere ernstige ziekten dat zijn er helaas veel te veel per dag. Wat is dan de laatste dagen 33 doden aan Corona? Het is triest dat iemand of wie dan ook sterven aan een virus of ziekte maar helaas is het de realiteit. Ik begrijp dan niet dat mensen helemaal in de ban zijn van angst om corona te krijgen maar zich geen zorgen maken wat zij kunnen krijgen of al onder de leden hebben aan een andere levensgevaarlijke ziekte. Dan praat ik over een massa hysterie die is ingepeperd door dagelijks angst te zaaien maar wel nu zo ernstig is dat er heel veel slachtoffers extra bij komen door achterstallige gezondheidszorg, economische, maatschappelijke en sociale schade. Kortom men kan meer angstig zijn voor wat ons de komende jaren te wachten staat. Nu zijn er al zelfs shops geopend onder de naam Covid 19 essentials helemaal ingericht voor design mondkapjes hoe gek is de wereld en hoelang gaat deze massa hysterie duren. Dit heeft niets meer met besmetting te maken maar pure massa hysterie dus de nieuwe hype is hoe mooi is mijn mondkapje? Helaas is dit geen zorg voor mij ik bind wel een oude theedoek om als het verplicht wordt geeft hetzelfde effect en kost geen cent. Heel kort samengevat hoe serieus moet ik de hoax rondom corona nog nemen.

    Like

 2. jmdp zegt:

  Openbaring 18:23(KJV) “… want uw kooplieden (zakenlieden) waren de grote mannen van de aarde; want door uw toverijen (Pharmaceuticals) zijn alle naties misleid

  Geliked door 1 persoon

 3. Laura van der Storm zegt:

  Webmaster, ik heb hier net een bericht geplaatst en normaliter zie ik dan mijn reactie onder de noemer van : in afwachting van…… Dat zag ik nu dus niet (gebeurt wel vaker) .Wat doe ik dan verkeerd?

  Like

 4. Laura van der Storm zegt:

  Wat is de oorzaak dat het bericht gewoon rechtstreeks in de prullenbak belandt?
  Geintje webmaster….ik maak er geen halszaak van :-)))

  Like

 5. Julia zegt:

  Kortom hoe vreselijk dom velen zijn. Denken ze nu onsterfelijk te zijn terwijl het grootste gevaar in werking is getreden. Waarschijnlijk geen enkel besef meer dat een ieder getroffen kan worden jong of oud door een levensbedreigende ziekte o.i.d. waar dagelijks meer mensen door sterven dan aan welke virus dan ook. Maar het meest trieste is dat als men echt ziek wordt en medische zorg met spoed noodzakelijk is kan wachten door een afgeschaalde gezondheidszorg waardoor veel onnodig slachtoffers zullen vallen en zelfs sterven. Ook de selectie die de medici gaan maken of men nog wel in aanmerking komt of niet is een zeer gevaarlijke ontwikkeling. In ieder geval een weldenkend mens maakt zich hier meer zorgen om omdat deze achterstallige gezondheidszorg meer en meer toeneemt door onverantwoord lange wachtlijsten omdat de gezondheidszorg dermate onder kabinet Rutte kapot is bezuinigd en duizenden zorgmedewerkers de laan zijn uitgestuurd. Kortom gebrek aan personeel, gesloten ziekenhuizen dus gebrek aan capaciteit zijn de oorzaak om de huidige maatregelen onder het mom van corona op te voeren en mensen een ongekende angst in te zaaien. We mogen alleen allen hopen dat we voorlopig niet afhankelijk worden van dringend medisch ingrijpen of zorg anders is men aan de Goden overgeleverd. Dat is het in en in trieste beeld van de Nederlandse gezondheidszorg. Nee wat doet Rutte geeft het volk de schuld en probeert zijn wanbeleid hiermee onder de mat te schoffelen. Er is er maar één schuldig dat is Rutte en de rest van zijn Haagse Maffia die miljarden liever uitgaf aan bodemloze putten zoals de zuidelijke lidstaten en laat hierdoor eigen volk in de kou staan of zelfs nog onnodig sterven. Ik wens alle goed gelovigen en volgzame schapen heel veel succes met het dragen van de niet medisch goedgekeurde levensreddende mondkapjes.

  Like

 6. Laura van der Storm zegt:

  Julia, in dit geval heb ik het over de bezetting en drukte van het ziekenhuis vóór de corona begin van het jaar en nu. Ik kom dus al jaren in dit ziekenhuis en zonder de corona was het gewoon heel druk en volle wachtkamers en nu is het leeg. Het is natuurlijk wel een enorm hysterisch gedoe en bangmakerij!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s