Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’


Hermann Göring en Joseph Goebbels (v.l.n.r. naast Hitler) zouden de architecten geweest kunnen zijn van de klimaat/corona staatsgreep die nu wereldwijd wordt uitgevoerd.

(Door: “Xander”)

‘De waarheid is de grootste vijand van de staat’ – Meerderheid bevolking net als in jaren ’30 met angstpropaganda veranderd in hersenloze schapen, die alles zullen doen wat de overheid hen opdraagt, ook als dat ten koste van hun medemens gaat

De vergelijking van deze tijd met de jaren ’30 maken we al heel lang, maar is nog niet eerder zo actueel en treffend geweest als dit jaar. Langzaam beginnen steeds meer mensen in te zien dat vooral sinds de coronacrisis exact dezelfde angst zaaiende propaganda- en manipulatie technieken worden gebruikt als waarmee de Nazi’s een heel volk achter zich kregen. ‘Stem of geen stem, het volk kan altijd tot gehoorzaamheid aan de leiders worden gebracht,’ zei Reichsmarschall Hermann Göring. ‘Dat is simpel. Alles wat je moet doen is hen vertellen dat ze worden aangevallen, en de pacifisten van gebrek aan patriottisme en het in gevaar brengen van het land beschuldigen. Het werkt in ieder land precies hetzelfde.’

In 2020 worden dezelfde goed doordachte psychologische tactieken gebruikt om het volk tot absolute gehoorzaamheid aan de klimaat/corona maatregelen te dwingen. Eerst wordt de massa constant bestookt met paniek zaaiende berichten en uitspraken, zodat ze doodsbang worden en al hun nuchtere verstand uitschakelen. Dan zullen de meesten van hen als makke schapen achter de leiders en andere autoriteiten gaan staan, en blind hun bevelen opvolgen. Zo breng je een hele samenleving vrij eenvoudig onder totale controle, en kun je de mensen uiteindelijk alles laten doen wat je wilt, zelfs elkaar laten bespioneren, verraden, in kampen laten stoppen, en als beesten laten afmaken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, machtswellust, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’

 1. Julia zegt:

  Onbegrijpelijk dat een volk in 2020 zich opnieuw onderwerpt aan een dergelijke vergelijkbare NAZI dictatuur. Totaal niets geleerd van de geschiedenis en te dom om zich hierin te verdiepen wat voor een ellende dood en verderf een dergelijke dictatuur veroorzaakt. Alle tekenen zijn zichrbaar dat er een soort gelijk smerig spel plaats vindt. Vele zijn al totaal lam geslagen door de ingezaaide angst die dagelijks meer en meer wordt opgevoerd. Dan mogen we hopen dat als het werkelijk zover komt al die elitaire machtswellustelingen, politici en linkse aanhang die aan deze ondergang en terreur hebben meegewerkt kei en keihard worden afgestraft. Het is te gek voor woorden wat het volk op dit moment wordt aangedaan en nog staat te wachten. Als we nu niets doen zet u dan maar schrap voor wat u te wachten staat maar dan is het te laat en zijn er al veel onnodig slachtoffer geworden van deze ongekende dictatuur en de ingeboezemde angst. Voor al diegenen die nog denken dat het wel goed komt is er slecht nieuws de komende jaren zullen het leren.

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  Op de foto v.l.n.r. Adolf Rutte, Rudolph Grapperhaus, Friedhelm de Jonge en Heinrich Segers.

  Geliked door 3 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  de staat is je ergste vijand. De staat die manipuleert, leugens verspreid en nog veel meer dingen die vanwege het eigenbelang door ambtenaren, autoriteiten onder de pet worden gehouden.

  Geliked door 5 people

 4. Htsk day zegt:

  “”Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn””

  Zie ook:
  Mensen die zich niet laten vaccineren SCHULDIG aan verspreiding virus!

  Dan weet u dat alvast!!

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/farma-gigant-pfizer-geeft-anti-vaxxers-alvast-de-schuld-als-vaccins-straks-corona-niet-stoppen/

  Geliked door 5 people

  • oudmarinier zegt:

   Wat een logica van die farma gigant….Ja hoor…Alsof gevaccineerden GEEN virus verspreiden. HOE DOM kun je zijn om zulke uitspraken te doen en NOG schlemieler om die onzin te geloven. !!!

   Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Htsk day.
   Zolang ik artsen hoor zeggen dat zij zich zéér beslist géén vaccin zullen laten inspuiten, vraag ik mij af : “Waarom zou ik het dan wél laten doen ?”
   En of “men” mij alsdan zal beschuldigen van verspreiding van dit virus , dat laat mij volledig koud. In dit armzalig landje is al véél te veel van de burgers afgepakt/gestolen dat ik niet óók nog eens op het gebied van het corona-virus naar de pijpen van “Den Haag” zal gaan dansen.
   Duw die spuit erin bij Jetten, zal hij blij mee zijn !

   Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Htsk day Dit zijn nu die volgzame schaapjes die zich vrijwillig bloot stellen aan russisch roulette. Hoe angstig en onderdanig moet je zijn om een vaccin in te laten spuiten dat in een sneltreinvaart is ontwikkeld, geen testresultaten over de eventuele nadelige bijwerkingen bekend zijn en maar op een zeer klein aantal mensen is getest. De mensen die zich hiervoor beschikbaar hebben gesteld kregen een geldelijke vergoeding dan vraag ik mij af wat heeft deze mensen er toe bewogen om zichzelf te laten testen met alle risico’s van dien en dat voor een kleine vergoeding zaten deze mensen financieel aan de grond en hebben zich daarom ordinair laten omkopen. De Jonge en Rutte waren kostenloos heel goede proefpersonen geweest dan was gelijk de waarheid naar boven gekomen of dit vaccin daadwerkelijk heilzaam zou zijn. Nee die elitaire lafbekken beginnen hier uiteraard niet aan. Zij stellen gewoon een ordinaire vergoeding beschikbaar om mensen te trekken maar dat zijn geen mensen met eigen vermogen. Dan vraag ik mij af wat mensen hun leven waard vinden door zich hieraan bloot te geven door zich zonder meer te laten vaccineren.

   Geliked door 2 people

 5. Bob zegt:

  De staat kan je alleen bang maken als
  jouw denkvermogen beneden peil is.
  Kennis van de reeele geschiedenis is
  ver beneden peil.
  Met zulke mensen proberen te praten
  kan ook niet, wat de overheid zegt is waar.
  Het gaat zelfs zover dat als ze er zelf bij
  staan ze de verdraaide versie geloven.
  Het heeft niet met opleiding te maken.

  Geliked door 3 people

 6. andre zegt:

  Nederland heeft dus niet stil gestaan met de ontwikkelingen. Adolfje was maar een soort proef van ze. Nu hebben we de 1 miljard linkse media ipv Goebbels en Herman Göring is vervangen door keihard liegendeclown ministers met vage bedrijfsstructuren erachter als het RIVM. Waar een klein pedo landje weer eens groot kan zijn.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Joseph Goebbels was een ware verleider wat propaganda betrof en zelfs ooit eens beweerde dat als de Duitsers uit het raam moesten springen zij dat ook meteen hadden gedaan! Hij bezat zelfs een klompvoet en was een ware vrouwenverleider wat hem bijna zijn huwelijk kostte met Magda Goebbels!

   Like

 7. Tistochwat zegt:

  Er komt een tijd dat we worden afgeslacht door de bange schapen, omdat wij ‘corona- en klimaatontkenners’ zijn. Het NSB-gedeelte van de bevolking neemt die taak graag op zich.

  Slim bedacht, hè, door onze ‘grote staatslieden’? Hoeven ze zelf niet letterlijk bloed aan hun handen te krijgen.

  Geliked door 3 people

 8. BigLJohn zegt:

  Wantoestanden als vandaag de dag zullen altijd het lot van de mensheid zijn. Want de mens WIL gewoonweg niets leren uit de geschiedenis. Oorlogen, compleet met of zonder dictator op de achtergrond, zullen tot aan het einde der tijden blijven bestaan. Toch wel erg triest; velen leren zich suf op de scholen, ook geschiedenis, en tegelijkertijd blijven ze zo achterlijk als een zwaar demente aap. Een simpele politiek truc is al voldoende om deze geleerde heren en dames te doen omswitchen naar de verkeerde kant. Bestond er maar een school voor levenswijsheid….

  Geliked door 1 persoon

 9. droevige mof zegt:

  Dit omvat ook het onderdrukken van eventuele kritiek binnen het politiekorps. Op dit moment worden in de deelstaat Nordrhein-Westfalen 100 politieagenten onderzocht op rechts-extremisme en rassisme. En we weten dat rechts-radicalisme de afwezigheid van links-radicalisme is.
  https://www.spiegel.de/panorama/justiz/rechtsextremismus-und-rassismus-hundert-verdachtsfaelle-bei-der-polizei-in-nrw-a-c436ca95-8ca3-4f10-9ca2-bde9e273a6c7

  Like

 10. Jan zegt:

  Overal duiken de nazis op

  Like

 11. duinsnip zegt:

  Volledig eens met dit artikel.

  Hitler had een agenda, Mein Kampf.
  Hitler had een zondebok, de joden.
  Hitler had een politieke partij, het nationaal-socialisme.
  Hitler had een propagandamachine, die de leugen tot waarheid verhief.
  Hitler had een elite die boven de wet stond.
  Hitler elimineerde tenslotte iedereen die zich niet onderwierp
  Hitler liet zich uiteindelijk als een god aanbidden.
  Hitler stortte zijn volk in een doodsravijn.

  De NWO heeft een agenda, Agenda 2030.
  De NWO heeft een zondebok, de vervuilende nationalist.
  De NWO heeft een politieke partij, het internationaal socialisme.
  De NWO heeft een propagandamachine, die de leugen tot waarheid verheft.
  De NWO heeft een miljardairselite die boven de wet staat.
  De NWO zal een ieder elimineren die zich niet onderwerpt.
  De NWO krijgt een leider, die zich als een god laat aanbidden.
  De NWO antichrist stort de hele wereld in een doodsravijn.

  Het verschil? Vluchten kan niet meer. Openb.13.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s