Professor eist: moslims moeten het land verlaten, anders is Zweden in 2065 een islamitische staat

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

“Over 45 jaar zullen de Zweden een etnische minderheid in eigen land zijn.” Daarvan is Kyösti Tarvainen (foto), buitengewoon emeritus professor voor systeemanalyse aan de Aalto-universiteit in Helsinki, overtuigd. Hij eist een onmiddellijke stop op de islamitische immigratie als de Zweden nog een kans willen maken om hun cultuur en hun tradities te behouden.

 

“Mijn onderzoek toont aan dat Zweden over 45 jaar in 2065 in de minderheid zullen zijn. Rondom de eeuwwisseling zullen moslims de grootste bevolkingsgroep in Zweden zijn”, aldus Tarvainen tegenover “Nya Tider”. Tarvainen onderzoekt op dit moment de demografische verandering in Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland.

Het is moeilijk om betrouwbare data te krijgen, omdat na een halve eeuw plaatsvindende massa-immigratie veel immigranten van de tweede generatie evenals hun kinderen in de categorie “Zweed van geboorte” vallen. Statistisch wordt niet geregistreerd of ze oorspronkelijk uit Somalië of Noorwegen afkomstig zijn – ze gelden allemaal als autochtonen, ook als in werkelijkheid werelden hen scheiden.

Tarvainen was het echter eens met de data-analyse van “Nya Tider”: Haar cijfers lijken op de cijfers die ik in mijn onderzoek gevonden heb. De statistieken tonen duidelijk aan dat de bevolkingsuitwisseling in het hele land plaatsvindt. Niemand kan het meer ontkennen.”

De Zweden zien zichzelf geconfronteerd met het onvermijdelijke: “Zij [moslims] zullen in steeds meer gemeenten de dominerende kracht zijn. Mijn berekeningen hebben aangetoond dat het gemiddelde van een gemeente 68% Zweden bedraagt”, verklaart de professor.

Over slechts 20 jaar zullen de in 2019 geborenen zelf kinderen hebben, en omdat immigranten in de regel meer kinderen dan de Zweden ter wereld brengen, zal hun aantal steeds sneller toenemen. Tarvainen denkt dat de Zweden over enkele decennia geen meerderheid meer in eigen land zullen zijn. Zijn demografische berekeningen zouden aantonen dat de Zweden in 2065, dus over 45 jaar, in de minderheid zullen zijn. Onlangs nog zou hij een brief aan alle 349 Zweedse parlementariërs hebben gestuurd, waarin hij indringend waarschuwt voor deze ontwikkeling.

Nu al meer dan vijf jaar stuurt hij gelijksoortige berichten aan de parlementariërs. Hij zou nog nooit antwoord hebben gekregen op zijn demografische vooruitzichten, hoewel zo velen zijn resultaten gelezen zouden hebben. Dit voortdurende stilzwijgen vindt Tarvainen “tamelijk merkwaardig”.

Hij eiste “een radicale verandering in de immigratiepolitiek” om de demografische ontwikkeling om te keren.

De reden voor de teloorgang van de Zweedse natiestaat is volgens hem de misvatting dat verzet tegen de bevolkingsuitwisseling racistisch zou zijn. “Dat is het niet. Elk land heeft het recht op een eigen natiestaat. Een geciviliseerd land kan voor minderheden zorgen, maar niet als ze zo groot worden dat ze de autochtone bevolking vervangen. Als etnische Zweden een minderheid worden, zal de bevolking met een buitenlandse achtergrond de grenzen voor haar eigen bevolking openen – en zal het tot een totale ineenstorting komen”, denkt Tarvainen, die vier maatregelen heeft voorgesteld om de toekomstige demografische catastrofe te verhinderen:

 1. Alleen vluchtelingenimmigratie uit buurlanden
 2. Beëindiging van de immigratie voor familieleden van niet-westerlingen
 3. Een volledig verbod op islamitische immigratie
 4. Repatriëring van moslims die na 1970 zijn geïmmigreerd

“Als moslims de meerderheid bereiken, zullen ze de macht in de samenleving overnemen. Als ze in de meerderheid zijn, beslissen ze alles via de shariawet. Het gaat om halal-eten, kleding, het veranderen van de Zweedse vlag, waarvan de moslims het kruis haten; islamitische feestdagen i.p.v. christelijke; vijf keer per dag lofzangen op Allah vanaf minaretten; het aannemen van de islamitische mensenrechten (Verklaring van Cairo), waarbij alle andere recht ondergeschikt is aan de sharia; acceptatie van polygamie en schending van de rechten van vrouwen; ongelijkheid tussen moslims en niet-moslims; gedeeltelijke verschuiving van de democratische besluitvorming op grond van beslissingen die op de islamitische doctrine berusten; beëindiging van de vrijheid van meningsuiting; volledige aanpassing van het onderwijs aan de islam; volledige oriëntering van de buitenlandse politiek ter ondersteuning van andere islamitische staten”, waarschuwde Tarvainen.

In de eerste plaats baren hem de islamitische immigratie zorgen, omdat de islam niet alleen maar een religie, maar een politieke ideologie zou zijn die er op gericht is de hele maatschappij te regeren.

“Ik concentreer me hoofdzakelijk op moslims, omdat het voor een ieder gemakkelijk is om hun schadelijke effecten op de samenleving te begrijpen. Het is een objectieve waarneming dat islamitische en westerse culturen onverenigbare en concurrerende culturen zijn. Laat er daarom een vreedzame competitie tussen westelijke en islamitische landen plaatsvinden, net zoals vroeger tussen de communistische landen en het democratische Westen. Het zou verkeerd zijn wanneer de islam in westelijke democratieën alleen maar wint vanwege de hogere vruchtbaarheid van de in het Westen levende moslims.”

Historische data tonen aan dat het aandeel van de Zweden in de afgelopen 40 jaar van 1980 tot 2020 van meer dan 90% naar bijna 75% is gedaald. En grote steden zoals Malmö (40%), Helsingborg (48%) en Eskilstuna (49%) zijn niet de enigen die een daling vertonen, maar ook kleinere gemeenten.

Bovendien is de situatie in bijna de helft van de 124 gemeenten van het land bijna net zo slecht. Hier bedraagt het aandeel van de kinderen met in Zweden geboren ouders tussen 50 en 70%. Göteborg (51%), Stockholm (57%) en de meeste andere grote gemeenten van het land vallen in dit gebied.

In slechts 40 gemeenten van het land bedraagt het aandeel van de autochtone Zweedse kinderen meer dan 80% – bijna uitsluitend in kleine gemeenten. De enige uitzondering, waarin een grote gemeente een groot aandeel aan kinderen met Zweedse ouders kan aantonen, is volgens “Free West Media” Kungsbacka met 82%. Slechts in twee gemeenten van het land bedraagt het aandeel van de kinderen met Zweedse ouders meer dan 90%. Dat zijn Hammarö in Värmland en Ydre in Östergötland, een van de kleinste gemeenten van het land.

Tarvainen was het eens met de Finse wetenschapper professor Paul Lillrank van de Aalto-universitet, die verklaard heeft dat Zweden ondertussen een veiligheidsrisico voor andere Scandinavische landen is geworden. “Met een islamitische meerderheid in Zweden zal geen ander land vrij reizen en vrije vestiging van en naar Zweden accepteren. De noordse samenwerking stort in elkaar.”

Tarvainen is er van overtuigd dat het voor veel immigranten uit eenvoudige en onderontwikkelde landen onmogelijk is om deel te worden van een vooruitstrevende samenleving zoals Zweden. Daarom zou de terugkeer naar hun land van herkomst op de eerste plaats moeten staan, omdat niet alleen de Zweden, maar veel andere immigranten daarvan zouden profiteren.

Schuld aan dit alles zou de naïviteit van de Zweedse politici zijn: “Na de Tweede Wereldoorlog ontwikkelden wij onze samenlevingen en wilden ook andere landen verder ontwikkelen en hen helpen. Een mogelijkheid om andere landen te “helpen”, bestond erin immigranten op te nemen. Na de Tweede Wereldoorlog hadden we conventies voor Europeanen, die uit communistische landen vluchtten. Diezelfde conventies worden nu voor compleet andere doeleinden misbruikt, bijvoorbeeld voor de massa-immigratie.” Tarvainen denkt dat deze conventies hun doel vervuld hebben en nu belangrijke maatregelen verhinderen.

“Ten eerste moeten we uit alle conventies stappen. EU, VN en andere organisaties… en dit moet om demografische redenen gerechtvaardigd zijn. Wanneer we in onze eigen landen geen minderheid willen worden, dan hebben we het recht alle deze overeenkomsten op te zeggen.”

Het enige echte debat in het land over de erge gevolgen van de immigratie wordt op dit moment door de partij “Alternatief voor Zweden” gevoerd.

Door:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Professor eist: moslims moeten het land verlaten, anders is Zweden in 2065 een islamitische staat

 1. Geert zegt:

  Te laat voor Zweden, het kan allen nog omgedraaid worden met geweld.
  Zo niet dan is het over en uit voor zweden.

  Geliked door 4 people

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dan moet het maar met geweld Geert. Dat geldt overigens, zonder uitzonderingen voor heel Europa. Dat crapule is er zelf volledig debet aan dat de geboreaalden onder ons ze inmiddels al volledig gedehumaniseerd hebben. Een kip slachten zullen ze dan ook meer moeite mee hebben.

   Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Helderzienden, ze bestaan.
  Maar eerst prof worden.
  Litmanen, hoho, Litmanen…..
  Was 60 jaar geleden al voorzien, glazen bol .
  UGH.

  Like

 3. Harry zegt:

  Dat is dus het lot van een land dat langdurig door socialisten geleid wordt !
  Letten we even op, hier in Nederland ???
  We hebben al moslimstaten aan de zuidkant van Europa , aan de oostkant en straks ook aan onze noordflank .
  In Engeland is de situatie ook zorgelijk op dat punt .
  Zo raken we steeds meer in de klem !

  STOP DAT ISLAMITISCHE GEDONDER , NEEM ACTIE , OVERHEID ,
  Donder die achterlijke “ religie “ het land uit !

  Geliked door 3 people

 4. Bas zegt:

  Dat ze eerst eens beginnen met de criminele migranten eruit te knikkeren, dat schiet al op.

  Geliked door 2 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Dat betekent dat alleen een burgeroorlog het tij nog kan keren. Dus met de rug tegen de muur buiten ieders wil random genocide en een vluchtelingen stroom op gang brengen niet in maar uit Zweden. Vraag blijft wie zijn de toekomstige vluchtelingen? De Zweden of bewoners met islamitische achtergrond.

  Like

 6. jack black zegt:

  WORDEN WE LANGZAAM WAKKER ? Predikt Geert Wilders al Jaaaaaren !!!!
  Ook Michael Stürzenberg in München !
  RESULTAT ! Moorddreigingen van de moslims zonder einde !
  Ergo ? Grenzen voor moslims dicht timmeren ! METEEN !

  Geliked door 3 people

 7. antiislamnu zegt:

  het geloof van de vrede ha ha laat me niet lachen we zijn gewoon in oorlog en meer dan de helft heeft het niet eens in de gaten.
  De rest wordt weggezet als islamfobies racist extreem rechts nazi’s enz enz democratie telt voor hen niet want pvv en fvd worden buitengesloten of te wel dikke scheit aan hen die daar op stemmen

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Eindelijk een Zweed die ontwaakt…………………………………wel erg laat !!

  Like

 9. Ronald B zegt:

  En dat is uiteindelijk de bedoeling van moslims….ze hebben twee gezichten….het eerste en ware gezicht is die van de islam…..het tweede en niet ware gezicht is die van net doen of je meedoet…
  Dat de Zweedse politiek en volk hier een les uit haalt!!! Gaat vast en zeker lukken!!!

  Like

 10. Cath zegt:

  Eerder zelfs. Ook moslims hebben begrepen dat je niet eens een meerderheid nodig hebt. Zorgen dat je op strategische plekken in de samenleving een stem hebt. Vanuit de islamitische, het (s)linkse netwerk wat zich heeft vastgevreten in elke laag vd samenleving, en op politieke posities. dat kan al genoeg zijn. Wat zij doen is wat wij verloren hebben. Zij vernietigen onze eenheid, terwijl die van hen alleen maar groeit. Als de imam zegt, stem op die of die, dan doen ze dat. Eerst voor Allah, de ene islam, en daarna als dat doel bereikt is gaan zij weer over tot de orde vd dag, elkaar en iedereen afslachten die de verkeerde (geen) islam aanhangt. Dus dat wat ze nu ook overal in de wereld doen.

  Like

 11. kampersrene zegt:

  dat is toepasselijk op alle europese landen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s