Hoe Trump de vijandige media voor schut zet

(Klik voor Engelse ondertiteling rechts onderin de balk)

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

In de verkiezingscampagne voor de Amerikaanse presidentschapverkiezingen vinden taferelen en ontwikkelingen plaats waarvan de consumenten in de haat tegen Trump gelijkgeschakelde Duitse mainstream media niets meekrijgen, omdat zj dit niet mee moeten krijgen. De shock bij het publiek in het rijk van de Merkel-dictatuur zal echter na 3 november des te groter zijn wanneer het blonde beest met Duitse voorouders nog eens vier jaar in het Witte Huis zal zitten. De vooruitzichten op een herverkiezing van Trump zijn in ieder geval sterk verbeterd. Daarom worden nu ook de geluiden, die hier in het land een beetje te voorbarig zijn nederlaag voorspeld hebben, duidelijk bedeesder. Waarschijnlijk weten enkelen meer dan ze willen berichten (en mogen).

 

Een voorbeeld: tijdens een onlangs plaatsgevonden bezoek aan de staat Ohio, waar Trump net zoals bij al zijn andere optredens in de verkiezingscampagne in de VS door vele duizenden Amerikanen enthousiast werd bejubeld, heeft de president de daar loerende vijandige media met een geniale inval tot op het bot geblameerd: hij sprak op het vliegveld van Toledo tegen zijn aanhangers op de overvolle tribunes. Toen draaide hij zich om en zag welke mensenmassa´s achter hem stonden, die geen plekje meer hadden kunnen krijgen voor het spreekgestoelte.

Trump riep de camera´s van de vijandige media op om eindelijk eens te laten zien hoe groot zijn aantrekkingskracht daadwerkelijk is ondanks alle aanvallen en belasteringen tegen hem. Filmopnames laten zien hoe verbouwereerd en verlegen de vijandige media op deze oproep reageerden, wat door de menigte met applaus engejoel werd geregistreerd. Het hele tafereel heeft een groot symbolisch gehalte. Want Trump kon met zijn in de beste zin van het woord populistische spontaniteit met één gebaar de door de elites zo geminachte “onzichtbaren”, de “somewheres”, zichtbaar maken. Het zijn echter deze zogenaamde eenvoudige mensen, het volk dus, die politieke macht geeft en legitimeert.

De haat, de minachting tegenover Trump is immers niets anders dan de haat en de minachting tegenover vele miljoenen in de VS en in de wereld, die in de Amerikaanse president een onmisbare bondgenoot tegen de globalistische feodale klasse zien. Haar arrogantie is echter zo groot, dat hij Trump met een tegenkandidaat denken te kunnen overwinnen, wiens toestand zorgwekkend is: de Democratische kandidaat Joe Biden heeft enkele dagen geleden een toespraak voorgelezen, waarin hij fantaseerde over 200 miljoen virusslachtoffers. In onderstaande video op minuut 0:52:

Dat was geen spontane verspreking, maar de uitspraak van een zichtbaar geestelijk uitgeputte en waarschijnlijk ook al verwarde man, die elke verdenking rechtvaardigt alleen maar een marionet te zijn van diegenen die weer vrije baan willen hebben in de VS en elders.

Over beide taferelen werd in de Duitse massamedia niet bericht.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", belangenverstrengeling, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, establishment, gezond realisme, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hoe Trump de vijandige media voor schut zet

 1. Htsk day zegt:

  Wat een contrast,.. een seniele oude man in een lege ruimte, tegen het blonde beest!

  Toch is het nog niet gedaan..
  Grootschalige fraude….
  Burgeroorlog…..
  Sleepy Joe gaat misschien wel voorgoed slapen vóór de verkiezingen, dan kan kameeltje het overnemen, (is hitlary 2)

  Spannend!

  Geliked door 4 people

 2. Bob zegt:

  Als de Democraten winnen komt de echte
  grote werld oorlog zoals van Napoleon ,WOII
  de griekse en romeinse oorlogen.
  Maar met veel meer angst enellende door plundering,
  verkrachting en gruwelijke moord partijen.

  Like

 3. Jan zegt:

  Seattleterrorist wil politie tegenhouden, gaat plat op weg liggen, politieagent denkt, ‘daar kan ik gewoon overheen rijden’

  https://mobile.twitter.com/MrAndyNgo/status/1309051708287451136

  Like

 4. Jan zegt:

  Meathead staat weer voor schut net als in Al in the family

  Donald Trump has essentially shot and killed 100s of thousands Americans on 5th Ave, continues to do it every day, and he’s right, his cult doesn’t care. But the rest of US do. In 42 days we will arrest the killer,” Reiner tweeted.
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/meathead-unhinged-lefty-actor-rob-reiner-accuses-trump-murdering-americans/

  Like

 5. Bas zegt:

  Like

 6. Bas zegt:

  Schunnig links krapuul

  President Trump ging zijn respect betuigen aan Ruth Bader Ginsburg en linksen kregen een driftbui.

  Hoe respectloos …

  Like

 7. Jan zegt:

  Justitie zal moeten ingrijpen tegen de Dems die menen de verkiezingen te moeten stelen

  On Wednesday Trump told reporters he wants a 9th Supreme Court Justice to deal with the Democrat election lawlessness.

  Trump says his nominee is needed on Supreme Court in time to vote on election legal challenges: “I think it’s better if you go before the election because I think this scam that the Democrats are pulling, it’s a scam, this scam will be before the United States Supreme Court…”

  Video
  https://mobile.twitter.com/Breaking911/status/1308884360762982403

  Like

 8. Bas zegt:

  Black Lives Matter-demonstranten vallen oudere restaurantbezoekers in St. Pete lastig en dreigen ‘met je ouwe reet eruit te slaan’. Walgelijk. Absoluut walgelijk.

  Like

 9. Bas zegt:

  Je kunt aan de kant van de politieagent staan ​​of aan de kant van klootzakken in Halloween-maskers die obsceniteiten naar hem schreeuwen. Het is zo simpel en je moet wel kiezen en er is geen grijs gebied. Ik weet welke ik kies. Geen moeilijke beslissing.

  Like

 10. Jan zegt:

  “COVID, COVID,COVID… They’re Trying to Talk Everyone Out of Voting – People Aren’t Buying It, CNN, You Dumb B*stards!” – TRUMP UNLOADS on Fake News CNN (VIDEO)

  WTF?!
  CNN Legal Analyst and Far Left Hack Jeffrey Toobin Suspended by The New Yorker For Exposing His Penis During Zoom Call
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/10/cnn-legal-analyst-jeffrey-toobin-suspended-new-yorker-exposing-penis-zoom-call/

  (wat een lul!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s