De islam hoort niet in Europa!: Franse studente geslagen, alleen maar omdat ze een rok draagt


(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De zaak van de 22-jarige Elisabeth uit Straatsburg zorgt tot in de Franse regering voor verontwaardiging: een regeringswoordvoerder veroordeelde de daad als “zeer zwaarwegend”. De studente deed aangifte tegen onbekend.

 

Op weg naar huis zouden de mannen in het voorbijgaan eerst gezegd hebben “Kijk eens naar die hoer met een rok aan”, waarop Elisabeth hen een “verontschuldiging” in hun gezicht geslingerd zou hebben.

Daarop zou de situatie geëscaleerd zijn. Als reactie zou een van de mannen eerst tegen haar hebben gezegd: “Houd je bek, slet, kijk naar beneden en wees stil.” Daarna zouden twee mannen haar vastgehouden hebben, terwijl de derde haar in haar gezicht sloeg, voordat ze op de vlucht sloegen, aldus de studente, die bij het vertellen van het incident een blauw oog had.

“In Frankrijk moet je de straat op kunnen zoals jou dat bevalt”, benadrukte regeringswoordvoerder Gabriel Attal. Het zou absoluut onacceptabel zijn wanneer “een vrouw zich in gevaar voelt, beledigd, bedreigd of geslagen wordt vanwege haar kleding”.

Groepen mannen doen zich voor als zedenwachters – vaak in verbinding met een islamitische achtergrond. Elke aanval op een vrouw is een aanval op onze vrije samenleving en onze westerse waarden!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Europa, Frankrijk, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, machtswellust, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op De islam hoort niet in Europa!: Franse studente geslagen, alleen maar omdat ze een rok draagt

 1. karton zegt:

  Lijkt mij logisch dat een meisje mét een rok wordt geslagen door een islamiet, ze zullen beslist NIET meer slaan als ze géén rok zou dragen.
  Castreren dat zootje en daarna exporteren naar hun vaderland.

  Geliked door 5 people

 2. delamontagne zegt:

  Ongeveer een 15-tal mensen waren getuige van de scene, MAAR NIEMAND REAGEERDE.
  Niet tijdens de agressie, noch erna.
  Niemand vroeg haar hoe ’t met haar ging of riep om hulpverleners.
  “Dat is wat mij nog het meest ergert in dit incident” zegt elisabeth die met een blauw oog maar geen kneuzingen haar verhaal doet.

  Strijdvaardig:Ze weigert zich te laten intimideren.
  “Ik relativeer altijd erg, het had veel erger kunnen zijn.
  Het leven is zo kort en er zijn zovele mooie dingen die men kan doen.
  Men moet zich niet laten intimideren en daarna angst hebben om de straat op te gaan en een rok te dragen.
  Ik ik zal daarmee dan ook doorgaan”.

  (…) France Bleu

  ( In de gewone media heten ze “jeunes” JONGEREN.
  Op de alternatieve sites wordt de ware identiteit vermeld: MAGREBHINS = Noord-Afrikanen.
  Ze heeft dit zelf ook zo gezegd……………….)

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Uiteindelijk willen de moslims en hun imam-opruiers dat alle vrouwen of een burqa of anders in ieder geval een abaya gaan dragen……..

   Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ delamontagne.
   Ze relativeert altijd, zoals ik las.
   Mogelijk wordt zij over enige tijd door 2 of 3 magrebhins (Noord-Afrikanen) verkracht, dan zal zij misschien zeggen : “Zó erg was ’t nu ook weer niet hoor, het waren er gelukkig geen 10 die mij hebben verkracht”.

   Geliked door 4 people

 3. WC zegt:

  berouw komt na de zonde. en die zonde is begaan in brussel, parijs, den haag, enz. en wordt nog steeds begaan. dat toegeven is onmogelijk.

  Geliked door 2 people

 4. Jean zegt:

  Die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij MOET verboden worden in héél Europa en de aanhangers van die zwijnerij moeten verwijderd worden richting Afrika.

  Like

 5. Julia zegt:

  Waar zijn al die stoere blanke mannen gebleven of bestaan er nog alleen maar lafaards die dochter, vrouw of kind laten slaan of verkrachten. Als de politie nagenoeg geen macht meer heeft dan maar burgerrechten toepassen. Uiteindelijk vraagt geweld om geweld. Afstraffen dat schorem en voorbeelden stellen.

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   wensdenken triumph. Je mag het ook dagdromen noemen. Maar ja mensen mogen nu eenmaal illusies koesteren.

   Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Julia, het voorval wat nu volgt heb ik eerder op – Bron – geplaatst. Ik kende een echtpaar met twee tienerdochters. Deze twee tienerdochters werden in het zwembad aangerand door enkele jonge Marokkanen. De vader zag dit en sloeg een der aanranders knockout. Het einde van dit verhaal luidt; de rechter verklaart aanranding NIET bewezen en veroordeelt de vader tot een geldboete van 400 Euro en 3 weken gevangenisstraf wegens het toepassen van zwaar lichamelijk geweld. Dit behoort schijnbaar ook al tot het nieuwe normaal….

   Geliked door 2 people

   • Helena zegt:

    Het gebeurt steeds vaker en men is te bang om het er over te hebben, laatst gebeurde het in de wijk Vredenburg in Arnhem, nabij een islamitisch centrum. Een vent met baard in een lange jurk sprak een klein meisje van 6 jaar, dat buiten speelde, aan op haar kleding – ze droeg een jurkje – en daar kon die vent niet tegen. Met een; “Als je er zo bij zou lopen in het land waar ik vandaan kom, zouden ze je allang naar binnen hebben geslagen!” joeg hij het meisje – dat zich natuurlijk zwaar geïntimideerd voelde – huilend naar binnen. Die viezerik had er niet op gerekend dat haar moeder dat niet pikte, ze heeft die vent en-plein-publique voor vieze pedofiel uitgemaakt waarop ie met de staart tussen de benen de aftocht blies. Ik vond het wel dapper van haar, maar de volgende keer, ben ik bang, zal er wel een hele roedel klaar staan om haar volgens ‘goed’ islamitisch gebruik en naar het voorbeeld van de proleet te grazen te nemen. Dan durven ze wel!

    Geliked door 3 people

   • Julia zegt:

    BigLJohn Inderdaad is ons rechtssysteem corrupt helemaal mee eens maar als vader zou ik het er wel voor over hebben maar wel in het achterhoofd dat de dader vrijuit gaat omdat het een allochtoon is helaas heeft de man deze dader alleen maar knock out geslagen voor die prijs had hij wel een extra zetje meer mogen geven. Kortom dit soort tuig dan maar gelijk goed aanpakken zodat ze voorlopig niet naar vrouwen of meisjes kunnen kijken.

    Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Die meid op de foto zou ik ook wel eens op de bips willen slaan.

  Like

 7. Bob zegt:

  Eerst het lichte geweld dan de angst
  daarna het zware geweld door de staat.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Veel mensen begrijpen in essentie niet wat hier aan de hand is. Men maakt zich kwaad om de klappen die het meisje (vrouw) gekregen heeft. Natuurlijk mag je hierom kwaad worden. Maar wat werkelijk aan de hand is is veel erger dan die paar klappen in het gezicht. Het islamitisch tuig schold het meisje uit. Had het meisje niet terug gesproken was verder niets gebeurd en was ze kunnen doorlopen. Zij maakte echter een grote fout. Een fout waar zij niets aan kan doen maar die wel de Franse overheid is aan te rekenen. Zij heeft de islamieten bejegend als waren het Europese mannen. Zij gaf weerwoord. Op school en in de media heeft ze geleerd da alle culturen gelijk zijn. Was dit meisje (of deze vrouw) goed voorgelicht over de islamitische cultuur en de positie van de vrouw hierin dan had ze geweten dat een islamitische man weerwoord geven gelijk staat als spelen met vuur en misschien ook nog als spelen met de dood. De gemiddelde islamitische man (helemaal als hij in gezelschap is van andere islamitische mannen) zal nooit kunnen verdragen dat een vrouw hem tegenspreekt. Hun cultuur van schaamte, familie eer, clan eer en de superieure rol van de islamitische man zal dit nooit toestaan. De eer van de man en/of de mannen kan alleen staande blijven als ze optreden. Dat hebben ze in dit geval gedaan. Je kunt deze mannen wel straffen voor wat ze gedaan hebben maar in essentie wordt het maatschappelijk probleem niet opgelost. De klappen in het gezicht zijn slechts de symptomen van diep gewortelde kanker in de islamitische cultuur en deze cultuur wordt door onze leiders en masse geïmporteerd. De zogenaamde verontwaardiging in het Franse parlement is een aanfluiting.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Helemaal, helemaal eens met je uitleg.
   Waren er maar veel meer die dit doorzien, het gaat niet eens om ’t blauw oog dat ze door de klap kreeg, ZE HAD DE HEREN ISLAMIETEN helemaal niet mogen tegenspreken of om uitleg vragen.

   die uitleg?
   Ze gaf als reactie op de onbeschofte woorden van die Noord-Afrikanen alleen ’t woord………. “Pardon ?” [ vraagteken ]
   Zoals je ook in NL doet als iemand iets zegt wat je niet
   aanstaat of waarvan je vind dat je er door beledigd wordt..
   Een héél gewone West-Europese reactie, niks beledigend.
   Islam en Westen gaan nooit tesamen………….

   Like

 9. Bas zegt:

  Tsja, het zou óók gebruikt kunnen worden om homo’s in de val te lokken….?
  https://tpo.nl/2020/09/24/coa-blokkeert-homodatingapp-grindr-in-azcs-tinder-mag-wel/

  COA blokkeert homodatingapp Grindr in azc’s, Tinder mag wel
  “Ik heb het idee dat ik nog steeds in het Midden-Oosten leef!”

  Uit onderzoek van belangengroep LGBT Asylum Support blijkt dat homodatingapp Grindr niet te gebruiken is binnen asielzoekerscentra. Dit terwijl de heteroseksuele variant Tinder wel gewoon te swipen is. Volgens Sander Kortekaas van LGBT Asylum Support een grove schending van de vrijheid van meningsuiting, discriminerend en ronduit pijnlijk:

  “Deze blokkade door het COA, onderdeel van de overheid, herinnert getraumatiseerde LHBTI-asielzoekers aan situaties waarin de overheid Grindr blokkeert en het gebruik ervan niet zonder gevaar voor je leven is. Deze blokkade is dan ook on-Nederlands en tast de integriteit van het COA aan.”

  Like

 10. Yvonne zegt:

  Slaan westerlingen in die islam landen vrouwen in burka? Nee dus
  En in Europa wonen en ons de les lezen en slaan mag wel ? Blijf in je eigen achterlijke land als je niet tegen een vrouw in een kort rokje kan of plak je ogen af of nog beter blijf in je huis hoeven wij jullie niet te zien

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Wtf!!!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/09/lekker-bezig-haarlem-stelt-antisemitische-haatrapper-aan-als-stadsdichter-holocaust-was-cover-up/

  Lekker bezig, Haarlem! Stelt antisemitische haatrapper aan als “stadsdichter”: ‘Holocaust was cover-up!’

  De gemeente Haarlem staat er weer lekker op: de overheid van de hoofdstad van Noord-Holland had namelijk het lumineuze idee opgevat om een rapper die zich schuldig heeft gemaakt aan antisemitische teksten én een strafblad heeft te benoemen tot de heuse officiële stadsdichter.

  “De benoeming van Darryl Danchelo Osenga tot stadsdichter van Haarlem leidt tot commotie. Aanleiding is een nummer uit 2012, waarin hij een vergelijking maakt tussen de slavenhandel en de genocide op Joden door de nazi’s.

  In de tekst noemt hij de Holocaust “een cover-up voor domme schapen” en “de behandeling van de concentratiekampen is slechts een lachertje vergeleken onze slavenhandel” [sic].”

  Verder moesten de NS en “artiesten” (sic!) als Jan Smit, Wolter Kroes en Gordon vrezen voor een moordaanslag, gepleegd door dezelfde Osenga. Tenslotte hoopte de man ook dat Geert Wilders ‘hopelijk het nieuwe slachtoffer van de vrij rondlopende Volkert van der G.’ zou worden.

  Like

 12. Bas zegt:

  Mag dit zomaar???
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5185985/denk-gebruikt-stem-geert-wilders-voor-spotje-politieke-partijen

  Verbazing over nieuw spotje DENK met voice-over van Geert Wilders

  Een tv-spot in de zendtijd van politieke partijen van DENK zorgt voor verbazing op Twitter. In het spotje wordt de stem van Geert Wilders gebruikt als voice-over. Daarbij zijn beelden te zien van politici van DENK die een spandoek ophangen met de tekst ‘Nederland is van ons allemaal’.l

  Het spotje begint met beelden van Nederland met de stem van Geert Wilders daarover heen. De tekst lijkt afkomstig te zijn van een oud tv-spotje van de PVV. “Dit is Nederland. Ons land. Onze cultuur. Onze identiteit”, hoor je Wilders zeggen. Linksboven staat wel in beeld ‘Dit is géén PVV-campagnespot’.

  Like

 13. Bas zegt:

  Like

 14. Bas zegt:

  Walgelijk

  Like

 15. Bas zegt:

  Dit moet eindelijk eens afgelopen zijn!
  https://amp.nos.nl/artikel/2273626-azc-medewerkers-slaan-alarm-eigenlijk-wapenstok-en-kogelvrij-vest-nodig.html?__twitter_impression=true

  Azc-medewerkers slaan alarm: ‘Eigenlijk wapenstok en kogelvrij vest nodig’

  “We hebben dagelijks te maken met onveilige situaties. Misschien heb ik volgende week wel een mes tussen mijn ribben. En dan is het te laat.” Deze medewerker van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) maakt zich grote zorgen over zijn werkomstandigheden in de azc’s. En hij is lang niet de enige.

  De FNV richtte twee weken geleden een meldpunt in voor COA-personeel op gewone opvanglocaties. Er kwamen meer dan zestig verontrustende meldingen binnen. “Over agressie, intimidatie, gevechten, drugsgebruik. En die meldingen kwamen vanuit het hele land”, zegt bestuurder Debbie van Leiden.

  Twee COA-medewerkers vertellen aan Nieuwsuur anoniem over hun ervaringen. Het is voor hen verboden om met de pers te spreken, maar in hun ogen is de maat nu vol. Hoewel er intussen speciale opvang is voor probleemgevallen, de zogeheten aso-azc’s, is er op de gewone locaties weinig verbetering te zien.

  Volgens een man zijn er voortdurend spanningen in het asielzoekerscentrum waar hij werkt. “We zijn constant bezig met brandjes blussen. De incidenten worden frequenter en heftiger. Vaak is de agressie tegen medebewoners gericht, maar mijn collega’s en ik kunnen ook aan de beurt zijn.”

  De situatie is volgens hem verslechterd, omdat de groep asielzoekers uit veilige landen groeit. “Het zijn jonge mannen die al enige jaren door Europa zwerven. Zij hebben in die tijd geleerd om te overleven, maar staan niet open voor begeleiding. Ze slokken veel tijd en aandacht op, terwijl ze eigenlijk in de minderheid zijn.”

  Volgens de andere COA-medewerker gaat het met name om mensen uit Noord-Afrika. “Ze komen uit landen als Tunesië, Libië, Marokko en Algerije. Ze weten dat ze hier asiel kunnen aanvragen en dat die procedure sowieso een paar maanden duurt. Ze zullen dat zoveel mogelijk proberen te rekken.”

  Like

 16. scherpschutter1943 zegt:

  geef die azcers een vuurwapen en een license to kil. Is het zo afgelopen. Die wapenstok zijn ze zo kwijt. Weinig effectief. Een vuurwapen en het belangrijkste “the license to kil”, lost heel veel problemen op. Zeker als dat bekend wordt in die zogenaamde vluchtelingenlanden. Laten we in plaats van voedselhulp te geven aan die landen, voor onszelf wapens kopen om ons tegen de hordes te verdedigen. We zullen ze in de nabije toekomst zeer hard nodig hebben. Les het boek “de ontscheping” dan ziet u onze toekomst. Nederland met zijn autotochtone bevolking wordt weggevaagd. We gaan letterlijk een “zwarte” toekomst tegemoet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s