Persbericht “Nationale Bond tegen Overheidszaken”

De Nationale Bond tegen Overheidszaken heeft binnenkort zeer belangrijk nieuws te melden. Helaas kan dit nieuws om strategisch-technische redenen nog niet bekend worden gemaakt. De rechtszaken in het kader van de 5G-actie en de Corona-actie zijn volop in voorbereiding, zoals de deelnemers aan deze acties mogen verwachten.

Al het voorwerk om tot een sterke aanleg in de rechtszaken te komen, is inmiddels voor een belangrijk deel verricht. Wij, het bestuur van de Bond, kunnen niet wachten om onze leden en deelnemers openheid van zaken te geven, maar moeten ervoor waken dat onze tegenstanders voordeel halen uit de informatie die wij met het publiek delen. Dit zou de effectiviteit van onze acties schaden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Persbericht “Nationale Bond tegen Overheidszaken”

  1. BigLJohn zegt:

    De rechtszaken in het kader van de 5G-actie en de Corona-actie zijn volop in voorbereiding….Een eerder bericht vermeldde dat de Corona rechtszaak eind Augustus begin September zou plaatsvinden. Nu is het zowat eind September en men is nog steeds alleen maar de rechtszaak aan het voorbereiden. Als lid van NBTO hoop ik toch wel op enige vooruitgang. Wie weet waar in de tussentijd Rutte, de Jonge en Grapperhaus ons nog mee gaan overvallen !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s