Australisch Lagerhuis stemt in met concentratiekampen voor complotdenkers; Britten zetten leger in tegen corona overtreders

(Door: “Xander”)

Minister De Jonge kondigt aan dat kabinet vanaf volgend jaar ongewenste meningen van social media gaat halen – Paniek Plandemie fase 2: GGD Amsterdam zegt dat ‘volksgezondheid in gevaar is’

Het Lagerhuis van de Australische staat Victoria heeft een voorstel van premier Daniel Andrews om burgers die de extreem strenge corona regels overtreden, of meningen verkondigen die de overheid ‘complottheorieën’ noemt, voor onbepaalde tijd in ‘faciliteiten’ – oftewel concentratiekampen – op te sluiten, aangenomen. Ook in Groot Brittannië grijpt de totalitaire tirannie van premier Boris Johnson steeds harder in door het leger te gaan inzetten tegen burgers en bedrijven die zich verzetten tegen de in gang gezette tweede lockdown, die, zoals onze lezers weten, al in de zomer door Europese regeringsleiders werd besloten.

Het gaat steeds harder met de wereldwijde klimaat-corona staatsgreep die tegen de nog overgebleven vrijheden en rechten van burgers en bedrijven is gericht, en waardoor de bestaande economie en welvaart voor een groot deel zullen worden weggevaagd.

Lees verder>>>
(h/t “Htskday”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Australië, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Australisch Lagerhuis stemt in met concentratiekampen voor complotdenkers; Britten zetten leger in tegen corona overtreders

 1. koddebeier zegt:

  Welkom in de dictatuur, lekker zooitje daar !

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Ik kan hier echt geen goed woord meer voor over hebben. Dit vraagt om massaal verzet van het volk. Te triest voor woorden dat regeringen totaal krankzinnig zijn en een ongekende misdadige machtswellust botvieren op de burgers en dat gaat echt niet om de volksgezondheid maar het ideaal om de agenda 21/30 NWO af te ronden. Dus verzet hier tegen wordt absoluut niet getolereerd omdat de droom van de elitaire machtswellustelingen dan weleens in duigen kan vallen en hun miljarden verdienmodel in gevaar brengt. De meeste angst is voor deze elitaire macht dat de waarheid en leugens boven water komen rondom de hoax corona en daarvoor massaal verantwoording moeten afleggen en flink worden afgestraft. Wie had ooit gedacht dat dergelijke misdadige NAZI praktijken die dood en verderf hebben gezaaid zich in de wereld en Europa in 2020 zouden herhalen waar de elitaire macht zich zwaar schuldig aan maakt. Al die elitaire misdadigers en politici die deze NAZI praktijken uitvoeren moeten worden opgepakt en voor een oorlogstribunaal moeten verschijnen.

  Geliked door 6 people

 3. Gienekehado zegt:

  Hoe zou de wereld er uitzien zonder Corona-maatregelen??? Ik weet wel zeker dat critici dan ook over elkaar heen buitelen en erger! Een regering zal het nooit goed kunnen doen! Overal is er chaos (geweest), paniek en achterdocht!

  Geliked door 1 persoon

 4. Monalisa zegt:

  We hebben nog een kamp in Polen, de ijzerbaan is ook nog in tak. Dus we hebben niks geleerd wat 80 jaar geleden heeft afgespeeld.

  Like

 5. Freddy zegt:

  Opvallend is dat de landen met het meeste vaccinaties tegen de griep, UITZONDERLIJK hoog scoren met corona besmettingen en corona doden. Was er iets mis met het griepvaccin? Of is dit verboden complotdenken?

  Geliked door 6 people

  • Htsk day zegt:

   @Freddy,

   “”Was er iets mis met het griepvaccin?””

   Hier een heel interessant artikel en discussie over covid/griepprik.

   https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/05/03/covid-19-alleen-mensen-die-tegen-de-griep-zijn-gevaccineerd-overlijden-11/

   Geliked door 5 people

  • Cathja zegt:

   @Freddy op 25 september

   Dit is geen complot-denken hoor, want het klopt dat je ziek wordt van de griepprik.
   Mijn echtgenoot heeft jaren geleden op uitnodiging van onze huisarts 2 jaar achter elkaar een griepprik gekregen omdat hij zogenaamd tot een risicogroep behoorde.
   Twee jaar achter elkaar werd hij ziek.

   We hebben onze arts laten weten dat we voortaan geen nieuwe uitnodigingen meer willen ontvangen, omdat we beiden de griepprik weigeren.
   Sinds mijn echtgenoot elke dag pure levertraan gebruikt, is hij geen enkele winter meer ziek geweest. Wat gezonde voeding en supplementen kunnen doen……

   Pure levertraan was vroeger heel gewoon. Wij kregen het als kinderen al. Wat is er toch mis met deze vorm van bescherming? Het werkt echt!

   Geliked door 5 people

   • Htsk day zegt:

    Elke dag 2x 1000mg vitamine c.
    Ik ben in geen 25 jaar ziek geweest, zelfs niet verkouden.

    Geliked door 4 people

   • bobzelf zegt:

    levertraan danwel visolie, daar kunt u de term bij zetten

    LEVENSREDDER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    EN HATSIDIKDEEEEE

    IK NEEM IEDERE OCHTEND 1 GLAS UITGEPERST SINAASAPPEL SAP

    1 HALF GLAS, GEVULD MET 1/2 UITGEPERSTE CITOEN MET WARM WATER

    EN GOOI DAAR OOK 2 X VITAMINE C 1000 MG ACHTERAAN

    U BENT OOK GOED BEZIG ..

    EN STEEK DIE GRIEPINJECTIE MAAR BIJ HUGO IN ZIJN REET ,
    OOOH SORRY, DAAR WAAR DE ZON NOOIT SCHIJNT ,

    HUGGIE

    OOM VIT. C 1000

    P.S. die halve citroen in warm water, mocht u , af en toe of regelmatig brandend maagzuur tegenkomen

    werkt gelijk, en perfect .

    Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Het gebezigde “Je moet gewoon je bek houden’ van Rutte is geen dubbelzinnige uitlating, maar geplaatst in een andere context spreekt het boekdelen, en is zijn ongezouten mening, net als de kookkunst van mijn eega, een regelrechte blikopener…………brrrr.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Ik zei een paar jaar geleden toch al dat er hier een tweede DDR zou komen?
  Het wordt deze keer alleen nog veel erger dan de voormalige DDR.

  Geliked door 5 people

 8. BigLJohn zegt:

  Minister De Jonge kondigt aan dat kabinet vanaf volgend jaar ongewenste meningen van social media gaat halen. Wat een rottig vooruitzicht. Nog voor dat de verkiezingen komen word onze mond voorgoed op slot gedaan. Dag vogels, dag bloemen, dag alle internetforums van het vrije woord, dag economie. Voortaan iedereen arm en zijn mond op slot. Dat ongedierte die ons dat flikken verdienen afgeschoten te worden. Dat dit nog niet is gebeurd verbaasd mij hogelijk. Een bomaanslag op Janmaat, de moord op Pim Fortuijn, en het bashen van Wilders, dat kan schijnbaar allemaal wel.

  Geliked door 3 people

 9. pepo Copyright zegt:

  QANON = OOK verwijderd van YouTube 😱

  Like

 10. Julia zegt:

  Ook in ons land zijn we nog niet klaar met het aanscherpen van meer dictatuur de burgemeesters die de veiligheidsregio vertegenwoordigen worden met de dag een tweede De Jonge ook een voorbeeld Bruijs die dagelijks in volle omvang op de buis verschijnt met zijn wijzende vingertje. Nu de volgende dictator regio Eindhoven https://www.ad.nl/binnenland/eindhovense-burgemeester-wil-mondkapjesplicht-we-moeten-er-alles-aan-doen~aadd3fc79/ Lees dit bericht aandachtig waarin duidelijk wordt gesteld dat mondkapjes niet helpen en geen effect hebben maar dat het puur bedoeld is de volwassenen te heropvoeden en gedragsverandering verder op te dringen. Het wordt met de dag gekker en onbegrijpelijk dat er massaal nog gehoor wordt gegeven aan dit soort dictators die regels puur om meer macht te hebben doorvoeren. Dus als het weer aan deze dictator ligt mogen volwassenen straks allemaal een hou je bek smetlap verplicht voor doen. Het heeft totaal niets meer te maken met het verspreiden van het virus en Van Dissel heeft dit keer gelijk mondkapjes helpen niet kijk in de lidstaten om ons heen waar al tijden mondkapjes zijn verplicht maar de oplopende besmettingen hoogtij vieren. Een ieder volwassen mens heeft zijn eigen verantwoordelijkheid en dienen niet als een stel onderdanige kleuters te worden behandeld door een stel mafkezen die puur de gedragsverandering willen opdringen. Alleen massale ongehoorzaamheid werkt om dergelijke maatregelen zonder enige toegevoegde waarde te negeren.

  Geliked door 4 people

 11. Jan zegt:

  In Australië wordt de regering met de dag geschifter

  Grieving family members of rape victims could soon be jailed for speaking about their dead loved ones under bizarre laws proposed by the Dan Andrews government

  …..
  elatives and friends who breach gag laws face up to four months in jail and fines of $3,304, while news outlets or businesses face fines of up to $8,261
  …..
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8877283/Murderers-rapists-protected-Victoria-legislation-silences-sex-abuse-victims.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s